Predlog: Radna akcija za postere
  • Negroidno Govedo

Iako sam svojevremeno izjavio da Kaizen ne sme više nijedan predlog da prihvati, moram da otvorim ovu temu jer ovaj predlog ne mora da podrži Kaizen da bi zaživeo, niti bi trebali moderatori da ga podrže.

Ovako, ja sam zamislio da svi vi (koji ste dovoljno pametni da koristite forum i koji se smatrate dobrim posterdžijom) svaki dan ako ste u mogućnosti napravite jedan poster, jer se samo tako može poboljšati kvalitet posterske sekcije sajta koja najviše trpi zbog popularnosti sajta.

Eto, ko oće da podrži predlog, nek se upiše na temu i nek počne koliko sad da pravi postere...Normalno, moderatorke će da procene da li su dobri ili ne (jbg dolazim u kontradikciju sa prvim pasusom, al ajde)

Jer: Dobar posterdžija nije posterdžija!

• SES BRE

ma sta se trudis vidis da ovo propada iz dan u dan. bolje da se obrati paznja na definicije vise nego na postere, jel vidis ti covece sta zavrsava na naslovnoj.. i naravno dobre defke ne mogu doci do izrazaja zbog vicoteke na vuki.

• Banini

zatrpaće ih gomna grofe, nego il' da se ženama plati za to što rade il da se uvede još koji mod pa da pomogne...ovi predlozi o predloženom predlogu na predlog nemaju nikak'i uticaj, a džabe onda urradu,sunglasses@night i ostalim kreatorima vrhunskih postera pos'o...

• Negroidno Govedo

ma sta se trudis vidis da ovo propada iz dan u dan.

ma znam, nego čisto rekoh da dam neki predlog.

bolje da se obrati paznja na definicije vise nego na postere,

To je bar lako. Kvalitetni autori i dan danas pišu. Dok kvalitetne posterdžije su potisnute.
    Treba opet da se istaknu.

ovi predlozi o predloženom predlogu na predlog nemaju nikak'i uticaj,

Pa da, zato sam i reko Kaizenu da ne prihvata više ništa. :) U pravu si.

a džabe onda urradu,sunglasses@night i ostalim kreatorima vrhunskih postera pos'o...

Što džabe? Mislim realno im je džabe...ali bar će imati još jedan zdrav teren da istaknu svoju kreativnost koja će im pomoći i na drugim poljima (al ga uziljavih sad)
    i to ne samo oni, nego i musssashe, pekky, sunshine, zazleni (odkad on nije stavio poster), petroff (ali se retko pojavljuje on), Mr. Moon (gde je on uopšte) i ostali...
    Svako od njih po jedan (ako su ktitori može i više) i eto po deset dobrih postera dnevno (jer naravno ne mogu biti non stop i oni inspirisani) i eto boljeg okruženja za postere. Mala pomoć moderatorkama.

A ako se pa oni ne jave na temu...onda bilo ko, ko se javi imaće svaki dan bar milion puta bolji poster od ovih danas.

• Pišem Uz Vetar

Ja sebe ne smatram dobrim posterdžijom, ali ću da pravim postere za sve pare!

• Sterija

Nisam dobar posterdžija al me oće ovih dana sa posterima.

• Negroidno Govedo

Udri i ti...sad ću da ti izlistam postere, u stvari obojici.

• Sterija

Praviću dobre postere do poslednjeg daha i poslednjeg delića inspiracije.

edit: Sad sam u tripu jer sam odgledao kineski ratni film. lololol

• Мatriks

Uf, moram malo i to da probam, nisam duuugo.

• Gospod Bog

I dođe ovo pročita neki fejsbučar koji misli da su mu vrh posteri, i krene da posteriše.

• Зна Мурињо

Kajzenu i odgovara da na sajtu budu govna posteri, tada ima lajkove na fejsu, veću posećenost itd...

• Negroidno Govedo

Ajde, Matrikseeee :)

I dođe ovo pročita neki fejsbučar koji misli da su mu vrh posteri, i krene da posteriše.

Pa može i tako. Valjda će jednom da potrefi. Ali su male šanse da fejsbučar upadne na ovu temu i da pročita ceo moj prvi, to jest, uvodni post. Posterdžije to ne rade.

• Sterija

Ne znaju fejsbučani da postoji forum i ako oće oči da im istera. Ne dolaze oni na forum.

