Dakle, zabranjeno je voziti pijan, da te voze pijanog, da setas ulicom pijan, da ides gradskim busom, ne smes voziti bicikl pijan ni upravljati slicnim vozilima tipa helikopter ili trotinet. Sledi pitanje kako stici kuci? Ovaj zakon je definitivno pisala zena!
izvor: blic
Imam ja rešenje!!! Bezalkoholno pivo!!!http://thebuyosphere.files.wordpress.com/2010/07/applause.jpg
imamo pobednika :)
Не бре, стварно људи, алкохолизам је код нас попримио облике стреса, кијавице и тако тога. Свако је болестан и нико се не лечи. Ваљда су то између осталог покушали да сузбију али глупо је јер се то тако не ради, а и је л' једна казна написана за то или оно прелазак улице са слушалицама у ушима... Јес курац, никад неће ни бити. И ту се огледа неозбиљност државе, доносе се закони за које се зна да се неће поштовати. Немогуће их је поштовати.
Beograđani u alkoholisanom stanju više neće moći da koriste javni prevoz, a sudeći prema zakonu, treba da budu oprezni i kao pešaci.Значи, питање је да ли ићи шкепе или бусом где сви могу да примете да си пијан, или сести к'о човек за волан, и не бринути о томе.
Сјајан подстицај искорењивању вожње у пијаном стању.- m
Zabraniše cigarete i alkohol... hm, za droge nisu ništa rekli:)
Definitivno, neko gura gudru u prvi plan - navalimo, pomozimo državi i narko kartelu:) 
Ima u nordijskim zemljama specijalna taksi služba - zovneš i kažeš da ideš u tu i tu kafanu gde ćeš da se onesvestiš od alkohola i da dođe po tebe u 23.46. Čovek lepo dođe, pita gazdu ko je Bruce, ovaj upre prstom - lik me digne na rame, ubaci u gepek i odveze kući. Košta mnogo para, ali vredi svaki dinar :)
DISCLAIMER: ja ne živim gore, samo koristim sebe kao primer, da ne iznosim ime onog ko je to odradio :)
Има и код нас она служба (заборавих како се зове) што дође неким моторчићем по тебе, спакује га (моторче прим. пост.) у твој гепек и одвезе те твојим колима кући. Онда узме своје моторче и облак га отме очима твојим.kad bi svi pijani na taj nacin isli kuci ljudi bi mislili vikendom da je motorijada

Prekršio sam zakon.
Izvor: ja.
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.