Ванземаљци нападају у новембру
  • marko78

Aмерички научници из мало познатог програма "Потрага за ванземаљском интелигенцијом" (SETI), тврде да ће у новембру ванземаљци са планете "Зееба" напасти Земљу и да ће долетјети са три огромна свемирска брода, пренио је бечки булеварски лист "Естерајх".
    Највећа летјелица имаће пречник од око 320 километара, нагласио је један од експерата Џон Малеј.
    Тренутно се три летјелице налазе код Јупитера. Полазећи од њихове актуелне брзине кретања, они ће до Земље стићи на јесен ове године - тврди Малеј.
    Према његовом мишљењу, летјелице ће, обичним телескопима, моћи да се виде негдје у новембру, када буду пролазиле Марс.

Ваше мишљење... БЕЗ СПЕМА

• Луди Чак

Neka dođu, sve nas pobiju, i ajd' u kurac više.

• GM

из мало познатог програма

лол

• brainiac96_Dio

Prvo ja da odem kao čovek 19. novembra na Prl Džem, pa nek kolju posle, ko ih jebe...

• L@ki

ЈА би да их силујемо када дођу....

• Warner von Latinsche

Prvo ja da odem kao čovek 19. novembra na Prl Džem, pa nek kolju posle, ko ih jebe..

Не бих да рушим снешка, ал' зар то није лажна дојава?

• Стеван

ВАНЗЕМАЉЦИ, НАЈЕБАЋЕТЕ ДЕЦХКО!
    http://www.bosnjaci.net/foto/Cetnik_sa_kamom_u_ustima.jpg

• Warner von Latinsche

Тренутно се три летјелице налазе код Јупитера. Полазећи од њихове актуелне брзине кретања, они ће до Земље стићи на јесен ове године - тврди Малеј.
    Према његовом мишљењу, летјелице ће, обичним телескопима, моћи да се виде негдје у новембру, када буду пролазиле Марс.

Тренутно су код Јупитера, до Земље стижу на јесен, а у новембру ће се видети телескопом, јер ће пролазити Марс.
    Је л' знаш ти, сине, како иду планете редом?

• brainiac96_Dio

Ma jebeš ga, da odem na neki bitniji koncert, kad sem propustio Džudase, pa tek onda, nebitno :D

• Стеван

НЕ ДАМО НИЈЕДАН ПЕДАЉ ЗЕМЉЕ ЗЕМЉЕ!

• GM

Тренутно се три летјелице налазе код Јупитера.

Јеботе, где је та Зеба, кад им треба толико да се довуку од Џупитера довде?! Није им нека технологија. Има да их одвалимо без проблема.

• Сантјаго Коровјов

Šta mislite, kakve su zelene cave sa planete Zeeba, imaju li dve pičke?
    Nek dođu.

• brainiac96_Dio

Čekaj, oni će da nas pređu, pa će da okrenu kola kod Marsa pa da se vrate? O.o

• Warner von Latinsche

ОЈ ТРОМЕЂО КРВИ ЋЕМО ЛИТИ, ГАЛАКСИЈА ЋЕ КРАЈИШНИЧКА БИТИ!

• Луди Чак

Не бих да рушим снешка, ал' зар то није лажна дојава?

Sad valjda nije, nekoliko izvora je najavilo.

Јеботе, где је та Зеба, кад им треба толико да се довуку од Џупитера довде?! Није им нека технологија. Има да их одвалимо без проблема.

Majke mi, pa i mi bismo mogli da stignemo do Jupitera za nekoliko meseci. Možda dolaze dvokrilcima?

• S

БЕЗ СПЕМА

Kako ovo nameravaš da uspe?

• Стеван

БОРИС ТАДИЋ: Учинићемо све што је у нашој моћи да мирним путем сачувамо територијални интегритет и суверенитет Земље.

• Стеван

ВАНЗЕМЉЦИ ИМА ДА ВАС ОКРЕЋЕМО НА РАЖЊУ, САМО ДА СЕ ДОГОВОРИМО ЂЕЋЕМО НА ПРЕЛО!

• GM

Sad valjda nije, nekoliko izvora je najavilo.

После медијске експлозије коју је изазвала вест о нападу на Земљу, утврђено је да иза приче стоји сајт Weekly World News, познат по шаљивим текстовима који немају много везе са истином.

Марко, засхто нам то радисх децхко???

