Drevne tehnike mučenja
  • Gospod Bog

Koje su po vama najgore tehnike mučenja kojom su mogli od vas da saznaju čije dete nosi Bojana? Moji favoriti:
    1. Scaphism
    2. Nabijanje na neomašćeni kolac ( Vlad Cepeš)
    3. Pojanje rockangelinih definicija uz gusle.
    EDIT: ili da vas ubiju, lololo.

• Луди Чак

Waterboarding FTW!

• Pišem Uz Vetar

Waterboarding

Je l' to ono sa mokrom krpom?

• Butt

Ne, nego ono sa kinezima, kapanjem vode, ili ono sa gutanjem pirinča i nalivanjem dok ti utroba ne pukne. Ili ono golootokaško sa pacovom i šerpama, il tako nešto.

• Dvajt

Била је емисија на Хисторију о тим справама за мучење. Не сећам се имена, али у свакој епизоди су правили те справе и испробавали их. Без да стварно муче неког, оно само мало или лутке.

Мени је занимљив био онај точак где те вежу и испреплићу удове за шипке које су биле у том јелте точку. Онда га окрећу док ти неки лик ломи удове палицама и на крају те тако изломљеног оставе ту док не цркнеш. Зајебаније чак и од гледања наших тимова у Европи, добро, ту је негде.

• Луди Чак

Nije, waterboarding je kad ti zavežu kesu oko glave, i onde te postave tako da ležiš i da ti je glava niže od nogu. Onda polivaju kofama glavu, i imaš osećaš kao da se daviš, a potpuno si svestan. Kažu da niko još nije izdržao da ne pukne. To rade u Gvantanamu i po Iraku itd.

• Tulumbac

3. Pojanje rockangelinih definicija uz gusle.

Pao je jedan iskren lololo.

• Pišem Uz Vetar

Zašto je mučenje kad ti kaplje voda na glavu?
    Mislim, pretpostavljam da posle dan-dva postane stvarno mučno, ali ima mnogo bržih načina!

• racku lacpa

Ma kakve sprave za mučenje...jedna bostonska palačinka,i priznala bi sve...:-)

• Butt

Zašto je mučenje kad ti kaplje voda na glavu?

Probaj, pa ćeš saznati.

:)

• L@ki

Казна за непоштовање богова у старој Индији.
    Терају те да пијеш врућу крављу мокраћу док се сам не скуваш ....

• Pišem Uz Vetar

Nije, waterboarding je kad ti zavežu kesu oko glave, i onde te postave tako da ležiš i da ti je glava niže od nogu. Onda polivaju kofama glavu, i imaš osećaš kao da se daviš, a potpuno si svestan. Kažu da niko još nije izdržao da ne pukne. To rade u Gvantanamu i po Iraku itd.

Na to sam i mislio!

• Вечити Циник

Одсецање капака и остављање на сунцу у пустињи...

• Луди Чак

Dr. Allen Keller, the director of the Bellevue/NYU Program for Survivors of Torture, has treated "a number of people" who had been subjected to forms of near-asphyxiation, including waterboarding. In an interview for The New Yorker, "He argued that it was indeed torture, 'Some victims were still traumatized years later', he said. One patient couldn't take showers, and panicked when it rained. 'The fear of being killed is a terrifying experience', he said".5 Keller also stated in his testimony before the Senate that "water-boarding or mock drowning, where a prisoner is bound to an inclined board and water is poured over their face, inducing a terrifying fear of drowning clearly can result in immediate and long-term health consequences. As the prisoner gags and chokes, the terror of imminent death is pervasive, with all of the physiologic and psychological responses expected, including an intense stress response, manifested by tachycardia (rapid heart beat) and gasping for breath. There is a real risk of death from actually drowning or suffering a heart attack or damage to the lungs from inhalation of water. Long term effects include panic attacks, depression and PTSD. I remind you of the patient I described earlier who would panic and gasp for breath whenever it rained even years after his abuse".30

• Dvajt

Или оно кад обесе лика за ноге и тестеришу га од буље ка глави. Пошто се сва крв слије у мозак, он добија кисеоник и не може да се онесвести одма од болова тако да је свестан неко време.

• shitbrix

da te vežu i da ti puštaju retardirane pesme.
    tipa niklbek.

http://www.omg-facts.com/view/Facts/37726
    od ovih je samo "i love you" retardirana.

• Луди Чак

Vau, koje mučenje, puštaju ti Enter Sandman, kako gej, pa jesu mogli barem nešto žešće da nađu?

