MENSA - Organizacija natprosečno inteligentnih ljudi
  • Stefan_Tivat_2

Ajde da vidimo ima li takvih među vama vukajlijašima.
    Da li je ko išao na testove, kako je prošao, jeli upao?
    Napišite vaš rezultat i utiske sa testa.

• BeboP

Lično IQ 85, ali kako kažu ocena nije merilo znanja !

• GM

IQ>135

Заборавио си зарез.

• Фатман

Заборавио си зарез.

геггегагаагегеаеге

Стефане, дечко, што се курчиш у првом посту? Објасни ми.

• Butt

Koja je poJenta ove teme sem u hvalisanju kol'ki ti je prosek, ako znaš šta hoću da kažem? Mislem, ako je samo to, oma da kažem da sam natprosečan primerak sa svojim količnikom preko 130.

• menijesamodosadno

IQ>135 (manje od 1% svjetske populacije je ostvarilo takav rezultat)

Јел тачно да ви можете да комуницирате са ванземаљским облицима живота?

• Petar Pan Pezo$

Pa što imaš tako prosečne defke ako si natprosečno inteligentan?
    I tema ti je fuj, ladno si otvorio temu da bi se pohvalio koliki ti je IQ...odma mi tu nešto smrdi da to nije tako.

• Stefan_Tivat_2

Šta ste me odmah napali, zadnje mi je bilo da se hvališem haha

• L@ki

Не би знао , никад нисам радио то ....

• sunglasses@night

E bravo ti ga. Sad možeš da se družiš sa Sijalicom i decxkom koji priča unatraške.

• SMAJ BOKE

kakvi ste genijalci jebo mater.

idite onda cinite nesto pametno za drustvo, a ne da gledamo vas natprosecan iq pretocen u bljutarije na forumu i definicijama

• Stefan_Tivat_2

Ooo evo onda
    izbrisao sam koliko mi je IQ
    jebo ga on

• BeboP

Ooo evo onda
    izbrisao sam koliko mi je IQ
    jebo ga on

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHA DECXKO.

• menijesamodosadno

Дечко напиши колики је твој у првом посту! Каква некултура!

• crnigrujan

Kad sam studirao sećam se da sam podneo zahtev za MENZU i odobrili su bez problema.

• SMAJ BOKE

http://www.iqtest.dk/main.swf

ko hoce da se iskurci ili da potvrdi neka startuje pa nek kopira ili sta vec.

• cernogod

IQ>135

Одлично, ти сад крени с том оценом да учиш да расклапаш мотор, а ја ћу сутра да довезем мој ауди код тебе да га поправиш.

• Petar Pan Pezo$

MENSA-organizacija koja služi da ljudima diže ego, za koji kurac inače služi ta organizacija, čime se oni bave?

• Rosoneri

Ne znam koliki mi je IQ, i nemam potrebu da odem negde da bi mi neko rekao da sam genije ili da sam glup k'o kurac.

IQ>135 (manje od 1% svjetske populacije je ostvarilo takav rezultat)

Екстра брате, да сам женско тотално би ти дао пичке.

• Salmonel

"jeli upao?"
    И ја сам био у МЕНЗИ, тај упао нисам јео, само пасуљ и поховани качкаваљ.

• Butt

U, dobar je taj pohovani kačkavalj.

• SMAJ BOKE

ne bave se nicime.
    nego pri pisanju CV-a napises da si clan MENSE da bi poslodavci drkali kurac na tebe, zvali te vec odma na posao.....pa ti ovi iz MENSE odbijaju 5% od svake plate u njihovu organizaciju.

• Џими

Не бих се ја хвалио кад бих сазнао да сам геније на основу неког теста. Мислим да је превисока интелигенција подједнако аномалија као и прениска, а то говорим из искуства, јер свим натпросечно интелигентним људима фали понешто. Ево, мој буразер је био члан те лејм менсе и испичкарао их на крају, јер су већина социјално-ретардирани. Џабе им висока логичка интелигенција, кад не умеју да се сналазе у времену и простору, а још мање у интеракцији с људима. Типа, упознао мој буразер неку девојку из Менсе из Новог Сада и договорили се да се виде у НС и да га она сачека. Питала га 'на којој аутобуској станици да те чекам, има две?', притом мислећи на одлазни и долазни перон. И ладно га чекала на одлазном перону.

