Да ли су вас овакви програми интересовали, имате ли искуства са њима и каква?
Зајебанција је следећа: на Apple Mac системима имаш, веома корисну опцију звану Time Machine којом, простим језиком речено, твој хард диск може да путује у прошлост.
Нпр. обришеш филм, ок ноу пеник, вратиш систем пар минута у назад када је тај филм био на тој локацији и то је то. Инсталираш програм, жешће загадиш систем - уместо да радиш анинстал који је увек непотпун - врнеш систем у назад.
Едитујеш фајл у фотошопу или другом програму, сејвираш га неколико пута и онда ти дође из дупета у главу да ти у ствари треба тај фајл какав је био пре него што си га едитовао и пар пута сејвирао - десни клик на фајл, "пронађи претходне верзије" и завршио си посао.
Звучи лепо?
Е јебига, на платформама које су развијале дркаџије из Редмонда то никад није ишло толико добро колико на Епл-Мек.Данас Windows 7 има опцију "restore previous versions" која је пионирски покушај и у 78% случајева НЕ РАДИ (очекивано, с обзиром на то ко је произвођач) тако да се на то не можеш ослонити.
ДА ЛИ ЗНАТЕ за неки програм који врши функцију Time machine-a за Windows или бар CDP функцију - continuous data protection, стални бекап фајлова ?(ја знам неколицину, и нису баш неки, сваком по нешто фали)
Ако знате, реците, овај проблем већ дуже никако да решим.
ДА ЛИ ЗНАТЕ за неки програм који врши функцију Time machine-a за Windows или бар CDP функцију - continuous data protection, стални бекап фајлова ?(ја знам неколицину, и нису баш неки, сваком по нешто фали)
Ако знате, реците, овај проблем већ дуже никако да решим.Znam ja: Nero burner, i par dvd-jeva.

Који то профи програми?
систем рес је у Win 7 унапређен (бекапује и фајлове а не само системска подешавања) али - невероватно, ко да су то унапређивање српски политичари одрадили - у већини случајева не ради, одбије да се стартује иако су бекаповани фајлови негде закопани. Па онда, одједном проради, па опет, Јово наново подбаци и тако у круг.
U suštini fajl sa hard diska ne može da se obriše u prvom pokušaju, čak ima slučajeva kada je preko "obrisanog" fajla još sedam puta pisano i brisano, pa je on ponovo vraćen. Ali ovo se radi pomoću specijalnih alata za digitalnu forenziku.
Najbolje je da poslušaš savet iznad i kupiš par DVD-jeva. Postoji i mogućnost da napraviš image fajl cele particije, tako da kasnije posle obaranja sistema nema potrebe za ponovnom instalacijom.
E jbg, i elektricar ga koristi, onda ipak ne valja.Sajsi Kuđo Đeri. A i ti kolega, šta si se navrzo na mene?

Lololo ja grejem klupu, kakvi klizeći.

Ајд да бампујем тему, можда ми се посрећи да неко зна нешто...
п.с. Електричар и Индустриал
није фора у Хирену и куповини 100 ДВД дискова и 2/3 дана проведених у бекаповању фајлова, фора је да ти програм сам то одради на твојој машини, без цимања како би имао брз и лак приступ верзијама фајлова, фолдера и система из прошлости.
Vidi medju rezultatima ovde
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.