- M
Prespavao.

Probudio se u 8 i nešto h, istresao njonjaru, upalio tv, zaspao, probudio se ponovo oko 12h, popio čaj, još treso njonjaru, jeo, visio na Vuki, u međuvremenu tresao njonjaru, onda otišo do apoteke, kupio olint, maramice i neki prašak protiv prehlade od 20 dingera pošto za ferveks nisam imo para, svratio do dućana, uzo limun i duvan, čito neku knjigu, opet sad na Vuki, u međuvremenu još trešnje njonjare i još čajeva... Pih, baš sranje dan...
- a
Bolje da se vratim u krevet dok nije baš sve otišlo u pičku materinu.
Penzos, pij kolu :) 
Ustajem pre 7, muzem, pojim, hranim krave i hranim svinje. U 8h zobim krave. U 9h dajem kravama seno. U 10h pojim krave i dajem im seno. Idem da nakosim detelinu i bacam je svinjama. Usput naberem neke mnogo dobre jabuke i sad ih jedem i zajebavam se na netu. I tako skoro svaki dan, u međuvremenu učim kada stignem.
- M
NAČI USTO U PO 10, OTUŠIRAO SE, HAS'O, UČIO MALO PRE TEST VRSTE KONTORLNI SAD ODOH U ČKOLU.

јутро прохладно, ветар слаб думерен, уз доста сунца, ноћ хладна к'о ева рас, крфтијебем, смрз'о сам се док сам изаш'о на паузу за пљугу!!21

Ustao oko 9... Nisam ništa spremao za ispit koji je zakazan za 17.30 po lokalnom vremenu. Od tog ispita je zavisila moja sudbina.
Jeo sam, otišao na trčanje, sjeo za komp, drkao menadžera, bio na Vuki, ugledao sat - 3 popodne. Uzmem knjigu, preletim letimično.
Istuširao sam se, spremio i otišao na ispit. Usput sam svratio do kladionice. Nije radio sistem, poserem im se u sistem. Na ispitu sam dobio 6. Krenuo kući, svratio do kladže, uplatio tiket.
Vratio se kući. Naručio picu jer mi je cheat obrok bio na redu, pojeo 2 parčeta. U ostatak sam gledao blijedo.
Obukao sam se, zgutao suplemente, otišao u teretanu.
Vratio se znojav.
Tuširanje, sjedam za komp i derem menadžera.
Osvajam Ligu Evrope sa Partizanom.
Padam tikete, poserem im se u usta, ne igram više kladionicu.
Uzeh pivo. Karlovačko. Do jaja. Nisam pio pivo mjesecima. Karlovačko mi vrh.
Jebao bih al' nemam šta.
ustala u 2 popodne, bauljala po kući, pa visila na netu
pa otišla do brda da kupim neke stvari,pa napravila večeru, pa spremila pola kuće
pa onda neka scena bila sa komšinicom
pa onda sjela za komp opet i evo sjedim do sad
ali sad ustajem i idem spremiti ostatak kuće
etooo
zvuči bezveze
ali meni je dan bio baš lijep :D
ustao u 9 i 30. trening do 11 i 30, kasni dorucak u 12, onda trgovina nekih kablova, zajebancija, rucak u 4, onda jebavanje sa stampacem, pa i sad ne mogu da vjerujem, kidao mi je zivce ko da mi je djevojka, posle bio da gledam macka u cizmama, i sad se sjetio da sam vecerao kokice. i sad pisem ovo, dosadno mi nesto, bolje nego da razmisljam o ljubavi i prolaznosti zivota

Mnjah, ustala u četiri, ispila alkohol od sinoć, čitala dva sata poetike, prošetala do faksa, čitala opet, pisala nešto za predavanja, otišla do keve po lovu, zadržala se na kafi sa nekim zanimljivim likovima, vratila se kući, gledala midnight cowboys po zločestinoj preporuci, naduvalo se s ortakom, zaspala u 1 i sad sam ustala, lolo.:)
Lijepa tema.