Voleo bih da se sajtu doda neki tutorial koji bi sadržao osnovne informacije o korišćenju sajta. Posle toga bi sledila pitanja u vezi tutoriala kako bi novopridošli član bio primoran da pročita sve date informacije, a ako ne odgovori tačno, automatski bi se vratio na početak. Verujem da bi to sprečilo mnoge novajlije da prave početničke greške.
- a
Za na definicije, protiv za postere jer djecu mrzi da se tutorišu i onda neka ih- zbog posjete i svetih para kajzenovih.
Ali kad mališa uvidi da osim mogućnosti da pravi postere ima mogućnost i da piše onda sjedne i konta- Mog'o bi' ja nešto ovde pisati...Hm čekaj, čuo sam negde...pa kaže- MOJA BABA...itd itd.
Ko je došao da piše njemu neće smetati tutorijal. Može.
Kaizen ima monopol nad korisnicima.šta to znači? :)
ne bi odustajali, ali misliš li da ljude ne bi smorilo da moraju prvo da rade neki pristupni test? ko da otvaraju nalog na neznamnijakakvom naučnom ili državnom sajtu, a ne na vukajliji.
plus, ovakvih prijedloga je bilo iljado. i vidiš kako su dobro prošli.

ja sam ipak za esej. sa mnogo stilskih figura, razvijenom kompozicijom i sa linkovanjem definicija različitih vrsta - da pokaže da zna znanje i da je detaljno, bar tri mjeseca prije registracije, iščitavao prvih 250 autora.
ako se ne svidi jednom od osamnaest moderatora - ništa, odbija se. sljedeći put mora da pokaže da je savladao gradivo iz opusa prvih 500 autora i tako redom do 1000 (nećemo dalje, i mi smo ljudi). onda, ako i to ne uspije, prelazimo na poznavanje definicija sa groblja.
svašta, pa ljudi uvijek odlaze. gdje je sad većina autora iz 2007. i 2008? :)
ali dolaze novi članovi, na to sam i mislila: kaizenu baš ne ide u prilog da se novi prije registracije moraju smarati nekim testovima (bolje je ipak esejima).uostalom... još jedan u nizu istih prijedloga... ja sam se upisala samo jer sam bila dokona. :)
- Inapraviti video tutoriale, na jutubu "kako napisati defku", "kako napraviti poster" itd
naterajte nekog dokonog, kostica recimo
Чекај бре, Костић важи за најактивнијег, најажурнијег члана у историји Вукајлије..како сад докон, то нешто ново?
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.