• shitbrix

hahah.
    pa kažem, mene bi samo "i love you" ubilo.
    si slušao to?

• Луди Чак

Nisam. Neću da imam posledice, i ovako sam sjeban dovoljno. :)

• Др Јанковић

Мучење Титаник Беба Тантал техником.
    Завежу ти зглобове (и на рукама и на ногама) за стуб, селотејпом ти прелепе чмар и наизменично пуштају ''Тужну песму'' од Неверних беба и ону уберсмарачку песму из Титаника од Селин Дион, али тако да, сваки пут кад покушаваш да носом искључиш музички уређај, он се одмакне од тебе.
    Ни најхрабрији не издрже дуже од три дана испирања мозга патетичном музиком.

• Sebastian_Valmont

Braaate, gledao sam ne televiziji, zavezu lika za zemlju, a ispod njega posađen bambus ! :O Bukvalno raste kroz njega bambus, znate kako je odvratno !!

• pronto

Čerečenje. Ili nabijanje na kolac po turski. A nabijači polako kuckaju jer dobiju dukat za svaki dan što ovaj preživi.

• Alkaloid

http://www.torturemuseum.com/ ko ima prilike da se zaputi do Amsterdama nek svrne i ovo pogleda. Ja sam bio pre dosta godina, utisci nisu ni malo izbledeli.

• Stormborn

Ima ono kad sTave lika na neŠTo ŠTo liči na kožlić samo mu je vrh onako žaŠiljen na fažon Trougla, pa mu Ture Tegove na noge i on se Tako lepo rascepljuje. I ono s kačenjem gume oko vraTa pa paljenje isTe.

• Valdemar

Braaate, gledao sam ne televiziji, zavezu lika za zemlju, a ispod njega posađen bambus ! :O Bukvalno raste kroz njega bambus, znate kako je odvratno !!

To je glupost. Priča je obrađena u romanu "Knjiga o bambusu" Vladislava Bajca. Bambus neće i ne može da raste kroz čvrstu materiju, kao što je telo, on krene da zaobilazi, kao puzavica.

• Verbalni GzV

Kineska tehnika torture.

Zavežu čoveka za četiri grede a ispod posade bambusov koren , kad drvo nikne raste kroz vitalne organe i konačno poraste kroz osobu.

Ovo sam gledao na Myth busters , jebeno je.

• Alkaloid

http://www.jimrugg.com/images/hereticsfork.jpg heretic fork, dvostrana viljuška koja se postavi na vrat kao na slici, glava je u stanju konstantne napetosti, vremenom mišići popuštaju i viljuška laganica prodire u tkivo, laganica kroz lobanju do mozga....

http://medieval-castles.org/media/thumbscrew2.jpg drobilica za prste.

• Mićko

Ово за капање воде на главу уопште није толико наивно. Завежу овога кога муче и фиксирају му главу, тако да му вода стално капље на исто место. Гледао сам емисију где су то пробали на себи, после 15 минута со постајали тешко депресивни, а кажу да су ови које су мучили по пар дана полудели.

• Valdemar

Гледао сам емисију где су то пробали на себи, после 15 минута со постајали тешко депресивни, а кажу да су ови које су мучили по пар дана полудели.

Postajali teško depresivni... Američke pičke koje ne znaju gde im je dupe bez prozaka. Probaj to na malom Radojici, ima da se upiša od smeha.

Sve bre Myth busters... Bambus može da raste kroz balistički gel u Mitbasterima, ali šta misliš kako bi rastao zalivan krvlju i slanim telesnim rastvorima? Istočnjačke priče kažu da on u takvoj situaciji menja pravac rasta. To je izmišljeno u sklopu kampanje satanizacije Japanaca u Drugom svetskom ratu, kao oni su tako mučili zarobljenike.

• Petar Pan Pezo$

jel imaš neki link? ne mogu da nađem na tjubu

• Фејзбукманијак

Mićko

Ово за капање воде на главу уопште није толико наивно. Завежу овога кога муче и фиксирају му главу, тако да му вода стално капље на исто место. Гледао сам емисију где су то пробали на себи, после 15 минута со постајали тешко депресивни, а кажу да су ови које су мучили по пар дана полудели.

