Линковање у дефиницијама
  • Mićko

Општа појава жутог у дефкама.По мом мишљењу је ок, ако се линкује неки нпр. мало познат израз а не: Ишли смо да заблејимо и попијемо Рубинштајн, таслачили смо три цавуље даскаре, итд. итд., ко што НЕКИ аутори често раде. Шта ви мислите о томе?

• paninaro

naravno da je ok

• Mićko

У толиким количинама?

• Зна Мурињо

Ја мислим да је то срање. Ја обично линкујем оно што није дефинисано или тако неки сленг, ал не могу да се концентришем кад читам дефку, а она обојена :))
    Ал опет не одлучује то да л дајем плус ил минус, само не волим много Жуте :)

• enemyofthefreeworld

Мени је ок у сваком случају, можда нисам прочитао пре такву неку дефиницију, па није на одмет забавити се и на њој.

• Šalabajzer

Meni svejedno, ionako ne čitam to u žutom. Prije mi je malo smetalo, sada sam se navik'o.

• paninaro

У толиким количинама?

zašto da ne, svako ima svoj stil. ja radim kako mi padne u tom trenutku na pamet, mada, ne pišem ništa predugačko, nemam dara za pisaniju

• sedplas

slazem se da je pretjerivanje.
    na primer ova remeova defka na naslovnoj, koliko god da je dobra, mislim da je pokvarena tim linkovima koji su nepotrebni

• СМарко

Знаш како кажу, кога боли курац?
    Зависи од инспирације у том тренутку.
    лололо

Шалу на страну, ја линкујем понекад, тј ако се сјетим да линкујем, понекад волим да видим да има нешто жуто у дефку неку. Не треба прећериват', али што рече балашајзер не читам то жуто, можда једном у сто година, или ако је неки занимљив израз, тако да исти курац.

• Сантјаго Коровјов

А је л' ок кад је скроз жута као "пријатељица ноћи"?

• sedplas

auuu brate kako te ne mrzi? :D

• Сантјаго Коровјов

Не знам, имао сам циљ, да одвалим дефку са што више линкова, а и једну скроз жуту, то је испуњено. :)

• a

Nekad neophodno, nekad smori. Ako ima previše pa...ne verujem da to iko klikne jedno po jedno jer je besmisleno, nemaš pojma jesi l' poš'o il' si doš'o.

• Триша

Ја линкујем јер тако волим, неки израз који ми западне за око па сад колико је популаран видећемо.

• sedplas

Реме
    Не знам, имао сам циљ, да одвалим дефку са што више линкова, а и једну скроз жуту, то је испуњено. :)

vjeruj mi da bi ova bila odlicna i bez linkova. al ono, moje misljenje samo....

• Сантјаго Коровјов

Која? Пријатељица ноћи или дриблати? :)

• Filozofinjo

Pa ono, nije to loše. Onaj ko toliko linkuje se dosta trudi da objasni nepoznate pojmove koje je ubacio u defku. Imam dosta popišanih, al evo zgutacija.

• sedplas

Prijateljica noci, bas je dobro sklopljena. turih je u omiljene, ne zbog linkova, nego cisto ovako...

• dusan1001

Ša fali kad je definicija žuta nie mi jasno

• Слепи

ЖУТЕ ДЕФИНИЦИЈЕ ЈЕБУ !

• sedplas

meni licno je glupo kad su u defki linkovani izrazi poput "keva", "gudra", "vops" i sta ja znam..... naravno ne dajem minuse zbog toga, samo mi je nekako nepotrebno, sta znam....

• Триша

ЖУТЕ ДЕФИНИЦИЈЕ СУ ДЕЕЕЕМОКРАААТЕЕЕЕ !

• Loksi

Jebiga ja linkujem dosta, volim to. :)

• Šalabajzer

Da se ispravim, ja ne samo da ne kliknem na ono žuto, nego i ne pročitam tu riječ, pa mi onda definicija nema smisla i dadnem minus, šta ću...

• Loksi

Da se ispravim, ja ne samo da ne kliknem na ono žuto, nego i ne pročitam tu riječ, pa mi onda definicija nema smisla i dadnem minus, šta ću...

E ovo mi je nešto neverovatno glupo.

• Skroz O'tkačen

Linkujem kada mislim da je potrebno, ali nikad svoje definicije, iako sam neke napisao samo da bih ih linkovao. Kasnije sam se predomislio jer je motiv za linkovanje sve češće da se dođe do još nekog plusa.

• crnigrujan

Pišem ih nekad u parovima ili trojkama pa su naslonjene jedna na drugu kao "scavenger kuvar" i "mapet faza", tad mi je dobra stvar. Ko i sve ostalo, ne valja kad se preteruje.

• Šalabajzer

E ovo mi je nešto neverovatno glupo.

Zašto?

• crnigrujan

Zašto?

Zašto zašto? Eto sad Reme dobi 16112-i plus ni kriv ni dužan.

• sylar011

meni su gotivnije kad na svakih, lupam, 25 običnih dođe jedna linkovana, a ne ko džimijev rekvijem za sleng...

i da dodam: VIŠE VOLIM JEDNU ŽUTU NEGO ČETRI BELE!

• S

Koga boli kurac sta ti volis?

• Vučica21

Ja bih da se zabrani linkovanje SVOJIH defki mlađe od 24 sata. Sve ostalo je ok.

• Сантјаго Коровјов

Реквијем није Џимијев, него Данканов.

• ЏелА

Remeova defka jebe, baš zato što ima mnogo linkova, 'vako bi bila njah. Ako Remeova defka jebe, Reme jebe, ali samo s linkovima.

• Mićko

Реквијем је Моцартов, ваљда. :)

Ja bih da se zabrani linkovanje SVOJIH defki mlađe od 24 sata. Sve ostalo je ok.

То и јесте забрањено.

• crnigrujan

To nema logike, ako linkuješ svoju stariju definiciju dupliraš joj šansu nekog drugog dana. Ako izbacuješ odjednom vezane onaj ko ti je video jednu i ovako i onako će da vidi tu drugu jer je odmah pored. To treba jer je nekad nezgodno da objasniš u okviru iste definicije neki složeniji pojam a ne pokvariš koncept.

• industrial

Шта ви мислите о томе?

Sve najgore.

• Earthworm Jim

Линковање је кул, само је ситуација као и са свим осталим стварима на свету - не умеју сви да га користе како треба.

• sylar011

rekvijem je od nekog dukatlije...

• javio

daklem ovo sto reko Elek...

DANKAN BOGOTAC!..

pocelo je od njega, a on je video od mene, od nekih mojih pokusaja..:))

samo sto je on to uradio vrhunski...

treba se linkuje, tako ljudi citaju definicije...

• dusan1001

ololo

• javio

ahahahahahaaa, da od Dukatlije....

• sedplas

sylar011

jebote nije ti palo na pamet da su se i ostali sjetili da pogledaju autora? nije ti sinulo da je neciji duplak?

• sylar011

ja inače baš pratim koji je čiji dupli -.-

• Maggot

ako sylar011 bude trajno banovan znajte da je to zato sto je otkrio nesto sto kaizen hoce da sakrije od javnosti

• sylar011

ili zbog milionitog spema foruma...

• sedplas

ne moras da pratis, ali kad vec svi pominju imena koja nisu potpisana ispod defke, logicno da je defka nekog duplaka.....

• sylar011

a kako ti znaš da to nije defka nekog nezavisnog autora koji nije dupli?