Nemam ove kvacice na slovima, ne zamerite.
Ali zivo me zanima cemu to?
Cemu to sluzi, koji ce to ljudima kurac?
Ajd ovog sto je plagijao Pantelu jos razumem, ne razumem al razumem, ajd ovog Djokovica razumem, ne razumem al razumem, ajd ovog Djilasa i Tadica jos razumem, ne razumem al razumem, al kad obican covek, pera, era, mika, laza napravi profil na tviteru cemu to sluzi?Pomagajte, ne mogu da spavam!

Ови по ТВ-у, то је ок, они праве јер им је то маркетинг. А ови твоји ортаци и неки небитни ликови праве профиле да би пратили те људе са тв-а. Ја сам рецимо уз'о да пратим тамо Медведева, Обаму, неке занимљиве институције, вести, стање берзе, али ме просто мрзи да идем и да им читам те твитове... Нема интеракције, а то је смор.

sta im bre treba da ih pratre?
ono mogu da kenjaju s njima ili samo da procitaju sta je ovaj doruckovao...
Obama:
jutros sam ustao, ispisao se, doruckovao, pojebo zenu, otisao u kabinet!
Pera:
kako si majstore? jel vriskala zena kad si je proburazio mocugom?
Obama:
desi Pero, moj ti stero..taj fazon, to ocekuju?
- a
Evo 'vako javio. Npr. Od kako su došli Žuti na vlast u Suboticu grad je umro. Ono-umro. Nema se gdje izaći, ništa ne radi, sve se zatvara i znaš već. Pustinja. Što bi i hod'o po centru- ništa od tog, skarabudžili kršinu na po korza i to tako stoji. Dakle kud bi jedan prosječni Subotičanin mogao svoje vrijeme provesti kad već ne radi a nema gdje ni izaći što je u okolnostima besparice jedna fina olakšica, al hajd sad. I šta će kud će naš dobri Oliver Dulić koji je čoek ortoped iz Vojvodine a inače obnaša funkciju ministra rudarstva i još par stvari koje nemaju veze s vezom i s njim on ti otvori nalog na tom kurcu da bi on nekako animirao nas, obično pučanstvo i svakodnevno nam davao utjehu u ovom teškom času kad kriza kuca na svačija vrata sem na njegova. I onda mi tako živimo život Olivera Dulića i znamo da naš život nije bio uzaludan. Dakle on na taj način, sigurna sam, želi da pomogne svojim sugrađanima.
Dobro, meni fejs valja. Zdogovorim se na brzaka. Pre, dok sam bila više bolid, a manje razumno biće, fejs mi je jeo džigerice zbog ''lajkovao joj je pesmu, sliku... stavio komentar'' drž, ne daj. Sad mi služi isključivo kao sredstvo za komunikaciju.Мене сморио, па ми се више и не да висим на њему. Имам и ову глупост од твитера, ал је још већи смор, па нисам ни тамо. Сад сам овде, ал' више нисам него што јесам.
- a
Pa ljudi su na prst u dupe s tim i tim tamo, kontaš?
A onda se osjećaju jako bitnim...
Па кад си запратио неке андерграунд сељане.Jeste, i bez isfenirane kose nema tvitovanja. A to govorim za muški deo. :)
Ne, meni je brzo dosadilo, ne tvitujem. Ali ima svašta da se pročita, ponekad i nešto zanimljivo.a sto mu ne pustis sms ili mms ili zoves na 3g ili tako neki kurac?Koliko sam ja skapirala, ljudi vole da ih neko fejvuje i retvituje, navučeni kao i mi ovde na pluseve, ili ljudi na fb-u na lajkove.

jebote, Bruce, kako si postovao na temi, pola sata nisam mogo :)
btw, ko oće, eve ga mene:
https://twitter.com/#!/carsalasbre
ako sam dobro linkovao, jebem mu kevu...

Ne mogu sve da čitam ali ja to vidim ovako.
Tviter je bolji nego fejs, jer nisu fotke primarne i slična sranja. Na tviteru su (uglavnom ) popularni oni koji imaju šta pametno/duhovito/oštro... da napišu. Naravno popularne su i javne ličnosti. Prednost tvitera je i to što je moguć neposredan kontakt sa javnim ličnostima, naravno ako su voljne da odgovore.
Meni na profilu na ovde, stoji link od profila na tviteru. Sve u svemu mislim da na tviteru ima puno toga zanimljivog i uvek su aktuelne teme prve na udaru. Koga zanima nešto nek pita jbg :)