- a
Šta biste uradili da je serijski ubica vaš otac, brat, majka, sestra?
Da vam je neko vaš pedofil? Mrzite narkomane? Da vam je dete narkoman šta biste?
Lako je biti pametan kad je neko tamo daleko idiot, šta raditi kad je neko vaš?konkretna i praktična pitanja i precizni odgovori ...kao što stoji u podnaslovu teme, samo konkretno i precizno.
http://www.nezavisne.com/novosti/hronika/Policija-potvrdila-Dragan-Paravinja-ubio-Antoniju-Bilic-Foto-Video-95106.html evo npr.ovaj čovek, šta da vam je brat, ili otac?
Lik je tražen za neka silovanja i u Srbiji i tako... - p
ubiti po kratkom postupku,creva ostaviti da se veze paradajz
- a
Nije bolesna. Realna je. Žena gorepomenutog može odgovarati jer mu je pomogla u par navrata, da li je smela odbiti ili ne?
Ili što mi sad svi pljujemo narkomanku Ejmi, što je i normalno, ali...Šta da ti je sestra? Jesi joj mogao pomoći? Zatvoriti u kuću, ne dati mrdnuti 3 meseca i šamarati dok se ne skine. - zp
Teraj stoku u kurac.

Šta bi bilo kad bi bilo ali u glavnom nije. Ne znam, gomilu puta sam razmišljao o nekim situacijama i kako bi reagovao a kada su se neke od njih desile reagovao sam često neočekivano drukčije. Sve zavisi i od vremena i od gomile spoljnjih uticaja a i odnosa ličnog prema subjektu dogadjaja. Malo nezgodna tema, bojim se bez pravog odgovora.
Jednu stvar ne bih ni rodjenom ocu oprostio a to je pedofilija.
Da je neko moj pedofil, odrekao bih ga se.
A narkomani... Imam organsku odbojnost na njih, znači ne podnosim ih, najgora stvar na ovom svetu. Ako išta mrzim, to su narkomani. To nisu ljudi, to su ruševine. Da je neko moj narkoman, turio bih ga u dom, i ozbiljno preispitao sebe ( ako je dete u pitanju) zašto je ono počelo da se drogira.- a
Ja ne bih mogla oprostiti pedofiliju ali veruj da znam ljude koji jesu. Užas. 5 godina lik dobio i bole ga kurci, danas hoda slobodno naokolo, ajd što su mu deca idioti nego nevina unučad- obeležio ih kreten za vijeki vijekov.
Šta biste uradili da je serijski ubica vaš otac, brat, majka, sestra?Prvo bih pretpostavio da imaju problem i pokušao bih da otkrijem koren toga problema (a problema mora biti, jer niko ne ubija i siluje jer je savršeno zdrav, prav i srećan). Uložio bih sav napor da im pomognem (kako zbog njih, tako i da jednog dana ne bi opet bili u iskušenju da počine isto) i pokušao bih da im oprostim i nadao bih se da će i ti ljudi kojima je zlo učinjeno pokušati isto. Pokušao bih da olakšam i porodici žrtve, ako je to ikako moguće.
- zp
Aurora, oprostili su pedofiliju?! O cemu tacno pricamo?!

Porediš Ejmi koja je jedna od milion nesretnica i nekog manijakalnog ubicu i pedofila?
Nemoj.
Da je neko kao Ejmi moj, ne bih dozvolila da se to dogodi, postoje načini, sva sredstva bih upotrebila da joj pomognem, razgovori, skidanje, razumevanje, pomoć bilo koje vrste. Ne bih joj sigurno rekla:Seko, tvoj život, tvoja stvar, radi šta ti je volja.A što se tiče ovih drugih, nisu ni oni to postali preko noći, neki problem je tinjao, a ako već neko od bližnjih nije uspeo da prepozna bolest ili frustraciju i pomogne u jednom trenutku, onda jebi ga. Sigurno ne bih rekla: Moj je, pa nek je ubio njih pet.
- azlocesta pufnica
Aurora, oprostili su pedofiliju?! O cemu tacno pricamo?!
