Металика КОНЦЕРТ 8. МАЈА на УШЋУ
  • Фејзбукманијак

http://www.mondo.rs/s231537/Zabava/Muzika/Metallica_ponovo_u_Beogradu.html

Да ли је ово трол као и обично или је сада ипак истина не знам, али свеједно ћу да отворим тему. Ја ћу ићи макар црко и имо упалу мозга, а ви?

Карте су у продаји од 27. јануара.
    Пише да ће свирати цео Блек албум и још пар ствари ван њега, тако да верујем да ће бити ВРХ!

Ето, ај да разглабамо мало о МЕТАЛИКАМА!

• Луди Чак

Ja idem 99%, nije trol, izašlo na ofišl sajtu.

• Фејзбукманијак

ИДЕМООООООООООООО
    ОООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО

• M

Prifalilo malo para a pa aj da udarimo po trve (ili kako već glasi onaj usrani metalski žargon) pjesmama i albumu?

Inače Fejzbuče nisi mora otvarat posebnu temu o ovome, moga si to na postojeću (barem ja mislim da je Metalika ima), a ako nema, onda na onu "Metalika ili Megadet".

• Фејзбукманијак

па знам ал касно сам видео. нема везе ионако има места на форуму :)

• YouCantHandleTheTruћ

Ја ћу да идем ако буде све у реду. Шта ја знам шта све може да се деси до маја. Али и ако не будем могао да идем, моћи ћу лако да продам карту, тако да ћу сигурно купити чим буду у продаји. Купићу две. Сигурно нећу сам да идем на концерт. Хехехехе.

• M

Znam da ima, no su umodovali jednoga lika što ne voli Metaliku pa ću ti zaključat temu a tebe banovat, eto, toga su umodovali. :)

• Фејзбукманијак

Може он да га дућне, јебо га Кофаглоова :)

• M

S Metalikom nikad nisi sam, jer "...svaki Metallica-in event, bio on javne ili studijske prirode, pohodi duh Klifa Bartona, jer je želja za životom u njemu bila jaka a još jače od njegove želje za životom je njegova želja da roka (bas)."

Tako da ne moraš kupovat dvije karte YouCantHandleTheTruћ. Kupi samo jednu a od para za tu drugu kartu kupi dva piva, jedno za tebe a jedno za Klifa.

• Vučica21

Ja pročitala Металика КОНЦЕРТ & МАЈА на УШЋУ :)))

• DP

SLUŠA SE MJEĆALIKA! MASTA, MASTA, MASTA OF PAPEC AJm PULIN JOR STRINGS!

zdravlje Bože, idemo!

• Towelie_

Ladno neko slusa to.

• M

GREEN HELL!

• sedplas

PRODAJEM BUBREG!

• cernogod

Ићи ћемо на металикеее.

• Punjac

bolje ite ucrkve,a ne na te vidi ih ma bjez

• Букснетина™

Обични секташи и ништа друго. Не волим ту музику, као ни њихове предконцертне обичаје.

• Џафтара

А The Prodigy? Битно да пишеш о овим пушачима дроге. Минус!

• Master of Sarma 2

METALIKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

• M

Buksnetino... Pa ne voli se muzika, nego Satana, muzika se samo sluša.

• Mr.RaleQ

Ja bih didem, ako budem imao kinte idem! \m/

• Аларик

Нема имам немам кинте. КИНТА СЕ МОРА НАБАВИТИ!

• Луди Чак

Kintu ću da zajmim, a kako ću da vratim, to ne znam i ne zanima me.

• M

Ja bih didem, ako budem imao kinte idem! \m/

Eto ko sve sluša to.

IDI ZAPOSLI SE JADAN NE BIO, NEKO NEMA TOPLI OBROK A TI BI TU DA IDEŠ DA SLUŠAŠ ŠEGAČE NEKE, IDI U ŠUMU, PA TAMO SLUŠAJ ŠEGAČE!!

• Фејзбукманијак

jel neće da ide preko 5 soma?

