Ajde posto svi nesto se bacaju sa tim rodjendanima da sad svi kazu kada su pravljeni racunajuci metodom otprilike tipa rodjen sam taj mesec, oduzmes devet meseci i nadjes neki praznik u tom mesecu jer je opste poznato da se na praznike i svece dobro prima seme.
Da krenemo
Rodjen u septembru, pravljan za novu godinu ili bozic. Moram pitati kevu olololDODATAK: Crnogorci nemaju prava ucesca jer su skoro svi rodjeni februar-mart-april odnosno kad su svi ostali dolazili kod njih na letovanje jun-juli-avgust i pravili ih lolol.
NEMA SPEMA (ako je moguce da takvo nesto se ne rodi na ovakvoj temi)

Рачунајте да трудноћа траје 280 дана, а сваки месец има различит број дана у години. Од свог дана рођења одузимајте по 30 дана па после 9 пута, одузмите још 10 дана. Наравно увек постоји шанса да је грешка +/- неколико дана.
Ја ''сумњам'' да сам ''произведен'' на (православни) Божић! :)))))))))))))))))
Mene je ovo zanimalo kao klinku. Ispostavilo se da sam dete velike strasti pošto su mi roditelji bili rastavljeni (delio ih je okean) dok mi je tata bio na specijalizaciji. Čim je završio, odabrao je Pariz, tamo se našao sa mojom mamom to je to!!!
Imam tonu slika, suvenira i sećam se njihovih prepričavanja dogodovština! Kako su samo bili lepi i zaljubljeni!!!
Rođen 3.6.1987.
Napravljen oko 3.9.1986.
e sad ne znam koji su tad sveci, al može biti recimo Velika Gospojina (28. avgust) ili Usekovanje glave sv. Jovana Krstitelja (11. septembar), mada ovo drugo se i ne proslavlja, već se posti, al to je sve i onako nebitno, kad su mi roditelji tad bile teške komunjare.
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.