- С
Предлог? Предлог? ПРОТИВ!
- A
Zanimljiv predlog. Iako se uopšte ne slažem sa predloženim, sama ideja je ok, pa se nešto iz ovoga može izvući kao novi predlog.
Recimo, da se SAMO za prvu definiciju nekog novog autora primeni moderacija, odnosno procena da li će mu ta prva biti i jedina (i neobjavljena), ili će autor proći prijemni i nastaviti da definiše.
Mislim da je kod mnogih autora na osnovu prve definicije moguće zaključiti da li je dovoljno dobar. Naravno, ne treba biti prestrog, svakom od nas su prve definicije mnogo lošije od kasnijih, ali su opet dovoljno dobre za prvu procenu, posebno kada ih pogledamo kakve su u odnosu na 8 od 10 najnovijih definicija u svakom trenutku.
A aforizmi... ne, ovde je ipak definicija primarna stvar. Uverili smo se time što je i pokrenuta ova tema da definiciju ne može svako da napiše, kako je u prvom postu navedeno.
Toliko od mene :)
EDIT: Nestade prvi post. Uaaa!

http://vukajlija.com/recnik/autori/82711
Овај је отворио тему...
Глуп је јер је заборавио коментар који је поставио бранећи свој предлог, а први пост је пичкасто обриса', дакле треба да се банује јер ја нећу да изгледам као идиот који је предложио ово срање само зато што ми је пост први.- AДа је то правило било када сам ја написао своју прву, никад не бих био члан овог сајта :)
Nije ni moja mnogo bolja, ali opet nije debilna, kao neke koje se sada pojavljuju i preplavljuju prvu stranu. Prva definicija svakog autora bi po tom mom predlogu trebala da prođe neki "debil filter", da bi autor mogao da nastavi da definiše, a ne da nas posle prve, odmah zatrpa drugom i trećom :)
Inače, zato i rekoh da ne treba biti prestrog pri moderisanju prve defke.
EDIT: E da, Faco, tvoja prva je sleng, tako da valja.

СМарко то сам сада пошао да напишем! Кренуо сам да преправим пост и изгледа да сам кликнуо на јебени икс, оно ме пита да ли си сигуран, ја гледам шта који курац? Одговорим са да кад оно оде пост. Јеби га испао сам глуп, а ти не мораш да кењаш тако унапред, ја сам поставио предлог и написаћу га опет у коментару...
Предлог је везан за филтрирање глупости на Вукајлији. Мислим да би упадачима са ФејЗбука било много напорније да напишу афоризам, него да се улогују ,дефинишу' три ФејЗбук статуса и објаве постер о Нолету, љубави или мачићима. Ако афоризам преживи модерацију аутор може да пише дефиниције, ако не онда може да проба опет. ИЗВИЊАВАМ СЕ ОСТАЛИМА ШТО САМ СЕ ЗАЈЕБО, А ТЕБИ ЧМАРКО НЕ!!!
- A
Smare, edituj svoj prvi post, napljuj čoveka i napiši šta je predložio i istakni ga kao inicijatora, jbg :)
- AПРОЧИТАЈТЕ ГА У ПРОШЛОМ КОМЕНТАРУ
Pisao sam u isto vreme kad i ti, ne viči. Ok, nisi 'teo, sve cool.
Uglavnom, kao što napisah, što se konkretno tvog predloga tiče, protiv sam.
Mislim da je kod mnogih autora na osnovu prve definicije moguće zaključiti da li je dovoljno dobar. Naravno, ne treba biti prestrog, svakom od nas su prve definicije mnogo lošije od kasnijih, ali su opet dovoljno dobre za prvu procenu, posebno kada ih pogledamo kakve su u odnosu na 8 od 10 najnovijih definicija u svakom trenutku.Aha. Klitor si, pogledaj moju prvu izbrisanu. To je sačuvaj Bog. Posle sam rešio da jebem pa sam počeo da pišem neodoljivo.
- A
Oksže, pa naravno, ako ti prva ne valja i ne bude objavljena, ne znači da nećeš moći na popravni :)
Mislim, ovo je samo ideja, meni se čini kao ok tema za razmišljanje. Pokaži da znaš, pa ćeš biti objavljivan. Prosto. Ne čini mi se i teškim za izvesti.
A sad ću da ti vidim prve obrisane. Užasne su i moje :D
EDIT: Ahaha, baš si bio uporan sa Ivon :)
- A
Videće i ovde onaj ko treba, ne volim da pokrećem teme, volim samo da ispravljam druge :)

Дебилу па шта, не може из разлога што је ово сајт са дефиницијама, и треба да пише дефиниције, а не афоризме.
Дакле не можеш у школи гитаре да свираш на клавиру за пријемни никако... Још једна ствар, не може јер је компликовано све то да се одради, јер се већ надамо да ће почет' више модова да раде, тј да ће да се повећа број модова и да ће се са дефкама поступат' исто ка' са постерима. Ето фино да ти објасним, да не будем Чмарко :)
Дупе у куки тегли, једино тражим начин како да се филтрирају дефиниције које су буквално прекопиране са ФејЗбука од особа које ни не знају шта је Вукајлија (о ВУЈАКЛИЈИ и да не причамо). Јесте и ја сам новајлија, али бар верујем да нисам ан кул као они. Неколико пута сам искоментарисао глупе дефке и исхејтовали су ме као Мортал комбат емосе...
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.