Dobar jutar
  • Tužni Lijam

Reko', da stavimo temu gdi možete da kukate, je l', šta vas sve danas očekuje, da pričate kako ste spavali, da li vam je neko promenio dušek koji ste već anatomski prilagodili sebi, šta ste sanjali, koja vas pesma (ni)je probudila, da li ste ustali na levu ili desnu levu nogu, pa ste sad nadrndani i treba vam ventil za uspešan novi sunčan dan.
    Ima neka slična tema ''Jutarnji ritual'', ali mislim da je to više za nešto što svako jutro radite, ovo mu dođe kao neka antistres terapija i mentalna podrška u borbi protivu budilnika.
    Jest' da temu postavih u sred podneva, al', eto, da se malo narugamo jutru, koje je sve češće brez sunca.

Akoj već ima nešto ovako, izvinjavam se, ja nisam naišla, pa neka nas onaj koji pronađe otvorenu temu preseli tamo. Fala lepo.

• enemyofthefreeworld

Тема је осуђена на пропаст јер вукајлијаши дефинитивно нису јутарње особе! хД

• Tužni Lijam

Da počnemo...
    Ja sam, za divno čudo, lepo spavala... Nekako su mi obe noge danas bile desne, pa iako mislim da sam ustala na levu, lepo sam raspoložena. Posebno što sam imala luksuz da ustanem posle devet, pa me je dočekalo sunce. Evo, pijem tek prvu kafu, narafski, posle doručka, koji je u stvari bio ručak-sarmice, da se ne optereti želudac, je l'. Pa... Nastavite...

Ima neko da radi noćnu? Ak' ima, nadam se da lepo knjavate.

• Tužni Lijam

Тема је осуђена на пропаст јер вукајлијаши дефинитивно нису јутарње особе! хД

Hm... Tema je otvorena u podne.... To definitivno nešto pokazuje. xDDDD
    A, valjda neko ustaje i odmah se laćuje kompjutera, majku mu. :)

Nego... Kako si ti knjavao? San je dobar za ljepotu, 'naš?

• Tužni Lijam

Uh... Šteta, Punjač... Nadam se da onda san nije bio mokar.

Ja sam sanjala da gasim sat na mobilnom. Posle dva sata, kada sam zvanično ustala, sam videla da to nije bio san.

Počela sam mrzeti ovu melodiju kako zakon buđenja nalaže...
    http://youtu.be/CKh0dLIuIu8

• enemyofthefreeworld

Фино спавах, ал недовољно... 8 сати је мало!!

А ја сам замрзео сваку мелодују која ми је била на аларму, зато ми је до скора била фабричка... Али и њу сам замрзео а и више није могла да ме пробуди, па сам ставио песму на коју не могу да се наљутим х)))
    http://www.youtube.com/watch?v=atxUuldUcfI&ob=av2e

• Tužni Lijam

Šta bre, malo?! Ja sam spavala samo deset sati, pa se ne bunim! x)

Ja običnu ne smem da stavim jer onda ništa ne čujem...
    Neje mi ovako zvonula, a volem pesmu... Možda i stavim, pa da možda i ne zamrzim. Ovu moju više ne mogu ušima da podnesem. >.<

• Granon

Legla u 2, ustala u 5.15h.
    Na poslu sam, radim i ne brljam (inače mi treba oko 10 sati sna).

• Tračica

Na odmoru, ne čeka me niiištaaa. Legla u 5 ustala u 1.. I to mamurna!

• paninaro

danas nijesam znao đe ću prije pa sam odlučio da ostanem kući. ionako će me zvati onaj kome budem najviše nedostajao.

• Dub

Ja ustao prije sat vremena, budio me cimerov alarm tri puta i moj telefon jednom, ali sam istrajao i drapnuo deset sati. Sad sam sjeban jer sam spavao previše i boli me glava. Jebem ti dan kad ustanem poslije 9 sati.

• Tužni Lijam

(inače mi treba oko 10 sati sna)

Jao... Razumem te. Meni nekad i dvanaest, ako je zima. Tad sam kao medved.

Trako, blago si ga tebi. :)

ionako će me zvati onaj kome budem najviše nedostajao.

Lepo je nadati se. :)

http://s3.amazonaws.com/kym-assets/entries/icons/original/000/003/619/Untitled-1.jpg?1288903617

E, Dub, ja isto ne volem posle devet da ustajem, al' uvek se uspavam, ako nije obavezno da ustanem ili ne čujem alarm. Sad sam promenila bateriju na ovom kineskom od petog osnovne, vola bi probudio. Još sam ga stavila na komodu, tako da moram da ustanem da bih ga isključila... Jednom se sećam da sam ustala u dvanaest i da je sat bio kliknut na ''off''... Izgleda da ga i u snu isključujem...

• Skočimiš

Legao u 6, ustao u 9, i tako već danima. Jedino što me održava na nogama su crni čaj i pokoja šolja kafe.

