Propadanje foruma
  • Сантјаго Коровјов

Jebote, upravo radim ono što sam mislio da neću raditi, otvaram temu koja ima veze sa preljevanjem foruma.

Ubili ste forum. U poslednjim aktivnim je deset tema bez ikakvog smisla. Sve same spem teme. Pa čoveče, zašto? Nema nikakvih konstruktivnih rasprava, nema dobre zajebancije, svi su muda, svi su duhoviti. E pa jesu kurac. Masa koja koristi iste interne fazone, koja piše gotovo iste postove, koja se oduševljava svojom duhovitošću i inovativnošću, a svaki post je praktično isti prethodnom.

Pa čak ni spemovanje nema smisla, nema šta da se spemuje kad nema normalne teme. Fejsbuk generacija stigla na Vukajliju. Opsada je u toku. Gušite forum. Kvalitetni trolovi su se podavili u moru govana, nemaju šta da troluju. Jebene poslednje teme su "prd ili podrig", "zasxto to radisx decxko?", "da li biste olizali vulvu pepeljugi dok čisti wc šolju?", "prodajem haubicu, ispod tezge", "ne brišite mi postere decxko". Pa dokle više?

U trenutku kad interni fazon više nije interni, počne da smara. Koriste ga ljudi koji ga ni ne razumeju, koje boli kurac šta predstavlja i koji njim hoće da se izbore za svoje mesto pod Vukajlijinim Suncem.

Nema konkretne rasprave, nema kvalitetne pljuvačine, nema sukoba mišljenja. Pa čoveče, kvalitetna priča može da se započne u bilo kojoj temi koja ima iole smisla, ne mora da bude realni problem niti bilo šta tog tipa, nego su samo potrebni KREATIVNI ljudi, koji su izgleda digli ruke od sajta.

Vuka postaje gora od Fejsbuka, oaza klinčadije i samoprozvanih trolova i spemera. Ljudi koji ga bacaju na Kursadžije dave forum neviđenim glupostima. A dobro se zna, kako su pre par meseci takvi prolazili ovde.

Boli mene kurac da li će neko ovo da pročita ili ne i boli me ko će se osetiti prozvanim, mada će to verovatno biti pogrešni ljudi, ali ko ga jebe. Hteo sam nešto da kažem i rekao sam, iako verovatno ni ovo nema smisla. Verovatno će ovu ubrzo zatrpati gomila šugavih tema za jednokratnu upotrebu. Kurton tema.

Pozdrav.

• Скелетор

sori na spemu i offu, ali znao sam da ćeš TI dotvoriš ovako nešto konačno...
    preljeva,pošteno.

• Букснетина™

Па ово није ни тема, али се слажем да претерују и ужасно смарају са ''децхко'' фазоном. Али, за то постоји лек, одјава на неко време, док се не олади вуглица и онда назад. Тако сам ја.

Поздрав од мене олол

• Сантјаго Коровјов

Jebiga Manijače, pljuvao sam po Amantinovoj i još nekim temama tog tipa, a na kraju i ja otvorih nešto slično. Jebeš ga, već sam dosta dugo na ovom sajtu, realno nikad nije bilo ovoliko govana na forumu i među defkama. Jednostavno sam morao. Šta ću?

• Električar 

Nabavite Buxni buxne lololo

• Мatriks

Лакше наћи добру дефку на листи најновијих него добру тему на форуму.

• Луди Чак

A jes bogami, smara kad se u svaku rečenicu ubaci decxko. I to bez razloga. A o temama da ne govorim, nikad gluplje, nema teme na kojoj imam šta da napišem.

• Сантјаго Коровјов

Nije problem u decxko fazonu. Decxko je ok, kad ga koristeneki ljudi, ali smara kad svaki post ima decxka, i gomilu sranja. Pa prelistaj poslednje aktivne teme. Šta god normalno da otvoriš, tone jebote. Jer geto vlada Vukajlijom, gomila zajebanih klinaca.

