Овако, пошто је већина упозната са случајем Саше Пејановића који је убијен скоро, тип који је био приведен приликом протеста за Косово, а након тога претучен у бетоњерци, дао бих снимак свега што се десило, невезано за Косово.
http://www.youtube.com/watch?v=JLVjc6oXwzI
Пажљиво погледајте снимак.
Дакле, по мојој процјени, овдје треба мало логике и психологије, е сад можда гријешим, али се мени нпр чини да је овај лик пуцао из страха, бар ми тако дјелује док гледам клип.
Да не бисмо били параноични и мислили да све држава наређује и слично.Ваше мишљење?
Ако је ово забрањено нека мод обрише.
Без спема.
E ne znam. Čini mi se da je došao sa namjerom da ga ubije. Sad to, je li mu naređeno, priprijećeno, ili nešto slično, stvarno ne znam. Ali s umišljajem je. Lomljenje posle, da izgleda kao tuča i nemam pojma. Odgledah na tveu noćas snimak. Uništiše mi noć. O čemu se radi kad to tako prikazuju, jebem ih senzacionalističke.

Па то, Џои, а знаш што ја мислим о овоме.... Кад размислим мало, то ломљење ми дјелује као да се покајао у трен и испиздио што је урадио... Јер сам ја такав, и кад нешто урадим импулсно и из нехата, ја почнем да пиздим и бачам ствари около...
Е сад, друга ствар, кад му је жена дошла, он је лагано рекао нешто, оно опуштено, као да је смирен и као да је знао да ће то да се деси, тачније да не брине оно...ЕДИТ: Не знам како ће ми ћаћа реаговат кад види овај снимак, има да плаче ка' мало дијете, исто као онај дан... Тј, зва га је Саша по уре прије тога да пију кафу у Лиду, него је овај мој јео кући у то вријеме

Ја мислим да га је овај опалио метак из афекта. Ипак је овај боксер и пандур се усрао кад је кренуо да га пљуне, кренуо да се брани а ко за инат му био пиштољ у руци.
Јебига, народ изгубио живце и има кратак фитиљ. Овај пандур је сигурно сјебан сад јер не верујем да је имао намеру да га скења, а блејаће у затвору и јебаће га у дупе (јер је пандур) наредних 15 година минимум.
Не знам шта се ради тамо по ЦГ и шта се говори па сам ово реко из свог угла. :)
Овај пандур је сигурно сјебан сад јер не верујем да је имао намеру да га скења, а блејаће у затвору и јебаће га у дупе (јер је пандур) наредних 15 година минимум.
Не знам шта се ради тамо по ЦГ и шта се говори па сам ово реко из свог угла. :)Ако му је наређено лежаће курац мој он и дана :)
А и да лежи, лежаће нешто мало, ово ти је држава, боже ме забрани :)A ima smisla što god zamislimo. Ko zna je li se nešto desilo prije toga. Ne znamo ništa baš. Svilen sam ja za te snimke, stari. Što Vijesti prikazaše to, nejasno mi je.Паре, паре.... дали ко зна колико пара неком из мупа вјероватно, па овај средио снимак.
Ovdje će se bitka boriti oko svjedoka. Od njihovog iskaza zavisiće ishod suđenja, tačnije - od konverzacije izvršioca i žrtve. Ne čuje se ko je šta kome rekao, to je problem.Али се види ко насрће на кога

većina pandura je nažalost iskompleksirana gamad koja se ponaša bahato, preprodaju drogu, švercuju, ubijaju, jer se osećaju zaštićeno. A na neki način i jesu zaštićeni.
Ko zna šta je uzrok ovoga, al on kolko god da je pandur nema šta da nosi svoj službeni pištolj sa sobom van radnog vremena, znači da je sa namerom poneo oružije. Možda je hteo samo da sastraši ubijenog, al nije, nego ga je ubio. I sad treba da odgovara.