đes pufno :)
Nisu oprostili, štajaznam da li su oprostili, ali su prešli preko toga, očigledno. Čim su u kontaktu i posećivali ga u tvorza itd.edit
natnat ne poredim bre ejmi, daleko bilo. Nego tu i tamo naletim ovde na neke definicije kao jebeš narkomane, ko ih jebe, ko im je kriv ovo ono a ne znaju koliko malo treba da ti dete danas-sutra postane to isto.
Da podvučem- NE POREDIM EJMI I SERIJSKE I INE UBICE I MANIJAKE.
Ili što mi sad svi pljujemo narkomanku Ejmi, što je i normalno, ali...Šta da ti je sestra? Jesi joj mogao pomoći? Zatvoriti u kuću, ne dati mrdnuti 3 meseca i šamarati dok se ne skine.Pa za njenu smrt je djelimično kriva i njena porodica što to nije spriječila, ali već ima tema o njoj, pa da ne spamujem ovde.
- zp
Kakva tacno pedofilija? Ono kao dete ili tinejdzer? I pricas li o nuklearnoj porodici ili sire?

Који вам је више с том Ејми? Уђем та тему Делча - тамо Ејми. Уђем на 'Да ли свачији живот вреди исто? - сачека ме Ејми. Уђем овде - Ејми. Одем на фејсбук - једни кукају зог Ејми, други је пљују, не зна се ко су већи фанови. Одем на Јутјуб да слушам 'У шкрипцу', видим 'РИП Ејми'. Сањао сам Ејми. Постаћу Ејми.
- a
Pa to pričam, dub. Nebitna ejmi nego eto tako sve te stvari koje su opšteprihvaćeno zgražavanje ali kad se dešava nekom drugom. Kad je tebi onda ne znaš ni šta da misliš.
Sem pedofilije, to bih stvaaaarno metak u čelo. Ko god da mi je. 
Sto se narkomanije tiče nekom svom bliskom bi uvek i od srca i bez rezerve pomogao, tu nema dvojbe, na žalost puno mojih prijatelja je otišlo na onaj svet zbog toga što okolina nije dala sve od sebe da im pomogne da se izvuku od tog zla a sami dovoljno snage nisu imali. Najlakše je reći smrdljiva narkomančina, nek crkne ko ga jebe i sl., linija manjeg otpora je to, imati dete narkomana je najgori mogući pakao za svakog roditelja i zaista je potrebna nadljudska snaga da se to istera na pravi put ali ljudska smo bića, ponekad je lakše zatvoriti oči i praviti se da se to ne dešava nekom našem.
- a
Đžimi kome šamari?
zlocesta pufnicaKakva tacno pedofilija? Ono kao dete ili tinejdzer? I pricas li o nuklearnoj porodici ili sire?
Dvaneastogodišnje devojčice, par komada pa eto ti sad gledaj gde spadaju. Još postoje indicije (nedokazane) da ih je podvodio drugarima. Nisu kuravele neke, ganci nego eto tako sirotinja neka, znao im starce i tako...
- zp
To ne mogu da shvatim... Skroz kontam da si tu za dragu osobu kroz svakakva sranja i sve, cak i narkomaniju i tako neke stvari, ali pedofilija.... To moj mozak ne moze da svari nikako.
- zp
Da, definitivno bih tada okrenula zauvek ledja nekome sto inace nikad ne radim.

Nisam stigao da pročitam sve, ogroman članak, ali da kažem ipak. Što bi neko imao privilegije samo zato što mi je rod? Poštovanje se ne dobija po difoltu već se zaslužuje. To sam rekao svojima i najboljim drugovima. A još kad je takav neki psihić u pitanju, pa prvo bih ga usrao od batina pa odveo u policiju.

Aуроро, двамар наркоманима и педофилима. Две-три васпитне ником нису одмогле.
Што се тиче педофилије... Капирам да има много више педофила, него што се зна за то. И оно, свака част људима што се суздржавају, поента и јесте да се одупреш искушењу. Реално, коме се јебе што ће неки чича са прозора свог стана да дрка на децу која се у 21. веку играју испред зграде. Докле год остаје на томе, океј је. Е, али има људи који своје мисли и осећаје спроводе у дело. За њих - двамар.
