Овај сајт мора да буде такмичарски да би изродијо бар 10 дефиниција које ваљају дневно. Просто сви желе да читају добре ствари или пак сварљиве. Имам план како то да се одради ако оћете да слушате.
Овако:
ставка 1: Увести велико дугме које ће да се зове најпопуларније данас, као што је то некада било. Да стоји између "дефиниције" и "постери". Уместо да буде у календару који по мојим сазнањима једино Минг кликће :)
ставка 2: Да овај пут за сврставање буде заслужан количник као што је то било у оном малом такмичењу које је организовао Пеки д Џем. Значи ако дефка има 0 минуса множи се са 1.5 и то је то, остало је ок.
ставка 3: Да се укину пратиоци јер је то довело до тога да онај који је најбогатији буде најбогатији па чак и ако продаје говна. ТО НЕ ВАЉА. Укинимо пратиоце, будимо срећни
ставка 4: Направимо сајт да гледамо мање гована и фејзбук срања јер та поменута срања никад неће бити на овој листи најпопуларнијих. Тиме ћемо моћи да изаберемо шта ћемо да гледамо и читамо ако нагрне нека велика нужда дефиниција.
Е сад, појашњење зашто је ово боље. Ако неко напише дефку која је говно, и онда после тога види да је његова говно а нечија која није говно буде на листи међу првима он ће следећи пут да се потруди да напише нешто што није говно. Ако пак из пар десетина покушаја не успе он ће одустати. Просто нико не жели да га посипају говнима за оно што је урадијо. Ја бар имам такво мишљење.
ДОДАТАК: Ово није враћање дефиниције дана, само најбоља дефка ће бити изабрана за насловну, а ако. чак и кад је најбоље оцењена не испуњава услове не мора бити изабрана, јер модови одлучују о томе.
Е сад, пљујте ме јејте говна како би се јебо за поене и шта већ али ја сматрам да је ово најбољи начин да се говна смање. Раније није било оволико гована и тако...
Удрите... ил немојте, боли ме курац, ја сам своје рекао
само најбоља дефка ће бити изабрана за насловну, а ако. чак и кад је најбоље оцењена не испуњава услове не мора бити изабрана, јер модови одлучују о томе.ovo je dovoljno da se podstakne takmicenje, a ostalo sto si napisao je nebuloza zato sto vec postoji "Najpopulrnanije definicije za taj i taj datum", a extra je tvoj problem sto ne klikces ko i Ming, ovo sto si naveo samo komplijuje.
Pratioce podrzavam da se ukinu, ne znam da l sam dvaput otisao na tu opciju.
Као што је пре био случај, лупиш са неколико дуплака омиљено и испливаш на врх, а онда раја даје плусеве махинално на те дефке. Било би ту доста малверзација.Tu su moderatori da prate eventualne malverzacije. Ako su mogli iskopati ono lajkovanje što je odvelo na stub srama onolike autore, ovo će im biti pičji kašalj.
Iako ovaj Fejz uglavnom mlatara niđevezice, ovaj put je ubo. Previše je govana na sajtu, treba nešto uraditi. ZA!

Ne može. Ti dečko samo teraš kontru. Kad je bila definicija dana i kad su bile te najomiljenije bio si najglasniji za njihovo ukidanje. Borili ste se onom protiv takmičara. Sad ti ni ovo ne valja. E kurac! Ništa od toga, sad moraš da pojedeš sva govna koja si izasrao dečko i da pitaš ima li još ololo. ♥
Гилиптерчино да ли ти схваташ да људима треба да се удари на психу јебену, ДА ПОСТОЈИ ТО ДУГМЕ А НЕ КАЛЕНДАР СВИ БИ КЛИКТАЛИ НА ЊЕГА! колико пута да то поновимU pravu je Fejz, malo ljudi koristi taj kalendar, pogotovo novih članova. Ali nije praćenje loše, možeš da počneš da pratiš nekog čija ti se definicija svidi, iako je početnik.

