Male zanimljivosti iz sveta debilizma
  • a

Dakle....Zašto se bicikl sa poprečnom letvom oliti prečkom zove muški bicikl a bez prečke- ženski? Zar nije logično da će muškarce više boleti kad sjašu sa sedišta pa im zalelemudaju jajca direkt na prečku?
    .........
    Dalje- Zašto Springstin napiše kritičnu pesmu o Americi- Born in USA a ona postane hit za nacionalni ponos nešto kao Marš na Drinu za Srbe?
    ........
    Elem znate li za još neki zanimljiv debilizam sem ove teme?
    Konstruktivan spem kao i potpuno nekonstruktivan oftopik dozvoljen.

• Марко 

Ja znam neke debilne zakone, tipa ne smes da pecas ribu ako u isto vreme sedis na kamili ili ne smes sam da zamenis sijalicu. Takodje u nekoj drzavi mora tasta da prisustvuje snosaju mladenaca za vreme prve bracne noci. Ima tih gluposti kolko oces.

• a

Ili npr.zašto je menstruacija u reklamama plave boje?
    Ili kome je namenjena reklama za kit-ket u kojoj carinik jede čokoladicu? Kojoj ciljnoj grupi bi se mogla obraćati ta reklama?

• oblakmatori

jebem li ga za reklamu, ali kontam da će ih oni iz zaštite životinja tužiti, zbog lava. Rigorozni su po tim stvarima.
    Meni nikad nije bilo jasno, zašto smo morali raditi moralne dileme Ane Karenjine, moraš se složiti da je obična kurva! A tema mi se sviđa :)

• MajstorBob7

Ili npr.zašto je menstruacija u reklamama plave boje?

Verovatno zbog toga što je potpuno svejedno koje je boje, bitno da upija. A crvena boja manifestno upućuje na krv, takve reklame odbijaju.

kome je namenjena reklama za kit-ket u kojoj carinik jede čokoladicu? Kojoj ciljnoj grupi bi se mogla obraćati ta reklama?

Nema određene ciljne grupe, cilj je da se pokaže kako je ukus čokoladice toliko očaravajućeg ukusa da dovodi do trenutnog vaznesenja. Pa, ko voli vaznesenje, taj kupuje čokoladicu.

• oblakmatori

ja se sjebao, to je Lion, al nema veze :)) ne zameri :)

• a

Meni nikad nije bilo jasno, zašto smo morali raditi moralne dileme Ane Karenjine, moraš se složiti da je obična kurva!

Nego šta je. Gora od nje je samo Lejdi Dajana, ona Di da prostiš, eto ti još jednog debilizma. Još će je sveticom proglasiti.
    ........
    Majstore kad god se neka reklama pravi ide se na neku ciljnu grupu. Ko će se poistovetiti majke ti s carinikom koji ždere kit- ket i sprema se da orobi babu s ručnim mercedesom koji vuče po zgradi aerodroma?

• oblakmatori

I još mi jedna stvar neće biti jasna. Zašto se ameri prže na Muhameda Alija, koji je bio pizda od čoveka, a ne na Frejzera, zašto je sniman nastavak Ramba i Rokija, zašto se žene pale na Ričard Gira i ovog našeg geja Bosiljčića...

• a

Zašto se ameri prže na Muhameda Alija, koji je bio pizda od čoveka, a ne na Frejzera,

To, čoveče! Gurbet ciganski posta mega trend.

• Сварог

Мени није јасно зашто се рибе ложе на њега

http://twilightguide.com/tg/wp-content/themes/Aspire/graphics/cat/twilight-movie-posters/twilight-movie-edward.jpg

А не на њега

http://www.documentingreality.com/forum/attachments/f185/243115d1296398499-jason-statham-jason-statham1.jpg

И зашто се, кад се гаси комп иде на старт?

• paninaro

ono za biciklo je zbog statičkog proračuna, pretpostavka je da su muškarci teži, valjda

• MajstorBob7

Aurora, ne verujem da je cilj reklame da se poistovetiš s nekim od likova, kao što u reklami za Koka-Kolu ne treba da se poistovećuješ s Deda Mrazom, nego ona upućuje na porodicu, praznični duh...
    Oni najbolje znaju koja im je bila namera s reklamom. Meni se čak i sviđa.
    oblakmatori, na Gira se lože zbog Žigola i Oficira i Džentlmena, na Bosiljčića zbog ovih serija. Roki i Rambo su dobili nastavak da bi producenti zaradili pare. A za Alija ne znam šta da ti kažem, možda zato što nije hteo da ide u rat i zato što je znao da bije.

• PrvaDama

zašto se žene pale na Ričard Gira

jer je neodoljiv. barem meni tako kazu moje prijateljice, ali to i nije neko objasnjenje. ja vise volim one prave muskarce, ko jeremy clarkson. e ono se meni sviđa.

jer ste znali da u nekoj drzavi ako ukrades hleb, i uhvate vas, da cete robijati duze nego da ste nekoga silovali? a to sve neka sirotinja, jad i beda, neđe u africi.

