Upravo se vratih kuci i pricaju mi moji roditelji da su bili na nekom sastanku za posao, sav sam se najezio kad sam cuo da postoje ovakvi prevaranti u Srbiji.Procitajte sve ovo bice vam jasnije http://prevaranti.blogger.ba/

sve na ovoj stranici http://prevaranti.blogger.ba/ rec je o prevarantima koje niko ne hapsi u Srbiji a kradu novac od naroda

Херба-лајф је једна од таквих превара... Присуствовао сам једном састанку где је лик увлачио нове људе у посао и доста личи на ово. Био је пун неких секташких израза за нивое, за неке поене и једно време није имао шта да једе, пошто је он сам куповао од себе производе да би достигао тај неки ниво у пирамиди на ком је сад. Али сад каже да му се исплатило. Доста људи са састанка је мислило да је ово добра прилика, што и није чудо имајући у виду колико очајних људи има код нас, а и колико идиота.

Mene su neki poznanici jednom na kvarno odveli na prezentaciju programa neke turističke agencije "Savana", sve u tom fazonu sektaškom, kao ćaskamo, smeškamo se i pokušavamo nama da uvalimo članarinu i ako može na rate da uplatimo letovanje iz snova, ali prva rata sad odmah, tričavih 35o evrića...oslovljavamo se po imenu i dodirujemo za podlakticu, malo se kanda hipnotišemo..
Zbrisala sam kada su počeli da nude kafe i skokiće...
evo pogledajte slike sa njihovih zurki koliko su srecni samo http://www.gemcollection.net/index.php?option=com_oziogallery2&view=02flashgallery&Itemid=53

Odslušao sam jednom takvu neku prezentaciju, pravio komšiji brojno stanje jer je morao da navuče ne znam kolko ljudi da bi ovaj došao i ispričao svoje. Grešni komša ko Del boj stalno juri neke šeme za brzo ili malo manje brzo bogaćenje, prodaje neke preparate za hemoroide i kurje oči, juri po tim skupovima, pukne pare i na kraju dobije go kurac od ovce u dupe.
Odremao sam tako monolog nekog čvarka u loše skrojenom odelu, posle mu se vatreno zahvalio na trudu i inspirativnoj predstavi i udaljio se bez osvrtanja.

Колико ја знам људе који учествују у томе, чини ми се да су то обично особе које су у младости сањале о богатству, моћи и статусу. Спремни су да ураде било шта да би то остварили. Ипак, нису имали ни талента, нити су били довољно вредни да би постигли свој циљ. Како је време пролазило, разочарање се повећавало и постајали су све лакомији на обећања о одличној заради без велике муке. Исти такви људи у другим околностима постају политичари.

Evo krenite od prve strane. http://forum.krstarica.com/showthread.php/105031-Gem-collection-club-i-Mega-book
Ima neka dileja Saky koji ih brani sve u 16. Ja nešto nepismenije u životu nisam vidjela.
Ko nije dovljno "jak" da zaobiđe prevare i prepozna ih, evo jedan sajt, dosta informativan i zanimljiv:
www.prevara.info
To je i meni malo glupo. Al' ajde...dobar je sajt, ima pozamašan spisak prevara, pa im se to može oprostiti.
Ipak, većina tih prevara su stvarno mamac za imbecile. Što se tiče internet prevara, jedino neko ko se prvi put susreće sa računarom može na to da se nakači. Tako je i sa virusima, malware-ovima...ili ona Nigerijska prevara - ko normalan može da nasedne na nešto takvo?- M
Aj da im svi kolektivno svrsavamo na forum. :D

Dobio sam ja mejl od nekog Gadafijevog saradnika, kaže treba mu neko da izvuče svoje pare iz zemlje, pa bi prebacio na moj račun, jer su njegovi blokirani. Meni procenat naravno, samo da mu dadnem broj računa i šifru :) Dobio sam i na britanskom lotou (iako nisam uplatio). A dobio sam i green card (iako nisam konkurisao), samo da uplatim 900 dolara za troškove procesuiranja. Internet je do ćudo :)

Moj jedan poznanik se prošle godine navukao na firmu "Nahil" koja vodi na rad u Dubai na građevini. Svi su uplaćivali oko 300 maraka "za troškove putovanja". Otišlo je nešto malo ljudi, ali i ti koji su otišli su najebali jer je vlasnik Denis Čolaković iznajmljivao auta na njihova imena, kupovao namirnice itd. Ovi kojima je svakih 10 dana govoreno da će ići za deset dana su najebali jer nisu otišli, dali pare, a prilično veliki broj ljudi je dao otkaz da bi otišao tamo. Ganjaju Čolakovića još uvijek, al ga neeemaaaa...
PS: Znam da je nevezano za Gemovce, ali eto, prevara je....
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.