Ponovno pisanje istih definicija
  • V for Vagina

Vraćanje iz mrtvih.
    Dešavalo mi se da napišem definiciju, za koju sam manje-više bio siguran da će biti dobro ocenjena, a na kraju nije bila ili nije bila ocenjena uopšte, i sa'ranjena je (od strane autora, da ne dođe do zabune).
    E sad, zanima me vaše mišljenje, koliko je kul i dopustivo da se opet piše ista definicija, ako ste tu-i-tamo sigurni da će ovaj put bolje proći, i da će je više ljudi oceniti.

• Šalabajzer

Samo da postujem prije Stefana Kostića.

• Џими

Ја мислим да је океј са'ранити неку дефиницију од пре две-три године и написати је опет, јер вам се у међувремену стил променио, а и хтели бисте да је оплемените свежим примерима и сл.
    А то поновно писање ради поена, тј. зато што је првобитно лоше оцењена, то је већ педерски.

• Earthworm Jim

Šalabajzer

Samo da postujem prije Stefana Kostića.

Хаха, како шаљиво...

• V for Vagina

Ajd' zbog skora, nego što je oceni samo 5 ljudi za par sati?

• Џими

Ajd' zbog skora, nego što je oceni samo 5 ljudi za par sati?

То је већ проблем који имају сви које прати мали број људи. Реално, то може да се реши само укидањем постера и стављањем већег акцента на дефиниције. Знам како је било раније -- десет пута мање људи на сајту, а ипак ми за сат времена 30 људи оцени дефиницију. Сад буде једва десетак. Тек после пар дана имам солидан број оцена, али то је зато што ме прате. Шит је, знам.

• V for Vagina

Ne bi se ja bunio da me ocene ovih 40 mojih :) Doduše, neki su banovani... Ali ne ocene, jebem ih u usta. Šta prate koji kurac :)

• Џими

Šta prate koji kurac :)

Тај рад. Зато ја не пратим никог. Знам да нећу ревносно да читам те дефиниције које би ми излазиле, па контам да нема смисла да пратим.

• Зна Мурињо

Шта се ти Вагина буниш, сваки дан те баре? :))
    Ја обично напишем дефку и одмах је умртвим, јер сам креатор па је окачим у време кад су ту модови, да би брисали шит. А сад могу и да качим кад оћу, пошто имам пар пратилаца, а ако је добра, мора ју неко видет...

• V for Vagina

Jebem li ga, Murinjo. Nekad se iznenadim skorom, a nekad mi baš sranje. Gledam da pogodim tajming neki, da se manje pišu sranja, a da bude normalnih, ali ono... Slabo mi ide. :)

• paninaro

a i zabranjeno je, koliko ja znam, ukoliko je slična kao i postojeća. ukoliko je potpuno novi pogled na pojam, po meni, može da se napiše nova i bez brisanja stare.

• Зна Мурињо

После поноћи слободно стави, око 1х. Тај неки Апофис зонфа прави. Побриши модови шит, па се увати да је чита и трећа и прва смена, а друга је чита кад поређају дефке по квалитету...

• V for Vagina

a i zabranjeno je, koliko ja znam, ukoliko je slična kao i postojeća

Mislim na pisanje sa'ranjenih

• paninaro

zabranjeno je, samo da nađem, ček

• Џими

Jebem li ga, Murinjo. Nekad se iznenadim skorom, a nekad mi baš sranje.

Ja се скоро увек изненадим скором у последњих годину-годину и по дана. Раније (2008-2009) сам, као што рече Целт негде, тачно знао унапред да ће дефиниција да ми буде дефиниција дана пре него што је напишем, у тренутку кад ми дође идеја. Некако се знало ко долази на Вукајлију и шта се тражи. Није да кукам за тим временима, али тако је било, некако хомогеније. Сад напишем квалитетну дефиницију и прође јако лоше. А често се дешава да напишем просер дефку, баш да буде глупа и инфантилна (нпр. за Антита) и прође зачуђујуће добро. Стичем дојам да је чланство све глупље и глупље кад погледам оцене.

• V for Vagina

Pa zato sam i ja, a i mnogi drugi predlagali prikaz definicija posle sat vremena... To bi dosta doprinelo. Jest' bilo bi više posla za vas, ali još dva, tri moda ne bi škodila.

• Дејс!

Džimi potpisujem ceo post... Iako nisam bio tu, vidim po ocenama nekih defki...

Ali takođe postoje i defke koje imaju skor 200:100... E to mene nervira, što je 10 puta više ljudi čitalo... Ako bi bila proporcionalna čitanost i danas... Defke koje imaju 50:2, imale bi 300:12.. Zar ne?

V for Vagina
    Pa zato sam i ja, a i mnogi drugi predlagali prikaz definicija posle sat vremena... To bi dosta doprinelo. Jest' bilo bi više posla za vas, ali još dva, tri moda ne bi škodila.