- zp
Je l vi mislite da je vecina matoraca u neku ruku pedofili? Ne u smislu da se loze na decu nego na klinke, 15-25 godina, a oni imaju 50+. Meni je i to pedofilija u neku ruku.
- a
Pa to što bih ja tom nekom nije isto što bih ja tom nekom da je moj otac, ne dao bog...
I ovi su bili šokirani i nisu hteli da čuju za njega prvih...par meseci...a onda se sve to razvodnilo i danas su opet svi srećna porodica.
:a govorila sam da nije normalno da mu ćerka od 25 godina sedi u krilu: - pNajlakše je reći smrdljiva narkomančina, nek crkne ko ga jebe i sl.
Jeste najlakse al nekad i najbolje gledajuci na to da narkomanija je takva podla bolest da i posle skidanja vecina ih se vraca opet na stari put.Znaci ti ces uloziti sve svoje napore da pomognes nekom da izadje iz groba...izadje neko vreme i stoka se opet vrati...i sta sad opet treba da idemo ispocetka NE! NEKA CRKNE! pa da mi je i brat rodjeni....
Imam drugara moje 83 godiste skinuo se uspesno sa nekom porodicnom terapijom...samo prica nikakvi lekovi i hemije..Postao je coek.Prvi put je nasao ozbiljnu sljaku i poceo da pravi mjuzu,kao da se preporodio normalan je stavovi idu u pozitivnom pravcu,nasao devojku...Ako se nedaj boze bude navuko na taj kurac opet i kad mi se prvi put obrati odrao bih ga od batina....zasto? Drago mi je da se resio zla,srce mi je na neki nacin puno kad ga vidim da se izborio i da ima normalan zivot,mogu da zamislim samo kako je njegovoj porodici,mora da su u nekoj uzvisenoj fazi nakon te pobede.
Sad ako bude pljunuo po tome svemu posle eto 2-3 godine...ne bih imao milosti! - zp:a govorila sam da nije normalno da mu ćerka od 25 godina sedi u krilu:
Jao, Aurora, stresoh se, bljak! Pa zar je i incestoidan?!
Šta bi bilo kad bi bilo ali u glavnom nije. Ne znam, gomilu puta sam razmišljao o nekim situacijama i kako bi reagovao a kada su se neke od njih desile reagovao sam često neočekivano drukčije. Sve zavisi i od vremena i od gomile spoljnjih uticaja a i odnosa ličnog prema subjektu dogadjaja. Malo nezgodna tema, bojim se bez pravog odgovora.reagovao sam uvek neocekivano drukcije... nakon sto mi se desilo vise puta, prestao da razmisljam sta bi bilo kad bi bilo i poceo da se bavim konkretnim i realnim stvarima.
i srecniji sam.
Ne u smislu da se loze na decu nego na klinke, 15-25 godina, a oni imaju 50+. Meni je i to pedofilija u neku ruku.Брате, зна се шта је педофилија. Ложење на претпубертетску децу. Од тринаесте-четрнаесте године се већ третира као ефебофилија.
Што је неко педофил ако има 60 година, а ложи се на рибу од 20? Хоће човек младу девојку, јебига.
Што се тиче наркомана - нека цркну, па нека су ми и род. Океј је и дрогирати се, али имај меру, брате!

Nemam predstavu kako bi se snašao u takvim situacijama, Čovek uvek nađe neko opravdanje kad je u pitanju njemu bliska osoba. Pedofiliju, čedomorstvo i ubistvo iz koristoljublja ne praštam nikom. Takvi treba da se spuste u betonski bunar, pokriju poklopcem da ne vide sunce i hrane vodom i hlebom dok ne crknu ili se ne udave u sopstvenim govnima. Još mi je gadnija opcija kad matorac ženi klinku koja je tek postala punoletna ili malo više od toga - to je legalizovana pedofilija. (primer je jedan poznati domaći glumac kojeg više ne imenujem niti gledam filmove u kojima glumi).