• chipss

seča knezova je u toku...

pjer88 50000 dana
    partizankamara 50000 dana

• sedplas

reme za kaizena!!! :D
    sa postera, na defke, pa na forum, zar je cudno? samo mi je krivo sto je decxko moja defka

• Сантјаго Коровјов

Pa znaš kako Sed, propada polako jedan po jedan segment sajta, nego sva sreća postoji praćenje pa zaobiđem gomilu bljuvotina. Postere ne gledam već duže vreme. :)

• Букснетина™

Nabavite Buxni buxne lololo

ФЛОПИ УМИРЕ!!!

• Lullaby

seča knezova je u toku...

Aha, baš knezovi.

• DP

reme istice svoju kandidaturu za moda :)))

• Јованча

'ајде реме, не рисе, шта курац и дотвараш 'ваку тему, кад знаш да ништа нећеш да промениш?
    океј, разумем да си морао да кажеш некоме, али зар смо морали да прекидамо певетеисање због тога? па мислим...
    мани се ћорава посла, ДЕЦХКО!
    лоолол

• Crna Guja

Preteralo se sa spemom i trolom, to je problem. To su inače ok stvari (mogu čak biti veoma smešne i gotivne), ali ako se koriste povremeno. A ovde se koriste previše. I onda gube smisao, i trolovanje više nije trolovanje, nego obično proseravanje. I kako onda misliš da neko otvori normalnu temu, kad 99% završe ispemovane, koga boli kurac da otvara bilo šta?

• Шоми 

знао сам да је партизанкамара пјеров дупли, толико нрд мож само он да буде...

• Сантјаго Коровјов

Inače Buksno, jako retko sam na sajtu, dođem uveče da pogledam šta se dešava, eventualno popričam sa nekim ljudima koje gotivim, dogovorim se za neko pivo i tako to. Sad imam mrtvu temperaturu i dokon sam. Savršeno vreme za ovakvu temu.

• Električar 

ФЛОПИ УМИРЕ!!!

Drž se tebra, ima sutra na trgu one krave da srolamo!

• Lullaby

propada polako jedan po jedan segment sajta

NAprotiv, baš se razvija, jedan po jedan segment. Pretjerano se razvija. :)

ali da su debilate teme na forumu smorile - jesu.
    Smorićemo i mi smarače. :)

• Мatriks

Е чек, никако да сконтам који курац на дугачак пост сви ставе ''поздрав''? Не капирам то, чак ни да ме јебе транџа са пола метра курчевине објашњавајући зашто.

• Сантјаго Коровјов

Luli, možda se razvija, ali se razvija u pogrešnom smeru. Vukajlija bi trebala da bude mesto gde će da ispliva kvalitet, a ne kvantitet.

• Букснетина™

Е чек, никако да сконтам који курац на дугачак пост сви ставе ''поздрав''?

Ја плагијам Дуллија по том питању!

• Сантјаго Коровјов

Kad porasteš samo će ti se kasti Matrikse.

• Јованча

Мatriks
    Е чек, никако да сконтам који курац на дугачак пост сви ставе ''поздрав''? Не капирам то, чак ни да ме јебе транџа са пола метра курчевине објашњавајући зашто.

Поздрав.

• En_Dotter

Dzaba reme... Kerov kurac od foruma. Mene mrzi da se zajebavam na njemu od glupija klinaca. Kad cemo na pivo?

• Vita

Е чек, никако да сконтам који курац на дугачак пост сви ставе ''поздрав''?

То ти је као цигара после јебања.

А за форум, јебига, фали нам Јовичић, или тако нешто. У последње време није било "озбиљне" теме на форуму, вероватно зато што би тако нешто било одмах посечено спем оргијом.

• Сантјаго Коровјов

Ćero, pivo čim ozdravim. Računaj za par dana. :D

• DP

ovako ja gledam na to... ima MNOGO internih fora na sajtu. i pre ce da prodje tema DJOLUB VS PIZON , nego ona za nerede u londonu.

ovo je sajt za zajebanciju, ne za neko razbijanje mozga. naravno, ozbiljne teme su itekako posecene, kao i teme za ljude koje imaju posebno interesovanje...eto 'gitaristi' sasvim super tema. 'sportski kviz' isto. i tu moze dosta toga da se nauci, sucele misljenja itd

a nema niceg lose da sa ljudima koje znas sa vuke , i koje si zgotivio, udjes u raspravu tipa 'jel bolje prdeti kad stisnes guzne obraze' cisto da se razonodis.

