- a
Nemiri prete da unište demokratske potencijale naše bratske i prijateljske zemlje.
Svi ljudi dobre volje se pozivaju da pomognu. Koliko možete- dajte.
Novac za gladne na Vol Stritu- upišite se.
Za početak ja nudim sredstva za higijenu a hranu i medicinski materijal predlažem da Vlada pošalje one vakcine koje su nam višak a njima će dobro doći.
Šta mislite? Kako najbolje pomoći Americi u ovim teškim trenucima?
Koliko je stvar hitna?
Bez spema, ako ne mora. A što se mora nije ni teško. - a
???
Ja boga mi mrtva ozbiljna. Red je da se pomogne. I oni su nama dechxcko!
Setite se Trumanovih jaja :* - a
Bravo! sedplas dosad- najvredniju ponudu dao. Čitav organ. Bravo momče, to je duh, to je entuzijazam altruizma.
- a
Nemoj tako, električar. Eto možeš poslati avatar, al prethodno pun šaržer i zavarena cev, valja li?
- a
Može. Zajedno s Tijanićem, da im naplaćuje silom TV pretplatu, može.

Ma nisu oni propali bre, šta vam je. Sad su zajebali Gadafija, kad uzmu od Iračana i od ivih iz Katara ono malo nafte što je ostalo, na redu je Libija, ona ima dovoljno nafte da izdržava ceo svet sama 5 godina, najkvalitetnija nafta na svetu, kad bi je stavio u Yuga, do dvestotke bi došo za četri sekunde, a nama prodaju neka šiptarska govna.
- a
Pa jesu petljali Kubance, Nikaragvu i pola Južne Amerike ali oni su u tom trenutku bili komunisti.
Dobro ste se setili- gorivo. Molimo sve koji imaju štelu na pumpama da daju, mi ćemo pakovati u flaše Knjaza, da mogu ljudi normalno da se i dalje voze u svojih 5 hiljada kubika automobilima. 
Ima jedna stara: Spike su vam trule ko američki izgovori za ratove. Odlična izreka. Inače, mislim da ničija nije gorela do zore, pa neće ni njiova, ove De Nirove su zajebali onomad kad je Buš došo na vlast, 2000. valjda, kad su ih izgleda pokrali za glasove. Ne verujem da bi bilo isto da su oni na vlasti, ili bi? :(
- a
Ma gde ne bi, brate Rikelme, gde ne bi :)
Klinton napravi rat jer mu je ona glavata rava popušila, tako da... Svejedno je njima ko je glavni momentalno. 
Ја им донирам жељу да штета буде 3+ пута већа него комбинација штете коју су направили Србији, Ираку,Либији, Афганистану, Вијетнаму, Кореји! Такође донирам експлозивну направу (сад је немам набавићу за донацију) да се постави на сред Вол Стрита током радног дана, па нек им је у помоћи онај њихов чамуга Бомбама. Само желим да наши људи који живе тамо прођу без материјалне штете. За њихове комшије (који су бацали бомбе на мене кад сам био трогодишње дете) ме боли УВО! Само да деца и кућни љубимци преживе...
- a
Ja bih npr. poslala talentovano glupog da ih prosvetli i pomogne u teškim trenucima koji nadolaze.
- a
Što batko? Pa da podelimo blago. Naše ništa nekom je sve.
Брат РикелмеIl da primimo katoličku veru? Možda nas tad ne bi bili po ušima zbog svakog sranja koje šipci naprave na Kosovu. Jesu li oni uopšte nekad bombardovali neku katoličku zemlju? Milosrdni anđeo, Prelepi miš i to?
Da, ja baš mislim da bi to pomoglo. Zna se da nam papa namešta sva sranja, jebem ga usta! Ali ja sam za to da ne prodamo svoje duše tom djavolu i ostanemo pravoverni! Ua američke kapitalističke funjare i papa!
AMERIKO ARAPIN BINLADIN NIJE TURČIN NO SRBIN MILADIN!

http://www.youtube.com/watch?v=s7w5QayDj64
Savršen tekst, neverovatan lik!
Kog zanima šurovanje Buša sa muslimanima i nazad, nek odgleda Fahrenheit 9/11.- [Da li odmah slati avion za naše zarobljene državljane, u prvom redu Vuka Jeremića koji radi kao moralni trener našim teniserima ili ipak sačekati?
ZA! I nek ostane tamo!

Нека зову Декси Миднајт Ранерсе
http://www.youtube.com/watch?v=oc-P8oDuS0Q- [
Ja predlažem da dođu ovde, ima mesta, ne kaže Miroslav džabe: "Ali metar moga sela AMERIKA CELA!"
- [
Rade kad pljune u vodu, digne se ogroman talas koji dođe do američke obale...OBE!
- [A kada piša izbijaju naftne mrlje u Meksičkom zalivu!
hahaha, šta li se tek dešava kad kenja?
Ja bih npr. poslala talentovano glupog da ih prosvetli i pomogne u teškim trenucima koji nadolaze.+1
Il da primimo katoličku veru?Хтео цар Душан да проба, да узмемо католичку веру да би постао капетан крсташке војске против Турака, да нас не би дирали Унгри. Док није сконтао да би их и онда болело уво за нас, па таман да нас Турци све побију.