Predlažem da Kajzo stavi tačkicu, kružić, kraj imena nečijeg profila (ono kad kliknemo na profil pa nam otvori tu stranu, kontate?) ne da bi razdvajao pravoslavce i muslimane već da vidimo ko je online a ko ne. Zeleni kružić za online, črveni za offline.
Mislim da je sadašnji princip - POSLJEDNJA AKTIVNOST PRIJE pa toliko i toliko minuta zastario i nije relevantni faktor. Vako fino znamo da li je neko online ili nije.Često se desi da nam je neko hitno potreban na PVT-u i pošaljemo mu poruku, on aktivan zadnji put prije minut i onda izduvamo kitu jer se izlogovao. Vako znamo šta da očekujemo.
To je fora na forumima, kraj avatara stoji ONLAJN ili OFLAJN i bilo bi i estetski i funkcionalno, više drugo no prvo.
- SE da, i pre Kostića sam, FAK JEA!!!
Muči muku, igram Skyrim.
No, nisam ni za šta što bi otkrilo bilo kakvu aktivnost moje posete sajtu.
Zajebavam se, previše mi je to onako, njah... Fejsovski... Tviter, recimo, nema nikakav javni podatak o aktivnosti korisnika. Sviđa mi se ova naša poslednja aktivnost.

KAIZENE uvedi grupni pvt. Pa makar u nekavom grupnjaku da učestvujem. Ono, na četu se pojavila ekipa iz novog milenijuma, a ukupno imaju bodova, pa u stvari nemaju ih. Ali se zato šarene. A grupnjak bi bio vaistinu dobar. Pričaš samo sa ljudima sa kojima hoćeš.
A i pazi, rečem ti ovo jer me svojevremeno ubiše sa porukama na Skajpu, ceo dan svetlela ona otrovna narandžasta, a ovde me makar ništa ne bi obaveštavalo da imam novu poruku. Ajd' ljubi brat u štrokav vrat.
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.