Sa ovim su se složili i neki moderatori... Bilo bi dosta dobro...

• paninaro

church pub

Strogo je zabranjeno brisati svoje stare definicije ili ih prijavljivati za brisanje na ktitor podforumu, te iste kačiti ponovo u identičnoj ili vrlo sličnoj formi samo zarad slabe čitanosti originalne verzije.
    Sve nove definicije tog tipa biće smatrane plagijatima i biće obrisane. O originalima će odluku doneti moderator, a autor će u skladu sa prekršajem biti kažnjen.

• paninaro

forum: važna obavještenja

• Џими

Strogo je zabranjeno brisati svoje stare definicije ili ih prijavljivati za brisanje na ktitor podforumu, te iste kačiti ponovo u identičnoj ili vrlo sličnoj formi samo zarad slabe čitanosti originalne verzije.
    Sve nove definicije tog tipa biće smatrane plagijatima i biće obrisane. O originalima će odluku doneti moderator, a autor će u skladu sa prekršajem biti kažnjen.

Искрено, ја немам појма кад су остали модови донели ту одлуку, нисам учествовао у томе, нити се слажем с њом. У ствари, слажем се делимично, јер треба дефинисати 'старе'. Дозволио бих поновно писање дефиниција које су старије од годину дана рецимо.

• V for Vagina

Sve to važi, Paninaro, ali ja sam pitao koliko je kul to, jer ne verujem da bi ti neko češljao po groblju da bi proverio da li si to već pisao. Osim ako, naravno, nije video prvobitnu verziju.

• Л0Л

Мене занима колико је кул поново написати дефиницију која је још у животу?

• paninaro

u zadnje vrijeme, čim vidim definiciju koja je ponovo postavljena dajem minus, čak iako sam na originalnu dao plus. evo, pamćenje me još služi, a čitam skoro sve definicije, od juna :)

• Дејс!

Искрено, ја немам појма кад су остали модови донели ту одлуку, нисам учествовао у томе, нити се слажем с њом. У ствари, слажем се делимично, јер треба дефинисати 'старе'. Дозволио бих поновно писање дефиниција које су старије од годину дана рецимо.

Stare da, ali iste, zbog više pratilaca i boljeg skora NE treba dozvoliti!

V for Vagina
    Sve to važi, Paninaro, ali ja sam pitao koliko je kul to, jer ne verujem da bi ti neko češljao po groblju da bi proverio da li si to već pisao. Osim ako, naravno, nije video prvobitnu verziju.

Ta blokada treba da postoji u glavi... Nikakvo pravilo tu ne može pomoći! Jadno je i bedno postavljati opet istu defku...

• V for Vagina

Pazi ovo. Definicija ima skor 1:1 i sahranim je, jer je posle 10 min otišla na 4. stranu. Da li je ok nju ponoviti jer, maltene, nije ni bila u životu kak' valja? :)

• crnigrujan

Jeste, ne mogu nikako da provalim kako raja razmišlja, napišem nešto što mi se baš čini da je dobro i em je oceni par ljudi em je skor sranje a glupost tipa "K'o nerast međ' tovljenicima" mi prođe ekstra.

• Џими

Мене занима колико је кул поново написати дефиницију која је још у животу?

Ја сам једном плагирао сам себе и извалили су ме. Не сећам се која беше дефиниција. Ваљда оно говно за затварање врата од југа.

• paninaro

ja sam da se zakon poštuje. pozivam se na peti amandman :)

a prije neki dan sam malo čistio definicije, jednu sam obrisao iako je imala dobar skor, moraću još par njih jer su plagijati. mislim ne doslovce, ali pojmovi su već bili definisani a iz nekog razloga ih nijesam našao kada sam pretraživao. sve u svemu, koga interesuje ovaj sajt ponašaće se u skladu sa pravilima iako ih ne zna.

• Л0Л

Da li je ok nju ponoviti jer, maltene, nije ni bila u životu kak' valja? :)

Не бих рек'о... То је ипак брисање због скора...

Реално, ако вам је важан скор наштелујте се да поставите кад има доста оних који читају и мало оних који постављају...

• V for Vagina

Pa jest' zbog skora, naravno. Pišem da ljudi čitaju. Da nije tako, napisao bi u Notepad-u i sačuvao u my documents!

• sedplas

V for Vagina
    Pazi ovo. Definicija ima skor 1:1 i sahranim je, jer je posle 10 min otišla na 4. stranu. Da li je ok nju ponoviti jer, maltene, nije ni bila u životu kak' valja? :)

ne moze. od skoro.
    moja defka ziv dokaz. ja je saranio, kasnije napisao opet i imala skor preko 15, al je izbrisali jer je vampirska.
    onda sam zamolio energiju da mi vrati bar onu prvu sa losim skorom jer jebemliga, zao mi bilo da je ta defka mrtva, a realno jebe.

ps da, iskoristio sam priliku da je reklamiram lolo

• Л0Л

Ја сам једном плагирао сам себе и извалили су ме. Не сећам се која беше дефиниција. Ваљда оно говно за затварање врата од југа.