I šta god da je bila konverzacija treba da se osudi na maksimalnu kaznu.
većina pandura je nažalost iskompleksirana gamad koja se ponaša bahato, preprodaju drogu, švercuju, ubijaju, jer se osećaju zaštićeno. A na neki način i jesu zaštićeni.Немој зајебавати Пезосе. Колико пандура знаш? Па и мене су зајебавали јер немам личну, ал не кажем да су такви. Има добрих пандура. А са дриге стране, и ти би био такав јер сви воле силу.
Пандури и држава су само огледало народа...
Nigde nisam ni rekao da su svi takvi, al eto kad već pitaš kolko ih poznajem-dosta puno. Poznajem i one koji su baš preterivali u tom bahaćenju pa su izbacivani iz službe, al i dalje rade šta hoće jer imaju veze po policiji.
А са дриге стране, и ти би био такав јер сви воле силу.Pa vole silu, + omogućeno im je da sprovode silu kako hoće i eto ti...
Aj nemoj se samo praviti naivan da ne znaš da je policija jedna velika mafija kako kod nas tako i svuda u svetu. Negde čak policija služi i kao ''lični bodigard'' nekim kriminalcima.
Али се види ко насрће на когаJes', al se ne čuje zbog čega je došlo. Mogao mu je ovaj opsovati dijete ili sestru, šta ja znam, a u ovom slučaju je to vrlo bitno za kvalifikovanje ubistva i odmjeravanje kazne. Ne bi bilo pravedno da se samo na osnovu snimka odredi šta se desilo, nema teorije da se tako nešto dogodi.
Ja licitiram na ubistvo na mah, ipak je murijaš u pitanju.
Da se ogradim - zaključak izvodim samo na osnovu snimka i par pretpostavki sa kojima sam upoznat.
Oni da su dobri, ne bi bili panduri, jer postaju panduri samo zato da ne bi morali da budu dobri.Немој да генерализујеш, то доста говори о теби... Мислим да има добрих пандура. Мој ортак са којим сам ко клинац играо фудбал је пандур две дине већ. Знам да није цава, ал мого момак да се запосли и што да не добије посо? Можда су плате мале, ал макар су редовне, има бенифицирани радни стаж. Није лоше
ima i dobrih panduraKao prvo, da je ovo društvo normalno, svaki pandur bi trebao da bude dobar, a ne da bude lutrija ako naletiš na dobrog.
Valjda je uloga pandura da služi i pomaže građanima, a ne da se ponaša kako mu se prohte u određenom trenutku. Gomila govnara i glupaka se zapošljava u policiju, i tu je odgovoran sam vrh policije što ne vrši nikakvu selekciju nego upada svakakva bagra koja kasnije treba da štiti interese poštenih građana.
Murinjo...pa svi budu dobri prve dve-tri godine dok su gušteri....još najbolje da počnu da se kurče i ovi od 18 godina što prvi put obuku uniformu i u kurac onda....
mada kurče se i oni, bar velika većina njih
Немој да генерализујеш, то доста говори о тебиSve što ti i li ja izjavimo jeste generalizacija. To je činjenica. Takođe sve što ti ili ja izjavimo je subjektivno. I to je činjenica. Jer, da ni ti ni ja ne bismo generalizovali (u ovom konkretnom slučaju) morali bismo da poznajemo sve i jednog pandura na svezu pa da izvedemo zaključak. Pošto je to nemoguće, zaključke svodimo na osnovu onih 100 koje smo sreli. Ja sam sreo 100 onakvih kako sam gore napisao, ti si sreo 100 nekakvih drugačijih i izveo zaključak na osnovu toga. Generalizacija se ne ogleda samo u pljuvanju nečega nego ni u hvaljenju. Važi u oba smera. Kao što ja kažem na osnovu onih 100 da su nekakvi i to je generalizacija, isto tako kad ti kažeš na osnovu tvojih 100 da su "takvi i takvi" i to je generalizacija.
