Vuk Kostić - ikona srpske kinematografije
  • dusan1001

Šta mislite o ovom sjajnom glumcu i njegovoj avangardnoj glumi.Da li ga cenite jer bira uloge koje su za razmišljanje a ne haha.Ja mislim da je on definitivno najbolji domaći glumac ikad, ne mogu da se setim ni jednog našeg glumca da tako dobro glumi u potpuno različitim filmovima.
    Mnogi ne znaju da on nije samo opasan na filmu već i uživo pogledajte ovaj članak i video
    http://www.e-novine.com/drustvo/36562-Vuk-Kosti-Ubio-bih-devojku.html
    http://www.youtube.com/watch?v=-syz_13sPaA
    Da li mislite da je sramota za Srbiju što još uvek nije snimila dokumentarni film o ovoj legendi, a snimaju dokumentarac o onom Novaku koji udara lopticu motkom sa žicama.
    VUk Kostić je legenda.

• Butt

Al kako se smeje ova krava kada kaže da će ubiti tu devojku, jebo te. Natakao bih je na kolac.

• Š

Koji transfer sunce ti jebem...

• Луди Чак

Jebote, kakav tenkre.

• Мatriks

Da ovaj nije možda u nekom srodstvu sa Stefijem?

• GM

Онај чланак на е-новинама ме подсетио на епизоду од пре неколико година, кад је било актуелно потписивање оног споразума са НАТОом око слободног пролаза преко Србије, па је онај лик из ОРКАе претио да ће тражити од НАТОа да заштити права животиња када буду били у транзиту, уколико влада не уложи више "труда" по том питању.

• Млатони

Вук Костић је бољи глумац и од Војина Ћетковића!

• бури

mojne da lupate... čovjek toliko dobro glumi, da uopšte nije potrebno da progovara na filmu...

• Tulumbac

Вук Костић је бољи глумац и од Војина Ћетковића!

Jok, najbolje reci i od Dragana Okanovića. Ne preteruj, dechko!

• dusan1001

Ma bolji je glumac i od Čkalje
    Ovaj je glumio samo u haha filmovima

• GM

Можда није бољи глумац, ал је већи домаћин!

• Сидрашевић

Meni se on lično veoma dopada. Posebno mi se izdvaja to što ume da bude opasan i zajeban kao u Apsolutnih Sto ili u Klopci, a u isto vreme ume da odglumi onakvu pičkicu u Maloj Noćnoj Muzici. Cenim ga da su takve transformacije najteže u glumi, to je jedan od razloga što ga poštujem. A i ima dečko neku pojavu, obično je film kvalitetan kada se on pojavljuje u njemu, još ako je zajebani lik u pitanju onda je neka Srbština, surova realnost, drame sve u 16.

• P

Potpuno mi je antipatičan.

• Negroidno Govedo

Nemam ništa protiv decxhka, odlično je odglumio u spotu Tropico benda :)

• messalina

Au, kakav bilde.
    Dopada mi se njegova gluma, gledala sam ga i u pozorištu par puta, stvarno je odličan. Ali ovo... Ne samo to "ubio bih je iz pištolja", nego ceo stav, ponašanje, gestikulacija, mimika... jebote što je sablasan i ludački unezveren.

• Луди Чак

Kao neki peder koji to prikriva, plus je psihotičan, onako ko skriveni serijski ubica mi deluje.

• Фатман

Мени је он океј глумац, ал' нисам знао да је он нешто толико битан да има читаву тему.

• P

Nije ni za lutkarsko ametersko pozorište iz Prokuplja.

• Урош

Стефанов буразер.

• Verbalni GzV

Vuk Kostic - Neka se drzi snimanja vojnih reklama.
    http://www.youtube.com/watch?v=bk3qvz06ozw
    I dokaz da je OBDAREN za svaku vrstu umetnosti !