• Dzankee

Kvalitetni autori

Se mogu na prste nabrojati..

• Francky Delevra

Problem sa posterima je lako rešiv. Jednostavno se izbaci ono kako-se-već-zove što automatski pravi poster tako da moraš da se potrudiš i poster napraviš lepo u Peintu. Ko ima dobru ideju za poster neće mu teško pasti da se iscima pešes minuta, a ovima moronima koji pičkom svojom dođu jer mogu da naprave govno svojim štrokavim prstom iz tri klika će ista stvar sigurno teško pasti.

Doviđenja prijatno ololo.

• Negroidno Govedo

Problem sa posterima je lako rešiv. Jednostavno se izbaci ono kako-se-već-zove što automatski pravi poster tako da moraš da se potrudiš i poster napraviš lepo u Peintu. Ko ima dobru ideju za poster neće mu teško pasti da se iscima pešes minuta, a ovima moronima koji pičkom svojom dođu jer mogu da naprave govno svojim štrokavim prstom iz tri klika će ista stvar sigurno teško pasti.

S ovim si ga čini mi se: promašio...kakav bre pejnt kakvi bakrači, to su besomučno brisali u prvim danima...gotova slika, dobar komentar i aj vozdra...ljudi inače i nemaju pojma s pejntom.

• Negroidno Govedo

Se mogu na prste nabrojati..

Ovo je već preterivanje.

• Francky Delevra

S ovim si ga čini mi se: promašio...kakav bre pejnt kakvi bakrači, to su besomučno brisali u prvim danima...gotova slika, dobar komentar i aj vozdra...ljudi inače i nemaju pojma s pejntom.

Nemaju pojma ni sa pisanjem pa opet pišu.

Ranije nije bilo automatskog pravljenja postera? Nem' pojma, kasno sam došao lolo.

• Negroidno Govedo

Nemaju pojma ni sa pisanjem pa opet pišu.

Jbg. Kad smo moda :)

Ranije nije bilo automatskog pravljenja postera? Nem' pojma, kasno sam došao lolo.

:) Ma nije toga bilo. Znam da su negde i nekad tadašnji modovi pričali da treba da prihvataju samo slike koje je autor slikao ili pravio ko što kažeš u pejntu, a onda su videli da nema leba od toga.

A to što kažem ja: besomučno brisali...sećam se ja sam pokušavao s tim isprva, prvih nekoliko postera su mi baš to, ali dosta njih su obrisani što sam radio u pejntu, a moj rođeni poster i ideja, jebi ga, možda nije bila dobra ideja, ali to ti kažem da pejnt nije rešenje...mnogo mi krivo za poster sa Elvisom Prislijem i Južnom Moravom gde sam napisao Roker s Moravu, a baš sam se trudio da ga uklopim u krajolik kako treba i onda mi ga najverovatnije Mali prst brisne i kaže nije bio kvalitetan. Od tad me je ubio u pojam i nijedan poster nisam teo da pravim u pejntu, nemam ja nameru da se mučim i slažem slike, a da se neko iživljava nad tim. Sad bi taj poster ladno prošo i u odabrane kad je već prolazio onaj Pop na opelu i slično i Ćao mače (sa slikom maka, koji uzged nije bio pejnt). Sreća da mi je preživeo Miroslav Ilić i još neki, ostali su otišli u kurac za džabe.

Poenta: Niko neće da se keca u pejntu, i da da svoju original ideju, ako mu moderator ne odobri poster.

• Francky Delevra

Ma ne mislim bre da crta sliku u Peintu, nego samo da napravi okvir za poster i da upiše komentar tamo. Da mora sam da uradi ono što mu ovde radi program automacki. Al ajde...svejedno se neće ništa menjati, nije ni bitno. :)

• Pepe González

Ja sam se zadnjija dana aktivirao u posterima, kako nemam inspiracije za neke solidne definicije. I jebem posterima, moram reći, kao Frenki kurabe u broju petn'est, preko puta njegovog stana.

• Negroidno Govedo

jbg, francky, ja te tako razumeh, greška.

udri, luksdoc...

• don_brate

ево ја синоћ направих 5 од којих су 3 преживела, драго ми је што сам део ове величанствене акције! поздрав за све у студију!