• oblakmatori

zapravo meni nije jas zašto s ribe ne lože na mene. Jest da nisam neki šmele, al imam to nešto što nikako ne dolazi do izražaja. I što me dođavola, kada se konačno zajebu startuju neke teže od mene?

• Spavallica

Svarog, ako mene pitas, ja se lozim na ovog drugog, nikako na prvog.

• PrvaDama

jer se ugoje od patnje sto se nisu prvo lozile na tebe. a ako imas nesto sto dolazi do izrazaja, onda se to izrazuje na pogresnim devojkama.

• Kurd

Ovde gde živim nema potrebe da imaš vozačku dozvolu za traktor(a ovde ih ima i od po 500ks i nosivosti prikolica i od 50tona, a idu putevima i do 70km/h), ali su veoma rigorozni ispiti za B kategoriju, tj, ako hoćeš da voziš Fiat Punto. :-)

• industrial

Ili zašto moja omiljena milfara ostvari moj san i konačno izda "home video" koji traje pogolemih sat i po, a nema nigde jebanja u sise? Niti kamšota? 90% snimka ona nešto kanda bleji u nekim ogrtačima, negližeima bla bla, a 10% je onaj njen crnja jebe u bulju prilikom čega se vide samo njegova jaja kako kucaju ispred ulaza. Očajno. Da je bar neki kamšot na bulju pa i ajde. Pa bre i ova kamenjarka Severina u 15 min ima i analno, i vaginalno, i oralno, i međ sise, sve sa kamšotom po sisama i faci, e jebem ti Holivud.
    Kim decxko, jebem te u video, thanx for ruining everything!
    ---
    Takođe, zašto u reklamama za brijanje je muškarac uvek go, a riba polugola čeka da on završi kako bi ga pomazila? Ja se ne brijem go.
    ---
    Takođe, zašto su polarni medvedi zaštitno lice koka kole? Koja je to tek ciljna grupa?
    ---
    Zašto u reklami za Erste banku ona riba potiše ugovor za kredit i zapleše sa Viktorom Troickim? Pa decxko, ja ne želim da plešem sa njim, sve i da mi date beskamatni kredit.
    ---
    Itd, kad se setim staviću još.

• oblakmatori

zašto se Mina Lazarević udala za jebenog baletana? Žena mog života!

• Зна Мурињо

И зашто се, кад се гаси комп иде на старт?

Ово је најјаче!
    Не знам што дирате Муамеда, добар боксер.
    Мени је вечита енигма зашто буквално свако ког знам сере по ЈК, а сви слушају њене песме? Неразуем.

• oblakmatori

A brate Murinjo, bolji je čovek Frejzer i bolje se tukao i bio je manji cigan...

• MajstorBob7

Zašto u reklami za Erste banku ona riba potiše ugovor za kredit i zapleše sa Viktorom Troickim? Pa decxko, ja ne želim da plešem sa njim, sve i da mi date beskamatni kredit.

Ono je ubačena scena, onaj ples. Pretpostavljam da su je snimili dok je Viktor plodio početkom sezone, pa hteli da iskoriste momenat. Al' kurac. Jako glupa reklama i još gluplja scena.

• Blake Griffin

Kada retardi bez 2 grama mozga koji stavljaju <3, :* i ostale pederske kurce na pederskom Fejsbuku i koriste se slovima vrste cx, prosipaju parole u fazonu "dugo smo vas čekali".
    Kada Mustafa pređe u Partizan.
    Kada Toma Nikolić napravi sopstvenu stranku.
    I tako u nedogled. Da nisam prso zbog 500 izgubljenih tiketa u ova 3 dana, pisao bih još, ali ovo je za sad dovoljno.

• Зна Мурињо

А не гледа се брате ко је бољи чоек. Муамед није хтео да иде у Вијетнам да убија жуте, мени то довољан аргумент да није био сиса. Он сад болује од кое болести, паркинсона?

• a

ono za biciklo je zbog statičkog proračuna, pretpostavka je da su muškarci teži, valjda

A čekaj, koji su načini da neko uzjaše to *muško biciklo*? Da zamahne nogom kao baletan dok ga ne obujmi nogama a to je tako gej. Ili da naskoči kad koči i nabije se kako opisah u prvom postu?
    .........
    Zašto su ribe na reklamama za tampone i uloške srećne kad dobiju menstruaciju? Zašto tu sreću ne koriste za testove za trudnoću?
    .........
    ZAŠTO SU SVE REKLAME ZA DETERDŽENTE UKLETE DOSADOM?

• Šalabajzer

Zakon o oružju, država Teksas, SAD : Svako punoljetno lice ima pravo da kupi oružje, dozvola ne treba, ali u tom slučaju oružje mora biti na vidnom mjestu. Samo tajne službe moraju imati dozvolu i smiju držati oružje ispod odjeće iliti sakriveno.

