Idealan poklon
  • Makaronac

Koji bi po vama bio idealan poklon,ali da ga vi napravite,fazon ruža od papira ili nešto slično.Samo da bude kreativno.

• Spavallica

Foto album sa zajednickim slikama i ispisanim internim salama, stihovima, tako nesto sam ja pravila.

• Tračica

Da naslikam nešto i sama napravim ram.

• Bruce

Makaron, kako bi bilo da predložiš za koga je poklon i kakvo značenje ima. Jebiga, nije isto praviti mami poklon za osmi mart i curi da je navučeš u krevet.

• Earthworm Jim

Ракија домаја!

• Скелетор

domaće vino ili rakija, taj fazon

• СМарко

Ја сам направио привезак од дрвета... За кључеве, изђељао сам га са шмиргл-папиром, турпијама, лакирао и тако...
    Био је кул

• Burzum

Гамбаро, јеси ми донео на поклон неку румунску алкохолчину?

• Punjac

157 dzointa

• Marvellous

Knjige vlaže na ribe. Napišem joj jednu ribu i odma će da se spava da bi se skinula sa mnom!

• Makaronac

Makaron, kako bi bilo da predložiš za koga je poklon i kakvo značenje ima. Jebiga, nije isto praviti mami poklon za osmi mart i curi da je navučeš u krevet.

A svejedno mi je,čisto da vidim neke kreativne poklone pa da i ja probam da napravim :)

• Bruce

Skoči na sajt www.instructables.com - tamo ima svega i svačega, sigurni i nešto dobro za poklon. Ako baš hoćeš da se zajebavaš sa skupim materijalima onda probaj ovo http://www.samsvojmajstor.com/portal/forums/ru%C4%8Dni-radovi/posebne-tehnike/privesci-od-epoksidnih-smola

• cornelije

Пошаљи картонску чашу на коме пише '' Чувајмо наши планету''...

• Cesto Neshvacena

Idealan poklon za mene bi bio pesma, ili nesto simpaticno, sto me veze za tu osobu. Ja sam npr mom decku za godisnjicu kupila kaktus jer je rekao da ih obozava i odusevio se. Individualna stvar. :)

• Warner von Latinsche

Idealan poklon za mene bi bio pesma, ili nesto simpaticno, sto me veze za tu osobu. Ja sam npr mom decku za godisnjicu kupila kaktus jer je rekao da ih obozava i odusevio se. Individualna stvar. :)

Пхахаха! Чији ли је ово дупли?

• Cesto Neshvacena

Warner von Latinsche, sto to?

• kizo

Bila jednom ovako slična tema, neki mužijak tražio da mu pomognemo oko snubljenja ženke, jer zna da je ovo leglo vrsnih jebača. I tako on upitao kakav poklon da joj da, i ja u naletu inspiracije i emocije napišem, citiram : " DAJ JOJ KURAC!"

Koji sam ja kralj....

• Tibor Váci

ja sam moja hajnalka za tridezgodišnjico kupio ljuljaško za seksz hèhèhè

• Makaronac

Zanimljive ideje.Valjda će ih biti još.Hvala na nekim idejama.

• Four

Kupio sam lopticu za stoni tenis, umotao je u alu foliju, i stavljao male papirice sa ljubavnim porukama izmedju redova. I tako dok ti ne dosadi :) I onda sam rekao nesto gej u fazonu: kad god ti je tesko ili ti nedostajem, odlepi jedan listic i procitaj poruku...

Jeste gej, ali radi mamu mu jebem u picku onu nevinu ja.

• Spavallica

Four, oženi me.

• Four

Four, oženi me.

Aj na proleće, lol.

• Spavallica

Aj na proleće, lol.

Ajde, taman i rodjendan da proslavim. :)

• enemyofthefreeworld

Jeste gej, ali radi mamu mu jebem u picku onu nevinu ja.

Ахахаахахахахах! Јесте геј. Али добро. х)

• Four

Ajde, taman i rodjendan da proslavim. :)

Praktična žena, aj lajk it.

• Spavallica

Praktična žena

Uvek :)

aj lajk it.

vuhuuu :)

• Cakana!

Verujem da je svima poznat onaj poklon sa kinder jajetom. Ja prvi put kad sam čula oduševila sam se.
    I divan mi je poklon, mada je slabo pristupačan - ukradeš ono gipsano srce, ako imaš tu sreću/nesreću da učiš u medicinskoj školi ili faksu, pa ga pokloniš vadeći ga ispod majice.

