Muskarci ili stvarno svidjanje...???
  • Scooby Doo

Da li bi oprostio svom najboljem ortaku ako bi bio sa ribom sa kojom si bio, ali nije da ti je svejedno, ali nije ni dovoljno da se naljutis??? Zanima me, jer mi se svidja lik sa cijim sam ortakom bila, ali ovaj mi je par puta stavio do znanja da mu se jako svidjam.... Muskarci ili stvarno svidjanje...???

• Kolfild

jebacu mu mater, samo neka mi te takne.

• Filozofinjo

pa ono, zavisi da li si ti povredila ovog prvog ili taj zon. ako ste u okej odnosima, onda opusteno

• Scooby Doo

kolfild ne daj me godinama
    pa ok je odnos, ali ono klasicna prica, skidam ortaku ribu i te munje...

• Šta_htjedoh_reći

Isto je možda bitno prije koliko si bila sa ovim prvim. I nisam ukapirao, koji ti je stavio do znanja da mu se baš sviđaš? Ovaj prošli, ili ortak prošlog, tj. budući valjda?

• Skočimiš

Ni za živu glavu.

Muškarci vole da se kurče kako je njima zapravo svejedno ali smo pičkice. Nije svejedno. Ti likovi će se popičkati i pobosti noževima kad tad.

• Tulumbac

E jes', baš ću se naljutim na ortaka zbog pičkonoše. Naročito bivše.

Samo kundači i posle aj na pivo da pričaš je l' šta novo naučila.

• Scooby Doo

nismo nista posebno, zajebancija....i buduci iz tvojih usta u bozija usesa...

• Šta_htjedoh_reći

Pa onda nemoj da se cimaš.. Uostalom i nije tvoje baš da o tome razmišljaš. Neka misli on, mada ako su dobri drugovi, ne bi trebalo tu da bude problema uopšte. No fino, izlazak, pićence, kafica, kolač, šta ko voli, takva je i takva je situacija.. Ajde breee..

• Christine

šta koj moj? o.0
    tulume, dođi na fb.

• Xantas

Da li bi oprostio svom najboljem ortaku ako bi bio sa ribom sa kojom si bio, ali nije da ti je svejedno, ali nije ni dovoljno da se naljutis?

Nema tu šta da se oprašta ili ne. Ako je već neko raskinuo, onda ta devojka ima pravo da se viđa sa kim hoće.

Ja nikada ne bih mogao da budem da bivšom devojkom druga, rođaka, itd. Čak i kad čujem da se nekom ortaku mnogo sviđa neka devojka, ja automatski tu devojku eliminišem iz potencijalnih. Možda glupo, ali...

• Šta_htjedoh_reći

Ja nikada ne bih mogao da budem da bivšom devojkom druga, rođaka, itd.

Pa dobro, ne bih ni ja, ali sad šta je đevojka.. Je li se smatra tu vezica od 5 6 dana, ili nešto mora da bude malo jače , pa da uslovi kočnicu?

• Šta_htjedoh_reći

Mada jedem govna i bih možda.. Ali ne znam..

• celt

ako ti nesto znaci skubi du, i ako su ti ortaci dobri medjusobno, ako budes sa obojicom, nakon toga obojica ce te gledati kao laku fuksu, da znas. moz ponovo i sa prvim da budes posle, a mozda i sa oba, nece da se ljute.
    izvini, samo sam realan :)

• Skočimiš

Je li se smatra tu vezica od 5 6 dana

onda pogotovo

ako budes sa obojicom, nakon toga obojica ce te gledati kao laku fuksu, da znas

• Šta_htjedoh_reći

onda pogotovo

Kako pogotovo, kad curu zanima, da li će ovaj bivši zamjerit drugu? Ako se nisu skontali i veza kratko trajala, nema tu nikakvih osjećanja i bolnih tačaka. Nego dio prošlosti.
    Ako se sviđaju jedno drugom, nema tu fuksi. Zavisi to od situacije vjerovatno.