И фора, имају тамо у Менси нека окупљања, па се деле на неке секте. А имају и часопис у коме неки лик као смишља мозгалице, он је као суперинтелигентни џек, а у ствари их копипејстује с нета, јер сам пола тих мозгалица чуо још у основној школи.

Да не помињем колико времена треба натпросечно интелигентним људима да сконтају да си саркастичан...

Добро је да имаш интелигенцију изнад просека, али не и превише.

• Лупус фром купус

MENSA-organizacija koja služi da ljudima diže ego, za koji kurac inače služi ta organizacija, čime se oni bave?

• crnigrujan

...
    "jeli upao?"
    И ја сам био у МЕНЗИ, тај упао нисам јео, само пасуљ и поховани качкаваљ..
    ...

I fasovao salmonelu? :)

• Butt

јер су већина социјално-ретардирани. Џабе им висока логичка интелигенција, кад не умеју да се сналазе у времену и простору, а још мање у интеракцији с људима. Типа, упознао мој буразер неку девојку из Менсе из Новог Сада и договорили се да се виде у НС и да га она сачека. Питала га 'на којој аутобуској станици да те чекам, има две?', притом мислећи на одлазни и долазни перон. И ладно га чекала на одлазном перону.

Lol. Ovo sam ja u svakoj reči.

• menijesamodosadno

Да не помињем колико времена треба натпросечно интелигентним људима да сконтају да си саркастичан...

+1

• celt

Ево, мој буразер је био члан те лејм менсе и испичкарао их на крају, јер су већина социјално-ретардирани.

kapiram ga.
    kad sam bio prva godina na faksu sam polozio taj test, iz razloga sto se moja tadasnja cura nesto lozila na jednog lika sto je u mensi na foru "on je tako pametan" pa reko da vidi da mogu i ja.
    kako god bilo, pokazem ja curi da sam "pametan", odem ja na neko kao prvo okupljanje, smore me ljudi tamo (mnogo se prave pametni a to mi malko ide na zivce), popijem pivo, odem kuci i nikad se ne uclanim.

• Skočimiš

Moj je ogroman za naše uslove - 19 cenata. Opadne to u ladnoj vodi, al' priznajte da sam solidan primjerak.

• SMAJ BOKE

ONI PIJU PIVO !???????????????????

• mahavishnu

Lol. Ovo sam ja u svakoj reči.

Hahahaha, i ja.

Ali objasnio je taj post sve. Može lololok.

• Stefan_Tivat_2

Pa ta Mensa ti kao što je navedeno gore znači koliko-toliko prilikom dobijanja posla,
    ali kako su meni rekli to je najviše društvena organizacija, održavaju se okupljanja, putovanja, itd...
    Evo baš se sad organizuje put u Sloveniju na vikend, i tako...

• celt

Pa ta Mensa ti kao što je navedeno gore znači koliko-toliko prilikom dobijanja posla,

znaci kurac moj. znaci fakultet, praksa, prethodno iskustvo... ako gledam nekom cv i njegov glavni adut je da je u mensi, a nema nista od prakse za posao ili nista od fakulteta, mogu samo da ga lepo oteram u pizdu materinu.

• L@ki

Ааааааааа , зато Келт има тако понекад чудне одлуке , висок IQ му помућује разум ....

Ја сам за то да ми од ове теме направимо "Јебање 6" .....

• celt

Ааааааааа , зато Келт има тако понекад чудне одлуке , висок IQ му помућује разум ....

taj test sam polagao pre cirka 8 god. od tad sam ubio taj iq alkoholom ne sekiraj se.