Kao prvo, da je ovo društvo normalno, svaki pandur bi trebao da bude dobar, a ne da bude lutrija ako naletiš na dobrog.+1
У праву си скроз, ал не разумем ова примитивна размишљања где генерализују све пандуре.
Не кажем, мене никад нису били, само су ме малтретирали овако, па кад чујем шта су другима радили, мени ок. :)
Има финих људи у полицији, али су јако ријетки такви...
Знате како функционише наша полиција, дође ти неко, каже ти 'Гласаш ДПС или идеш кући' и ти онда бираш... Па ево га мени ујак кући сједи, у пензију је пошао са 42 године бре, баш због србовања...
Друга ствар, народ је стока, даш му власт и наравно да ће да се бахати, као и овај полицајац, мислио да препадне Сашу вјероватно, али овај не подаваше ни мало..

Nije ni to strašno u normalnim državama - ok, nosio je pištolj, upucao je momka, ubio ga, uhapšen je i udure, dobiće kaznu kakvu zaslužuje, preko 10 godina zatvora sigurno.
Gdje je problem? Problem je u korumpiranom sudstvu. Ova grozota će dobiti tipa, lupam, 4 godine zatvora, izaći će za godinu i po ako uopšte i odleži išta, nastaviće se šetkati gradom i glumiti zajebanog tipa dok ga neko ne ovjeri. TU JE PROBLEM!
Sutra to vidi neki drugi murjak, pomisli - kad može on mogu i ja, i dobijemo policiju koja misli da ima pravo maltretirati civile, pucati naokolo i šta ti ja znam....
Uzmimo one murjake što ovjeriše u BG-u onog momka što je prošao kroz crveno: kao, davao otpor, kurac-palac, više i ne znam šta je izgovor. Boga mu, šta to treba uraditi čovjek u autu da ga hladnokrvno ovjeriš na po ulice sa par metaka u glavu? Zna li iko šta je ta životinja dobila sem suspenzije i možda 3 godine zatvora?
Takve treba zatvarati na minimum 25 godina zatvora, i to onog komunističkog, strogog zatvora - da ni pismo ne može primiti i prozor ćelije da mu je okrenut ka nekom zidu ni sunca direktno da ne vidi.
Drotovi su gamad uglavnom, kod nas je bio jedan kul lik sto je cugao u parkicu sa nama sve ful, al cim ga je raja zagotivila odma su ga premjestili
A sto se ovog govneta gore tice treba dobiti bar 15 godina, ali kako to vec ide dobice 5 izaci za 2 i po, a vise ce biti kuci nego u tvorzi...imam poznanika koji je pun ko brod, trebao lezati godinu i po, ali je svaki vikend bio kuci ''pod nadzorom'', plus koliko sam cuo stalno su mu odobravali neke zahtjeve nigde veze s mozgom tipa 3 dana slobodno umro mu papagaj i sl. tako ce vjerovatno biti i sa ovim majmunom od drota...a to sto ovaj momak vise nije ziv, sto ce njegovi roditelji ili eventualno porodica patiti to nema veze...JEBENI BALKAN
Represijaaa, a, aaa, planeto sumraka!
Pošto je Podgorica mala, a ja poznajem ljude, znaš, eo nekih insajd innformejšn. Likovi su živjeli u istom ulazu. Pejanvoić nije bio cvjećka, to se ne može osporit. Jes ubijen mučki, ali nije bio cvjećka, to se ne može osporit. Uglavnom, likovi su živjeli u istom ulazu. I tako, od ' Dobar dan, dobar dan.' , došlo do ovoga. Potukli su se malo prije nemilog događaja, zbog toga što je Peja maltrerao ženu ( vidi se dotična na snimku) i dijete policajca ( vidi se na snimku ( lik koji puca)). I tu primio malo batine policajac, pa izašao da završi to, kako se inače završava kod nas. E sad, što prolazi kroz glavu onoga koji odluči da ubije, ja ne znam. Ako ko zna, neka podijeli, nećemo prošpijat, sigurno!