Дуни га френки ♥♥ никад реч нисам рекао против Дефке дана, а и сад не желим да се она врати, чак и да сам рекао. Тиме сам се оградијо :)) САмо да малко помери календар на видљиво место и да му да нови назив. Толико се тражи од Кајзена
А ја сам срао против одабраних, пре 10 месеци и био сам у праву, сад кад видим каква говна су тамо, одем па читам најновије дефиниције да се малко детоксикујем
Mogla bi npr da se vrati trka za defku dana kao kombinacija sa sadasnjim sistemom. Te defke dana bi bile automatski ubacivane medju odabrane, bila bi samo jedna defka dnevno vise, sto ne bi smanjilo kvalitet, a povecalo bi se citanje novih defki.Procenat minuseva koje sam dao od druge polovine 2009. do juna 2011. - 22,4% (25594-7388)
Procenat minuseva koje sam dao u periodu jun-jul 2011 - 62,4% (664-1104)
Procenat minuseva koje sam dao od druge polovine 2009. do avgusta 2011. -24,4% (26258/8492)
U proseku svaka četvrta definicija dobije minus, ali u zadnjih par meseci svaka treća dobije plus. Delimično posledica strožijeg ocenjivanja, a delimično posledica velikog pada kvaliteta definicija.Ja sam citao kvalitetnije defke dok je postojala trka za defku dana. I po meni je bio kvalitetniji sistem, bilo je dovoljno da par njih neku defku omiljenuje i da drugi "saznaju" da je ona dobra. Ovako ja procitam na stotine defki dnevno, od toga 5% odlične, 15% dobre, 20% prosečne, 50% glupe, a 10% plagijati. Ovde na Vukajliji puno starijih članova smatra da je trka za najbolju defku greh. Pa kad odete na basket, da li vam je cilj da pobedite ili nije iako nemate ništa od te pobede? Kada imamo trku, onda je zanimljivije,
Ja sam za vraćanje trke (ne mora defka dana, može samo kombinacija sa prethodnim sistemom, kao što sma predložio), a vi kako hoćete.
Враћање трке свакако. Пекијева тема је показала да то што неко има неку сатисфакцију у писању дефке, у том случају победу на турниру, доводи до тога да дефиниције буду квалитетне. Тад није било много лоших а свака је скоро била читљива и није се превртала желудац. Такмичење је потребно јер је то подстрек за боље сутра!
Овај сајт мора да буде такмичарски да би изродијо бар 10 дефиниција које ваљају дневно. Просто сви желе да читају добре ствари или пак сварљиве.Ово је тачно, јер је већа жеља за писањем и више се труда уложи пишући нешто итд.
Увести велико дугме које ће да се зове најпопуларније данас, као што је то некада било. Да стоји између "дефиниције" и "постери". Уместо да буде у календару који по мојим сазнањима једино Минг кликће :)Кликћем и ја, јеб' се тамо :)
Да се укину пратиоци јер је то довело до тога да онај који је најбогатији буде најбогатији па чак и ако продаје говна. ТО НЕ ВАЉА. Укинимо пратиоце, будимо срећниТу и тамо, рецимо кад прате некога, људи више читају дефке, мислим да је праћење довело до тога да се више читају, нисам сигуран али мислим да је тако.
Али ово да а онај који је најбогатији продаје говна итд је стварно тачно :)Пу, фејзе, ПУ :) :*
Postoji lista autora po popularnosti. Eto ti podsticaj.Sa ovim sistemom novi autori nikada neće imati podsticaj. Zamislite nekog ko tek stiže na sajt i vidi da mora da napiše bar 200 definicija koje su u plusu bar 50 u proseku da bi se probio npr. u prvih 200. Ja danas viđam odlične defke odličnih autora koje imaju manje od 20 pluseva sa par minuseva.
Iz 2010. godine sada imamo 2 autora koji su među prvih 10 (1. i 4.). Iz 2011. ja sam zapatio samo Ox-a koji je jedva među prvih 100 a odlično piše. Tako da mesto na rang listi nije dovoljan podsticaj. A kalendar je nepraktičan. Ja iako mu znam funkciju ga ne koristim. Potrebno je dugme umesto kalendara.

Ja volim da pratim, bar čitam ljude koji kvalitetno pišu i čije mi se definicije sviđaju u 80% slučajeva. To što ih čitam ne znači da uvek dajem samo pluseve, padaju i minusi, ali neke ostavim i neocenjene, ako su mi ni tamo ni vamo. Povremeno kada mi neko dosadi prestanem da ga pratim, ali ispliva neko nov. Ne vidim šta je u tome loše.
Eto i ja kao i Ming klikćem na kalendar...
Podržavam predlog. Ta lista bi trebala da se definiše tako da ne može da se desi da se definicija napisana u odredjeno vreme zaglavi na prvom mestu ili da postoje fazoni da se dodje na početak liste. Osim toga, barem jedan moderator bi trebalo da pazi na definicije sa liste da neki plagijat ili vic ne stigne do prve strane.
- Awlex88
Iz 2011. ja sam zapatio samo Ox-a koji je jedva među prvih 100 a odlično piše.Ne paziš dovoljno :)
Što se teme tiče, đubreta ima, ali zaista ne vidim kako se boriti protiv toga. Sajt je isuviše popularan da se to može prosto eliminisati. Elem, ja klikćem konstantno na kalendarčić, da se zna.