• [

Ma jeste, modovi neće da rade svoj posao (brisanje postera), pa obični autori treba da uskoče i pomognu. Nije nego. Neka brišu, šta im je to teško. Da su bili pametni da stave urrada ili nekog ko će da bude zadužen za postere, kad oni već neće.

• Negroidno Govedo

Zez, i to stoji, ali treba da se i posteri dobri prave.

Pozdrav, don brate, sad ću da pregledam :)

• Мatriks

Pih, prođe mi i prvi poster nakon uvođenja pregledanja moda. Smor.

• mylyca

То и ја написах у коментару :)
    http://vukajlija.com/zabava/posteri/205779-kartanje-saha#comment_1300901

Ево сад су постери сређени последњих 7 дана, па су опет њах или говно.
    Одабирам неке кретенске и просечне, јер бољих нема, а одабрани се буђају. Није уопште ствар у чишћењу и брисању, то се ради. Сад се дневно направи 250 страна, што је 1250 постера. Од тога, ја оставим свега 50 постера у објављеним дневно, максимално. Од тих 50, 3-4 постера дневно максимално буду од добрих старих постерџија.

• Џими

Одакле потиче та манијакална опседнутост постерима?

• Gospod Bog

Što ne uposlite nove moderatore, sa ovlašćenjima da samo brišu postere

• mylyca

Џими, зашто постављаш глупа питања? Кад већ морам на глупо питање да ти одговорим још глупљим.

• Џими

Џими, зашто постављаш глупа питања? Кад већ морам на глупо питање да ти одговорим још глупљим.

Питање је паметно и сасвим је на месту. А твој одговор је глуп. Зашто одговараш кад не умеш да смислиш ништа смислено?

• mylyca

Зашто ми онда уопште одговараш на нешто бесмислено? :)

• Џими

Не одговарам. Само констатујем да сереш ко фока. Бре.

• mylyca

Јок, него разговараш сам са собом? Занимљиво. :)
    Не знам само какав одговор очекујеш на своје глупо питање, да ти неко напише генезу манијакалне опседнутости постерима да би поставијо студију о томе на википедији написану на енглеском и решијо наш проблем манијакалне опседнутости постерима, шта? Лолчић

• DP

nemoj se svađate, vi ste drugari.

• Lutak iskrivljenog L

ja sam teo da vam skrenem paznju na ovo, a vi sujetni pa mi zakljucali temu, i to dvaput...e pa ko vas shljivi kad ste taki, sad cistite govna

• Луди Чак

Od manijakalne količine posterdžija i morona?

• Francky Delevra

Što ne uposlite nove moderatore, sa ovlašćenjima da samo brišu postere

Zato što nemamo dugme "uposli za moderatora".

• mylyca

Сосе, твоја тема је критиковала рад модератора и одабир постера, а не квалитет истих. Не могу ја да одаберем нешто врхунско у океану гована, једноставно.
    Друго, твоје решење проблема је засновано на напушавању модератора што одабирају глупе постере од оних глупљих, док је овде решење проблема сасвим логично и коректно.
    Хоћете квалитетније постере? Узмите па их направите.

• Луди Чак

Не могу ја да одаберем нешто врхунско у океану гована, једноставно.

Jeste, u pravu je mylyca, nemaš šta da odabereš.

• Negroidno Govedo

Mylyca objasnila...Stvarno je muka sa ovim glupim posterima, treba da se naprave neki kvalitetniji da bi se još lakše videlo šta je đubar.

Od sira i vojne muzike, brate.

Ljudi više vole da gledaju u slike nego u rečenice. To je prosto ko dan da su ljudi više opsednuti slikama nego rečenicama.

• GM

Уз дужно поштовање Оу Пију, лимебо педу да се нешто трзам око сајта, кад самом власнику очигледно шиште јајца и за квалитет и за предлоге. Ако мисли да ће ова најезда нових корисника на сајт да се настави тим темпом, нек размисли опет. Казане, не разумеш експоненцијалну функцију, децхко-сан! Људи су ограничени. У сваком погледу.

• Negroidno Govedo

GM u pravu si, i to moram da kažem, ali jebi ga, ipak mora se i reagovati nekako, ap ako uspeš, uspeš :)

• urrad

Jebiga, ja ovih dana nisam mogao ništa pametno da smislim pa sam sad okačio tri glupava.

• Negroidno Govedo

ma samo napred, sad ću ja da pregledam neke :)

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.