Нећу да посетим сајт теленора ал веома хоћу да читам ПВТ као сав нормалан свет. Значи, дај смањи мало ту рекламу треба ми три сата дубодем линк за пвт стално неки телефони лете около. Ја знам да је то реклама ово оно и знам да ћеш ми рећу дуплатим ктитора да немам рекламе ал оно, не мора баш да лете телефони у том правцу, помери их негде где неће сметати. Унапред захвалан

Jebeš ga, Fejze. Rekli su 9 dana, ja čekam 9 dana. Ovaj homoseksualizam od reklame mi je skočio na kurac istog momenta kad sam se pojavio tog dana na sajtu, i tad sam se izlogovao iz momenta, ladno sam osetio bol u mozgu. I sad pogledam uveče samo sajt, da li je ukinuto ovo govno, i ne logujem se uopšte. Jbg, PVT može da čeka. Pa dok se ovo što bih nag-lasio, govno, ne ukloni neću se kačim na oriđiđi nalog.
сретен
- M
Реко је рено да ће да лети 9 дана. Ставио сам кастом вукајлију и сад ми се крија иза реклама, уф што се узјебем када је кликнем.
Čuo sam od nekoga da je zajebana.Od mene si cuo i jeste zajebana, ali je dobra fora. I nije samo do igrice, nego i do nagrada. Ima neka fora, da ako ostvaris najbolje vreme, vozis formulu i neke najzajebanije automobile (uzivo, stvarno) ili neke karte za formulu 1, majice i ostale peripetije. Igram je ja, nisam imao mnogo vremena da joj posvetim, tako da sam trenutno dvadeseti u Srbiji. Jebiga, ako se polozi ispit, idem da vozim formulu. :)
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.