Trolovi i Torndajkove mačke....
  • Ivan92

Ne znam kako će proći ova tema, ali u poslednje vreme primećujem, ne samo na sajtu, već i u stvarnom životu da su argumenti na trolovanje tipa 'Aca Lukas je učio Mastejna mjetalu' sve gluplji i sve više ponavljajuću da i sami izgledaju kao opasan trol. Mislim, koliko puta sam video komentar 'Umri, balego!' svaki put kad se neko našali na račun Milana Mladenovića ili kad ljudi svaku šalu (na njihov račun ili bilo čiji drugi) shvate ozbiljno (na primer, ispričaš nekom prosvećenom liberalu vic o Jevrejima u koncentracionom logoru i on odmah tu nešto počne da kenja o svoj toj patnji). I moje pitanje je sledeće: Da li se i vama čini da su takvi komentari opasan trol ili su ljudi stvarno, što reče Džimi u jednoj definiciji, k'o Torndajkove mačke?

EDIT: Da napomenem, bez spema (ako je moguće).

• enemyofthefreeworld

Нисам довољно паметан да ти одговорим, али жестоко су кренули да ме смарају тролови и људи и њихово понашање на нету и све! Ето тако. Морам неком да се изјадам! хДД

• Ognjetina

Ni ja nisam dovoljno pametan da ti odgovorim pa cu samo da postam jednu macku..

http://i.imgur.com/cVLUy.gif

• Skočimiš

Ili su ljudi ko šta mačke?

• Ivan92

A moja tema prosto odiše inteligencijiom... xD

Ili su ljudi ko šta mačke?

http://vukajlija.com/kao-torndajkove-macke

• Rosoneri

Zovite me hipsterom, ali dosta stvari propadne kad pocnu da ih koriste mase, pa tako i trolovanje.

• Ognjetina

pa tako i hipsteri

• Petar Pan Pezo$

Ja mislim da pre 6 meseci niko nije ni znao šta znači trolovanje. A sad kad na svaku rečenicu dođu tri ''trolololo'', onda je stvarno izgubilo svaki smisao.

• Chule37

Колико сам сконтао, ово је тема за троловање?

• Rosoneri

pa tako i hipsteri

upravo

• Skočimiš

Jok, eto, trolovanje izmišljeno na Vukajliji...

• enemyofthefreeworld

Троловање је глупо као идеја. Занимљиво ми је било једном до два пута... То је мој став. Много ми је готивније да тролујеш људе које знаш.

• Ivan92

Nisam mislio da pišemo o tome kako je trolovanje postalo mejnstrim i tako to, nego me zanima da li se i vama čini da se ljudi toliko lože i transferišu, pa pomislite da vas neko zajebava, ili se ljudi stvarno lože kao u Saut Parku.

• Skočimiš

Loš trol se namiriše izdaleka, al' mislim da ljudi namjerno 'nasjedaju' na trolovanje jer im je dosadno.

Mislim, ko normalan može raspravljati o religiji ili o Zvezdi i Partizanu?

• enemyofthefreeworld

nego me zanima da li se i vama čini da se ljudi toliko lože i transferišu, pa pomislite da vas neko zajebava, ili se ljudi stvarno lože kao u Saut Parku.

Ма де бре, људи се ложе јер не знају за појам троловања. Па нисам ни ја знао док нисам дошао на вукајлију, нигде пре нисам озбиљно нолајферисао.

• Four

Ganbalaaa zumba zumbaleeeeee

• Ivan92

Može katanac ovde, otišla tema u majčinu...

• sedplas

enemyofthefreeworld
    Троловање је глупо као идеја. Занимљиво ми је било једном до два пута... То је мој став. Много ми је готивније да тролујеш људе које знаш.

ma los trol je smor. kvalitetan trol se postuje. gle kiza.

ljudi se stvarno loze i nerviraju. imas i one koji znaju da je trol al opet nemaju dovoljno u glavi da iskuliraju nego se ziviciraju bezveze

• Nash Bridges

Ljudi daju osnovnu hranu trolu a to je PAZNJA i ona nasa cuvena E SAD CU DA MU JA POKAZEM sto ih jos vise uvlaci u rupu iako znaju da nekim trolovima ne mogu cak ni da promenu putanja. Trolovanje jeste mejnstrim. Pogledajmo tako lose trolove kada pisu pa jos dopisu tu i TROLOLOL da znas ako nisi dosad skontao da I ON JE TROL. A sto se tice tih fazona, jeste hipsteraj je smesan ali bar odrzava esenciju humora u nekim fazonima. Prost primer-muckanje kole... Iskreno, svi smo mi znali od malena sta je trol ali nismo imali adekvatnu rec za to. Licno, vecinom trolujem a da ni ne primetim jer se tako stalno ponasam

• Šanzamm

Hahaha... nemo lok, gledamo mačke!

• Ognjetina

evo ja cu opet macku stavit dok nije katanac :D

http://i.imgur.com/nfWGR.gif

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.