Omiljeni vukajlijaši
  • .Vule

Ovako, posto su imale teme za izbor najduhovitijeg clana, i za onog ko po vama ima najbolje definicije ovde pisite ko su vam omiljeni clanovi, koga rado volite da vidite na cetu, jednostavno ko su vam omiljeni, sad po cemu vi vidite...

redosled nije bitan

• Korle

Сад ће да буде оно DD SOK :))))

• Korle

Ако сам ја, омиљни члан од макар 5 Вукајлијаша, па макар и на петом месту, онда је то стварно успех.
    Ово је релативна ствар. У сваком случају, битније ми је да немам 5 НЕомиљених.

• Џими

5 комада је мало.
    Омиљени чланови су ми, наравно, они које знам лично. Има их десетак, те их у даљем тексту нећу помињати. А они знају ко су.
    Нисам неки фан читања форума, али кад видим да пише Зиклон, МаријанаП, Сурови, Ма'ат, Че Ву, Инсолент итд, обавезно отворим топик, пошто знам да углавном пишу штошта вредно читања. Такође ми је и Меша готиван лик и волим да читам његове постове на форуму, иако мислим да му је пола дефиниција чисто срање. Добио би много плусева од мене на коментаре и на форуму.
    Ту су наравно Траблгам, Блек Хоул, Душан345, Еуглена, Сос, Злајо, Влајкосељак, Војађуса, Абабовић, Корлеоне итд. којима јако волим да читам дефиниције.

• Ž

Christine,Insolent,Mesha,Artemida i Zmia (ima najbolje definicije,steta sto je ne vidjam na chatu).

• Ludi Psihijatar

Nemam omiljene clanove sve vas podjednako mrzim!

• .Vule

hehehe

aj da i ja kazem

Ludi psihijatar
    mesa
    christine
    bushido
    LotosovCvet

• Ludi Psihijatar

Ej modovi prebacite ovo u UPOZNAVANJE

• LotosovCvet

Mylyca,Obelix
    Celt,Vukasin95,Gvozdenovic(gde on nestade?)
    zmia ima super defke
    neobavesten,Zyclon,kulence(i za njega vazi isto sto i za Gvozdena)

• .Vule

Ljudi posto vidim da svi nabrajaju vise molim moderatore da promene ime u OMILJENI VUKAJLIJASI

• Zli !

Jebiga,ja imam samo tri.
    Kurd,Gvozdenovic i Zmia.

• .Vule

da dodam: surovi, dlz i artemida, i eternal

• .Vule

e da obelix je vrh

• .Vule

I Duke Nukem je ok skroz, dopisivao sam se pre sa njim

• M

"Такође ми је и Меша готиван лик и волим да читам његове постове на форуму, иако мислим да му је пола дефиниција чисто срање."
    Džimi, jebo ga ti, ne mo'š tek tako ovako nešto da napišeš za nekoga, možda nekome povrijediš osećanja. :) A pretpostavljam da je to do toga što dosta pišem kratke definicije, posebno u poslednje vrijeme. Pišem kratke zato što mi je crnjak trenutno da pišem duže, jer su mi sve definicije u telefon, pa treba sve to prepisat'.

• leela

1.Celt
    2.Obelix
    3.Duke, GM(iako me zajebava do granica bola), trltrl i Boxy (dele trece mesto kao novi drugari)
    4.Mesa i neo
    5.____________-dopisati po izboru :)

posebno bih naglasila da ne volim PSV posto me zove debela i pred drugim devojcicama!

• M

Ha, Neo, prviji sam od tebe na Lilin spisak.

• Earthworm Jim

Šmizla, zyclon i gvozdenović i oni koje poznajem lično.

• Surovi

мешо ти си трећљи од неа, а не првљи

• Duke Nukem

Samhain, leela, PSV, Gluteus, Vule, Domina i znam da sam jos nekog zaboravio pa cu posle da dopisem. naravno, redosled nije bitan

• .Vule

Zaboravio sam legendu muerrrrtea

• L@ki

stevakostol ubedljivo............

• leela

i narafski one koje licno znam, posebno one s kojima sam vec stigla da se napijem :)
    (prepoznace se vec...)