Ја сам чуо да после неког времена лобања прсне и мозак исцури свуда унаоколо. То сам и хтео да напишем ал видим неко ме предухитрио

• Mićko

Sve bre Myth busters... Bambus može da raste kroz balistički gel u Mitbasterima, ali šta misliš kako bi rastao zalivan krvlju i slanim telesnim rastvorima? Istočnjačke priče kažu da on u takvoj situaciji menja pravac rasta. To je izmišljeno u sklopu kampanje satanizacije Japanaca u Drugom svetskom ratu, kao oni su tako mučili zarobljenike.

Читаш ли ти уопште постове? Нису јапанци то радили, него Кинези, матори.

Postajali teško depresivni... Američke pičke koje ne znaju gde im je dupe bez prozaka. Probaj to na malom Radojici, ima da se upiša od smeha.

Нисам ни рекао да је америчка емисија...

• pronto

http://www.corkscrew-balloon.com/misc/torture/29.jpg

Ovu krušku su koristili za kažanjavanje preljube, incesta, bilo kakvih drugih perverzija. Nabiju je u rč, đanu ili usta (zbog felacije) i onda fino rašire. Sssssss, jeza.

• Valdemar

Читаш ли ти уопште постове? Нису јапанци то радили, него Кинези, матори.

To je navodno kineska tehnika, koju su primenjivali Japanci u Drugom svetskom ratu. Nema dokumentovanih dokaza da je tako nešto stvarno izvođeno.

Нисам ни рекао да је америчка емисија...

Gledao sam tu epizodu Mitbastersa.
    http://www.youtube.com/watch?v=Dj4uWXxGxQk

• Warner von Latinsche

Инквизиција је имала дојајне технике мучења. На пример, поставе човека да лежи и котрљају полако огромну каменчугу преко њега, кренувши од стопала. Мученици су обично умирали негде код средине трупа, контам да су им црева на уста почела излазити ил' тако нека болештина.

А има једна, не знам ко је практиковао, ставе ти пацова на стомак и поклопе га нечим тврдим, да не може да пробије. У међувремену, пацов сконта да је најмекше да ти иде кроз стомак и онда је лутрија да ли ће се одлучити да иде ка устима ил' рчу.

• Sebastian_Valmont

Ljudi, ono za bambus je moguće jer bambus raste jako brzo kada je jos uvek mlad i kada je tek centimetar, dva provirio iz zemlje. Za jedan dan je već duboko u čovekovom telu, a posle dva dana je prošao kroz telo i hrli ka nebu.

• Sebastian_Valmont

Kada bi rastao sporije, i zbog toga duže ostao bez kiseonika, a bio zalivan telesnim tečnostima koje u suštini nisu pogodne za rast biljaka (mada je bambus jako izdržljiv i prilagođava se svemu) pošto je U čovekovom telu, e onda ne bi bilo moguće.

• Valdemar

Ljudi, ono za bambus je moguće jer bambus raste jako brzo kada je jos uvek mlad i kada je tek centimetar, dva provirio iz zemlje. Za jedan dan je već duboko u čovekovom telu, a posle dva dana je prošao kroz telo i hrli ka nebu.

Biljka od centimetar-dva nije toliko jaka da se probije kroz telo čoveka, pogotovo bez sunca. Al ajd, ako kažu na Diskaveriju, to mora biti istina...

• Sebastian_Valmont

"Mora biti istina" Sarcasm included.
    Inače, bambus je, čim proviri iz zemlje jako čvrst i oštar...

• Verbalni GzV

E i balistički gel je najsličniji materijal ljudskom mesu , sviđa mi se tvoja rečenica o malom Radojici i kako su oni Američke pičke , ali ovo je sasvim moguće jer mi je i deda o tome ranije govorio..

• Sebastian_Valmont

Postoje istorijski zapisi o ovom načinu mučenja i o nekom pacovu što ti na neki fazon grize kroz telo, ali nisam skapirao tačno kako. Ta dva načina mučenja su najomraženija jer ne umreš odmah nego se mučiš i živ si neko vreme, konkretno što se bambusa tiče, živ si dva dana ! :O

• Warner von Latinsche

Postoje istorijski zapisi o ovom načinu mučenja i o nekom pacovu što ti na neki fazon grize kroz telo, ali nisam skapirao tačno kako.

Па да ниси какио о бамбусу, видео би мој пост на прошлој страни.

• ZEROCOOL

U drevnom Japanu su preljubnicama sipali topljeno olovo u anus.Verovatno je bolelo ko djavo a smrt je bila jebeno spora.

• Sebastian_Valmont

Warene, oprosti što nisam obratio pažnju. :)