Dlaka
  • Sale d snajperist

Pošto ja imam neki trip da mi je dlaka ušla u usta, pa ponekad odem do WC-a i pljujem, pljujem, ispiram vodom sve dok ne budem siguran da je nema vise..
    Da li vi imate sličan trip?
    Da li ste nekad progutali dlaku?
    I šta se moše desiti ako se proguta ljudska dlaka?
    Znam da ako se proguta neka dlaka životinje možemo mnogo opasno da se zarazimo..

BEZ SPEMA!!!

• Crna Guja

E jebiga, otvoriš ovakvu temu, a nećeš spem:) Iskreno, ne znam...

• ЏелА

Sale brate to je samo jebena dlaka, kojkurac otvaraš temu o dlakama?

• PrankMaster

Kojkurac uopšte egzistiraš? Nekada čoveka ne mož' skapirati...

• P

Ček, ček, pa pošto imam ljubimce i mene zanima šta može da se desi ako udahneš ili progutaš dlaku. Nije toliko glupa tema.

• PrankMaster

Daj, Pekky, gugluj.

• Млатони

Ček, ček, pa pošto imam ljubimce i mene zanima šta može da se desi ako udahneš ili progutaš dlaku. Nije toliko glupa tema.

Може длака да дође до виталних органа и тај постаје зајебано. Мом комшији длака од кучета стигла до јетре, једва жив остао. Па ето, да знаш да не лижеш љубимце, није здраво. :)

• Crna Guja

Od mačije možeš da najebeš ako si alergičan, al on misli na ljudsku...

• Sale d snajperist

Od mačije možeš da najebeš ako si alergičan, al on misli na ljudsku...

Nije samo ako si alergican, dlake ljubimaca su opasne i za one koje nisu alergicni...
    Posto se ljubimci svugde vuku, i valjaju se po prasini, blatu itd itd...Nakupe se raznih mikroorganizama i najebes...

• Sale d snajperist

Sale brate to je samo jebena dlaka, kojkurac otvaraš temu o dlakama?

Koliko na ovom forumu ima be(z)smislenih tema pa nikom nista...

• PrankMaster

'Ladno polemišete. O Gospode.

• Путинка

U je, imala sam ja takve tripove...

• Sale d snajperist

'Ladno polemišete. O Gospode.

Ok brate, shvatili smo.

• PrankMaster

Da smo čuvali ovce zajedno, sinak, pa i da me zoveš bratom. Ovako mož' samo da me zoveš po pseudonimu koji piše u gornjem desnom uglu mog posta. Drugačije ne možeš.

• Sale d snajperist

OK, prance, shvatili smo!

• crnigrujan

I? Ne reče koju dlaku ti se čini da imaš u ustima, gornju ili donju?
    Bože svašta, kako da ti pomognemo ako ne daš sve podatke.

• Warner von Latinsche

Ја сам чуо исто да је неком чови мачја длака доспела до јетре, валда. Није знао богме дуже време, док се није циста оформила, онда се сјебао скроз. На операције неке ишао и штајазнам. А зајебано је и ако ти остане у дисајним путевима.
    Чисто мало да појачам параноју.

• Televizor

Ko pojede dlaku umire.

• Sale d snajperist

Gornja crni ...

Ја сам чуо исто да је неком чови мачја длака доспела до јетре, валда. Није знао богме дуже време, док се није циста оформила, онда се сјебао скроз. На операције неке ишао и штајазнам. А зајебано је и ако ти остане у дисајним путевима.

Cuo sam ja da moze da dodje do pluca lako...
    A i citao sam da je neka zenska non stop zvakala kosu i da joj se u zeludcu nasla loptica dlake, i zenska nije prezivela...Nego ova prica stoji na staklenim nogama...
    Kako mogu te dlake da izdrze u zeludcu kada zeludac stvara HCL..

• Rosoneri

Dlake nisu tako lake za varenje

• Sale d snajperist

Ja sam takav odgovor i procitao :D tako da ne znam..

• Towelie_

Kakav blam od teme.

• PrankMaster

Šta Pranče bre, PrankMaster, nemoj tu da mi škrtariš na kucanju. Hajde, ako si mogao da otvoriš ovakav transfer od teme, možeš i da mi iskucaš pseudonim. A tek avatar. Uh-oh.

