- S
Šin je "Dva i po čoveka". Alen i Džejk su sporedni likovi. Zna neko uopšte kako se oni zovu?
Ešton? Bolje da se svima posrao po TV-u nego što je prihvatio ulogu. Sranje, u svakom slučaju.
Serija je polusranje, a Čarli nije bezveze proglašen za drugog najiritantnije čoveka (u Americi valjda, svejedno, iritantan je). Ako ništa drugo, Ešton je lepši za oko.Faca je sa kracom kosom, sa dugom kosom i bradom izgleda ko brdjanin, meni je Eston bio cool u veselim 70-tim, ovde ne verujem da ce...

Odgledao par epizoda sa Kučerom i prestajem da gledam tu seriju.
http://photos.posh24.com/p/1162325/z/charlie_sheen/charlie_sheen.jpg
Čarli: Fala na komentaru Kurajbere Mađijo. Mnogo znači. Vidimo se. Ako baneš u Anđeles javi se.
Шин је сам по себи вулгаран и грозан лик који је носио целу серију, ја сам одгледао неколико на епизода и серија не може без таквог хумора, па покушавају сад да друге ликове напрсно начине "вулгарним и смешним". Чак покушавају сваки час да врате Шина на мала врата као неког духа, или му брат умисли да је Чарли, или ко зна шта ће да смисле..

ajebemumater, smara mene takav vid sladunjavog i pitkog humora, pogotovo takvi američki sitkomi, šta li su već. I dalje mi je mnogo gotivniji evropski, da ne kaem britanski humor.
Toni i Geri bi pojeli za užinu Čarlija i onog njegovog brata, a posle mirno popili par sikspekova komentarišući Anđelinine nesise.- l
meni onaj njegov burazer luzer ide na kurac, gledala sam samo zbog čarlija. a kučerov lik je bazično debil...
inače, šin je već neko vreme čist, malo se doveo u red, i radi neku seriju gde glumi psihijatra...
- l
da, ja sam odgledala otprilike 10 minuta anger managementa, i ugasila... skroz prazna serija...
boxer, pa narafski da ima urođeno, i ćale i burazer su mu odlični glumci...