Norveski monstrum pobio 84 osobe
  • Ox

Šta je sad debilno?

• Towelie_

Norvezanin je debilan, ne sama vest.

• Facafacaa

Шта да радимо?

• Kalashnikov

Ljudi izginuli, a oni to objavljuju u novinama. Stoka.

• Earthworm Jim

Dobro, lose je to sve, ali koja je poenta ove teme, kada nema o cemu da se diskutuje povodom ovoga.

• Jericho

Nije bas ovo za sprdnju, eto vam Ejmi Vajnhaus, ona je sama sebi zaprzila corbu. Ova deca svakako nisu zasluzila to. Uvek se treba staviti u poziciju "sta da se to desilo ovde i nama".

• Towelie_

gamby
    Dobro, lose je to sve, ali koja je poenta ove teme, kada nema o cemu da se diskutuje povodom ovoga.

Palamudite o tome kako je svet otisao u kurac i te fore.

• Ognjetina

pa bolje da puca po deci nego da jebe decu!

• Earthworm Jim

Jeste smor forum u poslednje vreme, al' nismo bas b92.

• dusan1001

Al ima minimum 20 takvih tema i sve umru posle maksimalno 3 dana

• Towelie_

dusan1001
    Al ima minimum 20 takvih tema i sve umru posle maksimalno 3 dana

Znam jebote, i ja bih voleo neku temu za kvalitetan spem, al ce odmah da lokuju.

• Л0Л

Кога ово чуди? Ипак је ултрадесничар, то ти је тај шаблон људи. Очекујте да Младен који дан прсне и изврши ово...

• Krv

Da li nekad probas da napravis paralelu izmedju svoje i egzistencijalne svrhe prosecne bubasvabe?

• Џими

Дај, брате...

• celt

Da li nekad probas da napravis paralelu izmedju svoje i egzistencijalne svrhe prosecne bubasvabe?

obicno bi obrisao ovakav komentar, kao vredjanje, al brate ognjenina, daj ne lupaj.

• celt

btw, nazovite me paranoikom i nekim teoreticarom zavere, al meni ovo nesto mnogo smrdi na norveske zalihe nafte.

• Bruce

jes` kad bi ih Tor pustio da se zajebavaju sa Skandinavijom :))

• Jericho

btw, nazovite me paranoikom i nekim teoreticarom zavere, al meni ovo nesto mnogo smrdi na norveske zalihe nafte.

Paranoiku i teoreticaru zavere!

• Л0Л

jes` kad bi ih Tor pustio da se zajebavaju sa Skandinavijom :))

Брусе, није се зајебават са Тором, опасан је он, али 84 људи је 84 људи :))

• Skočimiš

+1

• cornelije

Ubite majmuna!!!

• musssashe

ajde c/p post sa druge teme gde sam c/p komentar jedan koji me je zamislio malo oko cega se tu vrti..
    ""Prestrašeni tinejdžeri ostavljali su poruke na tviteru i tako pokušavali da obaveste porodice da su i dalje živi" A da su malo bistriji, pozvali bi porodice sa telefona preko kojih su tvitovali. Ovo je ili monstruozan nacin da se reklamira tviter ili je tupavost zaista uzela maha. u svakom slucaju, velika tragedija, uprkos tome sto mediji pisu kojekakve konradiktorne gluposti tipa "hriscanski fundamentalista-mason", jer bi to bilo isto i kao "krvolocni mesozder-vegetarijanac". Ali dobro... Dok ima glupih ljudi, plasirace se i glupe vesti. Jedino sto niko ne pominje da se to sve desilo onog momenta kada je Norveska odlucila da obustavi vojnu akciju u Libiji..."
    ne znam..al mislim da ovaj lik pomalo gadja sustinu...vise me interesuje sta vi mislite o tome

• Bioshocker

Brejvik je sebe na profilu na Fejsbuku opisao rečima - konzervativac, hrišćanin, samac, zainteresovan za lov i igrice poput “Moderni ratovi 2”...

Olololo nemojte igrati MW2 decxko.

• Л0Л

konzervativac

hrišćanin

Ето! Моји су барем натенане убијали, ваши са звоника... 1-0 за комуњаре лолололо

• Televizor

Citat iz knjige norveškog monstruma

""Нема више времена за дијалог. Миру смо дали шансу. Дошло је време за оружани отпор. Витезови Темплари, у име свих слободних људи у Европи, објављују превентивни рат марксистичким, вишенационалним неоколонијалним режимима западне Европе. Схватамо да грађански рат у Европи траје још од 1999. године, када су европски и амерички марксисти мултикултуралисти, преко НАТО-а, објавили рат хришћанима Србима и одузели им право да зауставе ислам на њиховој земљи", наводи се у документу који цитира Дагбладет."

Eto spominje Srbiju! sad ce ispasti da je to uradio zato sto je Norveska ucestvovala u bombardavanju Srbije 1999! opet Srbi za sve krivi!