Ада није био цвјећка, далеко од тога, ја сам га стварно волио, и ћаћа ми је био стално са њим, али није био цвјећка...
Мислим да знам зашто је малтретирао, а вјероватно је вербално, зато што ова није хтјела да се потпише кад су га вратили из бетоњерке да је био нагрђен, а била је ту, и виђела је све.
Ma ne znam ja detalje.. A ne vjerujem da je fizički nasrtao, ali svakako muž/ muškarac mora tu da reaguje. I još nemoć i poniženje koje osjeti kad ne uspije da 'zaštiti' svoju ženu i dijete. To se skupi, pomiješa, napravi se bućkuriš ljute, zapaljive čorbe. Ne ugasi se šporet, prekipi i ćao.
Realno je oružje opasnije kod slabijeg.- P
I opet - kako se usuđuju da trube o rijalitijima, a u vestima se pušta ovo, pa onda i kako su ubili Gadafija... A nešto ti isti urednici trube o onom uredniku RTS-a što se radovao što je za prilog imao snimke leševa iz rata početkom devedesetih. Jebote, gde ja živim.

Meni ovo deluje kao da je dobro smišljeno.
Pandur nailazi, kopka ga, potpiruje, provocira, na kraju i pljuje sa ciljem da ga ovaj napadne, jer bi onda on imao ovlašćenje da puca.
No, ovaj je samo cimnuo glavom, u želji da uzvrati pljuvanjem, a pandur ga je već zalemio za patos, iz straha da mu ovaj ne promeni lični opis. Dakle, po mom mišljenju, on ga je sa namerom ubio, ali je takođe imao dozu straha i zbog toga je pucao pre nego što je ovaj išta uradio.
Zašto? Meni, jer mi je snimak uništio veče sinoć.. Otišo sam da spavam ranije. Pa sam sanjao kako sam ciganin neki mafioza, pa bježim iz Libije, ali me traže. I onda je neki lik ubio dvojicu, kao ovaj u snimku. Te sam mu za kaznu jebao ženu, a bila je stara, i runjava i smrđela mi je u san i bila je ciganka. Zato su mi i bile čiste gaćice ujutro.
Bez zezanja me potreslo.
Pa ima materijala da se diskutuje o ovome, ovaj lik je bio uhapšen kada je Crna Gora priznala Kosovo, on je glasno protestvovao i onda je maltretiran žešće u stanici i sam je bio izjavio da mu država preti ubistvom i da se ne čudi javnost ako uskoro bude mrtav pa kažu da je imao srčani udar, da je pao i udario glavu ili doživeo slučajnu saobraćajku, tako neke stvari je nabrajao ne znam tačno. Krajnje sumnjivoMalo beze dubiju nekog tamo boksera jer je bio glasan kad je bilo u pitanju Kosovo. Nije jedini, a teško da je i neki do jaja lik koji može spriječiti priznanje. Najprije da su to neke lične razmirice između njih dvojice.
- S
Јел' могуће ово? Не могу да верујем да нисам раније чуо за ово! Во имја Оца и Сина..
http://www.youtube.com/watch?v=g_BqQj0iHdE&feature=player_embedded#!
Uzmimo one murjake što ovjeriše u BG-u onog momka što je prošao kroz crveno: kao, davao otpor, kurac-palac, više i ne znam šta je izgovor. Boga mu, šta to treba uraditi čovjek u autu da ga hladnokrvno ovjeriš na po ulice sa par metaka u glavu? Zna li iko šta je ta životinja dobila sem suspenzije i možda 3 godine zatvora?Знам ко је био тај дечко, живео је у релативној близини мене. Био је са другом у колима, бежали су од пандура без разлога (цирке су били), а из сличних кола је два дана пре тога пуцано на пандуре. Није се зауставио, пресрели су га у средњој траци. Он је био на сувозачевом месту, није хтео да изађе, а пандуру који је требао да га изведе силом је кренуо ка пиштољу. То је трагичан след околности (како очајан израз ал јбг). Пандур је требао другачије да га извлачи из аута, и никако није смео да му приђе са репетираним пиштољем али кад се дода да су бежали од пандура, да су одбијали сарадњу, а да је из сличних кола скоро пуцано на керове, није ни чудо што се и пандур мало уцвикао кад је овај кренуо ка утоци. Да не спомињем небулозност првих изјава (Пуцам у стомак, колега у главу итд).. Стварно трагедија. Класично убиство из нехата.