• Comatose

Боже здравља, идем. Такво нешто се не пропушта.

http://www.youtube.com/watch?v=WElvEZj0Ltw&feature=related

• Moćni Ming

Ja ću ići 100%.
    Nadam se da karta neće biti mlogo, sobzirom da sviraju na učćetu de može stane stoiljade ljudi. Sve'eno kolko god da bude ja ću didem, kao i dveiljede četvrte.

• Chavez

Takodje. Ne propušta se ovo bre. Nema laži, nema prevare, Mećalika svira uživooo!

• СМарко

Meśa

Znam da ima, no su umodovali jednoga lika što ne voli Metaliku pa ću ti zaključat temu a tebe banovat, eto, toga su umodovali. :)

Истинит коментар

Фејзбукманијак

Може он да га дућне, јебо га Кофаглоова :)

ИМаш ли што битно да радиш ове 5-6 дана на Вуки, да те банујем, разлог:
    Констатовање да модератор може да га дућне и да га јебе бакетхед, притом отварање теме за концерт Говналике која је сувишна :Р

Море поред куће да ми пјевају утека' бих, јеб'о вас онај бановани мод који воли ово смеће :)

• Пол Гаскоињ

ide se,no kako drukše lolo

• mirash33

Nadam se da će opet da baci motornu testeru u masu da pobije sektaše....

• turtleboy

Ja idem da prebijem tr00 metalce ako se rasprodaju karte pre nego sto skupim lovu. Imam osecaj da ce ceo prvi red biti tipa: EGZIT LAJT aa..aA..a NAJT... SPR..EEENNNNDDD.. SHAKALAKAEVRLEND!!
    Zbog toga mi se ne ide. Ima da bijem i zenad i decu koja mi se ucine trve. Stop komunizmu, sloboda satanizmu!
    EDIT: ako predgrupa bude Gojira ima da jebem malogradjanke u suci!

• Warner von Latinsche

Nači 3300. Fala što nisi halav, Ulriše Larse!

• Урош

Ја сам очекивао партер 4 црвене и јаче, овако је предобро.

• Chavez

Fan pit, hir aj kam!

• Луди Чак

3300?! Znači, ide se!

• m

4.500 bilo u Sofiji inkluding Anthrax, Slayer i Megadeth... al ajd!

• Christine

mi iz hepi.
    kupujem kartu odma', iliti u petak.

edit:
    MJETAL NA MJETAL SEX NAKOVALJ MJETAL
    MJETALNIM NJEŽNIKOM U ČELO!

• Master of Sarma 2

Preterase malo sa cenama,za snejk i dzudase tri i po.....

• Fender Stratocaster

Иако не слушам Металику, само ћу рећи ово: Боље Металика него Мадона. Биће праве свирке, а не само сценских ефеката. За њих вреди дати паре.

turtleboy

Побогу, па није свако ко слуша Металику сатаниста!

• Anarchyst

To ti mislis, jer su i tebe zaveli....

• Fender Stratocaster

Anarchyst
    To ti mislis, jer su i tebe zaveli....

А зашто би неко ко слуша Металику или рок уопште, морао да буде атеиста и сатаниста? Нервира ме везивање рока за сатанизам. Ја слушам домаћи рок, а сви наши рокери су узоре тражили међу америчким рокерима, па је л' то значи да су и домаћи рокери сатанисти? Па нису. Па мени техно и комлетна елеткронска музика негативније утичу на психу од рока.

• kizo

O jebo me kurac, pa zar može ovo još uvijek? Pa silovali smo sektaliku metaliku i kad je već bila buđava.

• Ludi Psihijatar

Dve reči:
    METALCI SMRDE!

• Anarchyst

Fenderu...sve pjesme METALIKA kriju skrivene poruke u sebi, i tako stuju satanu...to su psihicke manipulacije kojih nisi svjestan...a

• M

Haha, death metal i sportske patike.

• Ludi Psihijatar

Koji mentalci vidiš da su ono na zidu napisali svojim govnima...
    Što bi moja baba rekla sektaši!