onog zezatora banovase
ZeZaToR
Константно непотребно провоцирање и препирање са модераторима и осталим члановима на свим темама и константно истеривање имагинарне правде. Притом, нон стоп клевеће и измишља неке информације које само он има, качи туђе приватне преписке без дозволе и информације о члановима. Констнано навлачење других људи на бан троловањем и прогањајући их, а затим се жали модераторима (које нимало не штеди у клеветању) како га хејтују и вређају. Допринос сајту - никакав сем наведеног. Смарач и пувањак од човека. Што даље од сајта за забаву са оваквим ликовима.a lik je stalno nesto ceprkao, sto bi rekli guro nos de mu nije mesto
i otkrivao je zavere velike
http://vukajlija.com/forum/teme/33149-gde-je-kaizenja mislim da su ga banovali jer je sigurno znao nesto cega se oni boje! nekako ih je ucenjivo!
sta vi mislite?
- M
MA, ZEZAJU SE MALO AXAXAXAXAXAXXAXAXXAXAXAXXAA
- M
Odbanovan Burzum a banovan Zezator? Kakva koincidencija! Odo da čitam horoskop.
- M
Haha.
- S
Odbanovani Burzum, Bušido i Samhain, a banovan Zezator? Po meni, to je mnogo više nego fer trampa.
- S
Caru -ne.
Fejza - da.
Pjera - hudfak je Pjer i šta je uradio za sajt? 
po kom kriterijumu cara ne treba da bude odbanovan, a fejs i ostali (s čijim se odbanjivnjem potpuno slažem) trebaju? Zar nije prekršaj burzumov i carin isti bio?
Inače Pjer je pao u depresiju.Jes, plače ko godina, preti samoubojstvom tastaturom u vugla.
Šta ste se uživeli u sajt jebote?Da, jebo te. Cifre i slova na ekranu i sad odjednom taj trip veličine-Virtuelni Mi Uradili Za Virtuleni Sajt Na Virtuelnoj Mreži.
- SZar nije prekršaj burzumov i carin isti bio?
Prekršaj, da.
Dok sa druge strane, Caru ne možeš ni da porediš sa Burzumom, kao autora.
Prekršaj, da.
Dok sa druge strane, Caru ne možeš ni da porediš sa Burzumom, kao autora.Зашто? Не можеш порећи да су обојица одлични аутори и ликови, иако им је другачији стил...
А и ви људи сте помало досадни... Цара је сам урадио то зато што му се не свиђа више атмосфера на сајту и ако би га одбановали вероватно би само опет урадио исто. Ако буде сам хтео да се врати може да дође с дуплог, нико му не брани...
- S
Ovo je komično. :)
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.