• SMAJ BOKE

pa to i jeste drustvena organizacija
    jer su *genijalci skapirali da im socijalizacija sa *normalnim ljudima ne ide, pa se onda organizuju po nekim prostorijama, parkicima i onda diskutuju o pametnim temama koje su ustvari debilne

• Лупус фром купус

ali kako su meni rekli to je najviše društvena organizacija, održavaju se okupljanja, putovanja, itd...
    Evo baš se sad organizuje put u Sloveniju na vikend, i tako...

ВАААААУ. Организује се пут у Словенију. Вероватно се друже са словеначким менсерима или менсурима, како се већ каже за члана организације.
    Баш ме занимају њихова окупљања. Јел су тајни као масони или мож' свако да налети?

• Bruce

Ja sam položio taj test na prvom testiranju u BG 1988. godine, posle tri godine prebace me u područnu Mensu ZG (živeo sam u BiH), posle par godina se prebacim u NS (bio na fakultetu), jedva mi našli člansku kartu, zaboravim da uplatim članarinu i oni me izbace... posle se više nisam ni učlanjivao...
    Imam prilično visok koeficijent, ali ne koristim više od 70% da ne bi pogrešio peron na autobuskoj...

• SMAJ BOKE

ja mislim da po definicijama lako mozes da skapiras nivo intelifencije te osobe.

• malov

ja sam pre par godina to radio kod neke doktorke.
    totally legit.
    platio sam i sve.
    bilo 134, ali nešto ne verujem u to.

• Bruce

Jebeš mozak, od njega nikakve koristi - ja bildujem telo :)

• SMAJ BOKE

Malov

izvozala te zato sto si platio, niko nece da da pare pa da sazna da je pglu.

• Valdemar

Meni je malo falilo da me prime. Nekako mi se ne sviđaju testovi, valjda su napravljeni tako da budu što sveobuhvatniji, a da isključe elemente kao što su obrazovanje i razvijenost jezika. Mislim da jezičku inteligenciju ne treba isključivati iz testiranja, i da je jezička sposobnost podjednako važna kao matematička. Radio sam pre toga testove koji nisu Mensini, i koji su uključivali jezičku komponentu, i skor mi je bio mnogo bolji. Ali oni valjda hteli da naprave test koji može da rešava i Eskim i Papuanac i Amerikanac i Rus. Nisam siguran koliko su takvi testovi univerzalni.

• Mićko

Не бих се ја хвалио кад бих сазнао да сам геније на основу неког теста. Мислим да је превисока интелигенција подједнако аномалија као и прениска, а то говорим из искуства, јер свим натпросечно интелигентним људима фали понешто. Ево, мој буразер је био члан те лејм менсе и испичкарао их на крају, јер су већина социјално-ретардирани. Џабе им висока логичка интелигенција, кад не умеју да се сналазе у времену и простору, а још мање у интеракцији с људима. Типа, упознао мој буразер неку девојку из Менсе из Новог Сада и договорили се да се виде у НС и да га она сачека. Питала га 'на којој аутобуској станици да те чекам, има две?', притом мислећи на одлазни и долазни перон. И ладно га чекала на одлазном перону.

И фора, имају тамо у Менси нека окупљања, па се деле на неке секте. А имају и часопис у коме неки лик као смишља мозгалице, он је као суперинтелигентни џек, а у ствари их копипејстује с нета, јер сам пола тих мозгалица чуо још у основној школи.

Добро је да имаш интелигенцију изнад просека, али не и превише.

Волим да читам ове твоје бароније, биле оне бароније, или не. Шта је било с буразером на крају, је л' умакао у интелигенцију?

• Petar Pan Pezo$

Al ovaj što je otvorio temu ko prstom u oko da je ubo sve kad je napisao

meni ispalo 135IQ, ja sam jedan od 16 ljudi na planeti koji imaju taj rezultat, temu sam otvorio da vidim koliko ostali autori imaju manji IQ od mene

Morao si to samopromovisanje nekako suptilnije i mnogo inteligentnije da odradiš.

• Rosoneri

Sve je ovo lepo obuhvaceno u Simpsonovima.
    Epizoda "They Saved Lisa's Brain".