- SBaci ga na ikonu!
Zaplakah. :)
Саче Костић, само моменат.Izvin'te, ljud sam. Morao sam da popravim frizuru.
Baci nekoj trafičarki za cigare, okreni se i odšetaj. Ne pada njoj na pamet da trči za tobom zbog 200 dinara.
- L
Pročitala sam "Kako da uvalim pocepan kurac". Hahaha.
Poslušaj Kizu. On zna.
Ili pljuni pa zalepi ciganinu na čelu mamu mu cigansku jebem ja 
Није битно ништа од тога што сте навели. Једино што је битно код новчанице да би она имала пуну вредност јесте да није оштећено више од 50%. Ако имаш типа 60% новчанице(знам да није тако, али претпостаимо да јесте) одеш у некадашњи СДК, не знам како се то сад зове и они ти замене за нову. Или ти одради то неко ко тамо предаје пазар, ваљда има још коректних приватника који би ти помогли. Ако неког познајеш од њих лично. ТО је цела памет.
Није битно ништа од тога што сте навели. Једино што је битно код новчанице да би она имала пуну вредност јесте да није оштећено више од 50%. Ако имаш типа 60% новчанице(знам да није тако, али претпостаимо да јесте) одеш у некадашњи СДК, не знам како се то сад зове и они ти замене за нову. Или ти одради то неко ко тамо предаје пазар, ваљда има још коректних приватника који би ти помогли. Ако неког познајеш од њих лично. ТО је цела памет.koja procedura za 200 dinara
- LRadila sam to više puta.
Jesu li bile kada u pitanju veće cifre?
- L
Ja to radim iz ljubavi.
Koristi kontracepciju ko zna kakvih bolesnika ima.
- P
Traži da ti usitne u kineskom butiku. Obavezno daj Kineskinji/Kinezu, a ne Srbima što rade.

Uđeš u neku prodavnicu pred sam kraj radnog vremena. Bolje u neku u tvoj kraju gde te znaju, jeste, ispadaš đubre, ali pre će proći. Počneš da smaraš već umornu prodavačicu sa idiotskim pitanjima o kući, porodici, njoj, o faksu njene sestre sestričinine ćerke i tako to. Kad je pošteno udaviš zalepiš se za nešto na meru, nabolje za semenke, najsitnije su i tu zajebavaš bukvalno u semenku, znači ,,nemojte ovu, trula je, ona tamo je sočnija'' i na kraju kad je totalno izmorite pružite joj savijenu novčanicu i dok ona poseže za njom pitaj je nešto,ali odjednom, drekni, da se štrecne, pitaj da li je istina da (dodati nešto na šta će sigurno rado odgovoriti, nešto škakljivo o njenoj porodici, vama rekla baba Radmila sa prvog sprata u zgradi pored). Neće ni pogledati novčanicu (ali na dodir bar da valja, prodavačice imaju dodir za pare nemo'š verovat' kakav), pričaće, a i ovako je kraj radnog vremena, smorio si je i već ti jebe kevu u sebi. Uspelo pun kurac puta, uvaljivali smo na ovu foru i stare novčanice sa milijardama na sebi bez problema.
Ili jednostavno uzmi selotejp i zalepi te pare.- M
Dogi stajl Lole.
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.