Pufnice, nije, jebi ga. I tebi ce se svidjati ljudi u punoj snazi kada budes imala pedeset, nece neke dede. Drugo su deca, al' 25 je druga stvar.
Da je narkoman, preduzeo bih radikalne mere, ne bih skrivao nikako, mozda bih se preselio na selo na neko vreme, dok se ne izvuce. Serijski ubica - u zatvor. Pedofil - onu stvar pod noz.
- zp
Ali da li je normalno da deda od 70 godina drka na devojku od 25? Meni bas i nije.

daj ne kenjajte (da se tako duhovito izrazim) kurac pod noc, neka crknu... jel znate kakav je osecaj kad se pomesaju emocije privrzenosti prema nekome i duboke mrznje zbog necega sto je uradio. pojma nemate, inace ne bi ni bili ovde i kuckali o tome. nemam ni ja.
sta bi radili tada? ne znate ni to.
ova tema je cist primer onih prica sto me nerviraju tipa, da bi morao da popusis kurac caletu kako bi spasio majku da ne pogine sta bi radio...
- pAli da li je normalno da deda od 70 godina drka na devojku od 25? Meni bas i nije.
al kako da mu si digne na vrsnjakinju sa sisama do kolena i flekavom kozom sa orange effectom
- aJao, Aurora, stresoh se, bljak! Pa zar je i incestoidan?!
Nije valjda, to je bilo pre nego što su ga uhvatili, ne verujem da više seda iko ikome :)
I da, to im je čak bilo opravdanje za Monstruma- NE BI ON NIKAD SVOJE.
pa šta ako ne bi svoje, tuđe je izuzetak, šta li?Што се тиче наркомана - нека цркну, па нека су ми и род. Океј је и дрогирати се, али имај меру, брате!Ovo, s druge strane, može pisati samo neko ko još uvek nema svoju decu.
Šta ti sad rodiš ga, odgajaš, sve fino do neke njegove(ili njene) 16. godine ili još stariji i onda se počne pucati i ti kao Ko mu jebe mater, nek crkne? Jašta ćeš... 
Svaka čast na temi, aurora. Do ovoga treba doći. Meni je to jedna od onih misli koju uvek iscenzurišem, pomisliš tako nešto, pa kao: ne, ne, ne, ne, ne...briši to...ju, ju, ju....
A, realno, sve to može da se desi. Ja sam imala neke trzavice u porodici tipa oca alkoholičara i majke koja je pothranjivala alkoholizam, svesno ili nesvesno. I do skoro, ma serem-dan-danas me gricka savest da sam mogla više da pomognem, a nisam. I, ponavljam sebi ko pokvarena ploča: nisi kriva, nisi kriva, nisi kriva, bla bla truć. A niko nije bio masovni ubica. Prvo što bi mi palo na pamet (postavljam se kao mlađa sa nekim svojim razmišljanjima od ranije) je da se ubijem. Meni je to uvek prvo padalo na pamet, ali, očigledno, nikad nisam bila dosledna u tome.;) Verovatno bih (ne u slučaju masovnog ubice) pokušavala da pomognem. Ima u tom našem južnjačkom mentalitetu ta želja za požrtvovanjem, da nekom pomažeš, da ga vodiš po lekarima, da ga savetuješ, da se odrekneš svog života, pa posle da jedeš govna kako si svašta mogao za to vreme i kako ti taj i taj upropastio život, ti naši južnjački roditelji uglavnom bi bili najsrećniji kao roditelji narkomana, neverovatno kako je tamo izraženo drkanje na depresiju. Nadam se da do ovog drugog dela rečenice ne bih došla, možda bih uspela da pomognem. Možda ne. Ljudi smo, nismo svemogući. Ali mislim da bih došla do istog saznanja do kojeg sam došla i iz svojih sitnih trzavica: neke stvari ne možeš da promeniš i svako ima prava na sopstveni život i samo za isti je i odgovoran. Ima prava i da isti upropasti. Ne bih se odricala ako sam dete takve osobe, ni ako sam roditelj. Odricanje ne menja činjenicu da ti je takav neko nešto. Roditeljima uvek lakše padne odricanje: dete