Ubistvo Gadafija - Laž ili istina?
  • Сварог

Данас око 12:30 убијен је пуковник Гадафи. Мислите ли да је Америка исценирала ово убиство, како би повећали утицај у Африци, или је Гадафи стварно убијен?

• YouCantHandleTheTruћ

Истина је. Потврдио је БиБиСи.

• Absent

Neka mu je lak pesak!

• Сварог

Потврдио је БиБиСи.

Ма дај, ако је БиБиСи потврдио, не значи да је тачно.

• dusan1001

Čista fotomontaža

• YouCantHandleTheTruћ

Па до сад се све показало као тачно што је БиБиСи потврдио.

• Дејс!

Ово Красти?

• Blake Griffin

Истина је. Потврдио је БиБиСи.

Ma onda nema sumnje.

• Сварог

Такође се досад показало како Американци знају да измишљају зарад својих интереса.

• Дејс!

Ако је жив демантоваће, ако није неће.... Просто...

• боби браун

Нећу да улазим у истинитост ове вести или оправданост сукоба у Либији, нити да се сврставам ни на једну стану.
    Само ћу да вас питам једно.

Ко им се (НАТО-у и САД-у) на кога су се намерили извукао?

• Gospodin Čoek

Imam rodbine u Libiji. Javili su mi da Arapcine slave zato sto je ubijen ali ja nisam bas 100% prihvatio to. Bas steta ako je to istina. Takve glave nece dugo biti na svetskoj politickoj sceni.

• zulu

Ако неко пита за доказе, рећи ће да су га бацили у море као Бинладена.

• Blake Griffin

Ко им се (НАТО-у и САД-у) на кога су се намерили извукао?

Pa ne bi se ni tebi izvukli da si toliko pokvareno govno i služiš se svim mogućim metodama. Ako nekoga ne mogu da uhvate, oni samo objave da je ubijen i ljude posle boli kurac da li je to istina ili nije, to bude opšteprihvaćeno.

• Reservoir dog

Mrtav je on odavno ali niko nije imao hrabrosti da mu saopšti...

• Др Јанковић

Ово Красти?

Ахахахахахахаха

Могуће.

• Л0Л

А ко каже да се није нагодио са Америма к'о што је Хитлер наводно одрадио? Исценирају његову смрт, а он се повуче у неку припиздину где живи до дубоко у старост...

•  električar

Ljudi ne postoji čovek koji se može sakriti od tajnih službi. DB je pronalazio disidente po belom svetu i likvidirao ih, zašto bi to bio problem najmoćnijoj vojnoj sili.

• Gospodin Čoek

Исценирају његову смрт, а он се повуче у неку припиздину где живи до дубоко у старост...

Ај сад. Још мало па ће кренути теорије завере и о томе.. Мада и то је могуће да се нагодио са њима.. Него је мени баш жао тог народа, најбоље су живели на континенту а сад неће ни упола такав стандард имати.

• Сварог

Ја им не верујем. Исто тако им не верујем да је убијен Бин Ладен.

• Skočimiš

Okupatoru ne vjerujem ništa taman da mi donesu Gadafija pred kuću.

• El Loco

Neko je već rekao: Ako je živ, demantovaće, ako je mrtav neće. Prosto.

• Advokado

А ко каже да се није нагодио са Америма к'о што је Хитлер наводно одрадио? Исценирају његову смрт, а он се повуче у неку припиздину где живи до дубоко у старост...

Ај сад. Још мало па ће кренути теорије завере и о томе.. Мада и то је могуће да се нагодио са њима.. Него је мени баш жао тог народа, најбоље су живели на континенту а сад неће ни упола такав стандард имати.

www1.serbiancafe.com/lat/vesti/8/92839/hitler-umro-u-argentini-1962-godine.html

• Сварог

Prosto.

Није просто. Ако је жив, сигурно се крије по неким вукојебинама, а демантовање би само погоршало ствари, а онда би Либија цела отишла у курац.

• El Loco

A ovako nije u kurcu? :)

• Сварог

Па јесте, али онда би Амери попиздели, бомбардовали би је док је не сравне са земљом. Сви знамо да се Америка умешала због нафте.

• El Loco

Da je Gadafiju toliko stalo do svoje zemlje, ne bi ni ratovao.

• crnigrujan

Stankela neverue a vala ni ja.

• a

On je bio mrtav s prvom bombom koja je pala na Libiju, kakve veze ima da li juče, danas ili sutra?

• Mali Đole

Мислим да то никада нећемо сазнати. Не би он био једини који је исценирао своју смрт (или су му они исценирали), али ни једини кога су Амери ликвидирали јер је дошло до сукоба интереса.
    Ја сам по том питању још увек судржан.

