Како да увалим поцепан новац
  • bloOs

Нашао сам на улици 200 поцепаних динара. Мало су поцемани на ивици, једно 1 цантиметар, али се јасно види. Да ли има неко неки начин или фору како да подвалим тај новац? Хвала.

• Blake Griffin

Kad kupuješ nešto za neku veću kintu, samo staviš ispod, recimo, još jedne novčanice od 200 i daš i ćao. Meni je prolazilo više puta.

• Maggot

Саче Костић, само моменат.

• kizo

Baci ga na ikonu!

• Зна Мурињо

kizo

Baci ga na ikonu!

Царе!

• Šanzamm

kizo

Baci ga na ikonu!

hahahaha

• S

Baci ga na ikonu!

Zaplakah. :)

Саче Костић, само моменат.

Izvin'te, ljud sam. Morao sam da popravim frizuru.

Baci nekoj trafičarki za cigare, okreni se i odšetaj. Ne pada njoj na pamet da trči za tobom zbog 200 dinara.

• Nata4Mika

Baci ga na ikonu!

АХХАХАХАХА!!

• Šanzamm

Pošalji Kaizenu poštom, možda ti da ktitora.

• Maggot

ej zaboravih da pitam je li 200 dinara u papiru ili je kovanica, ako je kovanica tesko ces je ikome uvalit' pocijepanu

• Stormborn

Meni automat primio pocepanu pedeseticu. Lajk a bos.

• Warner von Latinsche

Примиће ти поцепане паре, битно је да оно срање по средини није откинуто не знам како се зове.

• L

Pročitala sam "Kako da uvalim pocepan kurac". Hahaha.
    Poslušaj Kizu. On zna.
    Ili pljuni pa zalepi ciganinu na čelu mamu mu cigansku jebem ja

• Maggot

hahaha lucija prelijece sa teme na temu :D

• Petar Pan Pezo$

zalepiš selotejpom taj centimetar.

• .,.

Није битно ништа од тога што сте навели. Једино што је битно код новчанице да би она имала пуну вредност јесте да није оштећено више од 50%. Ако имаш типа 60% новчанице(знам да није тако, али претпостаимо да јесте) одеш у некадашњи СДК, не знам како се то сад зове и они ти замене за нову. Или ти одради то неко ко тамо предаје пазар, ваљда има још коректних приватника који би ти помогли. Ако неког познајеш од њих лично. ТО је цела памет.

• Maggot

Није битно ништа од тога што сте навели. Једино што је битно код новчанице да би она имала пуну вредност јесте да није оштећено више од 50%. Ако имаш типа 60% новчанице(знам да није тако, али претпостаимо да јесте) одеш у некадашњи СДК, не знам како се то сад зове и они ти замене за нову. Или ти одради то неко ко тамо предаје пазар, ваљда има још коректних приватника који би ти помогли. Ако неког познајеш од њих лично. ТО је цела памет.

koja procedura za 200 dinara

• Natnat

Kupiš nešto za 199 dinara, pa kažeš "U redu je"...od uzbuđenja niko neće obratiti pažnju na tu falinku :)

• .,.

Јембеш га, Маготе, таква је процедура за сваку папирну. Нисам ја измислио :(

• бури

jest dankane, ali na 200 dinarića dok ti uzmu proviziju, vjerovatno ti ostane za pivu ispred trgovine...

• Maggot

sad bas ponovo procitah ono sto je napisao kizo

Baci ga na ikonu!

lololol koji bogohulnicki savjet

• Petar Pan Pezo$

jebote koja ste vi sirotinja, i ovaj otvori temu za 200 dinara, a u pičku materinu kuda plovi ovaj brod?

• .,.

Е, подсти ме лепо Бури. Мислим да СДК не узима провизију, али ће мењачница да му такође прими и одузме типа 20 посто, то си ме лепо подсетио.

• Vučica21

koja procedura za 200 dinara

Daš im oštećenu novčanicu, platiš 20 dindži i oni ti daju novu novčanicu. Radila sam to više puta.

• L

Radila sam to više puta.

Jesu li bile kada u pitanju veće cifre?

