Стоп агресији - подршка Самхаину
  • Hugocavez

Сведоци смо тешких времена. Бановање за ситнице је постала уобичајена ствар.

Самхаин, пријатељ и брат, мучки је банован на 60 дана, док се овде неким ауторима анонимусима смањују или укидају банови. Смањите дечку бан, немојте да имате двоструке аршине!

Стоп агресији над Самхаином! Живела слобода, живео Синан!

• Слепи

ЖИВЕО ЈА!

• Стеван

Шта је урадио? Може линк до инцидента?

• Dvajt

Агресија над Самхаином је у неку руку и агресија над Синаном. А зашто? Јел то зато што је Циганин? Мрзе га што воли Шешеља?

БРАНКИЦЕ РЕАГУЈ!

• Hugocavez

Брате Стивене банован је већ цирке два месеца. Модератор Мрмун га је баново због наводног спема форума.

• P

Ja sam za! Odbaunjte Samhaina ledžendu!

• Filozofinjo

САМХАЈНЕ НЕ ДАЈ ИМ ТО!!!! ОЋЕМО СИНАН ПОДФОРУМ

• shitbrix

Е, јесте.
    Видео сам да су одбановали пар трајно банованих.
    И пооштрили су казне за спем и тако та небитна срања.
    Ја добио 3 дана јер сам написао једну реченицу невезану за тему. Разлог: Спем.
    ОФТОПИК, ЈЕБОТЕ. А касније сам учествовао у истој теми.
    ЕДИТ: Не само ја. Нас шурнаес.
    http://www.dodaj.rs/f/3D/y9/4trPQNxP/nevr-forget.png

• marcipan

Podrška! Čovek kači Sinana a ne polne organe i ima razumevanja za balkanski gej dens. Car.

• Стеван

Види стварно, нема га већ месец и по.

Стварно бисте могли да га одбанујете, доста је 45 дана. И превише, мајку му.

За!

• Filozofinjo

НАЧИ МРМУНЕ ЗАШО ТО РАИШ?

• Hugocavez

Поред тога што је угледан аутор, Самхаин је направио и пар конструктивних предлога, типа КВИЗ ЗНАЊА О СИНАНУ за нове ауторе и тако то.

СТОП АГРЕСИЈИ!

• .,.

Начи, то је мојј тебрекс, и ја увек за њега, Цару, Јавиа, Бурзума, Гамбија руку у ватру... Начи, за, начи увек само за!

• mylyca

Самхаин никад неће бити одбанован пре времена, док год сам ја мод! Јер личи на Аркана, а такве треба сузбијати док су још у развоју да се не би развили у монструме који побију пола Југославије.

• Filozofinjo

САМХАЈНА ЗА АДМИНА

• Filozofinjo

И ФЕЈЗА ИСТО ОДБАНУЈТЕ!

• .,.

Јер личи на Аркана, а такве треба сузбијати док су још у развоју

ЉУБОМОРНИ ШТО ЈЕ ЈЕБО ЦЕЦУ НАЦИОНАЛЕ!!!!!!!!!!!

• marcipan

Onda da se ne bi razvio u istrebljivača neka bude pod Dankanovim protektoratom. Pošteno.

• BH

Prebaciću vam ovo u igre, jebo vas Samhain u dupe sve na gomili. :P

• shitbrix

БАН ЗА БЛЕК ХОЛА
    ОДБАН ЗА САМХАИНА

• .,.

Јебо те педерски смајли

• Dvajt

ХЕЛСИНШКИ ОДБОР ЋЕ ЧУТИ ЗА ОВО!

И Војвода, дакако.

• .,.

Холе, што си јебено сујетан лик цео живот???

• BH

Moja stvar, dankane. Uživaj.

• .,.

Није, Холе. Док овде делиш правду то је и наша ствар. Одувек си га мрзео јер је имао другачији став према твојим дефиницијама. Зар не можеш као ја, ако ти неко напише да ти је дефка говно да му даш :* и мирна Бачка...Има човек право на свој став, овде сме свакако да га изнесе јавно, и у чему је проблем?

• mylyca

Вратиће се Војвода и лично преименовати подфорум у СИНАН и остала музика!

Дајте неки постер са Синаном да ставимо у одабране као подршка Самхаину!!

• P

Black Hole

Prebaciću vam ovo u igre, jebo vas Samhain u dupe sve na gomili. :P

Fino, prvo Cara, pa onda i Samhain... Kad planiraš da prestaneš da se ovako obraćaš članovima sajta, a za iste stvari banuješ ljude?

• Dvajt

Вратиће се Војвода и лично преименовати подфорум у СИНАН и остала музика!

