Da li bi oprostio svom najboljem ortaku ako bi bio sa ribom sa kojom si bio, ali nije da ti je svejedno, ali nije ni dovoljno da se naljutis??? Zanima me, jer mi se svidja lik sa cijim sam ortakom bila, ali ovaj mi je par puta stavio do znanja da mu se jako svidjam.... Muskarci ili stvarno svidjanje...???
Da li bi oprostio svom najboljem ortaku ako bi bio sa ribom sa kojom si bio, ali nije da ti je svejedno, ali nije ni dovoljno da se naljutis?Nema tu šta da se oprašta ili ne. Ako je već neko raskinuo, onda ta devojka ima pravo da se viđa sa kim hoće.
Ja nikada ne bih mogao da budem da bivšom devojkom druga, rođaka, itd. Čak i kad čujem da se nekom ortaku mnogo sviđa neka devojka, ja automatski tu devojku eliminišem iz potencijalnih. Možda glupo, ali...

ma nisi ti fuksa, ja ti samo onako najpragmaticnije kazem da neces nista ozbiljno da vidis sa tim likom ako si bila sa njegovim dobrim drugarom osim ozbiljnog jebanja. sta god ti mislila i sta god ti on pricao.
pogotovo ako te muva a jos zna da te njegov ortak jebo. za njega si samo lako meso.bas umete da ispadnete naivne... krivo mi samo sto nisam video to kao mladji, da cesce koristim :)

i još da dodam, to je zato što muškarci mogu da imaju prijatelja za ceo život što žene ne mogu. I zbog toga će uvek da mi bude draži ortak što smo se igrali još pre predškolskog nego neka koja je njega prejebala radi mene, to je razlika između čovek i goveda.
A ono što žene treba da se zapitaju je kakav je taj čovek uopšte kad je izjebao prijatelja kojeg zna tonu godina radi mene?
Pa vidi neko moje mišljenje je da ako su najbolji ortaci i ako se sviđaš obojici,ne bi trebala da budeš sa ovim drugim,jadno je.Pokrenućeš lavinu prepucavanja dva drugara,a ovaj ako ti se nabacivao dok si bila sa njim mu i nije neki prijatelj.
VAŽNA NAPOMENA:Ukoliko si "klinka"(za njih) onda opušteno i ukoliko je prošlo dosta vremena isto opušteno
e s obzirom da imam stvarno dobre drugare, i znam sta je musko proseravanje, skontala sam da vi ne jebete, celt, nije stvarda necu da prihvatim cinjenicu, nego vi terate svoju pricu, iako vam objasnjavam da se dugo godina znamo, po vasoj prici do sada ni jedan muskarac ne psotuje zensku osobu, i zbog toga mi se gadite sto kenjate, realno...

a bre ne proseravam se. to sto te drugi zajebavaju i izvrcu moje postove to sa njima vidi :)
zakljucak:
iako su ti to drugari, ako si se kresnula sa jednim, taj ti vise nije drugar u tom smislu, a ako i ovaj drugi sad oce da te jebe iako si mu drugarica a zna da je drugar pre toga bio sa tobom, ni taj nece vise da ti bude drugar, te nista nece da ih sprecava da te nakon toga gledaju kao lagano meso.
mozda gresim, ali jedno 99% sanse je da je ovako.(jebemulebac, sta drugara i drugarica gore, ko da tito pisao)

Znaš šta ja mislim, ti si samo još jedna dobra nevina devojčica koja bi malo da vidi kako je to biti trve sotonjara i alfa ženka. Ustvari mislim da si bukvalno još nevina i da ovde pokušavaš da ostvariš neku fantaziju da si neka lomikurka i satiračica za kojom svi žude i drkaju kući kad su sami na nju.
Nećeš jebati.