• Four

Verujem da je svima poznat onaj poklon sa kinder jajetom. Ja prvi put kad sam čula oduševila sam se.

Šta sa kinder jajetom? Ne znam ja to... a-a

• En_Dotter

Нов компјутер или паре за нов компјутер. Шта вам је лакше.

• Џими

Не постоји идеалан поклон. Некоме је нешто до јаја, некоме је нешто убергеј.

Ја кад сам био млађи, пошто сам целог живота био у музичком фазону, очекивао сам да ми неко сними компилацију с песмама, специјално за мене. И то не да нареже на диск, него да сними траку, да се види да је уложен труд, што би рекли - да је од срца. Е, на то би пао док кажеш кекс.

Али курац, никад ми нико није снимио компилацију. :/

• Kurd

320.000€

Toliko mi nedostaje da uradim nešto što mi je veoma bitno.
    Jako bi me obradovalo kada bi mi neko, bilo ko, poklonio ove pare, tek tako...

• En_Dotter

Не постоји идеалан поклон. Некоме је нешто до јаја, некоме је нешто убергеј.

Постоји:

En_Dotter

Нов компјутер или паре за нов компјутер. Шта вам је лакше.

• Џими

Ћеро, кад пра'имо пицурину?

• Cakana!

Šta sa kinder jajetom? Ne znam ja to... a-a

Pa ono, kupiš kinder jaje, razmotaš ga polako i onu čokoladu razdvojiš nekako da bi kasnije mogao opet da spojiš, gurneš unutra neku porukicu, ili recimo neki skupocen prsten:), i sve to zapakuješ kako je bilo i pre.

• Four

Isti kurac kao sa kutijom od bombonjere, ali kinder jaje izgleda još bezazlenije :D

• Natnat

Svaki poklon bez povoda.

• бури

e ne da mi se sve čitati al' trebam sutra na diplomski kod neke onako drugarice, ni nešto previše bliske, ali ni potpuno nevažne... šta da ponesem? klasika, vino ili nešto drugo?

• Kolfild

natnat
    Svaki poklon bez povoda.

+

• бури

e ne da mi se sve čitati al' trebam sutra na diplomski kod neke onako drugarice, ni nešto previše bliske, ali ni potpuno nevažne... šta da ponesem? klasika, vino ili nešto drugo?

uvijek mrzim kad mi pitanje ostane na prethodnoj strani ostane zadnji post

• zp

Ako ti je tako nebitna vino.

• En_Dotter

Ћеро, кад пра'имо пицурину?

Чим се вратим из роднога села Чачка. Рачунај за следећи викенд ако ништа не искрсне.

• Eclipse

pihhhh, da pravim poklon....ne znam ni upakovati poklon kako treba koliko sam upatna, a da ga pravim.... pih ne bi znala ni zamisliti poklon koji bi napravila :D

• Natnat

Svi donose piće, a ti joj kupi tortu!

• бури

taj rad! ima da to uradim!

• бури

taj rad! ima da to uradim!

poslušao sam te, i svi blenuli ko da su duha vidjelu... poslije smo se dobro zezali i ispalo je pravo kul... hvala za prijedlog...

• Natnat

poslušao sam te, i svi blenuli ko da su duha vidjelu... poslije smo se dobro zezali i ispalo je pravo kul... hvala za prijedlog...

E, baš mi je drago da je upalilo :)

• ljupka

Koji bi po vama bio idealan poklon,ali da ga vi napravite,fazon ruža od papira ili nešto slično.Samo da bude kreativno.

Foto album sa zajednickim slikama i ispisanim internim salama, stihovima, tako nesto sam ja pravila.

Слажем се. Ово је дивно.
    Око мене су све неке уметничке душе :) и прелепо ми је када направе карикатуре-стрипове, или цртеже (зависи ко је у питању, имају различите стилове) нас у неким ситуацијама, или колажом представе неку песму коју обожавамо, или скрпе ствари које су нам најбитније. Обраде неких песама тако да се прилагоде личности оног ко добија поклон су такође кул.

Ја кад сам био млађи, пошто сам целог живота био у музичком фазону, очекивао сам да ми неко сними компилацију с песмама, специјално за мене.

Ово ми је друг урадио за НГ! :D То ми је један од најдражих поклона икада. :))