Да ли више пешачи фурунџија или оџачар?
  • Јованча

Питање је јасно, дакле: да ли је више педер онај који прима, или онај који гура?
    Разлог питања је такође јасан, интересује ме да ли је више увредљиво ако неком кажем да је буљаш, или пак да је тобџија... Јебига, такво је време дошло да не може сваком да се каже да је пешкирић и да остане на томе, а глупо је рећи неком "е, ти си велики педер" и "ти си педерчић, онако мало, не пуно". У циљу равноправности, исто важи и за лезбијке: да ли је више геј она која лиже, или она која је лизана?
    П.С. Модератору који би да ми локујеш тему: Нема потребе да се вређаш, лепо сам прикрио да је геј тема, нисам користио изразе "педерчина" и "(к)лизаљка" у наслову.

• Лаик

Ја бих рекао да је мање геј овај пасивни, трпитељ радње дакле.

• Remac

Jebo majku i naziv teme. Pa ja mislim da je odnos 51-49% za onog koji prima da izvinete.

• enemyofthefreeworld

Педер си ако волиш дечаке... А и сам си један од њих.

• Tulumbac

Ja mislim da je peder onoj koji prima, a ne ja. Mislim, ovaj drugi. To sam teo kažem.

• z

komplikovano je to...

na primer u zatvoru onaj nece svojom voljom da prima a prima...

a mozda i onaj sto daje nece svojom voljom da daje ali mora, dosadila desanka...

a sa druge strane ako je dobrovoljno, kontam da se oni menjaju, malo jedan daje, malo prima...

a bili Haso i Huso na frontu i posto nisu nista jebli kaze Haso
    - Huso daj da te kresnem.
    - nemoj bolan
    ubedjivali se malo i ovaj pristane. kresne ga Haso i posle nekoliko minuta trazi Huso njemu. sta ce, ovaj pristane. sede tako posle seksa, puse i kaze Haso
    - bolan ja sasm tebe kresnuo, pa ti mene, dal smo sad pederi?
    a Huso kaze
    - jok bolan, sad smo kvita, picka ti materina.

• Valdemar

Па то нема никакве везе. У репертоару савремених перверзија лепо стоји да постоји активност где жена гура мушкарцу у рч некакве играчке, и нека масажа простате, и задовољење од тога. И шта, ко је ту педер, тобџија, фурунџија? Чини ми се да је та реч сасвим изгубила смисао.

• DP

što se lezbejki tiče, preformulisati uvodni post. one valjda obe ližu...nego pravo je pitanje koja je veća dajkača, ona koja nosi strap-on, ili ona koja prima...ili obrnuto...ne znam, tako sam zbunjen i čudno mi je oko bobana!

• cernogod

Који лол од теме.
    Како можеш мерити нечији хомосексуализам као да је џак кромпира.
    То је исто ко када би питао ко је већи хетеросексуалац, девојка или мушкарац.

Изкобјашњавао сам, даље може да се на стави зајебанција а може и да се локује.

лепи поздрави

• Јованча

е мајку му, ја опет збуњен (мислим, не би-збуњен као батерс у епизоди саутпарка).
    добро, слажем се са већином, и ја мислим да су буљаши већи пешадинци. мало ми јавио узјеба концепцију, у том смеру сам хтео даље да терам. дакле, могуће да у затвору не постоје педери, већ само нормални људи који су се ужелели трпања. а тако и у цркви исто онда... што имплицира следеће питање:
    како нисам чуо за силовање жена у цркви (на страну то што калуђерице ћуте, то се не важи), али сам чуо за злостављање и силовање мушкараца (претежно младих), узмемо ли у обзир да у цркви као и у затвору не морају нужно да постоје педери, значи ли то да су мушкарци побожнији од жена? мислим, ако већ силују мушкарце поред жена, а нису педери, то онда значи да је много више мушкараца него жена присутно и подложно силовању, јебогакурац.

• syngrafeas

S obzirom da aktivni vrši prirodnu radnju u neprirodnom okruženju, dok pasivni trpi neprirodne posledice u neprirodnom okruženju, dolazimo do podatka da je odnos gejstva u konkretnom odnosu u razmeri 2:1, odnosno da je ovaj pasivni 33% više gej.

• Butt

Cernogod iskobjasnjavo, vaistinu. Retardirana tema.

• Warner von Latinsche

S obzirom da aktivni vrši prirodnu radnju u neprirodnom okruženju, dok pasivni trpi neprirodne posledice u neprirodnom okruženju, dolazimo do podatka da je odnos gejstva u konkretnom odnosu u razmeri 2:1, odnosno da je ovaj aktivni 33% više gej.

Ха, ово и мени паде на памет.
    +

• syngrafeas

Ispravio sam se, reč je o pasivnom.

• Warner von Latinsche

Како можеш мерити нечији хомосексуализам као да је џак кромпира.
    То је исто ко када би питао ко је већи хетеросексуалац, девојка или мушкарац.

Глупости, очигледно не знаш шта је хетеро.

• Јованча

Butt
    Cernogod iskobjasnjavo, vaistinu. Retardirana tema.

ову "ретардирану" тему је неко покренуо, што значи да ти за покретача теме мислиш да је ретардиран? макар није педер, ллоололл
    а ти ако немаш шта паметно да кажеш и допринесеш дискусији, отпишај, или иди мешај малтер.

па тачно, "фурунџија" стварно звучи више геј од "оџачар".

• Christine

ja mislim da ipak više pešači odžačar. ipak on treba da se penje na krov.