mi je gay, kurva, pička materina- mrš iz kuće.Rode nas, imaju priliku da nas vaspitaju, menjaju, utiču na nas i kad im se ne sviđamo, ne libe se da se odreknu, a deca im ceo život vode poštenje, kriju od njih sve što ovi ne žele da čuju, plaše ih se. Zašto oni imaju više prava na nas nego mi na njih i zašto imaju više prava na nas nego mi na sebe? Volela bih da budem roditelj koji nije izbrisao perspektiu deteta i na 'vata se odma' za odricanje. Elem, rekoh svašta što me niko nije pitao, ali suština je: tamo gde mogu da pomognem, pokušavala bih da pomognem, a vrlo je moguće da bih se na kraju pomirila sa zlokobnom činjenicom o tuđem životu, poslala tu osobu u zatvor, dom, ludnicu, bolnicu, već u zavisnosti kakva je, išla u posete, i, sa teškim ožiljcima, pokušala da se skoncentrišem na sopstveni život i pokušala da ne krivim nikoga da mi je išta upropastio.- aIma u tom našem južnjačkom mentalitetu ta želja za požrtvovanjem, da nekom pomažeš, da ga vodiš po lekarima, da ga savetuješ, da se odrekneš svog života, pa posle da jedeš govna kako si svašta mogao za to vreme i kako ti taj i taj upropastio život,
:) Ja mislim da ovo više ima neke veze s uticajem Turaka jer je i u Bosni tako, dok npr. u Vojvodini- cjok. U Bosni je i sad sramota poslati starca u starački dom a to što ti niti imaš mogućnosti da ga adekvatno izirgetiš ako je nepokretan, senilan i što će ti se na kraju zgaditi tvoj nakon xy godina koje sam sebi uništiš negujući takvog bolesnika- to nikom ništa.
Ali i tamo se stvari menjaju, uglavnom na gore. Neće više niko da se žrtvuje ni za koga, ma ni jota.
Ne znam- narkomana ne bih mogla tek tako prepustiti, ipak tu ima šanse da makar kažeš k'o Džek Nikolson u Letu iznad...- Barem sam pokušao.
Pedofila- izopštiti, jer jebiga i ako ti se diže na decu- trpi, odseci ga sam sebi jebo ti on mater. Fora je u ovom slučaju što se liku garant više nije dizao ali otkrio da mrda na tek propupale devojčice.
Što je još gore jer jebo si šta si jebo, što moraš i dalje? Ali jok, on je muškarčina, faca, potencija i dalje mora funkcionisati. 
Енергија објаснила, на више нивоа.
Проблем је што не знамо како би се понашали. Не можемо док се нама не деси. Знам доста наркомана и њихових породица, и свака се понаша друкчије са том бедом. На пример, отац је преминуо пре пар година, мајка живи са сином наркоманом који краде, лаже и питање је времена када ће да се предозира. Мајка и отац, док је био жив, су дали сваку пару на лечење. Старији брат лепо зарађује, одселио се, и не меша се док му се породица распада. И ко је ту паметан? Мајка која ће издахнути док јој све не исиса млађи син, или брат који је одустао од свега и не комуницира са млађим братом?- p
Energy roditljeji mislim da niciji nisu sjajni,,,svako od nas ima nesto da im zameri kao dete kazes svasta zato sto nisi svestan situacije,kao odrasla osoba zamerki nebi trebalo da bude,vec vodjenje onim stavrima,drago mi je sto si me rodila i izvela na put,nikog od nas nisu bacili u ruze pa evo jebite se....i kad nebi bilo tako potrudio bih se da slazem i oet isto kazem....Gledao bih da budem sutra dobar otac,al mislim da savrseno ne postoji, nemoz coek danas da iskontrolise ni sebe samog a ne jos nekog drugog.Izvukao bih sve greke mojih koje su napravili i potrudio bih se da ih ja ne ponovim....No luda vremena mozda bih pre ponovio sve njihove samo da ne napravim neku novu....
