Како бришете дупе, на горе или на доле ?
  • S

Тему сам поставио чисто да проверим да ли сам ја ненормалан или су људи са којима се дружим...пре неки дан сам причао са ортацим о овоме...уз вопс и кикирики наравно :) и буквално сви бришу буљу на горе, сем мене. Сутрадан сам питао још неке људе и сви су ми одговорили исто...на горе. Дакле да чујем :))

• Tulumbac

A kako si ga obrisao nakon otvaranja ove teme?

• Триша

Како можеш да бришеш дупе на доле кад онда са отпад враћаш назад у анус ?

• S

Нисам брате кењао још од јутрос...али на доле наравно

• Млатони

Ја сам до скоро брисао на горе, али се нешто преломило и мени и одједном сам почео да бришем на доле. Моје дупе никад није било овако чисто.

• S

а бре људи, не враћам који вам је курац.... јбт стварно не разумем људе. Па брате боље га очистим него кад га оперем... :)

• S

Млато, респект брате :) ипак нисам једини тоооооооо

• kosmopolita

devojke, nikako na dole, možete da navučete ešerihiju tamo gde ne treba...ja samo savet da dam...

• Скелетор

sad zavisi čime brišem bulju lololo

• Dub

A mi što nismo djevojke? Nama ta ešerihija?

• kosmopolita

pa teško da ćete vi da dogurate fekaliju do mokraćnog odvoda...kod ženskih to samo klizne...

• Млатони

kod ženskih to samo klizne...

ЛОЛ!

• Dub

Al opet ja ne kontam ovoga što se briše naopako.

• DP

a znate onu foru..kojom rukom brišeš bulju, levom ili desnom, i on kaže ruku i ti mu kažeš a zar ne brišeš papirom LOLOL AHAHAH! SMIJEEEEŠNO:::SMIJEEEEEŠNO!! IVanoviću iskoristi ovo!!!

i need a drink.

• Filozofinjo

na gore, kraljevi

• z

auuu matoricu ja uzmem pa napravim od toalet papira peskirce i krenem "rucna testera" stil, loma gore loma ledo... :O

• kosmopolita

nelol, mlato...teško se leči, pucaju kad se porađaju, samo zato što im mama nije rekla kako da brišu dupe i koliko su tange nezdrave...svaka prirodno ima malo ešerihije na rču...a na ribici ne sme da ima...e pa, sa tangama i glupim brisanjem dupeta je prebace gde ne treba...

• DP

svi znaju da kad brišeš na dole teraš sadržaj prema mudima LOLO

• S

E zapata, samo sam cekao da to neko napise :D nikad, ali nikad...mudo nije imalo kontakt sa govnima :) jbg, kad brises 20 god tako naviknes se

• DylanDog

kad savladate tehniku zmajeve kugle,kazace vam se samo... do tad tarzancici ne ginu... lolololo

• celt

da prostite, jebala vas tema

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.