• Dub

Pa dodaj i zelenog malo.

• Tužni Lijam

Skočko, š'o tako malo spavaš, detcxko? :(
    Je l' dremneš onda danju ili kako? Ja sam tako izdržala pet dana, posle sam se komirala i spavala devetnaest sati.

Za mene crni i zeleni čaj imaju premalo kofeina. Jedino kafa mi pomaže, imam nizak pritisak pa sam aktivnija noću, jutro mi je ubistvo.
    Ali šolja dobrog crnog čaja je baš uživancija. Sad si me podsetio da skuvam. :)

http://www.fructus.rs/new/wp-content/uploads/2010/09/crni-caj.jpg

• Dub

Mene kafa uspava. A od dva piva zaspim u roku od odmah, zato odmah moram da popijem još dva, ako planiram da pijem cijelu noć.

• Tračica

A od dva piva zaspim u roku od odmah, zato odmah moram da popijem još dva, ako planiram da pijem cijelu noć.

Kako dobar sistem.

• Tužni Lijam

Hahahaha! Mene pivo uspava kao i većina stvari, pravi sam smorko spavić, zato najvolem da ga pijem ako se usput pričaju vicovi, još se i gricka nešta sa roštilja, onda je to pun doživljaj.

Enivej, popih već drugu kafu, i mislim da sam spremna za današnji ostatak dana.

• Earthworm Jim

Каква тема, Гамби неверуе.

• Skočimiš

Crni čaj ima kofeina u zavisnosti od vremena provedenog u vreloj vodi. Optimalno je 4 minute al ja ga ostavim bar desetak i onda on ispusti svu gorčinu i kofein. Takav jedan će te držati čitavu noć budnom.

Ne spavam preko dana, prije sam to prektikovao al mi je to remetilo neke planove pa sam prestao sa time. Sada nemam planova al i dalje ne kunjam po danu.

Izdržim ja ovako jedno mjesec-dva, onda se naprasno komiram, zaspim popodne i ne budim se danima. Ustanem samo da pišam, pijem vode i opet zaspim, ko medo. :D

• Tužni Lijam

Ih, ih... Noć mi nije problem... Samo danju da sam ja budna... :)

Hahahaha! Mesec-dva... Ja sam posle pet dana riknula totalno. :) A zimi sam pravi medved... Samo jedem i spavam... Još koji mesec i kreće taj deo mog životnog ciklusa. :)

http://us.123rf.com/400wm/400/400/tameerae/tameerae0910/tameerae091000006/5665134-grizzly-bear-sleeping-on-rocks.jpg

• Tužni Lijam

E, pa, dobar jutar i laku noć onima š'o sada legaju. Lepa magla danas.

• crnigrujan

Dobar i vama svima. Baš lepa požeška, grad se umotao u maglu a meni ko da je glava umotana u jastuke, onako, baš... tapacirano sa svih strana. Fak jea.

• P

Ja sam lepo spavao, hvala na pitanju. Osam sati sna je meni sasvim dovoljno, nekad i previše, u svakom slučaju, ja ne spavam mnogo.

• Penzioner

7 sati spavao. I danas kao u zadnjih 6 godina , uživam u penzionerskom danu!

• Tužni Lijam

Lepo, lepo, ima nas i vrednih danas koji ustadoše pre podneva. I magla se povukla, granulo lepo, novembarsko sunce. Malo zubato, al' sta sad.

Nisam stigla da popijem magični crni napitak danas, začudo dobro funkcionišem s obzirom da nisam uopšte spavala neg' kampanjski bdela nad knjigom. Kontam da sto duže spavam, sve sam više umorna. Savetovao me kolega Crnogorac danas: "Ako prekoračiš osam sati, nastavi do sedamnaest, tek tad ćeš ponovo bit' odmorna." Da l' je u pravu? Nemam pojma.

Neko grickao masno pred krevet pa im'o kosmare?

• Tračica

Dobro juutro narode

• Skočimiš

Jutros sam izletio iz kuće, neka vjetrina duvala, a ja samo šuškavac navukao, morao sam se vratiti po još neki komad odjeće.
    Kad sam se vraćao - pakao.

Bem ti klimu i sunce....

• Tužni Lijam

Jutro Trako, Jutro Skočko, jutro svima koji su morali da ustanu rano.
    Jutro po drugi put danas. :)
    Bila se digla... Nisam morala na faks, pa sam ponovo legla u krevet. Sad sam zvanično ustala.

Skočko, tako je mene juče prešlo... Bila neka magla i onako malo hladnije, pa sam ponela neki prsluk. Danju je toliko otoplilo, od magle ni traga da sam se skuvala na putu do kuće. Bar sam prsluk lakše nosila u ruci nego da sam ponela neku jaknu... Mrzim to promenljivo vreme.

http://www.zwani.com/graphics/good_morning/images/7.jpg

Sad sam sva hipi. Juče sam bila nenormalno dobro raspoložena, a nisam uopšte spavala. Čudno.
    Pa, vreme da počnemo sa dnevnim aktivnostima. Pozdravčić.