EDIT...pozdrav.

• cernogod

Скроз си у праву реме, децхко.

• Луди Чак

eto 'gitaristi' sasvim super tema. 'sportski kviz' isto. i tu moze dosta toga da se nauci, sucele misljenja itd

Da, ali to nisu opšte teme, na njih dolazi relativno mala grupa ljudi, koji imaju šta pametno da kažu i pitaju. Problem su velike, javne teme na kojima svi serendaju.

• Сантјаго Коровјов

Zapata, jeste, ali ovde su sve teme tog tipa. A onda zajebancija gubi smisao. Inače bilo koja "normalna" tema može da postane zanimljiva, ako se koristi neka doza humora, ako ima iole inteligentnih ljudi na njoj, ali ovde takve teme propadaju brzo. Realno tema o Londonu je jako dobra. Ali i ona prerasta u sranje zbog nekih postova.

• Lullaby

Problem su velike, javne teme na kojima svi serendaju.

Kao ova, na primjer? :)

• Луди Чак

Kao ova, na primjer? :)

Ma jok, ova je ok, ali će se sigurno pojaviti neko da se iskenja.

• Букснетина™

А што толико сви потенцирају комуникацију са ''интелигентним'' особама?
    Мош и са дебилима да причаш, тј да се зајебаваш.
    Ко је уопште интелигентан?
    Шта је свет?
    Идем да спавам. И да сањам буксне.

• Električar 

Мош и са дебилима да причаш, тј да се зајебаваш.

Lololo taj rad.

• cernogod

http://vukajlija.com/forum/teme/31419-nasilje-u-vezi-preduslov-za-bogovski-seks-ili-samo-nasilje

Ова тема је нешто најбоље што се десило вукајлији у последње две године тролололо

• Триша

Ја сам се навикао, већина тих тема је у зезању а теме се ту барем не приказују...

• Сантјаго Коровјов

Prikazuju se u poslednjim aktivnim Trišo. :)

• marcipan

Prepisivačka duhovitost je oduvek prisutna na forumu, neko uvek izvali neku foru, pa je onda ostali nastavljaju. Primetila sam da se to bolje podnosi ukoliko se piše, nego što je prijatno za čitanje. Uopšte ne sumnjam da se taj običaj tako lako širi upravo da bi ljudi lakše pisali na forumu, a ne zato što im je dosadno pa vole da upropaste skoro svaku temu. Takođe ne sumnjam da pojedini više vole da razviju temu ka nekom veoma bitnom zaključku nego da budu duhoviti.

• cernogod

Takođe ne sumnjam da pojedini više vole da razviju temu ka nekom veoma bitnom zaključku

То на вукајлији наћи нећеш. :Д

• marcipan

То на вукајлији наћи нећеш. :Д

Ne, nikad se ne zna... :)

• Crna Guja

Evo vam moja dosadna analiza. Vukajlija je ranije bila ne toliko popularan sajt, tako da su tu dolazili (uglavnom) ljudi koji žele da iskažu svoju kreativnost (svako koliko može). A kasnije, zahvaljujući facebook dugmetu, sajt je postao ultra-popularan. I onda su počeli da pristižu novi članovi. Ljudi koji uglavnom nemaju želju da budu kreativni, već da budu kul (naravno, ima i dobrih novih autora, ali ja govorim o većini). Tako da je đubre po forumu i među defkama sasvim prirodna posledica toga. A šta može da se uradi povodom toga? Ništa. Možemo samo da se nadamo da će budalama dosaditi ovaj sajt, pa će otići negde drugde. Ali, opet će stizati nove budale, tako da sve što možemo je da nas bole kurac za to i da uživamo u sajtu koliko je moguće...

• shitbrix

Ovakvu temu planiram da otvorim već neko vreme...
    Jeste usrano, a neki "stariji" članovi koji misle da su neko mudo ovde počinju dosta da smaraju i seru po temama koje ih se ne tiču. Mogu da podele mišljenje, naravno, ali ne ovako npr. http://vukajlija.com/forum/teme/19810-dubstep-i-dnb?strana=3#post_1516256