• dusan1001

Vanzemaljcu zashto kradesh kulen decxyhko
    Ja mislim da treba da pošaljemo Brankicu da ih pohapsi sve i dovede u srbiju i tako da razvijemo turističku atrakciju "gađaj vanzemaljca sa čarapama" ako pogodiš u ćilu dobiješ plišanog medu IDEMO BRANKCE DO POBEDE
    A možda dolaze i da izjave saučešće porodici tošeta proskog al im je trebalo malo više vremena da dođu pošto ko što reče neko letelice su im krš kad im treba toliko od jupitera
    EDIT Ipak je ovo najsmešniji deo prvog posta

БЕЗ СПЕМА

• kizo

Dočekajmo ih na našim brdima, na braniku otadžbine. U ime slavnih svetitelja Ramba Krvotočivog i Nikoletine Gromovitog. U ime Ive, Lole i Ribara. Dočekajmo ih braćo, dočekajmo ih rode...

• Ariel Ultra

Kao i uvek, ovo je patka do patke patkica. Kao interesujem se za te stvari, i svi koji naučno te ozbiljno prate ufologiju su ga odmah odjebali. Ovo je bulevarska priča.

http://www.godlikeproductions.com/forum1/message1283626/pg1

Možete da počnete od 5. posta.

• Стеван

ДРАГАН ШУТАНОВАЦ: Ванземаљци, ако нисте гледали Крвави спорт и не знате ко су Рамбо, Вокер тексашки ренџер и Валтер научиће вас Новак Ђоковић!

• dusan1001

Рамбо, Вокер тексашки ренџер и Валтер научиће вас Новак Ђоковић!

Ako đoka koka ne uspe Vuk Kostić će da ih dokrajči

• kizo

OTAC SRBOLJUB: Invazija nije bogougodna!

• Стеван

Јааао, кад Вучина крене да дели шамаре зеленима!

• zDju

Тренутно су код Јупитера, до Земље стижу на јесен, а у новембру ће се видети телескопом, јер ће пролазити Марс.
    Је л' знаш ти, сине, како иду планете редом?

Čekaj, oni će da nas pređu, pa će da okrenu kola kod Marsa pa da se vrate? O.o

A da li jesen traje do 22. decembra?

• Стеван

kizo

OTAC SRBOLJUB: Invazija nije bogougodna!

ПРЕДРАГ АЗДЕЈКОВИЋ: Отац Србољуб је фашиста!

• Natnat

Vodićemo ih u Mrčajevce na kupusijadu.

• Стеван

И у Шабац на вашар.

• LesTaT

Nemojte ovo da zaključate kako bi se na vreme apdejtovali o budućim invazijama.

• Natnat

I na gulašijadu u Debeljaču.

• kizo

ПРЕДРАГ АЗДЕЈКОВИЋ: Отац Србољуб је фашиста!

SPC: Riječi jednog muželožnika nemaju nikakvu težinu
    --------------------------------------------------------------------

OBRAZ: Čekamo vas!

• GM

Па откуд знају да су гејеви?

• Стеван

И НА КРАЈИШКО ВЕЧЕ У "ЈЕЗЕРУ" И КРАЈИШКИ ВАШАР У БУСИЈАМА.

И САЈАМ У КИСТАЊАМА!

• Natnat

Kako li izgledaju vanzemaljke?

• Стеван

ГАРДА ЦАРА ЛАЗАРА: Неће ванземаљски пипак крочити на Космет

• dusan1001

Ja mislim da će ženski deo populacije najviše profitirati od ove invazije
    http://www.youtube.com/watch?v=1ijiSivq1fU

• kizo

Па откуд знају да су гејеви?

Ako ne donesu krštenicu sa Ostroga, onda su gejevi i nesrbi.

• Culle.haha

Koj' transfer je ova pesma.

• sedplas

kizo

aaaaaahahhahahhahahha

nego nek napadnu, bole me kurac. Ne znaju Japanci dje je Crna Gora, ne znaju Ameri dje je Crna Gora, ne znaju vala ni Zeebljani da jebe oca!

• DP

kizo ima da im upadne na MOTHERSHIP i da raskurca balavurdiju!!!

DO POBEDE!!!

• Луди Чак

nego nek napadnu, bole me kurac. Ne znaju Japanci dje je Crna Gora, ne znaju Ameri dje je Crna Gora, ne znaju vala ni Zeebljani da jebe oca!

Crnogorci kad su čuli da napadaju vanzemaljci, rekli su: "A đe ćemo ih tolke saranit?"

• Tom Ripli

Млађан Динкић: "Г17+ и ја лично смо договорили низ пројеката око изградње аеротехнодрома за ванземаљске бродове, фабрике за производњу свемирских бродова (у сарадњи са Фиат-ом) и ако добијемо изборе сваком ванземаљцу по 1000 зелених новчаница"

• Dub

Ako dolaze u novembru, taman mi svrate na rođendansku žuraju, al ako ne donesu svemirske rakije, bolje da se ne pojavljuju.

• Стеван

Брејкинг њуз: Мило Ђукановић добио позив да свечано отвори Зеебљанску берзу.

• Скелетор

lolo, kakve li će nam droge doneti?