Mislim da još uvek postoje neke radnje koje članovi mogu uraditi, a da ne znaju da li sledi neka kazna za to. Jednostavno, nije napisano u pravilima pri postavljanju definicija ili postera. Znači, otvaram ovu temu sa ciljem da ako niste sigurni da li je nešto dozvoljeno ili ne, postavite pitanje ovde i dobijete odgovor od nekog moderatora, pa i Kaizena, ako odgovor nije u nadležnosti moderatora. Moje konkretno pitanje:
...definicija mi ide loše po pitanju bodovanja, ali nije obrisana. Imam 24 sata fore da je dorađujem. Imam i opciju da je kompletno izmenim, od prvog do poslednjeg slova, što znači i sam naslov definicije! Prekršaj ili ne?
- _
Ако се сликам го и пошаљем једном модератору чије вам име нећу рећи ту слику у пвт-у. (Милици)
- S
"Pitanje autor - odgovor moderator" je sa razlogom zaključana tema. Kao što će se i ova pretvoriti u razne napade na moderatore i gomilu pitanja o obrisanim definicijama.
Al' kad sam već tu:
...definicija mi ide loše po pitanju bodovanja, ali nije obrisana. Imam 24 sata fore da je dorađujem. Imam i opciju da je kompletno izmenim, od prvog do poslednjeg slova, što znači i sam naslov definicije! Prekršaj ili ne?Vidi se da se nisi ni potrudio da pogledaš pravila, a kamoli da ih pročitaš.
http://vukajlija.com/forum/teme/2488-vazna-obavestenja?strana=2#post_1547574Da li je lajk ako su sve ocene okrštene, iako su čitane. Isto pitanje mu dođe i za hejt?Slažem se sa LOLom, jebeš takav kriterijum. :)
Ali ne brini, vidimo mi da li je čitanje ili lajk.
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.