- M
Petarde - ćorci za glupe budale.

Да, Божић и Бадњи дан, вече, празници мира, и дрипци који га наводно поштују, дочекују га предратном артиљеријом, наоружани к'о Рамбо, само још фали једну бомбу да баце, а не би било лоше ни патријарх да извади машинку и крене да решета у ваздух. Јебеш му треба знати неке границе. Ако се већ циганишемо за Нову, не морамо и за ове верске празнике...

Meni je isto čestitati Božić i tako te praznike posle ponoći pomalo glupo. Šta ja znam. Ali počeo sam i sam da praktikujem. Pošto, hvala Bogu uvek sam budan u ovo doba, pa čet, skajp, sms, nekada i msn i druga sajber čuda, uvek meni prvo čestitaju, a ja volim da prvo ustanem, obavim molitvu, doručak sa porodicom, pa tek onda da se bacim na čestitke. I onda sam uvek ispadao stoka "koja se nikad ne seti da čestita". E, ove godine sam ih bombardovao (skoro) sve.

мени је мука од таквих верника. и вечерас ми је баш било уз курац (да простите ви верници који данас не псујете како би целе године били добри и то...) кад сам гледао по фејсбуку оне поруке "срећан божић <3 " и сличне дебилне ствари у 0:00, но сам се једноставно одјавио, како не бих напушио већину људи тамо. божић се честита ујутру, како ја знам, и то са "христос се роди", а не са неким гејсрцима и сличним говнима. искењам се по вери таквих који су честитали божић на фејсу у дван'ес и отишли да једу прасетину. чему онда пост уопште, само тог једног дана? аукурац, ако се пости тако уз курац, што би и постили...
Јуче ми је друг послао поруку у којој ми честита бадње вече (то се честита?!) у којој ми поручује (наравно, у стиховима, које су претпостављам смишљале курсаџије и иван ивановић заједно) да ми жели да ми свака да пичке, и да сјебем све душмане и њихове жене да појебем, ал' да будем добар па и њему да оставим нешто. још једном, посерем се у веру таквим верницима.
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.