00:00 Тренутак за честитке
  • СМарко

Овако, сјећам се кад сам био мањи, ајде вазда је било да се чека 00:00 и да се рођендан честита, па као ко је први, срања, ајде то сам разумио, али зашто људи хрле да честитају Божић, Бадњи дан, Васкрс, крсне славе, било какав празник у 00:00, чему то?

• Џими

Мене ме више занима зашто дочекују Божић спетардама, који курац.

• СМарко

И то.
    Ајде за Бадње вече је обичај да се пукне кад прегори бадњак, али што се пуца који мој... Исус се родио, син јединац па да пукну који метак

• Sale d snajperist

PatriJote Dzimi, Srbende prave.
    De ces Srbina bez petardi za Novu Godinu, Bozic ili neki sporCki dogadjaj.

• M

Petarde - ćorci za glupe budale.

• messalina

зашто људи хрле да честитају Божић, Бадњи дан, Васкрс, крсне славе, било какав празник у 00:00, чему то?

Јер ће сутра да се напију/преждеру и неће им бити ни до чега.
    Или су једноставно усамљени.

:форевр алоун пиц:

• Petar Pan Pezo$

PatriJote Dzimi, Srbende prave.
    De ces Srbina bez petardi za Novu Godinu, Bozic ili neki sporCki dogadjaj.

I Hrvati rade isto to za ove praznike, jel znači onda da su i oni Srbende?

• Sale d snajperist

Ja pricam za ovde.

• Blake Griffin

A šta ti misliš. da nisu?

• Mala Vidra

Najgora vrsta ljudi - oni koji se omrse u 12!

• Sale d snajperist

Hvalaa :*

• Leno brat

Да, Божић и Бадњи дан, вече, празници мира, и дрипци који га наводно поштују, дочекују га предратном артиљеријом, наоружани к'о Рамбо, само још фали једну бомбу да баце, а не би било лоше ни патријарх да извади машинку и крене да решета у ваздух. Јебеш му треба знати неке границе. Ако се већ циганишемо за Нову, не морамо и за ове верске празнике...

• Mala Vidra

Ko glasnije puca, veća je Srbenda..

• mylyca

мене занима што нисам добила ниједну порукицу да ми честитају бадњи дан и божић, чак ни на фејсбуку :( НИЈЕДНУ ЈЕДИНУ

• Comatose

зашто дочекују Божић спетардама, који курац.

У недостатку ватреног оружја, прибегавају другим начином прављења буке, свако у складу са могућностима. Да се зна како Срби славе Божић.

Добро ме подсети, одох чопати ја'ње.

• Дејс!

Пун ми курац овог чекања да се казаљке склопе да би се пустила нека дебилна порука са нета...

• Mala Vidra

Jedini dan u godini kad se svi pretvaraju da vole jedni druge.. yey!

• Дејс!

m-a-c-m malopre
    Jedini dan u godini kad se svi pretvaraju da vole jedni druge.. yey!

Није бре, има и Васкрс, и ми Цигани се бре волемо и мимо Џурџевдана, немо тако!

• Mala Vidra

Ma, Božić je nekako više izreklamiran, Amerika je kriva :) Na džurdževdan se svi volimo!

• Дејс!

Ми Цигани се волимо и ван Џурџевдан, не трошимо паре за кредит и кондоме и зато имамо тринест деца!

• Mala Vidra

Kol'ko si stavio u škola?

• Дејс!

Нисам тео ниједно да ставим у школа, ал Палма реко да морам ако очу јагње за Џурџевдан и обечо ми да ће деца да ми иду на мору и у Грчкој. И ја онда послао Ромарија и Љовисну!

• Mala Vidra

Što više deca u škola, više mogu d'ukradu, šalji i ostalo!

• Триша

Срећна нова година и божићни празници жели вам Телеком Србија !

• Warner von Latinsche

Ја се питам ко смишља оне имбецилне поруке за жићбо и бадње вече. Стигло ми 10ак комада од људи који се нису сетили ни рођендан да ми честитају. ЈЕБО ВАС ИСУС БРЕ!

Ристо се диро, бтњ.

• Ognjetina

Cestitam svom cenjenom prasetu uspesan prelazak na onu stranu :D

• messalina

Срам те било ницка.

• h.a.u.n

Meni je isto čestitati Božić i tako te praznike posle ponoći pomalo glupo. Šta ja znam. Ali počeo sam i sam da praktikujem. Pošto, hvala Bogu uvek sam budan u ovo doba, pa čet, skajp, sms, nekada i msn i druga sajber čuda, uvek meni prvo čestitaju, a ja volim da prvo ustanem, obavim molitvu, doručak sa porodicom, pa tek onda da se bacim na čestitke. I onda sam uvek ispadao stoka "koja se nikad ne seti da čestita". E, ove godine sam ih bombardovao (skoro) sve.

• Korle

ЈЕБО ВАС ИСУС БРЕ!

Uvredio si gomilu ljudi ,i to po verskoj osnovi na današnji dan. To je već previše.

• nem0

Корле, то је зато што је некрст...

• Јованча

мени је мука од таквих верника. и вечерас ми је баш било уз курац (да простите ви верници који данас не псујете како би целе године били добри и то...) кад сам гледао по фејсбуку оне поруке "срећан божић <3 " и сличне дебилне ствари у 0:00, но сам се једноставно одјавио, како не бих напушио већину људи тамо. божић се честита ујутру, како ја знам, и то са "христос се роди", а не са неким гејсрцима и сличним говнима. искењам се по вери таквих који су честитали божић на фејсу у дван'ес и отишли да једу прасетину. чему онда пост уопште, само тог једног дана? аукурац, ако се пости тако уз курац, што би и постили...
    Јуче ми је друг послао поруку у којој ми честита бадње вече (то се честита?!) у којој ми поручује (наравно, у стиховима, које су претпостављам смишљале курсаџије и иван ивановић заједно) да ми жели да ми свака да пичке, и да сјебем све душмане и њихове жене да појебем, ал' да будем добар па и њему да оставим нешто. још једном, посерем се у веру таквим верницима.

• Марко 

посерем се у веру таквим верницима.

+∞

• riffraff

Мир бугарски, Христо Стоичков!

• Хујо Смрад

Mene jutros probudila poruka od ortaka koji mi čestita božić. Nisam mu odgovorio, zato što me je govanr probudio.

• Фејзбукманијак

лололо хујо објаснијо!

• Фејзбукманијак

тадићу шиптари честитали божић камењем. Сад он њима треба да да леба, то је ваљда обичај

• Comatose

А хиљаду статуса на фејсу, је ли то Божић данас?

• дебели пацов

ISUS RODIJO!*

*besramno reklamiranje lolololol

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.