• Сварог

Takođe, zašto u reklamama za brijanje je muškarac uvek go, a riba polugola čeka da on završi kako bi ga pomazila? Ja se ne brijem go.

Вероватно да би показали како бријањем жилетом "Жилет" осим невероватно глатке коже у подручју лица, добијеш јебозовну фигуру и још јебозовнију женку. :)

• Petar Pan Pezo$

А не гледа се брате ко је бољи чоек. Муамед није хтео да иде у Вијетнам да убија жуте, мени то довољан аргумент да није био сиса.

Boleo njega, dizvineš, kurčina za žute. Nije hteo da ide da gubi glavu pa se vadio na to što je crnac i da ga šalju da gine samo zato što je čamas

• a

Zašto je hepiend ako lik ide u spasavanje nekog lika a u toku filma izgine sto drugih ljudi?

• Зна Мурињо

Пезосе, ја сам читао да није било тако, ал добро...

• industrial

Kad crnci igraju za Nemačku. Kad je najveći um sveta jevrej a Nemac.
    Kad su svi Francuzi zapravo Afrikanci (Senegali, Alžiri, Obale itd itd).
    Kad je najveća količina i gustina dijamanata i plemenitih metala zapravo na kontinentu koji je mrtav od gladi.
    Kad u Sibiru na -40 postoji gas koji se ne kondenzuje, nego je, jelte, gasovitom stanju.

• dusan1001

А не гледа се брате ко је бољи чоек. Муамед није хтео да иде у Вијетнам да убија жуте, мени то довољан аргумент да није био сиса.

Al ko normalan voli žute ja bi pre reko da nije hteo da gine

• a

Муамед није хтео да иде у Вијетнам да убија жуте, мени то довољан аргумент да није био сиса.

Boleo njega, dizvineš, kurčina za žute. Nije hteo da ide da gubi glavu pa se vadio na to što je crnac i da ga šalju da gine samo zato što je čamas

I plus je dobio kintu od muslimana da pređe na islam, kud ćeš lepše lolo?

• MajstorBob7

Мени је вечита енигма зашто буквално свако ког знам сере по ЈК, а сви слушају њене песме?

Pa ko ono da poštuje, života ti? A, sad što slušaju njene pesme, ja za to ne znam.

• Сварог

Kad je najveći um sveta jevrej a Nemac.

На кога мислиш?

I plus je dobio kintu od muslimana da pređe na islam, kud ćeš lepše lolo?

Озбиљно? Ја мислио он од рођења муслиман.

• Зна Мурињо

И одизета му титула због тога. Дајте људи...

• industrial

I plus je bio zaštitno lice CASIO satova XD
    ----
    :hopes everyone will get it:

• oblakmatori

a meni se ne svia. Aha, sada se trese ko zečica. Bio je dobar bokser, ali je pobedio na sreću, jer je onaj imao migrenu na jednom oku i stalno je Džoa prozivao da je gorila, to je ružno po meni.
    A to ti je aurora, jer se ne vrednuje svaki život isto u američkim filmovima, ali mislim da si ti o tome imala temu na forumu :))
    Viktor Troicki je gej i reklama je gej i gej je svako ko voli Troickog je je Troicki gej, čak se ni devojke koje znam ne pale na njega. Mislim ne pale se ni na mene, al on je gej

• Зна Мурињо

И замало да иде у творза.

• paninaro

A čekaj, koji su načini da neko uzjaše to *muško biciklo*? Da zamahne nogom kao baletan dok ga ne obujmi nogama a to je tako gej. Ili da naskoči kad koči i nabije se kako opisah u prvom postu?

tu si u pravu, nijesam razmišljao o jahanju :)

• industrial

Pa na Ajnštajna

• Сварог

Ајнштајн био Јевреј? Лололололол

• Petar Pan Pezo$

Озбиљно? Ја мислио он од рођења муслиман.

Kasius Klej mu je ime po rođenju

• industrial

Pa da bre, jevrej, zato je i bio proteran, a nije bio ubijen jer je ipak dotle bio poznata ličnost u celom svetu, i uvažen i bla bla, pa Hitlerovoj promociji nije išlo na rkuku da ga ubije.

• Сварог

А што је примио ислам?

• dusan1001

Ајнштајн био Јевреј?

Normalno vidiš da je pokvareni židov iskoristio našu ženu da bi se proslavio

• oblakmatori

i da je najbolji dugoprugaš u istoriji Finac, duvajte Kenijci...

• Сварог

Јеботе, Јевреји стварно владају светом!

• Зна Мурињо

Из убеђења Свароже, мојне да те пале ови нешто _:)

• industrial

I da je najveća piramida na svetu zapravo u Meksiku, duvjte ga faraoni!