Ово је истина.

Мош овај, није са Синаном, али Самхаин штује Пантелу колико и Синана.

http://vukajlija.com/zabava/posteri/250583-onaj-osecaj

• shitbrix

http://vukajlija.com/zabava/posteri/265897-jos-uvek
    Ево мулуце.
    Ако ниси знала, то је Његова песма.
    А и одговара ситуацији у потпуности.

• Hugocavez

Милице ако си неко мудо међу модовима, врати нам тему у оперативне!
    Не дај се и ти застрашити!

Стоп страху, слобода постовању!

• dusan1001

TOOOO
    I da uvedete poseban podforum "Sinan predlozi za poboljšanje sajta"

• BH

Što bih ga mrzeo, pobogu, nek je živ i zdrav majci i ocu. Imam ja gomilu "govno od definicije" komentara po svojim definicijama i za to me baš briga, al njegove sam brisao iz skroz drugih razloga. Nebitno, nastavite da ga voršipujete.

• .,.

Ја сам имао дааавно, кад су Самија бановали вечно један постер... Била је слика са Самхаина(ирског празника) а текст је гласио БАН! ЈЕР НЕ МИСЛИШ ИСТО КАО МОДЕРАТОР. На крају га је Хол на Мингово и моје инсистирање одбановао, али није био срећан због тога... И као и прошли пут, ценим да сам и даље у праву. Мало спема није убило никога, а довољно је већ кул људи отерано са сајта, тако да би Сами могао да се врати-

• shitbrix

Ма, Хуго, то само њој може да направи проблеме.
    Сви ТРВЕ су већ овде.

• P

http://www.youtube.com/watch?v=DyN4fsSRYYI

Vrati nam se, Sinane, Dragana je uz tebe!

• shitbrix

Може да помогне само одабирањем постера. Дуго није био ниједан са Синаном.

• Hugocavez

Још један од видова агресије је трол теме модова које нам заузимају пола оперативних тема некад, а једна оваква тема се пребацује у игре?!

Докле!?

• shitbrix

ТАКО ЈЕ!

• P

Jebote, 'ladno u igrama. Strašno...

• Filozofinjo

ЛЕЂЕНДА ЈЕБЕНА

• Hugocavez

Није у реду то што радите! Ово је прерасло у тоталну дискриминацију. Пишем писмо Кајзену о модераторској самовољи, нема друге!

Будимо сложни у овим тешким временима, стоп агресији слобода Самхаину!

• Hugocavez

МОДЕРАТОРИ, ово је пут на који ви желите да изведете Вукајлију, иста она аутострада пакла и страдања којом су пошле Совенија и Хрватска. Будите сигурни да ће те одвести Вукајлију у пропаст, а муслимански народ у нестанак!

• dusan1001

Овако. Кад неки бановани члан покуша да се улогује, да му се аутоматски отвори листа Синанових хитова. Ту би каизен могао да набуџи нешто што би очитавало број песама, па кад би банер одслушао неких 5 комада, онда да му се скине бан и продужи боравак на сајту јер би се засигурно опоравио.

СИНАН ЛЕЧИ!

Сећам се, кад сам тек дошао на сајт, постајали су они ранкови, курци, палци.

Е, предлажем да се то врати, наравно, не као пре већ да се уведе нешто слично, али као Синан ранкови. Нпр, Синан-почетник, Синан-напредни, Синан-одејетра, Синан-пијемнаекс, итд... ово лупам, смислили би неке боље.

Шта кажете, браћо Цигани?

Посто смо суоцени са тим правилом да дефиниције морају да буду написане на цирилици или латиници (оној сугавој неосисаној), контам да би било болје да од данас и то буде доѕволејно, а ова два писма ѕабранјена.

Да не прицам о гомили лјуди који се свадјају око тога да ли је само цирилица, или су и цирилица и латиница српска писма. Овако би ресили тај проблем. Такодје, кад би се то расилило на сајту, слали би мејл цркви и влади да се то промени и у уставу. Тако би осисана латиница била једино право српско писмо, а сви који не би тако писали, не би били ни Срби и спалјивали би их на тргу ѕа пример.

Ста каѕете?

SAMHAINA ZA ADMINISTRATORA

• .,.

Hugocavez

МОДЕРАТОРИ, ово је пут на који ви желите да изведете Вукајлију, иста она аутострада пакла и страдања којом су пошле Совенија и Хрватска. Будите сигурни да ће те одвести Вукајлију у пропаст, а муслимански народ у нестанак!

АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХААХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ ДАВИДЕЕЕЕЕ