Opisite vas danasnji dan
  • Здравко Дрен

Sta se zbilo u vasim zivotima?
    zanimljivo je kako ljudi svakog dana furaju svoju pricu, koja se i ne poklapa sa vasom ali svi zajedno funkcionisemo u ovom jebenom univerzumu.

.................eno ga lik dernja se na vuvuzelu u kolima, picka vozi a on je vodi na shish sa lukom dok ti ovo citas.

• Earthworm Jim

Хладан. Блеја.

• Penzionerka

Danas mi prvi put dolazi unuk.

• Sale d snajperist

Ja se sad obrijo, istusiro, opro kosu, a posle na usrano likovno i kuvarstvo!

• Триша

Hladno... i moram da pazim majstore dok se ne vratim u topao stan moje bake. A onda kad dobijemo prozore palimo furunu i idemo u gaćama.

• cernogod

zanimljiva tema.

• ~Artemida~

Danas sam hot.

• Луди Чак

Ustao, seo na komp, otišao po kobasice, čips i Skittles i opet seo na komp.

• Pišem Uz Vetar

Radim sklekove, i razgovarao sa drugaricom. Sad me Sale podsetio da treba dlake da počupam.

• VanGoga

Radila,nije bilo struje,crkavala za kafom do pauze,radila,došla,spremala,kuvala,podučavala,jela,kuckala,čekala.Blaža varijanta.

• Šanzamm

Probudio se u 8 i nešto h, istresao njonjaru, upalio tv, zaspao, probudio se ponovo oko 12h, popio čaj, još treso njonjaru, jeo, visio na Vuki, u međuvremenu tresao njonjaru, onda otišo do apoteke, kupio olint, maramice i neki prašak protiv prehlade od 20 dingera pošto za ferveks nisam imo para, svratio do dućana, uzo limun i duvan, čito neku knjigu, opet sad na Vuki, u međuvremenu još trešnje njonjare i još čajeva... Pih, baš sranje dan...

• Deku

Zakasnio sat vremena na posao, popizdeo, otišao u Zrenjanin, bio u katastru, našao smeštaj, uradio lokalizaciju, jeo kod Boba u Melencima, blejim na Vuki i palim zadnju paklu i razmišljam kako Dankan može da se skine sa sapunjare mora da postoji neka ustanova...

• Penzionerka

Jbg, primam inekcije.

• Penzioner

Uh koleginice i tebe zakačilo? Ja sam prošo bez inekcija. Temperatura , proliv i ležanje u krevetu ceo dan. Jebeni dvopek za klopu. Lapa topa u krilu , pa banem na Vukajliju povremeno između čajeva , dvopeka, duvanja nosa i sranja...

• a

Bolje da se vratim u krevet dok nije baš sve otišlo u pičku materinu.
    Penzos, pij kolu :)

• bojanboj

Ustala.

Popij kaficu, pa listu u šake i na pos'o, treba i ja od nečeg da živim :)

• Pepe González

Šaljem kamaru mejlova, rešavam administrativne (dosadne stvari), sređujem radni sto, polako se spremam za put ka Republici Srpskoj i Srbiji...

• Granon

Radim samo jednostavne stvari. Spava mi se, grešim, brljam...

• Храбри Краљ Џофри

Ustajem pre 7, muzem, pojim, hranim krave i hranim svinje. U 8h zobim krave. U 9h dajem kravama seno. U 10h pojim krave i dajem im seno. Idem da nakosim detelinu i bacam je svinjama. Usput naberem neke mnogo dobre jabuke i sad ih jedem i zajebavam se na netu. I tako skoro svaki dan, u međuvremenu učim kada stignem.

• ЏелА

Ustao sam, uz'o da vežbam matematiku malo, onda doš'o ovde. Sacam uz'o da sviram gitaru, jebeš matematiku.

• Mali Đole

Ујутру, у пола шест, устајем, одлазим у ве-це, кад ја погледо - пуна башта воде! Откуд вода, киша није падала? Лето, сунце грије, авуст мјесец. Кад ја, септичка јама се прелива. Ја ништа, отшо на телефон, зовем. Доћемо само данас. Добро. Дођите, морате доћ. Њи нема данас.

• SMAJ BOKE

ustao malo pre i nasao ostavljenih 100e na stolu

lep dan danas!

• paradaJIZZ

ustao malo pre doteturao se do kompa da prekinem download fife 2012 sa torenta, i reko da banem na vuku pred odlazak u skolu

• M

NAČI USTO U PO 10, OTUŠIRAO SE, HAS'O, UČIO MALO PRE TEST VRSTE KONTORLNI SAD ODOH U ČKOLU.

• SMAJ BOKE

koji ce ti fifa kurac u zivotu............................

• Cesto Neshvacena

Ustala, jutarnji ritual, sela za komp, proslo 2 sata, otisla do drugarice, dosla kuci, zvala drugu drugaricu, pratila je kuci, vracala se sama po magli i videla 2 pedofila, pala niz stepenice i povredila nogu, jela, opet komp, napisala pesmu, vecernji ritual, legla u krevet...