Што се овог момка тиче, скоро па егзекуција. Вадиш пиштољ на ненаоружаног, пљунеш га, демонстрираш силу ради демонстрирања силе. Није имао право да пуца, нити су створени услови за коришћење ватреног оружја, заправо нису били услови ни за вађење. Класична пичка са утоком. И још је он дошао тражећи кавгу, а не убијени.

a reci ti meni borko, otkud ti znas da mu je taj mali hvatao pistolj ? ko je tebi to rekao ? to si procitao u novinama izjavu policije...taj policajac sto je ubio tog decka je odlikovan kao najhrabriji policajac interventne jedinice 2 godine pre tog dogadjaja, tako da ne pije vodu ta prica da se on ucvikao nekih indijanaca koji beze pijani kroz crveno...on pored sebe ima jos 4 kolege sa repertiranim pistoljima i sigurno da se to hapsenje nenaoruzanog decka moze izvesti na mnogo laksi nacin, inace ako njih cetvorica ne mogu savladati nenaoruzanog decka koji prolazi kroz crveno pijan na mestu suvozaca, onda treba svakom zivom koga zateknu u bilo kakvom delu da opale metak u glavu...mislim ti procitao da je policija rekla da se otimao za pistolj i odmah naivno poverujes, najbolje da ce reci ma nas kolega bio nesto isfrustriran i iz cista mira ga upucao u glavu...glupost :/ a i opravdas to time da je neko na njih 2 dana pre toga pucao iz auta :/ koja glupost :/ znaci sada mene da zaustavi interventna i ja uzmem i upucam ga iz cista mira u glavu ti bi mene opravdao ako se ja pozovem na to sto su oni tog decka upucali u glavu, pa eto nisam hteo i ja tako da zavrsim ? :/ bezveze logika

А не виде да је раније на керове пуцано? Никад ниси чуо да се и најхрабрији уплаше? Пуцано је из непосредне близине, овај је кренуо да га извлачи, а овај се опирао (чак је и друг и девојка која је била са њима рекла да је то тачно) и није хтео да изађе. Тебе напоље вади наоружан човек, који законски има право на то, а ти се курцираш. Није паметна идеја. Стога ми јесте врло вероватно да је овај кренуо ка утоци или пандуру кад је овај кренуо да га вади. И ако пандури кажу нешто, то одмах није истина, бране се своји, и не постоји могућност да не лажу?
А реци ми ко пуца чисто само да би видео како изгледа мозак? И то неко ко је одликован као најхрабрији пандур?
Да се не лажемо, требао је да га вади ненаоружан јер није био сам, али далеко од тога да је хтео да га убије. Са друге стране, да занемаримо то да је на керове пуцано из сличних кола, бежиш од пандура, морају да те пресрећу, прете ти ватреним оружјем, а ти и даље одбијаш сарадњу?

