Nema popodnevne nastave u osnovnim i srednjim školama - ISPUNJAVANJE SPOMENARA!!!
  • eu

A ja se spremio da krenem...

• свjecна свега

Valjda nema ni kod nas u Nikšić. Aj nek je sa srećom.

• Šalabajzer

Očekujem burnu raspravu na ovoj temi.

• P

Vama je, đeco, do jaja, samo što ćete morati ići bar do kraja juna u školu, a obzirom na štrajkove, vrlo moguće i do kraja jula.

• eu

Što nema škole u Beogradu? Poslaću pisanu primedbu gradskoj upravi u vezi sa ovim !

• Korle

Ko vam brani da idete? Samo napred.

• Natnat

Poslaću pisanu primedbu gradskoj upravi u vezi sa ovim !

Piši mi, ja sam Gradska uprava.
    Elem, mi radimo do 1, moramo stići kućama dok ne padne mrak...

• eu

Pekki, ja ne jer sam maturant, a za ostale me je briga...

• eu

Pekki, ja ne jer sam maturant, a za ostale me je briga...

• crnigrujan

E jebem ti današnju omladinu, rastu pod duplim kurtonom. Kad sam ja bio mlad pešačilo se deset kilometara kroz sneg do vrata sa fenjerom u jednoj ruci a motkom u drugoj ako naiđu vuci.

• _

Остаћете глупи.

• Л0Л

Па таман, украли нам недељу дана распуста, сад треба то да распореде негде

• Дејс!

Мене интересује да ви мене кажете где има јефтини кавурма и чварци! МЕНЕ ТО БРИНЕ ЈУТРОС!

• riffraff

Мене интересује да ви мене кажете где има јефтини кавурма и чварци! МЕНЕ ТО БРИНЕ ЈУТРОС!

НА ПЈАЦУ ИМА!

• Bushido

Jel moguce da prisustvujem ovome? Hocete da otvorite zajedno temu da diskutujemo koji je razred najbolji (osmo tri carevi) i cija je razredna najgora? Stakojkurac

• marcipan

Ovo upozorenje za moderatore?

• Lullaby

Ovo upozorenje za moderatore?

i to vrlo korisno. uhh, sad kad navale....
    hvala estradni umjetniče, bićemo na oprezu!

• StrajaKg

ovo što reće marcipan
    brace yourselves it's going to PRELJEVA!

• riffraff

ЛУЛО! у РС се не иде никако у школу. ОПАААААААААА

• Lullaby

jebote šta ćemo?!!

• Lullaby

danas ima da umodujemo još šestoro minumum, vanredna situacija, elementarna nepogoda bre!

• riffraff

Бришите спем, има да вам навучем читав разред да праве постере како се не иде у школу, ко поклон.

• Др Јанковић

Боли ме курац, ја не идем у школу, ја чистим снег

• Che-Vu

Pa nista, sedite kuci, lozite bakutanera da vam fordzuje caj i pravac na vikipediju, znaci u src samo mu ga date po "nastanak i razvoj srednjevekovnih gradova" ili "metafizika etike". Moze sneg da veje do sledece godine u ovo doba.

• StrajaKg

Che-vu na forumu? E sad mogu da napustim sajt komotno :) Na radost mnogih :))

• riffraff

Че ву, наложиш у смедеревца и милина :)

• PrvaDama

Meni se sestričak javio sva srećna, pustili je sa 4. časa, kaže divan dan, idu da se sankaju i bla bla bla... Baš mi drago :D Oću i ja da sam mala!

• Che-Vu

A realno, Vukajlija je bila bolji sajt dok je kurd bio prvi, a Abraxus drugi, a svi ostali misevi :)))
    :zavija se u crninu, jer ce Straja Grozni da napusti sajHt:

• StrajaKg

eto ni che-vu me ne voli :(
    pa i kurd je Kg, ja sam mu najpribližniji supstitut :)

• Bushido

Che Vu, sram te bilo za avatar koji si mi ukrao. Stvarno si Straja!

• Bushido

zamolio bih bez vulgarnih nadovezivanja koje se rimuju sa Straja, ovde se deca igraju

• StrajaKg

što bushido? rima straja-jaja mi je upućena samo 147283749287 puta od kad sam na sajtu :)

•  električar

Apiš me za jaja lolo

Elem da citiram doktora

Боли ме курац, ја не идем у школу, ја чистим снег

• Bushido

Tezak je tvoj krst Strajo. Samo ti znas kao je Djovaku. Njemu stalno svrsavaju na stomak.

• Che-Vu

Ma skola je sooo '90's...
    Ja sam 10% pameti pokupio iz skole, a ostatak citajuci definicije malog prsta. I sta mi fali? :)))

• PrvaDama

Ma skola je sooo '90's...

Lololo :D Slažem se! Svaki dan treba da bude kao ovaj, i da obavezna lektira bude ,,Vukajlija,,!

• Давид

Боле вас курац, школа не школа ја мора дучим зиспит.

• StrajaKg

Bushido u pravu si. Đovak i ja smo legende. Đovak prca po Monte Karlu, ja po Kragujevcu, ostali nas napušavaju a mogu da nam puše i tako...

• Bushido

Taj fazon Strajsone. Apsolutno se slazem. Jedina je razlika sto Novak svrati do Kragujevca ako pozeli, a tebi Mojte Karo misaona imenica :)
    Velika je razlika izmedju pizde iz Mojte Kara i Kragujevca jebiga. Mada vam nije losa ona mala Milica, upoznah je. Onako, komanka , ali dobra jbt.

• El Loco

ma daaaaaaj, jebeni beograd

• StrajaKg

Pa nije baš misaona imenica, za svojih dvadesetak godina bio sam već dva puta. Planiram dogodine opet da navratim i tako.
    Milica je krš, znam je od vremena kad nije bila poznata, kršina teška veruj mi u svakom pogledu.

• Che-Vu

Milica je najseksi zensko ime.

• Bushido

Brate dobra pizda, ne seri. Ima onaj komanski fazon sto voli Burzum, ali simpa je. Ovako je degenerik, to stoji

• StrajaKg

pa video sam je pre nego je bila dobra pizda.
    tj viđao često. nego nemam sliku sad jbg :)

• Earthworm Jim

Умодујте Стефана Костића са дуплог и проблем решен!

• Che-Vu

Taman da mi dodje rvolj i da se predstavi kao Milica, dva puta bih razmislio o "ne ucini preljubu, pa makar i u mislima".
    Kad cujem "Milica", pretvaram se u rasnog, punokrvnog pastuva.
    NJIIII!!!

• Bushido

Ne znam brate, ja je upoznah u nekom pijanstvu, posle se cak i culi ali me odjavila kao sabana :) Dobra je pizda, mada je bila bolja kad se pojavila onomad. Tada bih je voleo. Sada bih je trsio. Steta sto ne mogu ni ono sto bih pre , ni ono sto bih sada.

•  električar

Mene više brine to što će se bagra sjatiti ovde kako bi pravila postere i pisala šit defke.