Општа појава жутог у дефкама.По мом мишљењу је ок, ако се линкује неки нпр. мало познат израз а не: Ишли смо да заблејимо и попијемо Рубинштајн, таслачили смо три цавуље даскаре, итд. итд., ко што НЕКИ аутори често раде. Шта ви мислите о томе?

Знаш како кажу, кога боли курац?
Зависи од инспирације у том тренутку.
лололоШалу на страну, ја линкујем понекад, тј ако се сјетим да линкујем, понекад волим да видим да има нешто жуто у дефку неку. Не треба прећериват', али што рече балашајзер не читам то жуто, можда једном у сто година, или ако је неки занимљив израз, тако да исти курац.

А је л' ок кад је скроз жута као "пријатељица ноћи"?
- a
Nekad neophodno, nekad smori. Ako ima previše pa...ne verujem da to iko klikne jedno po jedno jer je besmisleno, nemaš pojma jesi l' poš'o il' si doš'o.

Pa ono, nije to loše. Onaj ko toliko linkuje se dosta trudi da objasni nepoznate pojmove koje je ubacio u defku. Imam dosta popišanih, al evo zgutacija.

http://vukajlija.com/rekvijem-za-sleng
Toliko od mene.

meni su gotivnije kad na svakih, lupam, 25 običnih dođe jedna linkovana, a ne ko džimijev rekvijem za sleng...
i da dodam: VIŠE VOLIM JEDNU ŽUTU NEGO ČETRI BELE!
- S
Koga boli kurac sta ti volis?
Ja bih da se zabrani linkovanje SVOJIH defki mlađe od 24 sata. Sve ostalo je ok.To nema logike, ako linkuješ svoju stariju definiciju dupliraš joj šansu nekog drugog dana. Ako izbacuješ odjednom vezane onaj ko ti je video jednu i ovako i onako će da vidi tu drugu jer je odmah pored. To treba jer je nekad nezgodno da objasniš u okviru iste definicije neki složeniji pojam a ne pokvariš koncept.