a ako kerovi to pricaju to odmah znaci da je istina ? kazes i najhrabriji se ucvikaju, a ovaj jadnik se nije ucvikao kada cetiri grdosije ga uz psovke vade napolje i upere mu pistolj u glavu nego se pandur sa metkom u cevi ucvikao od nekog pijanog jadnicka ?dobra logika... i ne lupaj gluposti, devojka i decko koji su bili u autu uopste nisu izjavili da su videli da se on hvata za pistolj, to provereno nije njihova izjava nego ti iz nekog razloga branis policiju i stavljas drugima reci u usta da bi odbranio svoju teoriju...cuj pucano na kerove iz slicnih kola, a ljude koji su pucali na kerove su uhvatili pre toga to je kasnije dokazano i ta prvobitna tvrdnja sa slicnim kolima je pala u vodu...informisi se do kraja kada ulazis u tako osetljive diskusije. pozdrav
edit: i kada pricas da zakonski ima prava na to, opet lupas gluposti...on zakonski ima prava da te izvlaci iz auta samo bez oruzja a kolege mogu sa oruzjem da budu na par metara iza, da ti cuvaju sa ledja, ne znam tacno koliko, ima to zakonski propisano...tako da nemoj da pricas na temu o kojoj nista ne znas, srljas iz gluposti u glupost

Ау брате, ал ти изврте ствари. Не браним ја керове, мрзим их прилично шта више, лепо су ме зезали пар пута, једном био прописно налупан ни крив ни дужан. Ал се трудим да будем објективан. Трагедија јесте свакако.
Прво, момак је био крупан, никако јадничак, друго пијан. Никад ниси чуо за израз да треба избегавати пијане будале? Не кажем да је био будала, далеко од тога, ал га је тако пандур гледао, и то из његовог угла са пуним правом. Друго, како називаш неког ко се не уцвика кад неко од кога си бежао упери пиштољ у тебе? Треће, зашто бежиш од пандура? Шта ће пандур да помисли кад нећеш да станеш, а после нећеш да изађеш иако си пресретнут? Четврто, јеси изјавили да није хтео да изађе. Као што је девојка изјавила да је пришао пандур и рекао ,,Ја пуцам у стомак, колега у главу''. Да ли збиљаш верујеш у такву изјаву? Цитирај ме где кажем да су видели да се ухватио за пиштољ.
Немам информацију да су ухватили те раније. Дај ми линк са том вести.

Vezano za ovo ubistvo saše, čini mi se da ipak nije bilo ubistvo koje je naručila država, jer valjda bi onda policija uklonila snimke, ovde ga je ipak ubio policajac i to su jasno mogli da vide onda svi...ne znam baš kolko to ide u korist državi ako je ona naručila ubistvo.
EDIT: MADA, moguće da je namerno pušten snimak da se vidi, kako ne bi ispalo da je neko sumnjivo ubistvo, saobraćajna nesreća ili tako to, za šta bi onda svi posumljali i sa pravom logički mogli da kažu ''pa da, on je i upozoravao da će ovi da ga ubiju, i sad odjednom kao stradao u saobraćajki''. A ovako, javnost može da vidi isceniran konflikt, gde je verovatno policajac trebao da ga isprovocira da ga ovaj udari ili nešto pa da onda ispadne kao ubistvo iz samoodbrane...
edit: i kada pricas da zakonski ima prava na to, opet lupas gluposti...on zakonski ima prava da te izvlaci iz auta samo bez oruzja a kolege mogu sa oruzjem da budu na par metara iza, da ti cuvaju sa ledja, ne znam tacno koliko, ima to zakonski propisano...tako da nemoj da pricas na temu o kojoj nista ne znas, srljas iz gluposti u glupostДа се не лажемо, требао је да га вади ненаоружан јер није био сам,Јбт, јел читаш ти?