• Vučica21

I od 10 dindži i od 500. Jednom sam novčanicu od 1000 din zamenila. Tako mi i treba kada ne pregledam dobro džepove pantalona pre turanja u veš mašinu ili kada mi u prodavnici uvale pocepanu.

• L

Ja to radim iz ljubavi.

Koristi kontracepciju ko zna kakvih bolesnika ima.

• Mali Đole

Види овог трола....

• Vučica21

Lucija, Lucija. Ti si neki bolesni trol majke mi. Nije ti uspelo.

• P

Traži da ti usitne u kineskom butiku. Obavezno daj Kineskinji/Kinezu, a ne Srbima što rade.

• sunshine

Obrneš turu u nekom klubu, ispaneš džek a konobar neće ni gledati u njih...

• Vučica21

Obavezno daj Kineskinji/Kinezu, a ne Srbima što rade.

Ščula Lucija? Da nađeš nekog kineza. Viš kako to Pekki zna iz iskustva.

• cernogod

Мислим да
    СДК не узима провизију

Dankane, SDK-a ne postoji od onih PDV reformi oko 2003. Privatnici sad uplacuju pazar u poslovnim bankama.

• Путинка

Uđeš u neku prodavnicu pred sam kraj radnog vremena. Bolje u neku u tvoj kraju gde te znaju, jeste, ispadaš đubre, ali pre će proći. Počneš da smaraš već umornu prodavačicu sa idiotskim pitanjima o kući, porodici, njoj, o faksu njene sestre sestričinine ćerke i tako to. Kad je pošteno udaviš zalepiš se za nešto na meru, nabolje za semenke, najsitnije su i tu zajebavaš bukvalno u semenku, znači ,,nemojte ovu, trula je, ona tamo je sočnija'' i na kraju kad je totalno izmorite pružite joj savijenu novčanicu i dok ona poseže za njom pitaj je nešto,ali odjednom, drekni, da se štrecne, pitaj da li je istina da (dodati nešto na šta će sigurno rado odgovoriti, nešto škakljivo o njenoj porodici, vama rekla baba Radmila sa prvog sprata u zgradi pored). Neće ni pogledati novčanicu (ali na dodir bar da valja, prodavačice imaju dodir za pare nemo'š verovat' kakav), pričaće, a i ovako je kraj radnog vremena, smorio si je i već ti jebe kevu u sebi. Uspelo pun kurac puta, uvaljivali smo na ovu foru i stare novčanice sa milijardama na sebi bez problema.
    Ili jednostavno uzmi selotejp i zalepi te pare.

• Punjac

Ladno lik otvorio temu za ovo...
    Malo savijes tu pri kraju,nece ni primetiti,mislis da njih zabole kurac sad tu nesto da proveravaju.

• Л0Л

Дај брате згужваш је са осталом кинтом и само треснеш на шанк бре!

• Л0Л

Иначе, мене занима како да увалим поцепан курац. Пошто сам ја Муслиман, па сам стога и обрезан, занима ме како да га увалим да ова ни не провали да нема капицу?

• M

Dogi stajl Lole.

• Путинка

Tresneš je o šank i poslužiš se preostalom ki(n)tom.

• Сварог

Мени су буразери поцепали 20 евра на пола. Како то да увалим??? :)

• Путинка

E to odeš u menjačnicu, daš obe polovine i dobiješ 15e :)

• Сварог

Могу у мењачници? Ја сам мислио да то могу само у Народној банци Србије.

• Џими

Мислим да по закону у свакој банци морају да узму оштећену новчаницу ако је има више од 50% и да ти је замене за нову, дакле ово што каже Данкан. Они се ионако оштећеног новца редовно ратосиљају и добијају нови од Народне банке.

• Путинка

Ma menjaju oni i pelene ako uzimaju proviziju, što ne bi mog'o.

• Џими

E, a мислим да се не узима провизија. Сад, не знам за ситне приватнике, али у банкама не би требало.

• Šalabajzer

U BiH uzimaju proviziju, 15 %, bar u Razvojnoj banci, za ostale ne znam.

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.