• Skočimiš

Vrijeme kao ženska ćud. Varljivo i promjenjivo.

• Tužni Lijam

Amin za to, Skočko.

Dobar jutar svima. Divan dan danas.

• Mp

Ustanem ... pa kad se ispišam nema jačeg osećaja pa sex jutarnji sa curom pa doručak pa Illustrator, Photoshop, dolari za logo, majice, sajtove, knjige ... e onda baba nazove i kaze : Saša, sine mislila sam posijati nekog spanaća i graška (jedino drkavo povrće koje se sad sije) a nema mi ko baštu izašoviti a da platim 10 evra neću. Ajde ti danas to da urediš.
    6 sati kasnije posle borbe sa zemljom tvrdom ko kamen presedne mi i onaj doručak i pare a sad pišam krv i umirem od kašlja jer sam sav oznojen riljao ašovom ko mamen na 5 stepeni ako je i toliko bilo. I ti mene pitaš šta sam radio ujutro .. a ne to je bilo juče ...
    Danas sam ustao ... i to mi je dovoljno. Barem za sad XD

• Tužni Lijam

Hahahaha, ko zna zašto je to dobro. :)

Ja sam se razbudila, sad na faks da prebrojavam eritrocite u uzorcima krvi zaklanih svinja. Jeeej. :)

• Tračica

Ustala vesela i srećna. Sad mi je dvaestri godina...

• Penzioner

Ustao veseo i debeo. Sad mi je 23 kile više nego pre 10 godina...:-)))

• Boskе

Ustao minus 6000019948 u sobi, al svejedno Dobro vam jutro svima :D

• paninaro

he he, a ja u kratkim rukavima. još nijesam obukao duge ove godine :)

• Tužni Lijam

Dobro jutro, dobri ljudi! :)
    Ima li koga ko je vredan i budan ovako od ranog jutra?
    Popiste li kafu? :)
    http://www.doobybrain.com/wp-content/uploads/2010/04/drink-coffee-do-stupid-things-faster.jpg
    Još malko, pa valja na stanicu ići, ala će lepo da zamiriši pekara.
    http://4.bp.blogspot.com/-Ra9bFfckPjY/Tf87pcrYk2I/AAAAAAAAAEw/K1SlA3o5lhs/s1600/bread.jpg

Kako ide? Čujem lepo će biti vreme danas, kako nisam spavala ni dva sata, ubija me nesanica već dve nedelje, biće jako veselo. :)

Pozdravljam vas, kad se razbudite, pišite, kukajte, razbijajte budilnike, proklinjite mamurluk, ako imate sa kim, bacite se na zornjak i sve ostalo što se ujutru radi.
    Pozdravlja vas smorka, koja je upravo popila kaficu skuvanu na ovom božijem daru:
    http://vukajlija.com/var/uploads/illustrations/200910/136123/lonce-za-kafu-veliko-1_0l.jpg

• Tužni Lijam

I još jednom, ovako se osećam zbog sat i po sna:
    http://edufina.com/photos/0000/2279/garfield_mornings_original.jpg?1307948846.

Pozdravčić za sve koji su ustali i već vise na Vuki. x)

• Christine

mrzim četvrtak. jebeno.
    samo tad moram uber rano da ustanem.
    spremam se d' iziđem jerbo me pos'o čeka, a još se ni prve kvočke nisu probudile. mrak jbte. -.-

edit: NIJE dobar!

• Tužni Lijam

Vidim. I ja mrzim četvrtak sam kao dan, tako mi je nekako gadan sav...
    I kod mene još nema sunca. Ništa. Osećam se kao vampir. Još osećam miris prženog luka kroz prozor. Malo otvorila da uđe vazduha i da čujem bar golubove, svi spavaju.

http://nosferatumovie.com/images/NosferatuJacketCover400x410.jpg

• Цупић

Јутро је најлепши део дана.

ЈА имам ту срећу па спавам много мање од осталих људи, а деси се понекад да ми је и пар сати сна довољно да прегурам цео дан.

Ништа нема лепше, него изаћи око 6 ујутро по кифле и новине, направити кафу и јутро провести у топлом стану.

Едит: Хаха, читам поново, ово звучи као дечији састав.

• M

Kakva penzionerska tema, za nevjerovat.

• Lavanda

Ja volim da ranim, ali samo kad ne moram ništa da radim...

• Tužni Lijam

Kakva penzionerska tema, za nevjerovat.

Mislim da ima mnogo gorih tema na sajtu, [to ne bi bilo i penyoske? :)

Eh, nisam se ljudski razbudila, moram novu kafu popiti...

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.