http://www2.vukajlija.com/var/products/posters/201008/20716/tisina-tamo.jpg?1301801556
Инспирисан овим постером, отварам тему за чаврљање. Разлика од других тема овог типа је у томе да, када напишете нешто, обавезно у други дио реченице додате: ''маму ти јебем (придјев*) ја.
*предлози: дебелу, распалу, шугаву, итд.
- S
Popovi, neki kurac, palac, mole se bogu i šatro žive van greha, a 'vamo su najveći jebači sa rečnikom prosečnog kočijaša. Mamu vam jebem pravoslavnu ja!
- L
Zanimljiva tema. Vuk je baš sladak. Samo on to nikad ne bi rekao jer je gospodin i djentlmen. Vi ste ga ocrnili. Micaaaa :***
Mamu li vam jebem cincarsku ja!
- S
Faco, razumem u potpunosti. Kol'ko ti dođem za ovo ispovedanje, mamu ti jebem kapitalističku ja!
- L
Idi u Moskopolje na planinu Opar u Albaniji da pušiš tvojim cincarima nušiću, cincar markoviću, pašiću, tOšetu proeskom, tašku načiću, jovanu steriji popoviću, nikoli koji, tomi fili, majci terezi, maji odžaklijevskoj i Rigi od Fere! JEBENI KURCO-VLASI balkanski hazari mamu li vam jebem ja vlašku!
I Petru Ičku u pičku!
- L
Zato što nisam jebeni cincar ko Oliver NJego ili Miki Manojlović i Kaliopi!
Vi svi volite Cincare pa vam se zato najebem majke vukajlijske u pičku ja!
Индустријал а јел си се напалио јер је малолетна? Маму ти јебем педофилску јаA menšečini da mi se digne svaki put kad osetim da iz rutera izbija Kosili.
---
I ne piši engleske reči ćirilicom, ili ih prvo prevedi na srpski pa napiši ćirilicom ili ih piši latinicim, mamu ti jebem engleskoćiriličnu ja!