- aНа пример, отац је преминуо пре пар година, мајка живи са сином наркоманом који краде, лаже и питање је времена када ће да се предозира. Мајка и отац, док је био жив, су дали сваку пару на лечење. Старији брат лепо зарађује, одселио се, и не меша се док му се породица распада. И ко је ту паметан? Мајка која ће издахнути док јој све не исиса млађи син, или брат који је одустао од свега и не комуницира са млађим братом?
Ovde je brat odustao jer je mama inertna i s nikakvim autoritetom. Gledam ja to svakodnevno. Imam prijateljicu koja je bila udata za budalu, namlatio je, ostavila ga ali i dalje je naravno zajebavav, a sin... Biće isti otac. Ali isti. A ona s njim kao da je mali sad s engleskog dvora uvezan u leptir-mašnu; raspravlja o njegovim emocijama bla bla. Mislim njoj će se obiti od glavu al hajd sad. I štaš ti sad tu? Interesantno je da kad nije s njima i možeš izaći na kraj s malim antihristom, u njenom prisustvu je pakao.
I danas sutra, eto, daj bože da neće,ali...počne s glupostima mali šta će ona?
Pa ta je tako metiljava da joj možeš govnima mazati po faci. 
Kod mene u kraju ima jedan poznati alkoholičar, i to onaj teški alkos, mislim da nema još 30, a pije bar jedno 15 godina svaki božji dan, bukvalno je dan noć komiran od alkohola...kad je bio u zatvoru (zbog nasilja u porodici) pošto nije bilo alkohola pio je brion razmućen sa vodom.
Nema šta ne radi toj jadnoj majci, ćaleta nema jer je valjda poginuo u ratu i žena živi sama sa njim, on je bije krade nema šta joj ne radi....a pri tom je i kreten onaj najgori, nema šta nije radio. Jednom je njegova keva spremila ćurku, i dok je još nije stavila da se peče on ušao u kuhinju i izjebao patku u kloaku i svršio u nju, keva spremi ručak i on kao ''mama jedi ti ćurku ja ću samo krompiriće'' i posle se hvali svima to...mada nije to najgore šta sve rade....a pritom je i agresivan, napada žene po ulici, smara za pare, kontam da bi ladno mogao i da siluje...Takav po meni treba da se zatvori i da se ne pušta pa sve da ti je rođeni brat.
E sad...da ti je neko pedoffil il seriski ubica, to je već teže zamisliti šta bi uradio- a
Petre, šta bi uradio da ti je taj brat? Ili sin? Ili otac(to već nije interesantno jer bi verovatno, što je i logično, tražio od mame da se zajedno iselite od njega)
I da- kaži mu da je i on pojeo svoje spermu jer jebeš ga dok je bilo u rerni to je puštalo i okolo, nije je pojela samo mama.
Interesantno da se ovakvi boje policije. Stvarno se boje. Što rekla moja druga- Boje se organa. A organi neretko brane budalu, za ovog mog gore drot je rekao ženi- Pa dobro, polako s prijavom, nemoj ga tužiti, NIJE ON ZA KAVEZA!
Pa misliiim... 
Pa kažem ti, da je alkohol samo u pitanju i da vidim da odbija da mu se pruži pomoć odjebo bi ga, pogotovo ako je isti ko ovaj iz mog primera.
I ovaj ima neki status legende u kraju, i taj se ne boji pandura, eventualno ga kad oleši kevu privedu na veče da se otrezni i puste ga i do podne je opet mrtav pijan.
Stvarno ni ne vidim kako bi se konkretno njemu moglo pomoći uopšte?A kažem opet, to da mi je neko pedofil ili seriski ubica neću ni da razmišljam, jer sumnjam da bi znao sam sebi da dam odgovor šta bi tad uradio
- zpI da, to im je čak bilo opravdanje za Monstruma- NE BI ON NIKAD SVOJE.
pa šta ako ne bi svoje, tuđe je izuzetak, šta li?Jao, jao, jao, pa takve mongoloide bi takodje sa njim trebalo zatvoriti! Bolest teska!