Rupa na boksericama
  • P

Dakle ko koristi rupu na boksericama predvidjenu za pišanje ?
    To jest jel kroz nju izvlačite pišicu kad piškite?

http://i279.photobucket.com/albums/kk148/AsgardShop/Bokserice%20i%20duge%20gace/bokserice.jpg?t=1242059431

• kizo

A ja mislio na onu što nastade od premoćnog znoja mojih veličanstvenih muda. Ništa, odoh ja.

• Rosoneri

Ne koristim.
    Samo mi smeta jer dugme oslabi, pa moram stano da ga vracam.

• Млатони

Зашто би користио рупу кад је лакше да га провучеш кроз ногавицу.

• Цар

Зашто би користио рупу кад је лакше да га провучеш кроз ногавицу.

+1

• Dub

Ko je vidio nositi gaće u po ljeta? Moje gaće nemaju rupu, pa ne mogu da pišam kroza nj.

• crnigrujan

Ja ne nosim gaće. Ko je još video da se nose gaće ispod kilta, svašta.

• Сварог

Мени кад се пиша, само га извучем из чарапе...

• СМарко

Ја сам сигуран да има оваква тема и да се расправљало о овоме, али ето - Ја никад и не носим овакве боксерице, не волим кад ми мурица ландара по ногама, волим кад ми је притегнут уз тијело да кога не напа'не случајно.

• [

Ne koristim.
    Samo mi smeta jer dugme oslabi, pa moram stano da ga vracam.

+1

• Cenotaph

не волим кад ми мурица ландара по ногама, волим кад ми је притегнут уз тијело да кога не напа'не случајно.

Ja sam suprotan slučaj, ne volim da ubijam cirkulaciju u milivoju a kad mi je dosadno mogu da ga premećem u rukama.

• Сварог

не волим кад ми мурица ландара по ногама, волим кад ми је притегнут уз тијело да кога не напа'не случајно.

+1... Још ако муда почињу да ти испадају на страну...

• Kolfild

Ја сам сигуран да има оваква тема и да се расправљало о овоме, али ето - Ја никад и не носим овакве боксерице, не волим кад ми мурица ландара по ногама, волим кад ми је притегнут уз тијело да кога не напа'не случајно.

+1

vazda znam dje je!

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.