Njen dečko
  • М♦

Jedina stvar koja stoji na putu vaše romanse je njen dečko. Ona ne može da odluči šta će i s kim će. Kako prevagnuti na na svoju stranu?
    Moj problem je 'nazovi-dečko' iz Švabije, koji u Srbiju dolazi za mesec dana, i ona nikako ne može da načini taj prelom, da ga nazove i kaže: Jebiga, daljina je učinila svoje, postoji neko drugi, bla bla bla. U fazonu žao joj lika. Pokušao sam na sve načine, uz nadljudske napore, i pričama na koje bi pala i Marijana Mateus, ali jednostavno, ona je svetica, i ne može to tek tako da uradi. Kako da jebeno završim stvar?!

• S

Cijanid.

Vidiš da čovek hoće da je jebe, ne da je ubije.

• p

reci njemu matori dok ti nisi tu ja ti trsim kobilu,nije fora da se ja toliko zamaram a ti dodjes na podmazano...

• crnigrujan

Savet Gruje Tarota:

Zaguljeno, u ovoj situaciji džabe je da ulažeš poseban trud, što jače budeš navaljivao to će više da misli da čini pravu stvar time što se opire. Ali ne boj se, vreme je tvoj saveznik, juri neke druge u međuvremenu a s ovom se zajebavaj, budi uvek tu kad joj nešto treba, pažljiv, pun razumevanja daj joj na znanje da ti se dopada ali da poštuješ njenu odluku da ne prevari dečka. Celibat čini čuda, zasvrbeće je pre ili kasnije a ti kao i obično budi tu - ovaj put da je počešeš.

Osim ako se lik vraća iz švabije da ostane, onda je piši propalo, ako ga dosad nije prevarila neće sigurno za to malo što je ostalo. Lakše ćeš magare da izvučeš iz blata nego da je navedeš da popusti za tih mesec dana.

• М♦

hahaahhaha. Ja mislio shvatiće neko ozbiljno. Koji vam je kurac, što trolujete svaku rial lajf temu?

• Towelie_

Zar si stvarno ocekivao da dobijes neki kvalitetan odgovor ovde?

• Џими

Кажеш јој, бре, лепо, како он сигурно не размишља на тај начин, већ немилосрдно прангија Швабице у Швабији док она изиграва опатицу. Да.

• Pala s' Marsa

Tebra kurac svetica, možda joj se ne sviđaš pa te na finjaka odjebala........
    o.O

• p

matori iskreno zar je moguce ako je ovo stvarno ozbiljna prica da se tripujes sa tom ribom da budes nekom rezerva...mislim...

• Џими

matori iskreno zar je moguce ako je ovo stvarno ozbiljna prica da se tripujes sa tom ribom da budes nekom rezerva...mislim...

Стварно, мојне те газе тамо неке зиљавуше. Ако оће, оће, а ако неће - испичкарај то на време. Ионако је ретард. Замисли смувате се - тако ће сутрадан неког другог да има у резерви док ти вредно радиш у руднику.

• Skočimiš

Стварно, мојне те газе тамо неке зиљавуше. Ако оће, оће, а ако неће - испичкарај то на време. Ионако је ретард. Замисли смувате се - тако ће сутрадан неког другог да има у резерви док ти вредно радиш у руднику.

Upravo htjedoh napisati.

• Banini

Pocni da je kuliras, ne u smislu da te kao vise ne interesuje nego da imas i druge stvari u zivotu. Kuliranje i hladnokrvnost su pravo tvrdjenje pazara, radi sto posto. Mislim da me razumes.

• Burzum

Си ти онај што је требао да јебе скрндеља?

• Towelie_

Pala s' Marsa
    o.O

Hahahah...Ovo je vrlo moguci scenario.

• Filozofinjo

Vidiš da čovek hoće da je jebe, ne da je ubije.

Pa može i da je ubije pre toga, ako voli takve stvari.

• Pala s' Marsa

Pa ja kao da dam žensku perspektivu, ali niko me ne konstatuje :D

• М♦

Grujane više puta sam rekao da si mudar, i stojim pri tome i dalje. Znam da joj se svidjam. Znam da ona neće da prevari dečka, i rekao sam joj da poštujem to. Ali sinoć je ona to takoreći uradila. Ujutru kad sam ustao stigla mi je poruka od nje '' :* ''. Raskinuće ona s njim, vidim ja, pitanje je dana, ali taj dan mora doći što pre. Ozbiljna je priča, devojka je andjeo, i želim vezu s njom. Svetica je, verovali vi ili ne.