• Verbalni GzV

A evo kako njegova obdarenost utice na nase pripadnice lepseg pola
    http://www.youtube.com/watch?v=8qApznp9NkQ&feature=related

• [

Meni se svideo film apsolutnih 100 (verovatno njegov prvi film), ali je onda (počevši od serije "Mješoviti brak") počeo da glumi šabana u svakoj seriji/filmu. Jbg, verovatno će i nastaviti s tim...
    Režiser: Okej, histeričnu babu će glumiti Seka Sablić, mlađeg unuka koji je fin igraće onaj mali iz "Svetog Georgija" i "Montevidea", a starijeg unuka, šabančinu i propaliteta... pa naravno, Vuk Kostić!

• Verbalni GzV

E i tebe tebra treba da bude sramota za ovu rečenicu o Novaku Đokoviću - to pokazuje koliko smo mi raspala nacija i pokazuje da smo zaslužili sve što nam se desilo. Okačim ti ovog kuronju na kurac !

• [

Okej brate, evo stidim se, slobodno mi okači tog kuronju na kurac!
    xD

• Пд

Кад гледам овог лика имам осећај да гледам једну од оних нискобуџетних реконструкција са америчких криминалистичких емисија. Толико добро глуми.

• dusan1001

Pa Vuk je zaslužio dokumentarni film zbog njegove vanseriske glume i neverovatnog talenta dobro možda sam malo preterao za Novaka lolololololo

Стефанов буразер.

U jebote o tome nisam razmišljao Stefi jel ti dođe nešto čika Vuk

• Урош

Okej brate, evo stidim se, slobodno mi okači tog kuronju na kurac!
    xD

Зезаторе џабе си се понадао, Вербални је понуду послао Душану.

Вербални, смањи доживљај, јасно је да се Душан зеза.

• Natnat

Ja ne znam ko je ovaj.

• [

Зезаторе џабе си се понадао, Вербални је понуду послао Душану.

Ajde?
    http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20110525202149/happywheels/images/7/75/Internet-Troll.jpg

• Др Јанковић

Мислим да је Вук троловао у оној емисији, а оне лезбаче из Лабр(њ)иса се одма попалиле и почеле да просипају причу о правама жена.
    Мада, то не мења моје мишљење да га треба законом забранити као канцерогени елемент срБског глумишта.

• Ritchie ♣ B

Slatki plod srpske kinematografije.

• kamikaza2

Kako je odvaljen od neke gudre u toj emisiji

• Hipnos

Сад погледах клип с прве стране. Јеботе.

• [

Inače, on je izjavio da mu je Ceca prijatelj i ništa više, da je ne bi jebao i da je ne gleda na taj način, pa vi procenite šta je hteo da kaže: Ili laže ili je gej ili debil.

Koji bi se dođavola muškarac družio sa Cecom (pritom ne želi da je kresne), a da nije peder ili retard?

• ZEROCOOL

Gledao sam ga u dosta ostvarenja, moj licni stav je da je ovaj Vuk umislio neku velicinu.Sasvim osrednji glumac.Cak je bolji u sporednim ulogama u nekim ostvarenjima.U ovom novom gde je igrao popa, nit smrdi nit mirise.Ziv smor.Ocena 3-.

• coa.babe 2

Meni dobar u onom Apsolutnih 100, u ostalim đene-đene.

• Skočimiš

Posebno mi se izdvaja to što ume da bude opasan i zajeban kao u Apsolutnih Sto ili u Klopci, a u isto vreme ume da odglumi onakvu pičkicu u Maloj Noćnoj Muzici.

Daj bgate, jebem ti glumca koji se ne može transformisati. A i te njegove transformacije su kuku-lele, nit smrdi nit miriše. Srednja klasa glumišta.
    Po ovome što sam pročitao - pa jebote, on je novi Zoran Radmilović!
    A realno je da je on novi karina, samo jedan od osrednjih žalosti novog glumišta.

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.