Којом лопатом чистите снијег?
  • Л

Долази зима па ме ово интересује.
    Којом лопатом, оном великом, шпицастом, облом, или већ каквом?

• paninaro

ne čistim ako nema snijega

• СМарко

Ја направим снешка тј труп величине лопте која заузима површину стазе од улазних врата до капије и не чистим снијег

• Filozofinjo

onom velikom lolololo

• Л

Смарко генијална идеја.
    Али опет морате користити некакве лопате?
    http://kaynou.files.wordpress.com/2011/02/snow_shovel_sn1000_garden_tools.jpg
    http://www.suncast.com/images/product/scp3500-400.jpg
    http://www.p-wholesale.com/upimg/17/693a2/snow-shovel-ar-3b-edge-376.jpg
    Нешто од овога?

• .,.

ДА СЕ ВРАТИ ВОЈВОДА ПИЧКЕ МРТВЕ!!!!!!!!!!!!111

• Л

Електричар, да ли си примјетио губитак перформанси приликом коришћења ове алу лопате, пошто су ове пластичне доста лакше?

• СМарко

Смарко генијална идеја.
    Али опет морате користити некакве лопате?

Да није нас Црногораца, ви бисте радили само... Ђе море, $еди, почини...

Лопата треба да је што шира и што оштрија при врху. Ова друга слика је одлична

• Слепи

ја кафеном кашичичицом! Стару сам зимус сломијо, а немам пара за нову лопату...

• Фрањо Дивљак

КАКВУ ПОСЛУКУ ПОРАТИ О ЛОПАТИ? ВОЛИМ КАД ЈЕ ЛОПАТА ЧВРСТА, А ОПЕТ САВИТЉИВА, ШТО ЈЕ ТЕШКО НАЋИ У ДАНАШЊЕ И СУТРАШЊЕ ВРЕМЕ!

• СМарко

Каква пластична црна, то је говно, са њом можеш само одма' да очистиш, и стално тако да чистиш, а ко ће радит о томе, боље да пуштиш да напада снијег па да батали па кад се наканиш, а оно смрзнуто, онда уфатиш са бургијом, ако неће, бачиш два три класа динамита по дворишту па фино овом металном

• Л

Јесте некада покушали бренером да истопите снијег?
    Планирао сам па ако је неко имао искуства нека каже.

• Триша

Koristim lopate za ugalj, doduše imam i onu široku za sneg al' to samo čekam kad će da pukne na dva dela...

• a

Imam irgeta za to lolčiću :šupački smajli:

• Električar 

TO SMare, jebeš plastiku. Na velikom minusu plastika puca ko staklo. Nego udri sa metalnom, plus napraviš mini grtalicu.

• hladan.krompir

Ја чистим с лопатом којом лети чистим гомна у свињцу, па смрди снег. Ал' је стаза чиста к'о бебина гуза.

• Радјард Куплунг

Izbegavam da čistim sneg u suknji jer je previše hladno pa mi se smrznu muda.

• Filozofinjo

ILI RUKAMA!!!!

• Л

Благо ти се Ауроро, код мене сви иргети из Титиног времена два метера под земљом.

• a

Pa ko kaže da je ovaj iz Titinog vremena? Šta uopšte znači biti iz Titinog vremena? Jesi ti iz Titinog vremena ako nisi rođen dok je on bio živ.
    Dakle čisti mi Tito Mrtvi sneg lopatom Alije Sirotanovića. Hoćeš da ti ga iznajmim?

• Л

Да наравно, колико ће то све да кошта?
    И ако може два кила кромпира, нафришко извађеног.

• a

Kako da ti sinovče vadimo krtolu po snijegu? Pa još Alija da ti vadi, ne prljaj sveto ime Alijine Lopate.

• Здравко Дрен

u zivotu nisam cistio sneg. nikada mi nije ni smetao

a tema ti je boli glava...boli.

• Л

Моја грешка, извињавам се.

Нико ми не рече, јел икада топио бренером снијег?

• hladan.krompir

Нико ми не рече, јел икада топио бренером снијег?

Није фора, боље кад се к'о човек помучиш.

• Здравко Дрен

a jel si ga ti topio u ustima nekad?

• Л

a jel si ga ti topio u ustima nekad?

На ово питање не желим одговорити, јер би могло да ескалира у неки ексцес, тотално непотребан.
    Настављамо са лопатама.

• hladan.krompir

Оне пластичне широке су добре, ал' брзо пукну, и неће да товаре кад је мокар снег.

• Л

Па контам да купим двије, једну пластичну и алу.
    Па када је све суво онда пластика кева, кад закисне алуминијум.

• Здравко Дрен

koje filozofiranje o lopatama, citava nauka jbt

- sta studiras ti?
    - Lopatam, treca godina. obnovio sam jednom zato sto jedne zime nije pao sneg

• Л

Ти мора да си топио у устима онај жути снијег када тако све знаш, ти си ушао дубље у материју.

• Здравко Дрен

jasta !

celo svoje ime u snijjjjegu sam svojevremeno umeo da pojedem

• Hogar_Strašni™

Ne koristim lopatu. Za uklanjanje snega koristim saobraćajni znak koji pokupim negde usput kada se autom pijan vraćam kući u sitne sate.
    I da, predstojeću zimu čekam spreman, jerbo već dva imam na lageru od letos.

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.