• prvi srpski vampir

svi ste vi slova na ekranu

• LotosovCvet

da i ja sam zaboravila muerrtea

• prvi srpski vampir

muerrrtea,znam ga lično,ponekad me zaboli stomak od smijanja sa njim,ludak ali u pozitivnom smislu,definicija http://vukajlija.com/prijatelj/66389 važi za njega

• Che-Vu

Ja se slazem da je Mesji pola definicija cisto sranje i cesto ih brisem ili lozim druge da ih brisu :P, ali zato su mu ova druga polovina tako dobre nasumicne odvale da me cesto najvise nasmeju od svih na sajtu. A i inace je verovatno najinteresantniji lik uz eternala, (od muskih, naravno). Super likovi za cet su mi Obeliks, Surovi, Arte, dlz, kurd i svako ko pusta muziku i ne buni se kad ja spemujem sa jutjubom.
    Od autora ima njih barem 100, ali evo da izdvojim samo od ovih trenutno aktivnih: MarijanaP, znam da ima gooomilu definicija, ali kad ga ubode stvarno ga ubode, Zmia, Kolach u Chorbi, premda je jedno vreme nisam gotivio jer je samo pisala o fejsbuku, trablgam pise retko ali jebitacno, Dzimi ja mislim da ima najubojitije definicije na sajtu, Ma'at, Raven, crna rupa je nenormalan, svaka def mu je umetnicko delo, mali prst isto i zena mu krajing najf, Lola i izvinjavam se svima koje sam izostavio.
    Uglavnom, slazem se da je bolje zezanje sa nekima od manje popularnih autora i da definicije mozda nisu najbolje merilo necije duhovitosti i faktora gotivnosti.

• Christine

neo, piro, vule, johny, lith, sine, barra, tulum, đana, nina, zeka... :)

• neobavesten

Auff... Tesko za odabrati. Jako. Kako su vec neki naglasili, omiljeni su mi oni koje poznajem licno, a ima ih mozda i petnaestak.
    No, da ipak odaberem neke... (Izvini Vule, al' probicu limit od 5.)
    Christine i Ivana, koje me odusevljavaju svojom inteligencijom, odmerenoscu i pristojnoscu i koje definitivno odudaraju od proseka svojih i nasih generacija.
    Piro, obelix i Sos. Budale, legende, drugari na kvadrat. Jedan je filozof, drugi vatreni navijac, treci emo u pokusaju. :DD Salu na stranu, nemerljivo su kul.
    euglena i Insolent Defender. Devojke s kojima mozes po vasceli dan pricati o ne znam kakvim glupostima i "pametnostima" :D i da ti ne bude dosadno. Bistre, realne, "na mestu". Vel'ki plus! :)
    Mesja i tasmanijski djavo. E sad, sta reci o Mesji sto vec drugi nisu rekli. :D Taj crnogorski (crni) humor, iskrenost, jednostavnost... Djavolica opet, nesto slicno eugleni i ID, ali na svoj uvrnuti nacin. Bez pompe, glamura, najjednostavnije, najopustenije zezanje sa njom je zagarantovano. Bar meni. :p :DD
    Emilijeta. Dete tako neobicnog smisla za humor i tako direktnog pristupa, da te osvoji odmah. Bez konkurencije za popravljanje raspolozenja. ;)

Ovo nije redosled, sve te ljude jako gotivim. Neke i poznajem. Ali naglasavam jos jednom da su i ostali koje poznajem bez premca. Dzimi, gamby, leela (iako je debela i matora, ali... :p ), DJ_Anna, meduza, sevast, jation, ujka vanja, Surovi...

Oduzi se moj spisak malo, al' sta ces! :)

• Duke Nukem

ha setio sam se koga sam zaboravio. to je najjaci medju najjacima, najludji medju najludjima, najpametniji medju genijalcima- jednom recju on je http://vukajlija.com/recnik/autori/12887 !!!

• leela

:leela raste ko kvasac:
    (sto nije nesto sto niste znali, al ovaj put je iz lepsih razloga :P)

• Џими

''neko''

Ето зашто волим Мешу. :Д

• prvi srpski vampir

Ama koji da vas spominjem,svi ste vi meni dragi.Mili moji sve vas moje srce podjednako voli,ali kao što to priroda nalaže i zapoveda moram izdvojiti:Eternala,mensura,nea,lilku,Glu Max,duke,celta,obi,Zero.Vuleta malog,Kuvajliju,Belog, i naravno mog plemenitog Muerrrtea i JTU-a,pa zatim sevasta,Djannu,emilijetu,i sve koje nisam spomenuo.Dragi moji,pišem ovo na javnom mestu jer u vas sve zajedno nemam poverenja,ko je vas poznavao ni pakao mu neće teško pasti...