• Sale d snajperist

Šta Pranče bre, PrankMaster, nemoj tu da mi škrtariš na kucanju. Hajde, ako si mogao da otvoriš ovakav transfer od teme, možeš i da mi iskucaš pseudonim. A tek avatar. Uh-oh.

MA znam znam avatar prosto zraci lepotom :)

• Sale d snajperist

a ionak sam hteo da ga promenim...Da ne budete ljubomorni...

• Eclipse

hhahhhahahaha jeste tema malo blamirajuca, al ajde :)))

je ne znam da li su dlake opasne jb, cijeli zivot sam okruzena zivotinjama, kuce mi spava u krevetu sa mnom, konje sam ljubila 1000 puta.... jbg kontam da sam se za zivota nagutala dlaka zivotinjskih koliko hoces, pa mi nikada nista nije bilo

• Sale d snajperist

A jbg :) to mi je neki trip, ili onaj opsesivno kompulsivni poremecaj il kako vec :)

• Towelie_

Ja sam jednom u hamburgeru pronasao zuluf.

• PrankMaster

Transfer. Transfer. Ako ti zračiš lepotom, jebeš mi mater, onda Burzum očajno piše definicije, a Kaizen ne zna da napiše program sa binarnom funkcijom, a sve to dok se StefanKostic pravi kao da ništa ne zna.

• Towelie_

PrankMaster
    Transfer. Transfer. Ako ti zračiš lepotom, jebeš mi mater, onda Burzum očajno piše definicije, a Kaizen ne zna da napiše program sa binarnom funkcijom, a sve to dok se StefanKostic pravi kao da ništa ne zna.

Prank, smaras, ako ti se ne svidja tema, zaobidji je.

• Sale d snajperist

Ne znam sta imas protiv mene pa tako pricas o meni :) al dobro.. tvoje misljenje :)

• PrankMaster

Prank, smaras, ako ti se ne svidja tema, zaobidji je.

Ma, kakvi, dosadno mi je, čekam da mi se skine film.

Ne znam sta imas protiv mene pa tako pricas o meni :) al dobro.. tvoje misljenje :)

^
    ^
    ^

• Pišem Uz Vetar

Ja se svako jutro probudim a ako mene 200 dlaka, moram da se šišam.

• Sale d snajperist

Cekaj.. znaci samo ti je dosadno pa malo zajebavas :) ?

• PrankMaster

Zašto bih koj' kurac blejao na besmislenoj temi bez polemike koja me ne interesuje da mi nije dosadno?

• Sale d snajperist

:) Koj film skidas?

• Фрањо Дивљак

А занимљиво је кад имаш дужу косу па се ошишаш на кратко, имаћеш приближно исти број длака јер си их све само скратио... Зар не?

• Filozofinjo

ja imam kera, dešava mi se tu i tamo

• Warner von Latinsche

Пуно ти, Пранкмастере, сереш за неког ко не зна шта је лево, а шта десно.

Но, мислим да је то параноисање. Мени каткад мачка (животиња, нажалост) уђе у собу и легне у мој кревет док спавам, па ми ништа не фали.

• PrankMaster

Skidam Apocalyptica-u.

• Лупус фром купус

А јел керови могу думру кад протутају људску длаку?

• Sale d snajperist

Но, мислим да је то параноисање. Мени каткад мачка (животиња, нажалост) уђе у собу и легне у мој кревет док спавам, па ми ништа не фалим.

I
    Izgleda :)

• Sale d snajperist

А занимљиво је кад имаш дужу косу па се ошишаш на кратко, имаћеш приближно исти број длака јер си их све само скратио... Зар не?

Jesje...

А јел керови могу думру кад протутају људску длаку?

Jok.

• Towelie_

Zasto sam kliknuo na ovaj link?! Zasto to sebi radim, decxko?!!!
    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

• PrankMaster

U jeb'o te. 'De si to naš'o. Da se kačim sam na Transfer, ili će neko da se umilostivi? Hmm. Peti razred, kurs pravljenja džabe sajtova. Fakjea.

• Warner von Latinsche

dem u OS "Ljuba Nenadovic", u VII 3

Чудо како си овако кул постао за само 2-3 године. Скидам капу!