Savršen zločin
  • Lutak iskrivljenog L

Sta ste uradili da nikad niste bili uhvaceni?
    evo napisah ovo na nekoj temi pa samo da kopiram

stojim ja u redu da izvadim neke papire, ispred mene 10 ljudi, iza mene 5, i gadno mi se priprdelo, celo jutro sam prdeo i smrdelo je strasno, a napoljku vrucina, svaki put je bilo tiho, skoncentrisem se ja da ga prigusim, da se ne cuje...tisina oko mene, ja ga pustim i cuje se pr-r-r...garant su po dvoje ispred i iza mene culi, ali svi se prave ludi...mislim se dobro, zlikovca je tesko detektovati, ima nas mnogo...i onda posle 4-5 sekundi pocne da smrdi onako ubilacki, stipa oci, ljudi oko mene se preznojili, zajedno samnom, ali niko nece da se pomeri, dugo smo cekali u tom redu, neko bi nam uzeo mesto, samo vidis jude kako se tresu, pomalo premestaju sa noge na nogu i okrecu glavom...oponasao sam ih, da li me je neko provalio nemam pojma, ne verujem

• P

Kad sam im'o dial up i konektovao se preko 042 i stigao račun od 2-3 hiljade (obično je jako mali račun, 700-800 dinara). Moj ćale je tražio listing od pošte. Vratim se ja iz škole (išao sam tad u srednju) i naletim na poštara. Kad ono - listing. Možete pretpostaviti kako je završio. :)
    Moj ćale je u međuvremenu šizeo što mu ne stiže i na kraju odustao. A ja se zarekao da to više nikad neću da radim. Mislim, da se konektujem. :)

Bilo je mali milion situacija kada sam se SAVRŠENO izvukao, čak i bolje nego što sam mogao pretpostaviti. Dok se setim, pa ću dodam. :)

• Granon

Trebalo je da upišem dete u obdanište. Tek smo se doselili i, naravski, zakasnili za upis. Nema šanse.

Nadindilim se i odem do službenice, kažem joj da me direktorka poslala, da je direktorka već urgirala, da treba da upišem dete i odem na poso'. Žurim se.
    Ona obavi sve.

Redovnim putem bi verovatne tek sad bio primljen (ima 19 godina).

• Valdemar

Čuknuo sam vikendicu kao klinac, svi su popadali, a mene niko nije odrukao. Ne znam zašto. Još se tripujem da murija ima dokaze i da ih čuva za trenutak kad im politički postanem suviše nezgodan.

• Granon

Aha, ovaj je sa fax-a.
    Trebalo je da se preda nekakav seminarski smrad (uslov za izlaz na usmeni koji sam već spremila, a za smrad prvi put čjem). Tema po izboru, broj strana 1456. Da, kako da ne?!! U sred ispitnog roka.

Odem u biblioteku, uzmem neki nestručan časopis u izdanju Instituta (tj. katedre na kojoj sam polagala), nađem najdebilski (i jedan od najkraćih) rad i prepišem. Sve. Doslovce.

Dobila sam 8.

• Lutak iskrivljenog L

ja ucio nemacki u osnovnoj skoli, nisam ga voleo, moji ortaci iz razreda isli vandredno na engleski da bi mogli u srednjoj da ga uce, ja dosao u srednju prvi razder, popunjavao anketu i napisem "ucio-nemacki, hocu da ucim-engleski", posle dve nedelje pita razredna "ovde ima neko ko je ucio nem a oce eng" reko to sam ja, kaze ona "ne moze to tako, ici kod sekretarice ona ce ti objasniti zasto ne mozes i pod kojim uslovima mozes" ja reko ok, i napravio se lud i nisam nikad otisao
    a ortake iz osnovne su jos jebali pola godine, nisu ima dali da uce engleski, jer im je falilo ljudi za nemacki, da bi profesor imao posla

• Skočimiš

Vozio u rikverc malo popit, mlatnuo uličnu svjetiljku sa onom velikom, bijelom, staklenom kuglom, spade ta kugla, rasu se u hiljadu komadića, ubrzo pade i svjetiljka, havarija. Ja pravac majstoru da mi ispravi branik što sam savio. kasnije sam zaspao, svjetiljku su promjenili.

• Млатони

Био сам као клинац на распусту код бабе и деде, дошла сестра од ујака и донела нову лопту. Ја натерао брата да играмо одбојку преко капије са оним шиљцима, и на први ударац лопта се набушила на један шиљак и испувала. Узео сам лопту и ставио иза куће код неког разбијеног стакла, још сам један комад срче ставио у ту рупу, као то је поцепало. Оставио сам то и правио сам луд, касније су нашли. Никад нису провалили да сам је уствари ја избушио. Хехехе :ивл смајл:

• J

Obijala sam sanduče sa ispitnim prijavama da bih ubacila svoje sa kojima kasnim jedan dan. Verovatno su nešto primetili, ali nije ih bilo briga.

• RitamNereda

Od komsijinog auta napravio materijal za otpad...nisu sumnjali na mene jer sam imao 10 godina (mamicu mu on ce meni da puca pleske bez razloga)

• Drug Baćko

Ubedio sam Draganu MIrković da zaplovi estradnim vodama.

• Mariocar

Haha, sreca pa mi je dnevna kvota ispunjena :P
    Sad bi izaslo magarence!
    Inace savrsen zlocin.

• Триша

Хакерски тролу један...

• riffraff

Морам кликнути, а знам шта је :)
    вуче ме :))))))))))

• rnrt-rain

Који си ти краљ, хахах, магаре.

• riffraff

Прднути па окривити друга из клупе :)

• Izzie

Moja keva je godinu dana mom ćaletu govorila da je senilan, pošto joj ni jedno jutro nije ostavio 2-3 cigare da ima uz kafu. A zapravo sam se ja budila svako jutro pre keve, prolazila cigare, seckala ih u sitno i mešala sa pepelom. lolo

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.