• leela

ko je nas poznavao, ni pakao mu nece tesko pasti....ima nesto u tome

• .Vule

ovo nije ok, uvek nekog zaboravim....
    Emilijeta (Kazumi)
    PSV
    Samhain
    Che Vu

Slobodno pisite koliko hocete autora vise nije ograniceno

• Insolent Defender

Ne poznajem nikog lično, ali ako mogu da kažem da nekog znam koliko-toliko, to su Euglena i Neo. S njima najviše volim da komuniciram simultano, tj. da se Euglena i ja penjemo Neu na glavu. Tu je i Reservoir dog (zasmejava za medalju i prava je dušica), kao i jNy (znam ga najduže, pokazao mi je sajt, i dobar je k'o lebac).
    Dalje, ovo su ljudi koje ne znam toliko dobro, ali ih gotivim: TroubleGuy, tj. Gum, Obelix, Iskusni interpretato, Maestral, Mr. Moon, Sos, En_Dotter, Mastrixt.
    Tu su i ljudi koje ne poznajem uopšte, ali ih takođe gotivim: Zyclon (ne mogu da prežalim što se penzionisao), Džimi, Vlajkoseljak, Dušan345, Christine, Kuvajlija, Tulumbać, Meša, Groucho Marx, Ivana, Šmizla, MarijanaP, Marijagd, Tasmanijski đavo, Kafka, Motika, Desafinado.

• tasmanijski djavo

Napomena: ne poznajem nikoga lično na sajtu!
    e ovako, pošto nas je dvoje ja imam prednost jer sam mali:)
    ja najviše volim one što me hrane i što se igraju sa mnom a to su:
    Kristina
    Izzy
    trltrl
    Mastrixt
    MOTIKA
    Mr Moon
    Gluteus Maximus
    cipiripi...
    to su zekini drugari, a ja najviše od svih volim prvo EUGLENU,ona je br 1, pa MEŠU i NEOBAVEŠTENOG (ovo meša i neo iz navike po ovom redu inače ih podjednako volim)
    Što se tiče pisanja najboljih definicija po mom ukusu, autore čije definicije obožavam su.
    kurd, motika, jelena tihi ubica, euglena, black hole
    dalje, članovi koje gotivim na sajtu su:
    insolent, šana, korleone, ljižanin:), celt, beli ludi,eternal seljak, jovičić, talentovani, samhain, selenijum, reservoir dog, artemida, vlajko seljak, ludog i harlekina;),surovog, zmiu,samoostro, otaku...
    naravno, dosta dobrih članova ima i pored ovog spiska.
    da napomenem svima vama što vas gotivim, uvek kad napišete glupost od definicije imate minus od mene, jebiga, kod mene nema na lepe oči:)))

• .Vule

Да додам још Тулумбаца

• prvi srpski vampir

SELENIJUM,nju obožavam,iako ne znam kako devojka izgleda,napravio sam malu lutkicu iste,i redovno zabadam igle u nju

• dl

Nemam listu omiljenih autora, svakom n00b-u, starom članu i ostalima dajem šansu da me nasmeju, uvesele, zadovolje...
    Nije mi zao da dam plus i članovima koje smatram za smradove, ni smaračo-spamerima kad napišu neku vanserijsku definiciju isto kao što mi nije žao da lupim minus genijalnim autorima kad malo podbace.

• .Vule

mogli bi i da napravimo takmicenje. ko pre stigne do 10 nominacija pobednik

• Duke Nukem

emilijeta, che-vu i siguran sam da treba jos nekog da ubacim.

• prvi srpski vampir

DLZ i ti si samo slovo na ekranu

• M

PSV, i ja sam napravio lutku jedne članice koja mi se sviđa, i redovno je ubadam.

A smradovi jedni, niko ni pomenuo nije Ujka Vanju. :)

• prvi srpski vampir

Ujka vanju nisam upoznao,oterali ga neki skotovi pre,jebiga

• Џими

Мешо, јесам га поменуо. Он спада у људе које лично познајем, а они су ми најомиљенији.