zezanje vukajlijinih masona i licimura
  • Lutak iskrivljenog L

onog zezatora banovase

ZeZaToR
    Константно непотребно провоцирање и препирање са модераторима и осталим члановима на свим темама и константно истеривање имагинарне правде. Притом, нон стоп клевеће и измишља неке информације које само он има, качи туђе приватне преписке без дозволе и информације о члановима. Констнано навлачење других људи на бан троловањем и прогањајући их, а затим се жали модераторима (које нимало не штеди у клеветању) како га хејтују и вређају. Допринос сајту - никакав сем наведеног. Смарач и пувањак од човека. Што даље од сајта за забаву са оваквим ликовима.

a lik je stalno nesto ceprkao, sto bi rekli guro nos de mu nije mesto

i otkrivao je zavere velike
    http://vukajlija.com/forum/teme/33149-gde-je-kaizen

ja mislim da su ga banovali jer je sigurno znao nesto cega se oni boje! nekako ih je ucenjivo!

sta vi mislite?

• M

MA, ZEZAJU SE MALO AXAXAXAXAXAXXAXAXXAXAXAXXAA

• Lutak iskrivljenog L

nije zezancija, covek je trajno banovan

• seljak veseljak

ja mislim da su oni njega ubili pa su ga zato banovali jer da su ga ubili i ostavili nalog nebanovan onda bi se svi pitali sta je sa zezatora i poceli bi da istrazuju i na kraju bi dosli do sokantnih otkrica, ovako misle da e samo banovan i boli ih kurac sto ga nema

• M

Odbanovan Burzum a banovan Zezator? Kakva koincidencija! Odo da čitam horoskop.

• Lutak iskrivljenog L

i bushido odbanovan trajno, cudna rabota

• seljak veseljak

i dundo :D banovan trajno, stvarno se nesto veliko desava

• Др Јанковић

Ја б'реко да су на помол избори.

• S

Odbanovani Burzum, Bušido i Samhain, a banovan Zezator? Po meni, to je mnogo više nego fer trampa.

• Majmunovski

Ljudi banovali su caru :O

• Др Јанковић

Odbanovani Burzum, Bušido i Samhain, a banovan Zezator? Po meni, to je mnogo više nego fer trampa.

Што јес, јес.

• Loksi

• Časni

Odbanovani Burzum, Bušido i Samhain, a banovan Zezator?

Pih. Odbanujte Caru, Fejsa i Pjera, ako već težite pravičnosti. Ovakva selektivna odbanjivanja dalje uveravaju u nelogičnost trajnog bana navedenima i nisu indikator posedovanja muda.

• sylar011

hoćemo MOGSHU!

• S

Caru -ne.
    Fejza - da.
    Pjera - hudfak je Pjer i šta je uradio za sajt?

• Remac

odbanovati sve i aupičkumaterinu i anarhija...

• BeboP

Inače Pjer je pao u depresiju.

• Роки Билбао™

Pjer je bio dobar lik, Bog da mu dušu prosti. Šta je uradio za sajt? Ne znam Kostiću, možda čovek ima stvaran život a ovde dolazi samo da bi se zezao. Šta ste se uživeli u sajt jebote?

• Loksi

Caru -ne.
    Fejza - da.
    Pjera - hudfak je Pjer i šta je uradio za sajt?

Caru - Da.
    Fejza - Ne.
    Ovo za Pjera isto lolo

• BeboP

Šta ste se uživeli u sajt jebote?

100+

• Časni

po kom kriterijumu cara ne treba da bude odbanovan, a fejs i ostali (s čijim se odbanjivnjem potpuno slažem) trebaju? Zar nije prekršaj burzumov i carin isti bio?

Inače Pjer je pao u depresiju.

Jes, plače ko godina, preti samoubojstvom tastaturom u vugla.

Šta ste se uživeli u sajt jebote?

Da, jebo te. Cifre i slova na ekranu i sad odjednom taj trip veličine-Virtuelni Mi Uradili Za Virtuleni Sajt Na Virtuelnoj Mreži.

• S

Zar nije prekršaj burzumov i carin isti bio?

Prekršaj, da.
    Dok sa druge strane, Caru ne možeš ni da porediš sa Burzumom, kao autora.

• Храбри Краљ Џофри

Stoji to za Burzuma ali Carimir je bio jebena legenda.

• Л0Л

Prekršaj, da.
    Dok sa druge strane, Caru ne možeš ni da porediš sa Burzumom, kao autora.

Зашто? Не можеш порећи да су обојица одлични аутори и ликови, иако им је другачији стил...

А и ви људи сте помало досадни... Цара је сам урадио то зато што му се не свиђа више атмосфера на сајту и ако би га одбановали вероватно би само опет урадио исто. Ако буде сам хтео да се врати може да дође с дуплог, нико му не брани...

• S

Ovo je komično. :)

• Korle

Burzum je platio kauciju. :))

• Л0Л

Burzum je platio kauciju. :))

Ма да, им'о је картицу за излазак :Д

Иначе, ајд' закључавајте ово...

• Hydrog3n Cyanide

Odbanujte JTU-a. Neće više nikad da upada na moderatorske naloge. Naučio je lekciju. :)

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.