- P
Bio nekih 3 minuta na TV-u. Krupan plan. Samo ja. Više nego dovoljno. Nastup je bio simpatičan. :)
A bio sam jednom i u anketi za jednu lokalnu televiziju. Doduše, nisam gledao, ali komšije su mi rekle. :)

više puta, iako bježam od kamere...
nekoliko puta kamera me uhvatila na koncertima... riblja čorba, rade šerbedžija, parni valjak, a na koncertu kusturice i neleta ja sam se pojavio u krupnom planu na početku prije njih dvojice...
učestvovao sam i na kkvizu ruski rulet, tako da sam imao svojih sat i kusur vremena...

Ja sam bio u onom kvizu "Kroz vrata znanja do putovanja" Nacionalne geografije, prva generacija, stigli do polu-finala čini mi se, a izaš'o i u jednom broju novina, proglašeni smo za "najlepšu ekipu" lolo, ne sećam se kome sam pokazao sliku.
Dao sam intervju i za neku Slovenačku televiziju, bio sam na nekom kampu tamo.
E, i da, vidim se na jednom snimku za vreme onih masivnih đačkih protesta.Edit:
I sjebao sam onu igru u kojoj je trebalo da obiđeš celu planetu, prvi put, kad sam sjebao smo izgubili, nismo se ni mesto pomerili, drugi put smo završili prvi. :D- DP
bio sam u Vranjskim...pitali me 'kako vam se cini nocni zivot vaseg grada', anketa
pokusao sam da budem konstruktivan i analitican, da ukazem na nedostatke i prednosti i ujedno dam neki predlog oko oplemenjivanja istog...ali bio sam pijan. tako da je samo stojala moja i slika i 'do jaja' .
- DPbrate, a šta kažeš za Gruov koncert?
kakav IVENT brate ! :) ladno se potpisivao na sisu jednoj ribi iz Rudine ahahah

Био сам на ТВ-у пре једно 9 - 10 година, на РТВ. Била је нека дечија емисија ''Калеидоскоп'' или тако нешто (и дан данас се емитује), и звао сам раније да одговорим на неко питање, и извукли ме. Било је занимљиво.
Други пут сам био 2009. године кад смо имали неки крш бенд, па нас је професор одвео на ТВ Сантос у Зрењанину, и имали смо око 5 - 6 минута свирке у некој емисији ''Банат данас''.
Bio sam i na naslovnoj Blica - u clanku o korupciji na zeleznici, neka slika sa zeleznicke stanice, i 'ladno ja u sredini. Ceo dan me ljudi zvali, i tad sam tacno video kad ko na poslu cita novine - neki me zvali rano ujutru, a neki tek popodne.
Bio sam i u Slagalici, ali ukrstene reci ipak smatram najvecim uspehom :D
Гостовао на врањској телевизији 2003. у целовечерњој емисији као представник ЦеСИД-а са неким врањанским професором економије који се тресао на оној расклиматаној столици као трован миш од треме ... Кад год сам ја жвалавио и гро план био на мени, она водитељка га је јадна опомињала да се не дрма много јер има изгледа да сви попадамо са оне скаламоције на коју су нас узверали као мајмуне .. и тако скоро сат времена .. човек је мислим изгубио 2-3 кила од зноја и треме ..
иначе избегавам мас медије колико могу ..
Bio sam u osnovnoj školi, šesti razred čini mi se. Moja ekipa je pobedila u nekom kvizu, pa su mi tražili izjavu. Moje saigrače su pitali neko ozbiljno pitanje, a mene kao najmlađeg su pitali koja mi je najzanimljivija igra bila. Ispao sam užasno, puštali su javno u školi, blam nad blamovima. Sreća pa je lokalna televizija. Sledeći put je bio drugi srednji, na sajmu medija, tako nešto, profesorka građanskog nas vodila, pa mene zaustavila neka lokalna televizija, pitala me koja mi je omiljena novosadska tv, ja se u sebi mislio "Šta to beše?". Nisam se gledao, na sreću. U četvrtoj srednjoj sam bio na RTV, nakon maturantske parade, kad su me pitali za utiske. Oko nove godine je bila emisija Reportaža na DM Satu, sa koncerta Dragane Mirković u Beogradu prošle godine, nekoliko puta me ima u krupnom planu. Poslednji put se moje ime nedavno pominjalo u nekoj emisiji na BN televiziji, tačnije jedan pevač je pomenuo mene kao autora jedne od svojih pesama.
Što se tiče pojavljivanja u novinama, tu me ima manje. U osmom razredu je izašla moja slika sa pesnikom Mošom Odalovićem kad sam primao neku nagradu. I izašla je moja slika sa koncerta Dragane Mirković, mislim da Press beše, odvratna slika, kao da mi avion uleće u usta. Učestvovao sam u nekim SMS intervjuima, pa sam postavio par pitanja za glumice Dubravku Mijatović i Tanju Bošković. Na nekom portalu, da li Opera ili koji već me drug pominjao kao autora jedne pesme. I to je to.
- АК
Bio u lokalnim novinama puno puta. Najdraza mi je anketa o stetnosti piva. Svi su rekli da je stetno, osim mene koji sam rekao da je zdravo jer ima B vitamina. Sto i jeste tacno, jelte?
- A
Ja sam bio u svim poznatijim domaćim štampanim medijima. Bio preko cele strane u CKM-u i Playboy-u. Bio na Prvom programu javnog servisa. Dosta od mene :)
- S
После утакмице Звезда - Рома осванух са неколико другара на задњој страни Блица,онако у крупном плану, усликан неколико тренутака после Жигићевог гола.
Од тада је мој живот кренуо узлазном путањом. 
Био сам на некој анкети о тежини пријемног испита за средњу, на Алту, ал' се не сећам како је испало, и радио сам неке пробне анкете за Алт исто, али у виду репортерам, ускоро би требало опет да се појавим, треба да се ради репотажа за неки интернационални камп, али нико ништа не јавља а камп траје у највеће. тако да је то попушај вероватно...

Dosta puta, ajde zadnje i prvo da pomenem.
Zadnje je ovo:
Prvotimac sam "DeamTeam-a" iz Fentange-a.;-)))
Pre dva meseca smo bili na našoj seoskoj televiziji(uključuju se na kablovsku kada ima nešto "bitno") kada smo igrali protiv susednog sela. Ja sam igrao strane i samo jednom otišao u gater. Pričam o luksemburškom kuglanju(Jeux de quilles-na konkavnoj pisti sa pet vrsta kugli.) :-)A prvo je ovo:
Dnevnik 2, tačnije Dnevnikov dodatak, oktobra 1991, pričao skoro minut. Video zapis sam uništio, nadam se da ne postoji kopija u RTS.
Toliko gluposti nisam skoro čuo na jednom mestu, koliko sam ih ja tada u tom "intervjuu" rekao. Ja bio tada u ratu, pa me pitali kad ćemo da pobedimo, a ja sam im objasniJo, to je ukratko....