a ko kaze da se nije ucvikao kada su uperili pistolj ? policija... evo nadji jednu osobu koja se nece ucvikati kada mu upere cetiri grdosije pistolj u glavu ? to te otrezni u sekundi prijatelju, nema tog alkohola, tu staje svet. mozda je pandur bio pijan i isfrustriran jer ga je prevarila devojka sa kriminalcem pa je hteo nekoga da upuca u glavu ? naravno da to nije istina ali bih tako i ja mogao postaviti stvari. na sudu devojka nije izjavila da se on trzao za pistolj, na sudu je izjavila da je pandur rekao ja pucam u stomak a kolega u glavu...znam proces sudjenja, nemoj da stavljas devojci reci u usta, bezobrazno je. trece on nije bezao od pandura nego njegov drugar, sta on ima sa tim ? cetvrto, za bezanje od pandura zbog prolaska na crveno se pise prekrsajna prijava kao za mokrenje na ulici, delo je u istom rangu a suvozac ne dobija ni prekrsajnu prijavu jer to nije saucesnistvo po zakonu....znaci verujes devojci da je rekla da se ovaj hvatao za pistolj a ne verujes kada je rekla ovo za pucanje u stomak i glavu ? dvostruki arsini ? a uopste nije ni izjavila da se ovaj nije uplasio i da se hvatao za pistolj, celu pricu si izvrnuo a veze nemas sa tim slucajem...a stvarno ne mogu da trazim link sa time jer mozda i nije bilo u novinama nemam pojma, znam da je to na sudu dokazano i ni tuzilac vise ne prica tu pricu sa slicnim automobilom...sta cemo sa tim sto on nema pravo sa pistoljem da izvlaci decka iz auta ? na to si izbegao odgovor. po svim zakonima na svetu on bi dobio maksimalnu robiju a ovde ce dobiti par godina...toliko...nisi upoznat sa ovim, ne baratas cinjenicama i zavrsavamo raspravu...pozdrav i ne veruj svemu sto pisu novine ;)

Направио сам грешку у куцању, сад сам видео. Сви јесу изјавили да није хтео да изађе. А то што она јесте изјавила, ,,ја у стомак, колега у главу'' сматраш за истину? И то је она сам рекла, ништа јој ја нисам ставио у њена уста а да она није изговорила.
ko kaze da se nije ucvikao kada su uperili pistolj ?Знаш процедуру? Изашли су са репетираним оружјем јер су јурли возило. Одмах је видео пиштољ.
cetvrto, za bezanje od pandura zbog prolaska na crveno se pise prekrsajna prijava kao za mokrenje na uliciОни се нису зауставили кад су их ови заставили, ови су кренули за њима, ови нису хтели да стану, беже кроз црвена, на сред улице су морали да их препрече. Да ли стварно мислиш да је то исто као кад пролетиш на црвено, пандур те заустави и узме ти податке?
a suvozac ne dobija ni prekrsajnu prijavu jer to nije saucesnistvo po zakonu....Ауто бежи од пандура, а ти нећеш да изађеш, а још ниси крив? Баш се мислим да си само пројурио кроз црвено, мора да је била мисао пандура.
.znaci verujes devojci da je rekla da se ovaj hvatao za pistolj a ne verujes kada je rekla ovo za pucanje u stomak i glavu ? dvostruki arsini ?Рекох да сам погрешио у куцању, а то је била иронија за веровање.
a stvarno ne mogu da trazim link sa time jer mozda i nije bilo u novinama nemam pojma, znam da je to na sudu dokazano i ni tuzilac vise ne prica tu pricu sa automobilomЗначи то не постоји нигде а ти знаш? Роткве стругане, уз дужно поштовање.
sta cemo sa tim sto on nema pravo sa pistoljem da izvlaci decka iz auta ?У ком случају има право? Основана сумња?
Бежиш, нећеш да изађеш тј пружаш отпор, не видим ти јасно цело тело, ем због мрака ем затворена врата? Није баш да је рекао не дам личну карту кад га је пандур зауставио, он је ипак био у возилу које је бежало од пандура. И трећи пут да се цитирам:http://vukajlija.com/forum/teme/35513-ubistvo-kakvo?strana=3#post_1670904
Кад будеш хтео расправу, почни да читаш, и изнад свега, бар се прави да разумеш шта друга страна говори. Поздрав и теби, и никад не веруј једној страни, ретко је све онако како изгледа на први поглед.