• Culle.haha

Си ти онај што је требао да јебе скрндеља?

Ja mislim da je taj.
    Da l' ti možeš da nađeš, neku, mislim, bez komplikacija?

• Pala s' Marsa

Znam da joj se svidjam. Znam da ona neće da prevari dečka, i rekao sam joj da poštujem to. Ali sinoć je ona to takoreći uradila. Ujutru kad sam ustao stigla mi je poruka od nje '' :*

E sad znam da zajebavaš.

• dzoni auditore

Ja sam za to da otvoris jednu temu sa nazivom "Maestrovi ljubavni problemi", te jebo bi skrndelja, te zaljubio si se, sad te ova lozi... E da, i mislim da te riba zavlaci zesce, tako da nemoj mnogo da se primas, il' udri u glavu il' vataj nesto drugo. I da dodam, NIJEDNA NIJE SVETICA!

• Warner von Latinsche

Сад је као анђео, а на прошлој теми била скрндељ. Мојне да си лицимур.

• p

decxko idi nadji pravog skrndelja i navali u nekoj udzerici videces da je dobar trip

• М♦

Hoćeš da kažem da lažem i izmišljam??!?!?!?!?

• АК

Што неко рече давно једном: ''Дошао си у легло спрдње да тражиш савет''.

Погледај реално, људе боли курац за твој проблем, само ће се спрдати.

• АК

С друге стране, капирам да тролујеш. Невероватно ми је да си толики пајсер.

• М♦

Skrndelj je bio samo opcija, i nisam je jebao. Ova je druga devojka, jeste li retardirani?

• Warner von Latinsche

Зајеби рибу онда. Наватај тог дечка, он је из Немачке.

• Pala s' Marsa

Skrndelj je muško??!?!!!!?!? Tam tam tam taaaaaaaaam

• Pala s' Marsa

Upravo to Culle.haha :D

• СМарко

Jedina stvar koja stoji na putu vaše romanse je njen dečko. Ona ne može da odluči šta će i s kim će. Kako prevagnuti na na svoju stranu?
    Moj problem je 'nazovi-dečko' iz Švabije, koji u Srbiju dolazi za mesec dana, i ona nikako ne može da načini taj prelom, da ga nazove i kaže: Jebiga, daljina je učinila svoje, postoji neko drugi, bla bla bla. U fazonu žao joj lika. Pokušao sam na sve načine, uz nadljudske napore, i pričama na koje bi pala i Marijana Mateus, ali jednostavno, ona je svetica, i ne može to tek tako da uradi. Kako da jebeno završim stvar?!

Grujane više puta sam rekao da si mudar, i stojim pri tome i dalje. Znam da joj se svidjam. Znam da ona neće da prevari dečka, i rekao sam joj da poštujem to. Ali sinoć je ona to takoreći uradila. Ujutru kad sam ustao stigla mi je poruka od nje '' :* ''. Raskinuće ona s njim, vidim ja, pitanje je dana, ali taj dan mora doći što pre. Ozbiljna je priča, devojka je andjeo, i želim vezu s njom. Svetica je, verovali vi ili ne.

Брате, извини што ти ово кажем, али курац мој је она светица.
    Преварила момка, и раскинуће са њим због тебе, ајде ок, и само ми речи следеће, како не очекујеш да то исто теби уради после??!!??!!!

• crnigrujan

Погледај реално, људе боли курац за твој проблем, само ће се спрдати.

A poneko će i namerno da minira kolko se može, nerast tovljenom ne veruje :)

Svejedno, ko što rekoh gore ako se lik vraća za stalno nema šanse, možda se klima al da popusti - teško.

E, sad, nakon povratka imaš šanse ako... *produžetak monologa Gruje Tarota*
    ... ako joj prizna da je tamo varao ko što sigurno jeste, švabice su to. A i Evropa ume da udari ljudima u glavu pa pod uticajem silne demokratije i razumevanja među polovima dobiju napad iskrenosti.
    ... ili ako je decxko postao gej, i to je jedan od hazarda produženog izleta u Evropu. Recimo da su ga navukli u neki s/m kurveraj pa nije rekao na vreme "Fluggengegeholen", dopadne se ljudima.