• Марко 

Mozda su ubili Mikija Manojlovica pa stavili njegov les posto je isti Gadafi, a Gadafi im dao neku kintu da ga sakriju negde.
    Kenja mi se od tih teorija zavera.

• Давид

Ја мислим да када објаве да је тако неко мртав то не може бити лаж, као на пример Бин Ладен, јер је њему најмањи проблем да узме да се слика и пошаље у свет.

• Давид

и да. ево снимка.

сад једино да евентуално није подлегао ранама мада сумњам да није. баш се изврнуо.
    http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/2/%D0%A1%D0%B2%D0%B5%D1%82/976128/%D0%93%D0%B0%D0%B4%D0%B0%D1%84%D0%B8+%D1%98%D0%B5+%D0%BC%D1%80%D1%82%D0%B0%D0%B2!.html

• _

Правдољубиви и хумани народ Србије и остатка Европе је шокиран начином на који се хорде зла и кукавички агресори анимално иживљавају над мртвим телом Хероја Африке иначе добрим пријатељом нашег Војводе што невин чами у Хашком казамату.

Како ће један Американац објаснити детету шта је демократија док гледа како дивље авети страних плаћеника кидају и развлаче земне остатке највеће сина Либије?

Очекујем само нашу марионетску владу жутих и црвених да честита америчкој терористичкој багри ово убиство.

БОГ ВАС КЛЕО ПОГАНИ ИЗРОДИ, КУДА ЋЕТЕ С КЛЕТВОМ ПРАЂЕДОВСКОМ

• a

Генерални секретар Уједињених нација Бан Кимун оценио је смрт Моамера Гадафија као историјски тренутак за либијски народ

Ali ovo... Kako ljude nije sramota jebote davati ovakve izjave. Ono- znamo svi da si marioneta čoveče ali ipak...

• Absent

Ali ovo... Kako ljude nije sramota jebote davati ovakve izjave. Ono- znamo svi da si marioneta čoveče ali ipak...

Gramzivost, strah, ljigavost, beskičmenjaštvo, dekadencija, NOVAC, MOĆ, nemanje obraza, održanje status quo situacije .... Sve to zrači i emituje se iz UN. Kataklizma.

Olako pokazuju da su besni i ne kriju tu svoju emociju što je loš znak.

• Сварог

Visoka predstavnica EU za bezbednost i spoljnu politiku Ketrin Ešton pozdravila je pad grada Sirta i izveštaje o pogibiji Gadafija. “Pad Sirta označava kraj Gadafijeve ere”, rekla je ona u pismenoj izjavi. “Posle deset meseci izuzetnog požrtvovanja, libijski narod konačno može da ponosno i samouvereno kaže da je zbačen režim koji ih je terorisao i ugnjetavao više of četrdeset godina.”

Е ову курветину буљаву кад чујем није ми добро...

• a

Pa dobro od ove Ketrin me i ne čudi, kao što me neće čuditi ni od Hilari Budaletine nego ovaj je ipak Predsednik UN-a. Bar da je izjava- Mi žalimo zbog bla bla ljudske žrtve i svih žrtava bla bla i nadamo se da će ubuduće bla bla...

• Сварог

Гади ми се од свих њих. Због пара раде свакакве злочине, и све то завађењем народа и коришћењем својих пијуна. Али, ничија није горела до зоре...

• Iva1310

Ko bi bio adekvatan da prenosi sahranu..možda Amidžić ?http://www.youtube.com/watch?v=PLK6QXFYCBU&feature=share

• crnigrujan

Ako su ameri i kompanija protiv nekoga meni ne treba veći dokaz da je taj čovek na dobrom mestu i da vuče prave poteze u interesu svog naroda.

• kizo

Napustio nas je rijetko dobar čovjek i komunista. Revolucionarni život je ugaslia prljava ruka domaćeg izdajnika potpomognutog i nahuškanom od strane zapadnih imperijalista i kapitalista. Ali, ideja revolucije živi vječno u srcu proleterijata i potlačenih!

• Nata4Mika

Da je Gadafiju toliko stalo do svoje zemlje, ne bi ni ratovao.

http://knowyourmeme.com/system/icons/554/original/facepalm.jpg?1248715065

• Šalabajzer

Bio živ ili mrtav, što je jebav'o - jebav'o.

• Eclipse

ar je uopšte bitno jel ubijen neki pukovnik negdje u dalekoj africi ???

• Сварог

Mnogo je bitnije nego sto ces ti ikada moci da shvatis

+1

• Lеxa

То није истина.