- a
Šta biste preporučili Srbiji da ste vi lično EU jer nije humano, civilizovano, normalno ili čisto da podjebavate savetom. Hajd
Od mene- SRBI, MANITE SE FUDBALA, NIJE ZA VAS.
- a
SRBI, IAKO VAM JE UZREČICA- NE JEDITE GOVNA.
- aЈе л ово тема за зајебанцију или незајебанцију?
A je l' ono na dnevniku zajebancija il nezajebancija :)
zajebancija čoveče, normalno.Srbi dajte rča Šiptarima.- Preporuka.
Hajmo dalje, slabi ste mi nešto. Mora to odlučnije!
- a
E jebiga neće se igraš, dobro, ja hoću.
SPASITE SELJAKA, SRBIJO, JER SELJAK JE ČOVEK VESELJAK. - a
Ne jebite ako nemate čime, Srbijo.
- a
Ne slušajte Ruse!

Dragi Srbi.Na kurac ste nam se popeli i vi i vaši navijači i vaši mali problemi , više nam je dosadno i novac za tolike kazne da vam uzimamo. Nosite se u kurac
S' ljubavlju UEFA
- a
Dragi Srbi dabogda vam Džimi bio predsednik i sve vas pobanovao!
- a
Srbi, priznajte da hoćete u EU samo da bi opet bili s Hrvatskom, vašom starom ljubavi, nikad prežaljenom pičkom.
- a
SRBI UVEDITE VODOKOTLIĆE U STANOVE!
- a
Glasajte za Trišu! Ionako imate triper momentalno na vlasti!
- a
Preporučujem da vozite sredinom, ne bi li vas šta spucalo.
- a
SRBI ODBANUJTE CARU I USPOSTAVITE CAREVINU!

Pazi, ne bih da ti spemujem temu, ali ovo ti prijateljski kažem: Vukajlija je čitan sajt, pazi šta radiš! Tvoje misli su krajnje neevropske.
Sutradan možda osvaneš na tv b92 kao ultra-nacionalističko-nacističko-komunistički faktor koji ometa saradnju Srbije sa EU, a povezan je sa pokretom "Obraz", onim bilmezom što je prekinuo utakmicu u Đenovi, ubistvom Zorana Đinđića i naravno posredno i sa onim zlikovcem od čoveka - Koštunicom, a preksutra već i na Haškoj optužnici, ko zna.
Pazi, ne bih da ti spemujem temu, ali ovo ti prijateljski kažem: Vukajlija je čitan sajt, pazi šta radiš! Tvoje misli su krajnje neevropske.
Sutradan možda osvaneš na tv b92 kao ultra-nacionalističko-nacističko-komunistički faktor koji ometa saradnju Srbije sa EU, a povezan je sa pokretom "Obraz", onim bilmezom što je prekinuo utakmicu u Đenovi, ubistvom Zorana Đinđića i naravno posredno i sa onim zlikovcem od čoveka - Koštunicom, a preksutra već i na Haškoj optužnici, ko zna.- a
Generale hvala na upozorenju, primljeno k znanju.
Joj al me podseti ova tvoja rečenica na jedan stih
MOJE SU OČI ŽUTE, MOJE SU MISLI CRNE
JA NE VIDIM DALJE OD DRUGIH JER NEĆU DA VIDIM KRAJ :)))Preporuka Srbiji- Izbaciti filmove u kojima se pojavljuju dijalozi kao što su ČIKO ČIKO JE L' SAV OVAJ HLEB TVOJ?!
- a
Dobro, smajli je buraz iz ličnih razloga, neki zenički demo bend bio, ali pazi što su dobri stihovi pa kaže U mraku ima svjetla, samo ga treba naći i tako to.
Nego daj neku preporuku, makar da ne diramo kerove ili tako nešto. - a
Srbi, pretvorite RTS u B92!
ups pa radimo, radimo... - a
Srbijo, ništa od ulaska u Uniju dok se zvanično ne spoje Dankan i Danka.
- EA
Srbi, jebite se..... da vas ima više.
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.