Da li ću biti kažnjen, opomenut, banovan ako...
  • M70

Mislim da još uvek postoje neke radnje koje članovi mogu uraditi, a da ne znaju da li sledi neka kazna za to. Jednostavno, nije napisano u pravilima pri postavljanju definicija ili postera. Znači, otvaram ovu temu sa ciljem da ako niste sigurni da li je nešto dozvoljeno ili ne, postavite pitanje ovde i dobijete odgovor od nekog moderatora, pa i Kaizena, ako odgovor nije u nadležnosti moderatora. Moje konkretno pitanje:

...definicija mi ide loše po pitanju bodovanja, ali nije obrisana. Imam 24 sata fore da je dorađujem. Imam i opciju da je kompletno izmenim, od prvog do poslednjeg slova, što znači i sam naslov definicije! Prekršaj ili ne?

• Šanzamm

Da li je lajk ako su sve ocene okrštene, iako su čitane. Isto pitanje mu dođe i za hejt?

• Boskе

Mislim da su pravila jasna, ne znam cemu ovakva tema

• Loksi

Da li je lajk ako su sve ocene okrštene, iako su čitane. Isto pitanje mu dođe i za hejt?

Pa nije. Vide se razmaci u ocenjivanju, da li si lajkovao/hejtovao ili ocenjivao. :)

• Л0Л

Није лајк, али имаш критеријуме у пичку материну. А за хејт је речено - Ако на првих пар комада даш минусе, немој даље да идеш, не буди мазохиста.

• M70

Boskе

Mislim da su pravila jasna, ne znam cemu ovakva tema

Jesi li pročitao moje pitanje? Nije regulisano nigde u pravilima.

• _

Ако се сликам го и пошаљем једном модератору чије вам име нећу рећи ту слику у пвт-у. (Милици)

• S

"Pitanje autor - odgovor moderator" je sa razlogom zaključana tema. Kao što će se i ova pretvoriti u razne napade na moderatore i gomilu pitanja o obrisanim definicijama.

Al' kad sam već tu:

...definicija mi ide loše po pitanju bodovanja, ali nije obrisana. Imam 24 sata fore da je dorađujem. Imam i opciju da je kompletno izmenim, od prvog do poslednjeg slova, što znači i sam naslov definicije! Prekršaj ili ne?

Vidi se da se nisi ni potrudio da pogledaš pravila, a kamoli da ih pročitaš.
    http://vukajlija.com/forum/teme/2488-vazna-obavestenja?strana=2#post_1547574

Slažem se sa LOLom, jebeš takav kriterijum. :)
    Ali ne brini, vidimo mi da li je čitanje ili lajk.

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.