• musssashe

gde si nasao to?

• Negroidno Govedo

More, jebala ih religija.

• Jericho

Sutra ce neki pametnjakovic da otvori temu za ovu povezanost.

• kizo

Još da uvedu jevreje u priču.

• Стеван

Ма то је наместила Европска унија, као одмазду зато неће да им се придруже.

• Xantas

Витезови Темплари, у име свих слободних људи у Европи, објављују превентивни рат марксистичким, вишенационалним неоколонијалним режимима западне Европе.

Čekaj, pa zar on nije bio hrišćanski fundamentalista - mason?

• P

Схватамо да грађански рат у Европи траје још од 1999. године, када су европски и амерички марксисти мултикултуралисти, преко НАТО-а, објавили рат хришћанима Србима и одузели им право да зауставе ислам на њиховој земљи

Od 1 500 strana nekog sranja na norveškom jeziku, pametni norveški novinar koji ga je proučavao i uvideo da je pasus gde se pominju Srbi bitan da se objavi u vestima.

• Butt

Ako ćemo iskreno, najveći evropski nacoši i desničari (gde spada i gorenavedeni) podržavaju Srbe u sukobu sa Albancima. Plava krv europska, demohrišćanske vrednosti, kurac-palac. Ne vidim tu apsolutno ništa čudno.

• celt

ma sve vise i vise "evropljana" (nemci, francuzi, talijani, skoro svi) koje znam, kad se napiju, hoce da mi otvore dusu i otvoreno napljuju ameriku i da napricaju svasta o albancima i muslimanima, do granice da mi postane glupo i ne znam sta da im kazem.

mislio sam da je mozda zato sto sam srbin pa kao posto me znaju, da stanu na moju stranu, ali poceo sam da cujem vremenom znatno ekstremnije stavove nego li ja sto imam i od ljudi koje bi trebao generalno da boli kurac da mi se uvlace u guzicu...

ima tu neceg potisnutog, verujte mi.

• kamikaza2

Схватамо да грађански рат у Европи траје још од 1999. године, када су европски и амерички марксисти мултикултуралисти, преко НАТО-а, објавили рат хришћанима Србима и одузели им право да зауставе ислам на њиховој земљи

A i nek ih je pobio onda,svaka mu čast

• P

Mislim na novinara koji je iskopao od svih sranja na 1 500 strana pasus o Srbiji i to objavio kao vest! Aj da je tekst na engleskom, pa da je zaseo neki naš tenkre i tražio rečenice gde se pominju Srbi, kao što umeju. Ono srpkinja u holivudskom filmu, a ono joj se vidi jedna dlaka ispod pazuha.

• celt

a ovo sto se novinari uvatili pa ovaj stav povezali sa serijskim ubicom, to je pa tek druga prica... necu ni da pocinjem.

• P

Kelt na to sam konkretno i mislio.

• kamikaza2

A mislite da će sad svako ko podržava Srbiju ispasti terorista i ultra desničar?
    Moguće,u ekstremnom slučaju može da ispadne Gavrilo Princip

• ZEROCOOL

Razumeo bih da je ovaj moron digao u vazduh sediste Natoa ili pobio saku politicara, ali ubiti decu je monstruozno.Ne postoje opravdanja za tako nesto... Kuvati seronju u kazanu dok se meso ne odvoji od kostiju.

• Butt

A mislite da će sad svako ko podržava Srbiju ispasti terorista i ultra desničar?

Nije to recipročna veza. Ultra desničari (barem oni koji se ne uvlače u bulju amerima) podržavaju Srbiju iz sličnih, ksenofobnih, latentno rasističkih razloga "šta će se nama desiti kada nas muslimani preplave". Kao da su muslimani jebena gamad. Multi-kulti ne leči komplekse, očigledno.

• p

"Građanski rat u Evropi traje još od 1999. godine, kada su evropski i američki marksisti multikulturalisti, preko NATO, objavili rat hrišćanima Srbima i oduzeli im pravo da zaustave islam na njihovoj zemlji", naveo je u svom manifestu Brejvik. On navodi da je bio podstaknut da deluje zbog učešća norveške vlade u NATO bombardovanju 1999. godine. Prema njegovoj oceni, mete su pogrešno bile "naša srpska braća koja su želela da proteraju islam, tako što će deportovati albanske muslimane nazad u Albaniju". "Nema više vremena za dijalog. Miru smo dali šansu. Došlo je vreme za oružani otpor. Vitezovi Templari, u ime svih slobodnih ljudi u Evropi, objavljuju preventivni rat marksističkim, višenacionalnim neokolonijalnim režimima zapadne Evrope", napisao je Brejvik.

• P

Ognjetina

NELOL, batice, da ti prisloni štoljpi na vuglu da vi'š kako bi se naguzijo.

• Давид

ANDRESE SRBINE!!!