U oba slučaja, ako si ostao s njom u dobrim odnosima - imaš zicer.

• М♦

Pre svega: Hvala ljudima koji pokušavaju da kažu nešto pametno. Troldžije, nećete jebati (mada vi to znate i bez mene)! :)
    Što se tiče dečka, ne poznajem ga lično. Video sam ga na fb-u. Izbio bih ga od batina, ko 2 i 2. :) Neće ostati za stalno u Srbiji. Dodje tako 3 puta godišnje. Zna ona da je ta veza imposibl. Znam da neće mene danas sutra prevariti, jer sam ja dominantni alfa mužjak, a ne tamo neki gasterbajter.

• jacka

Kakve kokoške...
    Ja za ovo mojih godina nisam ovakvo većanje videla ni među ženama.

A ti, Maestro, ako će već da raskine za mesec dana, čekaj, nećeš da osediš. I ne tera te niko na post do tad, ženjen nisi, mada koga briga danas i to.
    Bilo kako bilo, trol ili ne, mnogo ti bre, zabavno u životu! :))

• СМарко

Znam da neće mene danas sutra prevariti, jer sam ja dominantni alfa mužjak, a ne tamo neki gasterbajter.

Јок, неће исто као што њега није,

• М♦

Nema toga kod mene.

Pocni da je kuliras, ne u smislu da te kao vise ne interesuje nego da imas i druge stvari u zivotu. Kuliranje i hladnokrvnost su pravo tvrdjenje pazara, radi sto posto. Mislim da me razumes.

Znam tebra, hvala. Upravo to i radim.

Bilo kako bilo, trol ili ne, mnogo ti bre, zabavno u životu! :))

Nije trol, naravno. Moj život jebe! :) Uvek je nešto zanimljivo, mogao bi film da se snimi, keve mi. Samo me jebu problemi u porodici.

• kizo

Troldžije, nećete jebati (mada vi to znate i bez mene)! :)

A ti rasan jebač pa na Vukajliji savjete tražiš. Lešinariš i otimaš tuđe žene...

• Pala s' Marsa

E neki lik u busu me je pogledao. Imam li šanse kod njega? Hoću li ga ikad više videti? Kapiram da će me banovati, ali daaaaaaaaaaj, ovo je kao da si pisao OK časopisu za tinejdžerke

• industrial

Pokušao sam na sve načine, uz nadljudske napore, i pričama na koje bi pala i Marijana Mateus, ali jednostavno, ona je svetica, i ne može to tek tako da uradi. Kako da jebeno završim stvar?!

GRDNO SE VARAŠ SINKO! Pravi pauk šta uradi? Isplete mrežu i UDALJI se. Gladan jeste, nije jeo danima, muve lete kao lude svuda okolo, ali ne! Pauk se udalji i muva će mu sama doći, da, da!
    --------------
    Takođe, slažem se sa Smarkovim postom iznad.
    Ako prevari jednom, prevariće i još jednom, a ako prevari jednog, prevariće i još jednog.

• М♦

Pametno zboriš industrial.

Ako prevari jednom, prevariće i još jednom, a ako prevari jednog, prevariće i još jednog.

Ne poznajete je ljudi, nije ona takva, majke mi, mogu da garantujem za nju. Ispali po 5 ljudi na dan, muvaju je svi. Imala 3 dečka u životu, 3 duge veze, i sad sam joj ja 4. zapao za oko.

• М♦

ovo je kao da si pisao OK časopisu za tinejdžerke

Idi gledaj temu: ''Kradja olovki iz kladže'', molim te.

• kizo

Ne poznajete je ljudi, nije ona takva, majke mi, mogu da garantujem za nju.

Mnogo kul neka.

• Banini

mis'im nema na čemu, samo ja sa žensko:)
    nevr mind, neko gore jako lepo napisa za pauka i mrezu, moj naklon autoru.

• Skočimiš

Idi gledaj temu: ''Kradja olovki iz kladže'', molim te.

Šta fali toj temi, matere ti? Bar nije trolerska.