POMOĆ: LAN se izbrisao
  • Мatriks

Dakle, pošto mi je danas crkla ploča mora sam da je zamenim. Sve je bilo u redu i svi drajeri su bili ponovo instalirani ali moj LAN koji je bio od samog instaliranja Windowsa je nestao i nema teorije da ga vratim. Proverio sam sve u Biosu, kurčina. I u Device Manager nema ništa. Ajte pomoz'te kolegi nolajferu!

• p

probaj da napravis novu konekciju....ako nece ni drajveri baci 500 dinara na novu kartidzonu....

• Мatriks

Pokušao sam, neće. Jedino mi je radio net preko tog LAN-a, a sad kad ga nema komp uopšte ne registruje ruter.

• СМарко

Ја мислим 'вако.

Отишла мрежна.
    Отишла матична.
    Није инсталиран драјвер за матичну.

Не може нова лан конекција да се направи.

Погледај те драјвере опет, инсталирај.

• Мatriks

Kakva matična Smare, obična ploča je otišla.

• ortak_CHEda_velja

Skini slimdrivers, pusti da izvrti i skine sve drajvere.Ako i dalje nema, resetuj bios, reinstaliraj windows.Ako ni tad neće onda se nešto sjebalo.Izvadiš ploču, uzmeš čekić, i usitniš je na sastavne delove.Odeš u radnju, reklamiraš (a kurac ne može, onda ne diraj čekić), znači odeš reklamiraš, zameniš i ponoviš korake.

• СМарко

Која плоча море?

• Мatriks

Slimdrivers skida update sa neta na komp, meni je problem to što je meni taj problem na kompu koji uopšte ne repoznaje internet. Sad sam na laptopu i lepo radi. Aj pokušaću da vidim sa programima koji mogu da povrate obrisane konekcije, trebalo bi da postoji.

• Pišem Uz Vetar

Matrikse, ja mislim da sam imao sličan problem.
    Uopšte ne detektuje kad ubaciš kabal od interneta?

• Мatriks

Baš ništa, ni adapter na kojem je bio, ni sam kabel.

• Pišem Uz Vetar

Onda reinstaliraj sistem, ali neku drugu verziju, meni je to pomoglo.
    Brat sjebao komp i ja skinuo XP sa neta i instalirao, ali neće uopšte da prepozna kad je kabal za internet ubačen!
    Ja reinstaliram, ono opet ništa!
    Skinem drugu verziju, sve radi super.

• Surovi

:) sve majstor do majstora, arhmag do arhmaga.

• ortak_CHEda_velja

N'umem ja to da tjuniram, kad ne radi ošinem, davi'š kako onda mere raditi.

Sve to dođe na svoje posle reinstalacije, biosa i tih baljezgarija.Ja mu lično ni ne ulazim u problematiku ni što mi izbaci neku poruku o grešci na ekranu.Ako ih ima više od 2-3 kad se pali onda lepo reinstaliram i miran sam pola godine.To je lek za sve.

• Jericho

Kakva matična Smare, obična ploča je otišla.

Ovo je hit dana :)

• Surovi

bacaju magije :D

• ortak_CHEda_velja

*mađije
    ćiribu, ćiriba, ako ne proradi u roku od odma tresnider ga.šbuuuuu, alakazam.

• En_Dotter

Vidide da li je u bijosu ukljucen lan.

• LickItGood

evo ga En_ Dossada

kakooooo smarasssssss :*

• En_Dotter

Daj nam model ploce npr. Isto tako vidi na netu probleme za datu plocu i lan na njoj. I tako to.

• Pišem Uz Vetar

REINSTALIRAJ SISTEM!

• Мatriks

Bih da mogu, ali to je izgleda jedino rešenje. Pregledao sam u BIOS, sve radi kako treba, LAN uključen. Instalirao sam drajver za Enternet koji ploči treba, neće da radi. Ploča je Biostar N68S+. Na netu nema ništa o tome.

• p

jel ti vidish hardver u divajs menadzeru?

• Мatriks

Sređeno, našao sam drajver na netu koji je odgovarao i vratio je adapter. Može lock.

• p

matrix jel moguce da nisi probao pravi drajver????? decxko

• Мatriks

Ma nađoh ovaj neki na zadnjoj stranici pretrage, jedva sam ga video.

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.