Ја сам се исплагирао, нико ме није провалио, чак ми је можда и боље оцењена него првобитна ололо

• Дејс!

V for Vagina
    Pa jest' zbog skora, naravno. Pišem da ljudi čitaju. Da nije tako, napisao bi u Notepad-u i sačuvao u my documents!

Svi mi pišemo da bi ljudi čitali, pa neki ne izbacuju opet definicije... Pomiriš se sa tim da je čitanost nula, nadaš se boljem vremenu i to ti je to... Znaš koliko ja imam defki sa skorom 60:4, 70:4 itd... Misliš da mi nije stalo da budu bolje ocenjene ili primećene... Jeste, ali jbg! Naći će se valjda neko rešenje!

• V for Vagina

60:4 i 70:4 jebe! Ja se žalim jer imam defke 30:5 :)

• paninaro

a ja sam srećan ako je deset u plusu, svakome prema zaslugama :)

• sedplas

Znaš koliko ja imam defki sa skorom 60:4, 70:4 itd... Misliš da mi nije stalo da budu bolje ocenjene ili primećene... Jeste, ali jbg! Naći će se valjda neko rešenje!

e vis sta ti je zivot, tebi malo 60:4, ja zadovoljan sa 25:5....
    zna se sta je slab skor, pogotovo sad, kad defku ne procita ni 10 ljudi za 2-3 dana

• S

Неки дан сам обрисао дефиницију после само 5 минута. Зашто? Зато што сам се, добивши налет инспирације, мало више занео па сам умало написао Ратимирка. Кад сам видео колика је добио сам фрас, сам бих себи дао минус да могу. Обрисао сам је и окачићу је ускоро у шорт издању.

• crnigrujan

Šta i ti vagina kukaš koji moj, ne mogu da se setim kad sam zadnji put imao preko trideset ocena ukupno.

• S

Види га Дејс што је незадовољан са 70 плусева! Спрдаш се ти мало овуда а?

• Дејс!

Pa ja najviše imam onih 34:3 ili 32:5, što bi u slučaju veće čitanosti bilo 150:20, otprilike, pa vi vidite... Imam 3, 4 ove navedene, nego skrenuh pažnju da skor govori da su čitane i da su dosta dobre... A onda pogledaš defku iz 2008. koja ima 200:100 i skenjaš se, jer je ona više u plusu od defke 40:2, iako im je količnik drugačiji 10 puta...

• macho

U pravu ste sa svime, jer neki autori i definicije ne dolaze toliko do izražaja, a najgore mi je kada definicija ima sto "lajkova" na fejsbuku, a samo 12 pluseva ovdje, što je baš sranje. Mislim da bi trebalo da se radi malo na popularizaciji nekih autora i definicija... Ja mislim da ovo praćenje ima velike veze s tim, jer ljudi nekada samo gledaju defke od "najboljih", koje uz to i prate. Takođe, vrijeme objave defke je vrlo važno, po mom iskustvu najviše su ocjenjivane one objavljene poslije 10 sati naveče, pa negdje do pola jedan poslije ponoći... :)

• велики комбинатор

тешка ситуација. надам се да ће се нешто променити.

• crnigrujan

Već smo tri seta zuba otupeli oko praćenja i slabog čitanja, predloženo je i dosta potencijalnih rešenja al džabe kad nadležne zabole qitoyko.

• Џими

U pravu ste sa svime

У праву су све што кажу.

• macho

@Џими Stvarno, uz duzno postovanje, ne postoji nikakav razlog da me ispravljas, osim ako si profesor srpskog, pa ti je to neka navika, ali zaista ni to nije opravdanje. Inace, smatram da sam dovoljno pismen da "kada treba" pisem pravilno, a u ovako neobaveznoj konverzaciji cu pisati onako kako hocu, odnosno kako inace govorim. Pozdrav.

• Џими

Ахаха! Али ја уопште нисам имао намеру да те исправљам. Шта скачеш одма', који ти пимпек?
    Елем, 00:39:
    http://www.youtube.com/watch?v=f6-dQbsdYkk

• macho

U redu sefe, izvini na nepotrebnom uznemiravanju onda... Samo uzivaj.

• Boskе

sta ja da kazem na ovo kad imam nula pratilaca :S
    i ovaj lik odozgo se posle buni xD

• Томислав Караџић

Ја имам исти проблем што се тише оцењивања дефиниција. Јес да су ми ове задње баш добро оцењене али мислим да би сте требали дати већи значај дати дефинисању него постеризовању.

• Ronnin

Jedino ako te usere pa ti pročitaju ljudi defku. :)
    Meni je bio prosek preko 23, i sad izbacio 3, 4 defke sa skorom 8:2 ili 7:1 i pade na nešto iznad 20. Izbačene oko 22:30.
    Slabo se čita.