• Scooby Doo

zasto bih ja bila fuxa, ako je lik zaljubljen npr u mene, i jebiga greska je sto sam bila sa ortakom? i to sa ortakom nije bila veza nego sprdnja? a sta ako sa njim bude nesto ozbiljnije hoce li me i dalje gledati kao fuxu?

• Skočimiš

Pitaj Darvina. Jebiga. Tako to funkcioniše (bar u mojoj parohiji, možda kod vas muškarci nisu zaguljene drvosječe, štajaznam)...

• Tulumbac

a sta ako sa njim bude nesto ozbiljnije hoce li me i dalje gledati kao fuxu?

Možda i neće posle nekog vremena, ali će trojka u svrsi unakrsnog kundačenja uvek biti u planu.

Muškarci, pušite kurac!

• celt

ma nisi ti fuksa, ja ti samo onako najpragmaticnije kazem da neces nista ozbiljno da vidis sa tim likom ako si bila sa njegovim dobrim drugarom osim ozbiljnog jebanja. sta god ti mislila i sta god ti on pricao.
    pogotovo ako te muva a jos zna da te njegov ortak jebo. za njega si samo lako meso.

bas umete da ispadnete naivne... krivo mi samo sto nisam video to kao mladji, da cesce koristim :)

• celt

muskarci su stoka. pusite kurac sto rece tulum :)

EDIT:
    sa druge strane kad razmislim, samo cepaj. mozda ti se i usladi taslacenje sa dvojicom :)

• дебели пацов

Da budem jasan, jeb'o bih i da to dobijem slagao da ću da je oženim jutro pošto me pusti da je oskrnavim. Onda bih je oterao u kurac jerbo prijatelji su za život a žene koje tek tako prelaze sa jednog na drugog nemaju pojma o životu i nisu materijal za šetanje po parkiću.

• LesTaT

muskarci su stoka. pusite kurac sto rece tulum :)

Ljudi su stoka.

• celt

Onda bih je oterao u kurac jerbo prijatelji su za život a žene koje tek tako prelaze sa jednog na drugog nemaju pojma o životu i nisu materijal za šetanje po parkiću.

ja ne bi odma, jebes to... nakon nedelju dana kad dosadi.

• Filozofinjo

slazem se sa celtom. trica u najavi

• дебели пацов

i još da dodam, to je zato što muškarci mogu da imaju prijatelja za ceo život što žene ne mogu. I zbog toga će uvek da mi bude draži ortak što smo se igrali još pre predškolskog nego neka koja je njega prejebala radi mene, to je razlika između čovek i goveda.
    A ono što žene treba da se zapitaju je kakav je taj čovek uopšte kad je izjebao prijatelja kojeg zna tonu godina radi mene?

• Scooby Doo

gadite mi se.... a sta ako sve to nije istina?
    ne nego sam im prvenstveno bila dug niz godina ortakinja, i sve se desilo odjednom?

• celt

eeeee skubi... izvini, al jos puno penisa ces ti morati da obradis, da se tako duhovito izrazim, dok ne ukapiras sta ti najdobronamernije pricamo ovde. sirovo al dobronamerno.

slusaj svoje srce onda, sta da ti kazem. i koj moj nas pitas ako te ne interesuje iskreno misljenje?

• Scooby Doo

debeli zasto bi ga izjebao kada smo se mi kresnuli 1??? i posle toga muk?

• kamikaza2

Pa vidi neko moje mišljenje je da ako su najbolji ortaci i ako se sviđaš obojici,ne bi trebala da budeš sa ovim drugim,jadno je.Pokrenućeš lavinu prepucavanja dva drugara,a ovaj ako ti se nabacivao dok si bila sa njim mu i nije neki prijatelj.
    VAŽNA NAPOMENA:Ukoliko si "klinka"(za njih) onda opušteno i ukoliko je prošlo dosta vremena isto opušteno

• дебели пацов

Pa kelte to se podrazumeva.

Ej aj izađi ne vidim da vratim u rikverc, da mi pokažeš.

:tup:

brm brm VROAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRR PEŠKE KUĆI KUČKO!!!!!!!!

Taj rad hahahahahahahaha

• kamikaza2

ali nije da ti je svejedno, ali nije ni dovoljno da se naljutis?