• Blake Griffin

Današnji dan, kao i prethodna 2 : GO KURAC DA GOLJI NE MOŽ' BITI I DA 'OĆEŠ!

• СМарко

Устао у 11, јео роштиљску, поша' на кафу, поша до факултета да пишам, поша да купим пиво, кока колу, смоки и чипс, јебао, јебао, поша до друга, поша кући, јео, тренирао, вратио се, вукајлишем, сад ћу да једем, па да вукајлишем, па опет да једем, па да спавам.

• paninaro

kuća poso, poso, poso

• Триша

Устао у 9, тражио новчаник 2 сата јер сам га јанпи негде загубио у кући, нашао, отишао на факс, подигао чип картицу, вратио се, спавао и сад 5 сати цуњам пред компом.

• Bushido

Smare, danas u novinama video Pata na nekoj reklami za Najk...reko "Izvali ladno Smarko pleni na reklami za najk...." ... to je jedna od zanimljivosti danasnjeg dana bila. :)

• shitbrix

Устао рано, био за компом, иш'о на распад од журке, и дош'о кући.

• СМарко

Smare, danas u novinama video Pata na nekoj reklami za Najk...reko "Izvali ladno Smarko pleni na reklami za najk...." ... to je jedna od zanimljivosti danasnjeg dana bila. :)

У јеее, да ми је то, брате, да добијем мало пара, изиграваћу и педера ако треба :)

• Bushido

To je duh :)_

•  električar

Sjebao sam Slavka za sve pare na četu. Fak jea!

• Јованча

јутро прохладно, ветар слаб думерен, уз доста сунца, ноћ хладна к'о ева рас, крфтијебем, смрз'о сам се док сам изаш'о на паузу за пљугу!!21

• Slavk0

Neki mladić je vikao na mene na četu danas. Fak nou!

•  električar

E jbga Slavko. Au da, zaboravio sam. Ne možeš olololo

• Skočimiš

Ustao oko 9... Nisam ništa spremao za ispit koji je zakazan za 17.30 po lokalnom vremenu. Od tog ispita je zavisila moja sudbina.
    Jeo sam, otišao na trčanje, sjeo za komp, drkao menadžera, bio na Vuki, ugledao sat - 3 popodne. Uzmem knjigu, preletim letimično.
    Istuširao sam se, spremio i otišao na ispit. Usput sam svratio do kladionice. Nije radio sistem, poserem im se u sistem. Na ispitu sam dobio 6. Krenuo kući, svratio do kladže, uplatio tiket.
    Vratio se kući. Naručio picu jer mi je cheat obrok bio na redu, pojeo 2 parčeta. U ostatak sam gledao blijedo.
    Obukao sam se, zgutao suplemente, otišao u teretanu.
    Vratio se znojav.
    Tuširanje, sjedam za komp i derem menadžera.
    Osvajam Ligu Evrope sa Partizanom.
    Padam tikete, poserem im se u usta, ne igram više kladionicu.
    Uzeh pivo. Karlovačko. Do jaja. Nisam pio pivo mjesecima. Karlovačko mi vrh.
    Jebao bih al' nemam šta.

• Eclipse

ustala u 2 popodne, bauljala po kući, pa visila na netu
    pa otišla do brda da kupim neke stvari,pa napravila večeru, pa spremila pola kuće
    pa onda neka scena bila sa komšinicom
    pa onda sjela za komp opet i evo sjedim do sad
    ali sad ustajem i idem spremiti ostatak kuće
    etooo
    zvuči bezveze
    ali meni je dan bio baš lijep :D

• Kolfild

ustao u 9 i 30. trening do 11 i 30, kasni dorucak u 12, onda trgovina nekih kablova, zajebancija, rucak u 4, onda jebavanje sa stampacem, pa i sad ne mogu da vjerujem, kidao mi je zivce ko da mi je djevojka, posle bio da gledam macka u cizmama, i sad se sjetio da sam vecerao kokice. i sad pisem ovo, dosadno mi nesto, bolje nego da razmisljam o ljubavi i prolaznosti zivota

• Butt

Mnjah, ustala u četiri, ispila alkohol od sinoć, čitala dva sata poetike, prošetala do faksa, čitala opet, pisala nešto za predavanja, otišla do keve po lovu, zadržala se na kafi sa nekim zanimljivim likovima, vratila se kući, gledala midnight cowboys po zločestinoj preporuci, naduvalo se s ortakom, zaspala u 1 i sad sam ustala, lolo.:)

Lijepa tema.

• Eclipse

butt je odbanovana <<< vrh :))

•  električar

Jebao sam se po gradu, fak jea.

• Hipnos

Мени шит ова тема.

• Здравко Дрен

zato sto ti je dan.....USTAO, SRAO, ZASPAO, NISAM OPRO ZUBE, SRAO PA PISAO, KUHINJA JE LEPA, FRIZIDER JE PETAK, ZASPAO.