• Butt

макар није педер, ллоололл

Jeste, ja sam peder.

што значи да ти за покретача теме мислиш да је ретардиран

Dedukcija ti nije jača strana, meščini.

• Towelie_

Mescini da te on zajebava, i da tebi dedukcija nije jaca strana.

• Butt

Tvoja perspektiva. Ne naročito interesantna meni.

• Towelie_

To mi nije ni bio cilj, matora.

• messalina

Ја се нешто не разумем у педере, грешна ми душа, али откуд ти идеја да постоји јасна подела на топџије и фурунџије? Да не раде то они можда на смену? Ако је тако, онда су педери егал - што би рекли Французи.

Да се још надовежем на дилему: како се поделе ко ће шта да ради? Мислим на то ко прима а ко даје.

• Earthworm Jim

Вишеструко сам се фејспалмовао захваљујући овој теми. Черногод кобјаснијо, може лок и да се банује Таули што зеза ово невино девојче.

• Billy Sharp

Šta ako se desi silovanje kao u zatvoru, npr, kako ćeš onda odrediti, lolo :)

• Earthworm Jim

Колико се ја сећам, Пуфница је ономад писала на Разноразним питањима како преко 40% гејева уопште не упражњава анални секс. А контам верујем јој, она је у тим геј водама лололо

• BeboP

Пуфница је би.

• Warner von Latinsche

преко 40% гејева уопште не упражњава анални секс

Па ушта гурају, у чвабало? лоло

• Earthworm Jim

Па сачекај да је одбанују па је питај лоло, откуд знам ја, можда и не гурају ниђе него се мачују, ко зна ололо

Ангард!

• BeboP

Сад се као праве да не знају......... да, да

• Towelie_

BeboP
    Сад се као праве да не знају......... да, да

+1

• cernogod

Па сачекај да је одбанују па је питај лоло, откуд
    знам ја, можда и не гурају ниђе него се мачују, ко
    зна ололо
    Ангард!

Можда се јебу у ноздрву, а притом и чачкају нос.

Бићу смео да претпоставим да је АлександарКГ латентни геј, због великог интересовања око гејевских питања. Сад још само да дође Валсинарб и потврди моју теорију ОПААА

• Cakana postmodernist

Ja mislim da je poenta u privlačnosti. Jedno je ako ti devojka gura ortopedska pomagala pa ti bude fino, a drugo je kad se ložiš da ti baš to radi muškarac. Isto kao i kod nas, različito osećanje (zadovoljstvo ili gadjenje) se ostvaruje pri pomisli da identičnu stvar radi muškarac ili žena.

• Earthworm Jim

Цакана и шта си ти тиме рекла? Какве то има везе са темом?

• Cakana postmodernist

Pa to je moje mišljenje o tome da li si ili nisi gej u sličnim situacijama sa različitim polovima. Jes da nije to pitanje, al jebeš ga. Da ne brišem sad.

• Earthworm Jim

Твоје мишљење да ли си геј ако се јебеш са мушкарцем или различитим полом?

• Cakana postmodernist

Gambi ne seri. Razumeš odlično šta sam napisala.

• Earthworm Jim

Не разумем.

• Cakana postmodernist

Ne različiti od tvog nego jedan od drugog.

• Earthworm Jim

А у чему је разлика? Ако је различит од мог, онда су различити и један од другог. И тако је који год актери да су у питању.

• Warner von Latinsche

Валда оће да каже да се пита да ли си геј ако волиш да те риба јебе са стреп он-ом. Ако није то, онда је ван мојих моћи разумевања.

• Earthworm Jim

Можда Варнер, не капирам, много је ово компликовано за мене.

• Скелетор

Ma bitno je samo da se ima šta bambusat'.

• Радјард Куплунг

Мени је педерскије кад мушкарац воли мушкарца, него кад се с њим фирца. Рч ко рч, исти је и женски и мушки. Да ли су онда жене које се трпају у рч такође педери?

• Mićko

Какав ли не-Тарзански менталитет има овај што прима, да ми је знати. Увек сам се питао, је л' ови стереотипни педери каквим их ми замишљамо(феминизирани, одвратан глас) примају или јебу? Или тобџије не могу ни да се разликују, овако?

• _

КАКВА ПЕДЕРСКА ТЕМА!
    Супер!
    Ја мислим да је већи педер онај што га прима, јер добије курчину у чмарину, а овај може да га јебе онако рутински као што би карао дрво или надувану лутку или радијатор, без осећања. По мени оџачар је мачо у свету педера и он може нпр да га после зајебава овог фурунџију јер је он недвојбено педерчина. Са друге стране и овај топџија је гејић јер шури мушкарца у плинару, али мало, готово латентно. Александаркг ја ти препоручујем за почетак да будеш оџачар па се после дефиниши и опредељуј у зависности од афинитета.
    едит
    купи дрес Арсенала за почетак

• Cenotaph

Zavisi ko je inicijator koitusa i od psihičkog stanja pojedinca.Ako furundzija uživa u primanju više nego u davanju on je veći peder od topdzije jer je topdzija na neki način dominantniji.Topdzija svojim falusom nameće vlast.Ali ako je furundzija primoran na čin topdzija je definitivno veći marikon.

• Leno brat

Дефинитивно је муљава педерчина онај који жели да му се цопа рч.
    Онај што 'ебе је за мрвицу мањи.

• Jericho

купи дрес Арсенала за почетак

A kad se potpuno ostvari u pederastiji i bude na vrhuncu, onda se sigurno nosi dres Mancestera?