Mislim da ovo stanje ne postoji

• celt

ajde dosta je... ovo je klascno pitanje gde se trazi podrska, a ne savet.

slusaj svoje srce, sreco. u pravu si.

• celt

ako oces mogu da zakljucam temu da ne lupamo vise lazi i gluposti mi malko stariji od tebe, posto pojma nemamo o cemu se radi tu?

• kamikaza2

JEL ME VOLIŠ?
    DA
    GAGAGAGAGAGAGA LOP

• Scooby Doo

e s obzirom da imam stvarno dobre drugare, i znam sta je musko proseravanje, skontala sam da vi ne jebete, celt, nije stvarda necu da prihvatim cinjenicu, nego vi terate svoju pricu, iako vam objasnjavam da se dugo godina znamo, po vasoj prici do sada ni jedan muskarac ne psotuje zensku osobu, i zbog toga mi se gadite sto kenjate, realno...

• kamikaza2

DA se ne zoveš ti možda Jelena?

• Давид

Daj mu u rc i onda nema osnova da se naljuti.
    msm to je samo moj predlog

• Scooby Doo

celt ne verujem da si puno stariji od mene ali ja jebem vise od tebe, realno.... ;)

• celt

skubi, ja sam jebao dok si ti verovatno jos skupljala mirisljave salvete. najozbiljnije.
    kazem ti, ako mislis da kenjamo, i ne zelis da cujes tudje misljenje, nemoj da pitas.

• дебели пацов

Daj mu u rc i onda nema osnova da se naljuti.
    msm to je samo moj predlog

Vaskoliko pametni Šakal, poslušaj dete i daj mu plinaru. Neka meša senf!

• celt

ali ja jebem vise od tebe, realno.... ;)

ovo bas i nije pohvalno za zensko. nek ti bude, po onome sta pitas i kako reagujes verovatno si u pravu :)

• Scooby Doo

ja zelim da cujem tudje misljenje, ali ne i tudje proseravanje, a do sada sam cula pa recimo 80% proseravanja.... ii da debeli dukat cu dati kada budem imala lika koji ga je primio u dukat....

• kamikaza2

Sad kad malo bolje razmislim,ovaj drugi verovatno zna da se muvate.Moji dobri drugari,karaju "ribu" 95-o,a ona se pravi fina ovom kaže da ne kaže ovom,ovom drugom isto i oni se prave ludi,pa spradju zajebancije samo njima znane

• Scooby Doo

koliko vidim nisi prepoznao sarkazam???
    EDIT: mislim da to nije pohvala za tebe...

• Scooby Doo

kamikazoooo o cemu ti?

• kamikaza2

ii da debeli dukat cu dati kada budem imala lika koji ga je primio u dukat....

to je totalna diskriminacija strejt muškaraca

• celt

a bre ne proseravam se. to sto te drugi zajebavaju i izvrcu moje postove to sa njima vidi :)

zakljucak:
    iako su ti to drugari, ako si se kresnula sa jednim, taj ti vise nije drugar u tom smislu, a ako i ovaj drugi sad oce da te jebe iako si mu drugarica a zna da je drugar pre toga bio sa tobom, ni taj nece vise da ti bude drugar, te nista nece da ih sprecava da te nakon toga gledaju kao lagano meso.
    mozda gresim, ali jedno 99% sanse je da je ovako.

(jebemulebac, sta drugara i drugarica gore, ko da tito pisao)

• Scooby Doo

i cekaj ja sada iako necu da budem drugarica sa ovim drugim likom nego da budem sa njim, kazes da je jedina opcija da budem u kres ali nikako u vezi,a?

• дебели пацов

Znaš šta ja mislim, ti si samo još jedna dobra nevina devojčica koja bi malo da vidi kako je to biti trve sotonjara i alfa ženka. Ustvari mislim da si bukvalno još nevina i da ovde pokušavaš da ostvariš neku fantaziju da si neka lomikurka i satiračica za kojom svi žude i drkaju kući kad su sami na nju.
    Nećeš jebati.