Мој животни сан
  • L@ki

Знам да га имате,па лепо овде и напишите.....

Мој (иначе нереалан и тешко остварив) животни сан је да постанем мистер Олимпиа,зајебем Шварција по броју освојених титула,а да у исто време освојим и World Strongest Man и да имам млого паре :)

па не би се џабе звало сан......

• seljak veseljak

moj zivotni san je da kresnem evu ras......jes da pucam visoko i da je skoro nemoguce al ja sam optimista

• Earthworm Jim

Moj zivotni san je da Kaizen stavi kao obaveznu stavku prilikom registracije IQ test... Eh, da je to samo uradio na vreme... :pogled mpun ceznje: :)

• PravoLiceStranputice

Da naucim kineski,i da mogu da odem u Kinu,otvorim radnju i prodajem rakiju i projaru.

• rockangel

Ahahahha hahhaahah hhahahahahah PLS

• elenna

hahahahaha...da nikada ne ostanem bez zivotnih snova...cim ostvarim jedan, da odmah smislim drugi...da magija nikada ne prestane...

• M

Prevod Eleninog posta "Svako ima svoju muku.". Čim riješiš jednu, dođe druga i tako ukrug koji se završava umrenjem.

• Granon

Da ne menjam pasoš svaki put kada država to zahteva
    Da mi pasoš bude ispunjen do zadnje strane pre isteka važnosti.

• L@ki

nema narod snove,ili ih ipak imate?

• doa

Moj san je da ostavim sve iza sebe, odem na daleki istok, otvorim koktel bar na plazi, pusim opijum i guzim Tajlandjanke koje se daju za saku pirinca...

• n

Da zavrsim faks u Londonu, ostanem tamo da radim, do 28. godine kupim bmwa M3, do 32. otvorim svoj arhitektonski biro, do 35. se udam i kupim Aston Martina Vantage V12, do 40. napravim svoju kucu kakvu sam oduvek zelela na periferiju Londona, gledam Top gear, idem na utakmice Arsenala i Manchestera kada gostuje u Londonu ili spicim na sever svojim bmwom/astonom, rodim muske blizance i jos jednu cerku i sina.

to bi bilo sve. :)

• P

Moj zivotni san je da dajem glas u crtanom filmu. :)))

• Merso

da proputujem svet, budem milijarder, kupim jahtu od 6.9 miliona evra, budem najpoznatiji svetski fotograf... i to bi bilo to. skromno nema sta xD

• Gvozzden

Da se skinem sa dopa i da pravoslavci uzmu Ligu Šampiona.

• tasmanijski djavo

da odem više u tu ameriku

• Lutak iskrivljenog L

da mogu mirno da odem na kampovanje svake godine po 2 meseca

• Вокаси

Да возим BMW M3 GTR, имам пун гепек кеша, црвени пасош из старе Југе, и да одем у дубаји, попнем се на врх зграде Бурж Дубаји, Пљунем одозго и кажем:
    Ево Арапи! Вокаси вам донео кишу!

• Arnold Paole

Da dobijem jedno 2 miliona na lotu,milion ulozim u nekretnine i neka dobra kola,milion u banku i da zivim od toga do kraja svog zivota putovajuci,seksualno opsteci i dobrim jelom hraneci se.

• Др Јанковић

Да узмем ћалетову Аскону и да набацим спојлер на гепек.

• Burzum

Da vozim kamion po Australiji. Bez trunke zajebavanja. Ako ne kamion, onda bar Australia.

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.