EDIT: Čak i kliktanje na kalendar nekada ne znači da ćeš čitati samo dobre defke. Provlačila su se razna Fb sranja, koja su bila fantastično ocenjena u odnosu na neki moj "dosadni sleng". Mora se imati u vidu da uz napisani đuber, idu isti ti autori i kao ocenjivači.
- [млато то је и тад био проблем биће и сад, ал за то се банује. Кад тад се све то сазна и онда ти педери који су се лајковали запале са сајта. Просто
Nidje veze! Reci mi jednog ko je napustio sajt kad je otkriveno da je lajkovao sebe. Ljude cak boli patka sto su na tom stubu. Nastavljaju da obitavaju na sajtu, pisu i dalje, skor im se povecava... Neki se cak skidaju sa stuba iako su tu zbog samolajkovanja, nekima ne pise ime vec *jedan poznati autor*(ne znam gde su navodnici na ovoj sugavoj tastaturi)...
Ali podrzavam da se vrati *najpopularnija defka dana*. Sto se tice pratilaca, ljudi sami biraju koga ce pratiti, ne moze niko da im odredjuje. Neki ljudi vole da prate nekog ko stancuje defke svaki dan, neki prate trajno banovane ljude, neki prate autorke sa izazovnim avatarom iako devojke ne definisu nista mesecima, nekiprate Gasttozza koji nema nijednu defku. To je njihovo pravo i Kaizen je to uveo kako bi svako kreirao svoju naslovnu i kako ne bi kenjao po odabranim defkama jer ne mora da ih gleda kad udje na sajt. Inace sajt je bio najbolji kad nije bilo rang liste i kad su ljudi opusteno pisali i citali bez malverzacija i ostalih sranja. Tako da takmicarski duh nije bitan. Definises nesto sto ti padne na pamet, ne pises za pare. Eto i kadpostanes prvi, sta onda? Nista! Nece te svi obozavati, mnogi ce i dalje misliti da nisi nikakav autor. Neces postati mod, neces se naci na nekom Hall of fame sranju. Taj rang samo dovodi do svadje. Da li neko zasluzuje da bude prvi ili ne? Zasluzuje jer ima najvise poena realno. Kome se ne svidja ne mora da mu cita defke. - P
Podržavam, ali ne verujem da ima od toga išta. Tuga. :(
ставка 1: Увести велико дугме које ће да се зове најпопуларније данас, као што је то некада било. Да стоји између "дефиниције" и "постери". Уместо да буде у календару који по мојим сазнањима једино Минг кликће :)MOŽE: klikćem i ja na kalendar, ponekad, ali ovo dugme bi bilo lakša opcija.
ставка 2: Да овај пут за сврставање буде заслужан количник као што је то било у оном малом такмичењу које је организовао Пеки д Џем. Значи ако дефка има 0 минуса множи се са 1.5 и то је то, остало је ок.NEBITNO: ako neko ima veći količnik od tebe dovoljno je da mu lupiš jedan minus i sjebeš mu skor, meni je Cara svojevremeno minusovao svaku defku samo da ne bude ni jedna bez minusa - čitao ih je i ostavljao komentar kad je neka dobra, ali je svejedno minusovao :)
: ставка 3: Да се укину пратиоци јер је то довело до тога да онај који је најбогатији буде најбогатији па чак и ако продаје говна. ТО НЕ ВАЉА. Укинимо пратиоце, будимо срећниNEBITNO: iako imam preko 100 pratioca, retko koja defka mi dostigne 80 ocena ukupno (plus i minus), što se mene lično tiče, a lako možeš da proveriš čitajući komentare, ja pratim svoje omiljene autore ali ocenjujem i mnogo novih autora, često ih i savetujem kako bolje da pišu - to bi trebalo da radi svako od nas umesto komentara tipa "govno", "kobejnuj se" ili nešto gore...
ставка 4: Направимо сајт да гледамо мање гована и фејзбук срања јер та поменута срања никад неће бити на овој листи најпопуларнијих. Тиме ћемо моћи да изаберемо шта ћемо да гледамо и читамо ако нагрне нека велика нужда дефиниција.NE RAZUMEM: šta si ovim hteo reći...
Ima mnogo, mnogo, dobrih autora koji su došli na sajt ove godine, neki pišu često, a neki retko (primer su familija Kurajber - on piše stalno, ona retko), neka mi ne zamere ostali (znate vi otprilike na koga mislim) koje ne pominjem, ali ogroman je broj tih koji su došli na sajt od početka godine i samo grabe napred.